Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 19:37   #2491
mgpoziomka
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Dziewczyny zastanawiam się nad zapachem Aspire z demo...

Czy ta woda przypadkiem nie jest dwufazowa??
(na zdjęciu tak wygląda)

Co powiecie o zapachu??
Jest podobny do któregokolwiek z avonu??
Stary 2012-01-04, 19:39   #2492
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
No to dużo cierpliwości mu życze, moj zawsze jak jest termin dostawy to musi mi przypominać że już jest i żebym dałą mu obiadek Wiec ciesz sie ze cie to omija...
hehe za to mój jak zobaczył ile przed świętami miał zabrać do pracy dla koleżanek to się załamał bo dziewczyny dużo żeli pozamawiały więc miał 9 kg oni nigdy nie zrozumieją naszego zamiłowania do kosmetyków ciuchów
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 19:50   #2493
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tak, okazało się ze prawdopodobnie to były moje braki, tylko paczki nie mam, tez juz wiem dlaczego, kurier przywiózł ją do domu o kilka numerów dalej. Nawet się okazało że mam dwa adresy wpisane w avonie, jeden stały, drugi zamieszkania, i kurier przywiózł na ten nieprawidłowy, którego ja nie wpisywałam, nie wiem, może to mama naknociła

Ale kurier chyba powinien sie pytac o nazwisko jak zostawia paczke a nie ot tak sobie zostawiac gdzie popadnie? Ja paczki nie dostałam, i musza mi to uwzględnić

Nawet nie wiedziałam że oni tak sami automatycznie wysyłają braki.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:05   #2494
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
tak, okazało się ze prawdopodobnie to były moje braki, tylko paczki nie mam, tez juz wiem dlaczego, kurier przywiózł ją do domu o kilka numerów dalej. Nawet się okazało że mam dwa adresy wpisane w avonie, jeden stały, drugi zamieszkania, i kurier przywiózł na ten nieprawidłowy, którego ja nie wpisywałam, nie wiem, może to mama naknociła

Ale kurier chyba powinien sie pytac o nazwisko jak zostawia paczke a nie ot tak sobie zostawiac gdzie popadnie? Ja paczki nie dostałam, i musza mi to uwzględnić

A na jaką kwotę miałaś te braki?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:11   #2495
eleonorka
Raczkowanie

Dzisiaj składałam zamówienie i też mam dodatkowe katalogi w bezpłatnych, ale tylko 2 szt dobre i to. Przyjdzie nareszcie suszarka na którą czekam chyba od sierpnia i prezent przeprosinowy za to czekanie, ciekawe co to będzie
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:17   #2496
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Dzisiaj składałam zamówienie i też mam dodatkowe katalogi w bezpłatnych, ale tylko 2 szt dobre i to. Przyjdzie nareszcie suszarka na którą czekam chyba od sierpnia i prezent przeprosinowy za to czekanie, ciekawe co to będzie
Miejmy nadzieję , że to nie będzie szampon AT 50 ml ,a coś naprawdę fajnego. Tak długo czekałaś ,że powinni Ci to wynagrodzić dając extra kosmetyk albo coś z bizuterii
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:20   #2497
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A na jaką kwotę miałaś te braki?
niby nie dużo, ponad 50zł, a dlaczego się pytasz?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 20:29   #2498
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
brałam dla siebie Up to you i niestety nie ma opustu.
i podoba Ci się ten zapach? bo ja go bardzo lubię

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
też go mam z demo... jest opalizujący fioletem ... bardzo fajny
czyli Avon też ma swojego "benzyniaka"
Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Dziś przyszła mi paczucha, a tam 2 moje farby Będę sie farbować pierwszy raz, mam nadzieję, że ładnie wyjdzie zamówiłam sobie 2x ciemny brąz, mój naturalny kolor to ciemny blond, albo jasny brąz- zależy w którym miejscu Wstawiłam też na katalogowy nową szminkę mini, odcień Perfect Peach dziewczyny, czemu moje zdjęcia tak jakoś inaczej się wstawiły niż inne?
Zrobisz zdjęcia przed i po farbowaniu? ale tak żeby Cię było trochę widać fajnie będzie zobaczyć taką zmianę,z jasnego na ciemny brąz,mam nadzieję że będziesz zadowolona
a szminka Perfect Peach z mini,jest po Twoich zdjęciach z tego co widzę identyczna jak z UCR o tej samej nazwie odcienia

z kat.02 chciałabym portfel czerwony w serduszka,pierścionek z niebieskimi oczkami i kolczyki(naszyjnik okropny) i naszyjnik misia od stycznia mam postanowienie nie robienia zapasów kosmetyków-za dużo tego mam-ale biżu i torebek mam malutko więc
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:45   #2499
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Ja wsadzałam do katalogu, tak w celu działania na klienta, moze zwroci na to bardziej uwage, bo jak nie wsadze to mi córka wszystkie poniszczy bo bardzo lubi bawic sie ulotkami z Avonu
Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
To tak jak moja inne karteczki w miarę się nimi bawi ale te z Avonu w drobny mak sieka ( ile ma lat twoja?)
Cytat:
dwa latka za tydzień, kocha oglądać katalogi z Avonu, i to nie te stare tylko nowe sobie wyciąga no i wszystkie pachnące strony są jej, wywąchane maksymalnie, no i mało tego muszę sie zawsze zachwycać zapachem.... gorzej jak mam wąchac Aspire, nie moge zniesc zapachu
a Ile lat ma Twoja?
Cytat:
moja ma 15miesięcy ale już doskonale wie że katalogi są zakazane więc najbardziej do nich ją ciągnie. jak dostała inne papiery to ładnie karteczki przewracała i mało potargane są strony ale katalogi to jak pisałam sieczka
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
hehe moja córeczka też kocha avonowe katalogi - najpierw tylko darła na strzępy, teraz już ogląda i mi pokazuje co mama, albo mówi tata co mam mu zamówić, nawet sobie już wybiera, a ma aż 2 latka i miesiąc i pachnące strony też pociera jak opętana
Cytat:
Napisane przez avoncia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy oferta "Boutique" działa w ramach kilku zamówien czy tylko jednego, bo własnie otrzymałam paczke wczoraj a dzis klientka chce jeszcze cos zamówic. W ostatnim zamówieniu zamówiłam 5 szt z boutique a teraz jak zamówie jeden to policzą mi te 40% upustu?

Ja tez młoda mama, moje córeczki już prawie 3-letnie bliźniaczki uwielbiaja otwierać każdą nowa paczke i wyjmować kosmetyki, i wąchać wszystkie strony katalogu. Jedna ma straszną manie oglądania katalogu codziennie to robi a jak przed świętami upatrzyły sobie płyny z małpką i mikołajem dla dzieci to koniecznie mówiły że Mikołaj przyniesie. Nie było przeproś musiałam im zamówić a jak otworzyły paczki od Mikołaja i były płyny to były uradowane i przytulały je tak im się spodobały.
Cytat:
Moja ma 15 miesięcy, ja właściwie pomagam mamie bo to ona jest konsultantką ja jej szukam klientek, robię zamówienie przez internet, paczki już przychodzą do niej więc ja nie dorabiam dlatego mój tż się złości na avona w szczególności jak są fajne oferty demo czy internetowe
Moja córeczka ma 3,5 miesiąca, lubi wszystko co kolorowe i jest na etapie "dotknę-wszystko-i-włożę-do-buzi-albo zepsuję" a mój mąż ma już dość avonu więc podtyka jej pojedyncze strony a ona już z nimi robi #@$#$%^$^$ dlatego chowam przed nimi wszystkie katalogi. A na kosmetyczne zapasy mam osobną półeczkę (półkę raczej ), mąż się nie wścieka dopóki zapasy nie wychodzą poza nią

Z K02 wezmę sobie:
- minizestaw Anew 30+ albo 35+
- naszyjnik rylee

i tyle trzeba przyoszczędzić bo wishlista na 03 jest strasznie długa

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:48   #2500
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
niby nie dużo, ponad 50zł, a dlaczego się pytasz?
pisali przed świętami, że wyjątkowo, bo święta to będą sami wysyłać braki, ale powyżej 50 zł
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 21:55   #2501
smerfetka25
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiałyście nowy tusz superEnchant? Jaki on jest, zwykły czy z drobinkami?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 22:03   #2502
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że w kółko jest to samo już nie ekscytuję się katalogiem szczególnie, że z innych firm można mieć lepsze produkty nawet i w lepszej cenie ale w avonie jest dobre to, że te zakupy mam 'za darmo' i chyba tylko z tego względu jeszcze kupuję
Mam tak samo, tyle że ja już praktycznie nic nie kupuję, jedynie dla siebie drobiazgi. Nie mam już takiej fazy, bo faktycznie znajdę do wielu lepsze odpowiedniki, mogą być i droższe, ale chodzi mi od jakiegoś czasu o jakość bardziej niż o cenę.

No i też widzę jednak tę monotonię
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 22:42   #2503
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

ech, wy juz o 2 mowicie a ja (az wstyd sie przyznac) jeszcze 1 nie rozdalam... tzn. te osoby co mialy zamowienia z 17 dostaly ale reszta czekac....ba! nawet ja katalogu nie ogladalam, i wiem tylko ze z nowosci sa mini-szminki i chyba na jedna sie skusze...

a wszystko przez ta szkole i prawo jazdy - ale lubie byc zapracowana, dawno tego nie mialam ) jednak mam nadzieje avon szybko nadrobic ;p

a i zauwazylam tylko ze pisalyscie ze jest jakas oferta przy zamowieniach, to szybko zajrzalam i chyba skusze sie na bizuterie Reese. )
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:10   #2504
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
i podoba Ci się ten zapach? bo ja go bardzo lubię
tak i to bardzo pierwsze miałam z wymianki i te Mamuśka mi ukradła a teraz zamówiłam dla Niej i dla siebie

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 00:09   #2505
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
moj Tż też mówi że za duzo kupuje butów, mam ich chyba z 20 par jak nie lepiej a chodzę tylko w jednych ale jak to się mówi TOREBEK, BUTÓW I KOSMETYKÓW NIGDY ZA WIELE.... hehe....
Cytat:
Oj mi też nie wychodzi za dużo nowości, promocji...

Coś czuje że moja też będzie tak robić i nawet sobie wybierać produkty dla dzieci a wtedy to już będę bankrutem
moja 2 latka kazała już sobie nawet zamówić perfumy barbie biorąc pod uwagę, że psikała się moimi wzięłam
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Niezła jesteś Ja jeszcze nie wiem, co biorę z K2, a ty już myślami w K4

Jak malujecie się tym nowym eyelinerem i robicie takie piękne kreski, które widziałam na katalogowym? Ja nie potrafię. Jest pierońsko twardy i prawie niewidoczny na oku. Jak tak dalej pójdzie, to zwracam.
on z każdym użyciem jest łatwiejszy w obsłudze, natomiast faktycznie trzeba nim dziubać, przez co ciężko zrobić równą kreskę
Cytat:
Fajnie macie z tym COKiem, u mnie nie ma w poblizu, a czy Twoj Tż juz tego nie przeklina? bo ja już chowam nadmiar kosmetyków przed nim

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Dużo tu młodych Mam Fajnie, Mamy małę pomocnice... chociaż juz mi się zdarzyło że dzwoniły Panie z pytaniem czy małą czegoś nie zgubiła. A mała jak juz porozkładałam kosmetyki to dawała też bonusy od siebie, np jej ukochaną piłeczkę z miki albo lale, jak docenia Mamy klientki no bardziej niż mama

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ja też tak robie że jak zamówie z jednego katalogu to dopiero o drugim myśle..., ale że już zamówiłam z 1 to pora na 2

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Ja stosuje jasną miedź i jestem zadowolona, polecam
moja mi też pomaga pakować, ale ja muszę uważać, bo chce rozpakować to co nie nasze wiecznie
Cytat:
A ile ma Malutka?
Mam tą samą sytuacje bo mój Tż też pracuje sam, ja siedze z Małą (poza klientkami w domu) i też go obdarzam katalogami do pracy Widzę ze mamy podobną sytuacje

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Z jakiegoś konkretnego powodu?
co do farb to ja też przestałam ich używać, bo czarne się strasznie szybko spłukują i do tego rudzieją odrosty - mam dużą różnicą kolorów, ale z innymi czarnymi farbami nie mam takich problemów

Cytat:
mam wrażenie, że w kółko jest to samo już nie ekscytuję się katalogiem szczególnie, że z innych firm można mieć lepsze produkty nawet i w lepszej cenie ale w avonie jest dobre to, że te zakupy mam 'za darmo' i chyba tylko z tego względu jeszcze kupuję
ja z avonem mam trochę inaczej, bo są produkty, które uwielbiam i do tego portfele i torebki mnie wykańczają ale jeśli chodzi o kosmetyki to faktycznie coraz mniej używam avonowych - lubię niektóre szminki, planet spa, coś tam z ac, ale nie obeszłabym się bez konturówek wysuwanych i w ogóle kredek do oczu (mam ich chyba ze 20 z samego avonu) i do podkładów avonowych zawsze wracam też. Natomiast większość pielęgnacyjnych kosmetyków mam spoza avonu, tak samo jak cieni czy lakierów do paznokci

a co do lakierów to niestety 2 nowe złoty i srebrny idą do zwrotu - smużą i po 3 warstwach nie kryją całkowicie nawet, są dość rzadkie i metaliczne, co brak krycia podkreśla do tego
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 06:56   #2506
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiałyście nowy tusz superEnchant? Jaki on jest, zwykły czy z drobinkami?
bez drobinek;
to jest jakby super wersja zwykłego enchanta, jak jest SS max

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 07:58   #2507
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
drobinek nie zauważylam, jak Jamapi
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:35   #2508
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31419741]drobinek nie zauważylam, jak Jamapi[/QUOTE]
ja też nie... czyli chyba ich nie ma
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:17   #2509
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
mnie już nie kusi
ja też powoli się uodparniam.... tzn lubie kredki, podkłady, planet spa, avon care, perfumy.... czasami kupie żele z sensess |(nie pamiętam jak się to pisze) ale używam je głównie do golenia nóg żeby na sucho nie golić bo nie lubie kremów do golenia.... a jak nie mam żelu to używam mydła zwykłego a i czasami kupie szampon jak jest w promocji z naturalsa duży....

za to mam słabość do pierdułek.... jak zobacze jakąś w sklepie to muszę ją kupić.... taka moja natura ;p

Edytowane przez slodki_lizaczek
Czas edycji: 2012-01-05 o 09:23
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 09:22   #2510
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
żele z sensess |(nie pamiętam jak się to pisze) ale używam je głównie do golenia nóg żeby na sucho nie golić bo nie lubie kremów do golenia.... a jak nie mam żelu to używam mydła zwykłego a i czasami kupie szampon jak jest w promocji z naturalsa duży....

i nie schodzi Ci skóra po tym?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:27   #2511
slodki_lizaczek
BAN stały

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31420928]

i nie schodzi Ci skóra po tym?[/QUOTE]

nie bo ja zaraz po goleniu balsamuje całe ciało, i w ogóle codziennie używam balsamu więc widzę poprawe.... w sensie kiedyś nie używałam balsamów i miałam strasznie suchą skórę a od wakacji się zmobilizowałam i widzę dużą poprawę..... rano używam musu z naturalsa bo go rozpoczełam to chce go skończyć a wieczorem krem na rozstępy tri-roller albo eveline (chyba tak się go pisze) i jest duża poprawa w wyglądzie skóry i w nawilżeniu i w ogóle...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:28   #2512
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Mam tak samo, tyle że ja już praktycznie nic nie kupuję, jedynie dla siebie drobiazgi. Nie mam już takiej fazy, bo faktycznie znajdę do wielu lepsze odpowiedniki, mogą być i droższe, ale chodzi mi od jakiegoś czasu o jakość bardziej niż o cenę.

No i też widzę jednak tę monotonię
Dokładnie u mnie to samo. Po 15 latach już nawet nie lubię dni, kiedy paczka przychodzi i trzeba to wszystko rozpakowywać. Zajmuję się jeszcze tylko tym , bo klientki przyzwyczajone i jakoś głupio im mówić,że mnie sie już tym zajmować nie chce. Poszukałam innego zajęcia i teraz czas,,który poświęcałam na Avon wykorzystuję w inny , w nowy sposób co jest korzystne dla psychiki.
Stary 2012-01-05, 09:31   #2513
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
hehe za to mój jak zobaczył ile przed świętami miał zabrać do pracy dla koleżanek to się załamał bo dziewczyny dużo żeli pozamawiały więc miał 9 kg oni nigdy nie zrozumieją naszego zamiłowania do kosmetyków ciuchów
Dokładnie, ja regularnie słysze "nie szkoda Ci czasu" zero zrozumienia, Zero! No ale co, musze to kontynuować chociażby dla Cóeczki
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:52   #2514
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
ja też powoli się uodparniam.... tzn lubie kredki, podkłady, planet spa, avon care, perfumy.... czasami kupie żele z sensess |(nie pamiętam jak się to pisze) ale używam je głównie do golenia nóg żeby na sucho nie golić bo nie lubie kremów do golenia.... a jak nie mam żelu to używam mydła zwykłego a i czasami kupie szampon jak jest w promocji z naturalsa duży....
Ja używałam żelu do golenia nóg z Avonu i fajny jest. Ale ostatnio golę pod prysznicem na sucho(no na mokro, ale bez żadnych żeli itp), bo w sumie nie widzę różnicy to po co przepłacać. Potem nakładam jakikolwiek balsam(ale to się staram robić codziennie).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:53   #2515
malami881222
BAN stały

Cytat:
Dokładnie, ja regularnie słysze "nie szkoda Ci czasu" zero zrozumienia, Zero! No ale co, musze to kontynuować chociażby dla Cóeczki
Heh ja najczęściej słyszę "tyle masz już tych perfum po co ci kolejne?? masz zapas na 3 lata nikt tyle nie ma..." na co ja odpowiadam że znowu nie mam nie wiadomo ile to mój tż idzie liczyć "1,2,3...29,30 to jest mało ?? musisz co miesiąc tyle kupować?? ok zgadzam się na kosmetyki ale masz zakaz na perfumy "
Ale na szczęście i tak nie odróżni od pozostałych nowej buteleczki
Stary 2012-01-05, 09:54   #2516
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dokładnie u mnie to samo. Po 15 latach już nawet nie lubię dni, kiedy paczka przychodzi i trzeba to wszystko rozpakowywać. Zajmuję się jeszcze tylko tym , bo klientki przyzwyczajone i jakoś głupio im mówić,że mnie sie już tym zajmować nie chce. Poszukałam innego zajęcia i teraz czas,,który poświęcałam na Avon wykorzystuję w inny , w nowy sposób co jest korzystne dla psychiki.
Mnie też coraz mniej cieszy, szczególnie w sesji i w czasie kiedy nie mam na to czasu. Ale klientki zamawiają więc nie narzekam. A czasami jak mam więcej luzu w danym dniu to nawet się cieszę z rozpakowywania i pakowania dla klientek. Ale już nie tak samo jak na początku.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:00   #2517
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mnie też coraz mniej cieszy, szczególnie w sesji i w czasie kiedy nie mam na to czasu. Ale klientki zamawiają więc nie narzekam. A czasami jak mam więcej luzu w danym dniu to nawet się cieszę z rozpakowywania i pakowania dla klientek. Ale już nie tak samo jak na początku.
Oj to ja dopiero w lutym będę miała roczek jak zaczełam bawić w Avon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 10:02   #2518
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

a ja już 10. rok w avonie i jakoś jeszcze się nie znudziłam... na każdą paczkę nie mogę się doczekać, po prostu lubię się tym zajmować
Stary 2012-01-05, 10:34   #2519
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Heh ja najczęściej słyszę "tyle masz już tych perfum po co ci kolejne?? masz zapas na 3 lata nikt tyle nie ma..." na co ja odpowiadam że znowu nie mam nie wiadomo ile to mój tż idzie liczyć "1,2,3...29,30 to jest mało ?? musisz co miesiąc tyle kupować?? ok zgadzam się na kosmetyki ale masz zakaz na perfumy "
Ale na szczęście i tak nie odróżni od pozostałych nowej buteleczki
Hehe, u mnie jest podobnie, tyle ze ja mam karton ozdobny i tam sobie chowam, na poleczce mam 4 flakoniki i tak jak sie ktorys skonczy to dokladam, stary wyrzucam no i jakos sie udaje Dobrze ze on nie przywiązują uwagi do szczegółów

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Dokładnie

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez bullfinchM Pokaż wiadomość
a ja już 10. rok w avonie i jakoś jeszcze się nie znudziłam... na każdą paczkę nie mogę się doczekać, po prostu lubię się tym zajmować
tu miało być dokładnie
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:39   #2520
emsik123
Raczkowanie

Ja ponad 12 lat w Avonie i już nie ma tej ekscytacji podczas otwierania paczek ( szczególnie wtedy, gdy mało dla siebie zamówiłam). Moja młodsza córcia (2,5 roku) tez jest "małą konsultantką" i nie mogę się od niej opędzić podczas rozpakowywania kartonów. Za to starsza ( 8 lat) od ok. roku okazuje znudzenie Avonem. Tż pokornie odbiera pudła z paczkomatu, ale chyba tylko dlatego , że ma obok pracy i nie musi przebijać się przez centrum miasta aby jechać do COK-u.
A' propo moich zakupów z kat.1:
1) miniszminka Almond Ice - dla mnie rozczarowanie: "tępa" w rozprowadzania (bez tzw. poślizgu ), wybitnie złota na moich ustach (a nie o to mi chodziło), z brokatowym połyskiem - powędrowała do siostry
2) podwójne cienie Deep Forest - znów rozczarowanie: ciemno - złoto-brokatowe
3) nowy zapach płynu do kąpieli - przyjemny.
Oprócz powyższych to same sprawdzone produkty: peeling Tropics, śródziemnomorski krem do ciała z oliwką oraz kremy do rak i do stóp z Morza Martwego.
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości