![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Umieram... z obżarcia oczywiście
![]()
#2522 |
♥
|
nefre a ja umieram z głodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Rozeznanie
|
hello
![]() Brzuszki najedzone?;D Mój tak ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie bylo tardycyjnej Wigilii szczerze mowiac,zjadlam 3 kromki chleba pelnoziarnistego z kabanosem i wypilam miseczke barszczu
![]() przed Wigilia poskubalam troche ciasteczek made by sister i mojego marchewkowego ciasta ![]() ![]() potem bylam na spacerku w nowych butkach( Santa Santa ![]() Gadalam z TZ przez telefon ,bo do niego zadzwonilam..ehh ![]() ![]() dobranoc Laleczki ![]()
#2525 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja teeez.... ![]() Cytat:
![]() moj tez, masakrycznie ale tak mi wszystko smakowalo jak rzadko wiec chyba warto bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja kolacyjka uplynela w bardzo milusiej atmosferze ![]() ![]() Po kolacji obejrzelismy sobie Kevina Samego w NY zeby tradycji stalo sie zadosc ![]() ![]() ![]() Wlasnie zeszlam z rowerka, wzielam sie za spalanie zeby nie bylo;P teraz juz chyba tylko relaks przede mna.. ![]() Buzka kochane, pozdrawiam ![]()
![]() |
#2526 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no, to już teraz na pewno jesteś po Wigilii ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie już po Wigilii oczywiście i nawet rodzinka pojechała a ja czekam na pasterkę, bo idę tradycyjnie jak co roku ![]() ![]() ![]() Objadłam sie dosć, ale nie jakoś straszliwie, ruszać sie jeszcze moge i kiecka mi nie pękła ![]() Dziękuję hurtowo za wszystkie zyczenie i jeszcze raz Wesołych Wam życzę ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że pierwsza jestem
![]() U mnie nawet sympatycznie było,najadłam się praktycznie samych pierogów ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tym rowerkiem to przesadziłaś, w święta się je i leży a nie ćwiczy ![]() ![]() Cytat:
![]() czyli mówisz ze niedługo Twoja 18-stkę świętujemy? ![]() ![]() Ja wstałam niedawno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() a tak w ogóle to 5000 postów mi stuknęło ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - Taaaaaaa
![]() Gratuluję 5000 postów ![]() A ja w końcu okres dostałam, bo wyczekiwałam już od 2 dni, ponieważ na Sylwestra nie chciałam mieć,a skoro dziś dostałam to do środy się skończy ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Witam bąble ;*
Wczoraj zasnęłam o 20 i wstałam o..9 rano ![]() ![]() Cieszę się kochane, ze u Was okej ![]() ![]() Obżarta jestem niesamwocie a jem i jem bo na codzien nie mam pysznych ciast mamusi ![]() Miłego dnia kochane ;* PS. u mnie śnieg a u Was? ![]()
#2531 | |||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - no kochanego mam tego TŻ-a
![]() ![]() Chciałam tez napisać, że śnie prószy, ale nie wiedziałam przez jakie "uó", a że jestem leniwa i nawet mi sie nie chcialo kliknać na ikonkę google to dałam sobie spokoj ![]()
#2533 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a domowe pierogi rzadza, zawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie z kuzynkami w sensie, ze macie taki dobry kontakt-zanika przymus switecznego rodzinkowania, a jest przyjemnosc ![]() kongrata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za pare lat pewnie to Wy z TZ bedziecie sami urzadzac swiea i wtedy zrobisz wszystko po swojej mysli i poczujesz prawdziwa swiateczna atmosfere ![]() Cytat:
![]() Ja tez po Nowym Roku, a w zasadzie po swietach juz chce wziac sie za siebie ![]() ejjjj noooo! ![]() co za chamstwo, u mnie zero snieżystosci, a taaaaak bym chciala.... dajcie mi troche bialego puchu...! ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry kochane tak w ogole ![]() U mnie milej atmosfery ciag dalszy, odpoczywam sobie, jest spokojnie...po raz pierwszy od dawna relaksuje sie w domu i wyciszam, czuje wyrazna roznice w porownaniu z "na co dzien"... ![]() Na 17 ide dzis do pracy... minusy - nie chce mi sie...................... ......... ![]() plusy: - rusze sie w koncu - spotkam sie ze znajomymi ![]() - zarobie - zawsze to jakies urozmaicenie niby... ![]() Ogolem chyba plusy przewazaja nad minusami, wiec niech juz bedzie, nastawiam sie optymistycznie ![]() Buzka kochane i milego dnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-12-25 o 14:24 Powód: ; |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() superowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() już się ciemno robi powoli a moja rodzina w ogóle się nie zbiera ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niiiiii maaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() domowe pierogi .. ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj pojechałam na wigilię do babci jednej na 17, do drugiej na jakas 20 i było w sumie milo.. nie tak jak w zeszłym roku, kiedy to siedząc przy stole chciało mi się płakać, a każdy patrzył tylko na to co i ile zjem.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Kochane ! ![]() sialalallalala.. <- (tak mi się radość obiawia - głupawka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |||
Zakorzenienie
|
gratki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba będę chora ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-12-25 o 21:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobry wieczór, Dziewczyny
![]() może się odezwę wreszcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę, Tamo, że układa Ci się w życiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musisz mieć świetnego TŻa. Buuuu tylko mnie nikt nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miłego wiceczoru, nocy i jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
kurczę, chyba najwzyszy czas sobie kogos znalezc! ale nie byle kogo i w tym problem
![]() a masz kogoś na oku? ![]() btw, gardlo mnie zaczyna bolecccc ![]()
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wiekiem wymagania niestety rosną ![]() ![]() a Ty masz jakiegoś potencjalnego kandydata? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać i życzyć miłych snów
![]() Jenyyyyyyyy,jak ja kocham tego mojego TŻ-ta ![]() ![]() ![]() Tamuś - Suuuuuuuuper !!!!!!! Gratuluję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze sie pytasz ![]() ![]() ![]() iiii tam nie chce, pewnie za bardzo wymagająca jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() karpatkę sama wymyśliłam ![]() zaraziłaś się przez Wizaż od Spazy ? ![]() ![]() ![]() (ja też mojego kocham a sie nie chwalę ![]() ![]() Popołudnie u kuzynek jak zwykle pełne nowych, owocnych plotek a wieczór z rodzinka przy filmie i drinkach (i aż mi szumi w głowie nieco ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | ||||||||
Zadomowienie
|
ahoj gwiazdeczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przeeeeeestan...ja tam mam wrazenie, ze wlasnie bardzo mi tej energii brakuje... ![]() Cytat:
![]() ejjj noooo, wiadoooomo! ![]() ojjj chyba nie tylko;P Cytat:
![]() ![]() no doooobra, dzis nie cwiczylam ![]() Cytat:
![]() ![]() nastepna, epidemia jakas czy cooo... ![]() slodkosciii... ![]() ![]() kurcze, moze i cos w tym jest...;P Cytat:
![]() Ja wlasnie wrocilam z pracki, bylo spoko, fajnie, ze poszlam zamiast siedziec w domu ![]() ![]() Buziaki kochane, ja zaraz mykam do lozeczka, na TVN leca wlasnie Swieta u Griswaldow wiec wlacze sobie do snu... ![]() Buuuuuzi i do jutra! ( a w zasadzie juz do dzisiaj;P) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
ja też, uwielbiam wręcz
![]() ![]() ![]() wiem coś o tym ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja idę spać chyba ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
a bry bry
![]() Wczoraj wzięłam tabletki uspokajające i jak mnie siekło na spanie to się połozyłam o 21 ![]() ![]() Dzisiaj już chodze uhahana, bo TZ już do mnie jedzie - za niecałe 8 h się zobaczymy ![]() ![]() W ogole dzisiaj mama przekazała mi pewną wiadomość i teraz mam taki dylemat gdzie mieszkać, że szok. Otoż okazało się, że rodzice wykupili na własnośc mieszkanie i chcą je mi przepisać. Ale- musiałabym tutaj mieszkać, a ja tutaj w swoim mieście nie za bardzo, ze względu na tych alkoholików ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laleczki ![]()
#2547 |
♥
|
Witam kochane
![]() iza i spaza napewno spotkanie tego jedynego ![]() Agus no zaniedługo bedziemy pełnoletnie , jak ten czas szybko leci ![]() nefre trudna decyzja , nie wiem co bym na twoim miejscu zrobiła... ![]() madame_apple , Ewus - ja sie boje chodzic po ciemnku po cmenatarzam , wogóle sie boje gdzie kolwiek chodzic ![]() ![]() tamonite gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Slonko swieci,ale mroz paskudny jest ![]() Troszke sie nudze,bo oczywiscie z panem Tatarkiewiczem o filozofii rozmawiac mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() slucham sobie wlasnie aylar Lie-Boys Bos Boys ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam nic na koncie wiec do TZ nie moge pisac ![]() ![]() jeszcze 6dni i siodmego lece do domu..czy sie ciesze? nie wiem ![]()
#2550 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj Izka, nie tylko Ty... ja to co chwile się z kimś spotykam i znów sama jestem.. ![]() ![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() (nie)dziękuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziekuje Kochana ![]() ![]() Dziękuje Jabłuszkooooo moje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojć Laski, ale mialam wieczór i noc.. ulalalal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka Kochane ![]() ![]() W ogóle to sama w to nie wierze, ale już 3 dzień pisze tu regularnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.