![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() a mi sie nowy look podoba- tylko sie musze przyzwyczaic ![]() dalej jestem koszmarnie chora ![]() przynajmniej dietetycznie sn owsianka II sn jogurt naturalny z jablkiem zaraz ide odgrzewac obiad i zdychac pod koldre |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Rozeznanie
|
Wiecie co dziewczyny? Właśnie mi ręce normalnie opadły... Weszłam tak jakoś przez przypadek na stronę WUM-u i po raz kolejny spojrzałam w warunki rekrutacji na dietetykę. Znam je na pamięć, bo przeglądam je bardzo często, a tu dzisiaj przeżyłam niezłe zaskoczenie. Okazało się, że żeby dostać się na dietetykę trzeba dodatkowo zdać chemię. Wcześniej nie było takiego warunku!
![]() Po prostu się załamałam. Jak ja się nie dostanę na studia, to nie wiem co zrobię... Mogę się tam dostać na położnictwo, albo ratownictwo medyczne, ale po co mi to? Nie chcę składać na jakieś kierunki, które mnie nie interesują, bo to bez sensu... ![]() ![]() A na UWM wymyślili sobie, że trzeba koniecznie zdać dwa przedmioty. A ja zdaję tylko jeden! Najlepsze jest to, że nasz rocznik jest tak duży, że nie mam chyba większych szans na sukces... Teraz się okaże, że się mam szans na państwowe studia i dopiero będzie bosko. Już mam tego dość!!! ![]() I jeszcze ten nowy, żarówiasty fiolet na wizażu powoduje u mnie ból głowy...
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-03-09 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Konto usunięte
|
Topciu, a koniecznie chcesz isc na WUM? patzryłaś na inne uczelnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Rozeznanie
|
No właśnie narazie myślałam tylko o tej Akademii Medycznej i ewentualnie o uwmie. Będę się musiała rozejrzeć za czymś innym, ale nie chcę wyjeżdżać do miasta, którego kompletnie nie znam...
Ehhh, w ogóle mnie od tego wszystkiego już głowa boli.
![]() |
#2525 |
Przyczajenie
|
Rano tu zajrzalam bylo jeszcze po staremu,a teraz wchodze a tu fiolet.moze to zwiastun wiosny>?oby.bo juz nie moge doczekac sie ciepla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
topcia06 zadzwon na ta uczelnie i dowiedz sie wszystkiego- przeciez uczelnia nie moze ot tak sobie zmieniac zasad rekrutacji skoro deklaracje maturalne sa juz zlozone
![]() ja sie najadlam czosnku ![]() dzis znow dostalam swoj stepper- mam nadzieje, ze tym razem sie nie rozwali, ale pocwicze dopiero jak sie wykuruje aa i musze odwolac korki z powodu chorobu = brak pieniedzy eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Rozeznanie
|
Andziuchna, tak właśnie zrobię - zadzwonię tam. Ale na pewno nie dzisiaj, bo nie chcę już o tym dzisiaj myśleć.
Wiola, ja również witam Cię na naszym wątku ![]() A tymczasem wracam do książek. Dzisiaj uczę się angielskiego i historii. Już mam dość... ![]()
![]() |
#2528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i też zauważyłam, że jadłospisy A.A nie zawsze pokrywają się do końca z zasadami ![]() ![]() topciu to jak tylko się dowiesz to pisz! bo to byś musiała na poprawce zdawać chemię czy w ogóle już nie masz możliwości? przecież to rozbój w biały dzień!
![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
poprawka matury? to dopiero za rok z tego co sie orientuje
![]() ja dzis jestem zdrowsza ![]() ![]() no i 1/4 bezslodyczowego za mna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
![]() oj nie przejmuj sie schnieciem- licza sie intencje ![]() a co takiego ciekawego malowalas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Rozeznanie
|
a bo robię jej takie coś, że wzięłam jakąś szufladę (przynajmniej tak mówią, że to szuflada, ja tam myślałam, że zwykła skrzynka drewniana nikomu niepotrzebna
![]() ![]() a może dmuchać na tę farbę ![]() ![]() EDIT: już drugi raz zapomniałam! wczoraj u babci się zważyłam i kg mniej! i to po południu! ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-03-10 o 14:03 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Rozeznanie
|
Corny, ja Cię nie chcę straszyć, ale taka farba to może schnąć nawet do 12 godzin...
A jeśli chodzi o moje studia, to mogą mnie tam przyjąć pod warunkiem, że będę tam u nich zdawała taki egzamin z chemii, uzupełniający. A ja z chemii jestem totalnie zielona i na pewno nie dam rady tego nadrobić do czerwca czy tam lipca... Dlatego złożę tam papiery na audiofonologię. Też w sumie niegłupi kierunek... Może to nie to samo co dietetyka, ale myślę, że nie będę zawiedziona, jeśli się na to dostanę ![]()
![]() |
#2534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co to ta audiofonologia?
![]() |
![]() |
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny pomysl ![]() jak zaczelam czytac myslalam, ze do tej skrzynki powkladalas takie druty z zatrzaskami i w to powsadzalas zdjecia- jak kwiatki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz myślę nad życzeniami ![]()
![]() |
![]() |
#2537 |
Przyczajenie
|
Ja bym chciała schudnąć ze 40 kg, ale tomraczej mi nie grozi z moimi nawykami i "silną wolą"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | ||
Rozeznanie
|
Audiofonologia to coś związane z chorobami słuchu, ich wykrywaniem, leczeniem i jeszcze chyba coś związane z poprawnym mówieniem itd. Ale nie wiem dokładnie czym "audiofonolog" może różnić się od laryngologa czy logopedy.
Cytat:
Cytat:
Może przynajmniej spróbuj? ![]()
![]() |
![]() |
#2539 |
Przyczajenie
|
Witak piekne kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Rozeznanie
|
Ja jestem na diecie przedmaturalnej - czyli żadnej
![]() W ogóle czuję moje drogie, że ostatnio trochę mi się przytyło... Ale na szczęście od przyszłego tygodnia zacznę regularnie chodzić na basen. Tak, moje odchudzanie teraz ogranicza się do tego, że nie jem słodyczy i zacznę chodzić na basen. I na tym koniec ![]() Narazie na nic więcej nie mam siły i czasu.
![]() |
#2541 |
Rozeznanie
|
O, ja jutro idę na basen. Bo mam 6 wejściówek do końca marca i oczywiście wcześniej się zebrać nie mogłam
![]() Ja jestem na diecie South Beach, co widać w podpisie ![]()
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm na basen tez juz nie chodze (ale to nie z mojej winy), ale zaczne cwicze za to na stepperze (o ile nie jest popsuty- aktualnie dziala ![]() aktualnie od niedzieli nie robie nic i koncentruje sie na tym zeby nie umrzec przez paskudne chorobsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Rozeznanie
|
Ja teraz bałabym się wejść a wagę, bo pewnie pokazałaby jakąś kosmiczną liczbę...
![]() Właśnie skończyłam się uczyć. Już pomału zaczynam ślepnąć. Miałam iść w tym roku na kontrolę do okulisty, bo noszę okulary do czytania. I do tego pory moja wada sukcesywnie mi się zmniejszała, a teraz nie wiem czy nie będzie na odwrót... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Przyczajenie
|
Dziekuje kobietki za odpowiedz.Mysle ze razem damy rade schudnac i wiosne przywitamy pieknym,sexownym cialkiem.bedziemy mogly odslonic co nieco i kusic facetow
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od jutra zaczynam brać tabletki drożdżowe, na cere dobre i ponoć przy odchudzaniu też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11383129] Od jutra zaczynam brać tabletki drożdżowe, na cere dobre i ponoć przy odchudzaniu też ![]() ja pije drozdze (tylko nie w tabletkach:P) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11388105]A czujesz, że drożdże sycą?
![]() nie wiem czy syca, ale na poczatku bylo mi po nich tak niedobrze, ze i tak nie moglam nic przelknac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.