Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 19:27   #2521
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
jejku a ja nadal cherlam i cherlam.
Poza tym strasznie tęsknie za teżetem i zastanawiam sie czy ja wogóle dam rade tak żyć ....
Vibesko oczywiście że dacie radę w Waszym przypadku taki układ na odległość chyba nie będzie trwał długo? tzn. jest jakaś szansa na przeprowadzkę którejś ze stron?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:50   #2522
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A jakie są jeszcze warte uwagi?

Tonik mi się spodobał więc mleczko też pewnie mi podejdzie :)
Wrzuce Ci w wolnej chwili linki:) ale tak na szybko to cala seria Babydream oraz ta dla ciezarnych,z Rival de Loop tez znajdzie sie kilka ciekawych produktow.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Advocata nie lubię, Baileys to za drogi interes, ale syropy brzmią apetycznie. Tylko ja chyba skuszę się na te http://www.allegro.pl/item533937580_...ictoria_s.html O wiele tańsze, a cynamon też jest :D Tylko szkoda, że wysyłają tylko za pobraniem, ale z drugiej strony jak porównałam oferty syropowe, to chyba i tak mimo wszystko taniej butelki 0,5l się nie znajdzie, a przy zamówieniu 2-3 flaszek tym bardziej się to opyla. Tylko muszę poczekać do wypłaty :D

Przestańcie już z tymi JT, bo i mnie wiśniowy zaczyna kusić, chociaż wiem, że go znikąd nie wytrzasnę. A on pachnie takimi świeżymi wisienkami? I jaki ma kolor?
Chyba skusze sie na probe na ktorys z tych syropow,do kawy moga byc w sam raz:)

JT jest pyyyszny :slina: na dodatek wybledza usta :sol:
to taki KLIK!

nie zebym kusila :p:

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
:ziewam:

Mi się spodobał zapach z K3 Avonu: mango+granat :slina: Poczekam na promocję 2 za ileśtam i kupię go + żel śliwkowy :]

Dla mnie solo zdecydowanie za słaby. Czasem na noc używam bo świetnie goi krostki i jakieś inne niespodzianki,a tak to z kremem, olejkiem czy serum. Składając zamówienie z BU zamówię ten podwójny :ehem:

A miałaś juz wcześniej skwalan i olej arganowy?? Jak się spisują?? :> Te nwoości rozumiem ż eteż zam owiłaś?? Napisz koniecznie jak się sprawują jak już dostaniesz i poużywasz :]

Na skwalan zdecydowalam sie po raz pierwszy,z olejem arganowym mialam juz do czynienia i bardzo podobal mi sie efekt ale uwaga!zapach nie kazdemu sie spodoba.

Nowosci dopiero zamowie bo weszly jak dostalam zamowienie...jak na zlosc :mad: no i musze zuzyc to,co mam.

Zadowolona jestem z dzialania oleju arganowego tymbardziej,ze mam znowu te swoje problemy skorne i przy okazji widze,ze ladnie wspomaga dzialanie innych mazidel.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Niestety o lubelskiej:o
Mam właśnie syrop kokosowy taki jak z Twojego linka i jest bardzo dobry. Smak ma intensywny, jest gęsty. Kupowałam go na promocji, a cena regularna to coś koło 20 zl, więc się opłaca ta aukcja.
Cos czuje,ze lista sie powiekszy :slina:

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dzien dobry:* :*

Zle sie czuje i psychicznie i fizycznie:( nie chce mi sie wstac nawet a musze cos zjesc bo powoli mi nie dobrze:( smutno mi i jakos tak nijako..
Mam nadzieje ze moje zwolnienie dotrze bo jak nie to sie zabije chyba:(

Chcialam robic mnostwo rzeczy ale jeszcze nie mam sily;(
Mam ochote zrobic wielki przesiew w kosmetykach ...:nuda: w nocy sie obudzilam i kombinowalam czego sie moge pozbyc..:confused:jestem nienormalna...
Gayneko:* Ty moj Dobry Duszku-wracaj szybko do zdrowia!

Cytat:
Gajuś :przytul:
Ja też się czuję czuję tak że masakra a na dodatek muszę być w pracy i jakoś funkcjonować :mur:

Chcę do domu pod kocyk :cry:
Moje plany na dzien dzisiejszy wziely w leb,czuje ze mnie cos rozklada i wyszlam wczesniej z pracy by wyladowac pod kocykiem.
Teraz niby troche lepiej ale cos czuje,ze nie obejdzie sie bez wizyty u lekarza :(

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

I chyba chusteczki do demakijażu :cool: wczoraj wieczorem ich uzyłam, potem jeszcze wodą do demakijażu Clarinsa i rano wstałam z czarnymi podkówkami:eek:
Oooo jakos pominelam calkiem te chusteczki bo nie mialam o nich pojecia:o

Cytat:
Matko, ja mam tak samo, chociaż żadengo odwyku nie robiłam :eek: poprostu nagle zaczęłam chcieć milion rzeczy :cool: a jeszcze wczoraj będąc w YR pani wręczyła mi ulotkę, że gdzies od połowy lutego pojawia się now, ekologiczna seria do twarzy z mnóstwem wyciągów roślinnych - kremy do twarzy, sera, mleczko.....:mdleje:
Ogladalam te serie,sklady obadalam i....uwazam,ze zbojecka cena po raz kolejny jak na YR :mad:

Cytat:
Barman, którego ściągnęlimy na nasze wesele, kiedy dyktował mi listę zakupów (ach, to były czasy, kiedy mogłam wypić kolorowego drinka:cool:) powiedział "Tylko błagam, syropy NIE Cymesu, one mają niby napisane, że są rekomendowane przez barmanów, a to pic na wodę, żaden profesjonalny barman ich nie używa:nie:"
Ale może do kawy to co innego ;)
Mysle,ze do kawy mozna sprobowac a przy okazji wykorzytsac do drinka i ocenic dzialanie:D

Cytat:
Oj Słońce :( a antybiotyk nie podziałał? Niech Ci nie będzie smutno!! Chcesz, mogę Ci coś namalować :D ale zdolności mam zerowe, uprzedzam :D
Boski rysunek:)

Cytat:
Aaa!Ziz :>
Zapomniałam Ci napisac, że skończyłam Aqualię i nie zachwyciła mnie :( tzn nawilżanie jak dla mnie na poziomie kremu za 1/3 tej ceny, poza tym nic innego nie zauwazyłam, żadnej dodatkowej pielęgnacji.
I chyba mnie po niej wysypało takimi grudkami na czole, ale w tym stanie to niczego nie jestem pewno, to mogły być akurat hormony...

Baaardzo sredni ten krem,spodziewalam sie wiecej i bardzo draznil mnie zapach-juz nic wiecej z Vichy nie kupie-tzn mam kilka ulubionych kosmetykow i starczy:)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
:*

U mnie wszystko gud, wery wery gud :D Widziałam się po pracy z samcem, na wieczór tez sie umówiliśmy :sol: Cóż, chyba sie zakochałam :love:
Powiem wam, że zaczełam wierzyć w cuda ... Nadal do mnie tak do końca nie dociera że po tylu perfypetiach, moich nerwach, dołkach, rezygnacji jesteśmy wkońcu razem :love:

Hosenko :* GRATULUJĘ!:ROZA:

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Zobacz sonie tą serię na francuskiej stronie YR. Są dwie podserie - fioletowa na noc i pomarańczowa na dzień. Jest mleczko, krem na dzień i na noc, serum na dzień i na noc, krem pod oczy i uniwersalny olejek, który można stosować nawet na końcówki włosów. Mają bardzoooooo dużo wyciągów roślinnych, ale niestety intensywnie pachną.
W watku o nowosciach z YR sa wrzucone zdjecia skladow kremow-dluuugie i bogate w wiele wyciagow ale boje sie,ze ilosciowo moze byc tego zbyt malo by dzialanie bylo dlugofalowe.
Cena tez malo przystepna:o

_____

Buuu....musze wyrzucic wszystkie emotki :(((
Stary 2009-02-02, 19:52   #2523
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
jejku a ja nadal cherlam i cherlam.
Poza tym strasznie tęsknie za teżetem i zastanawiam sie czy ja wogóle dam rade tak żyć ....
Dasz rade,pomysl sobie jak bys dala rade zyc bez niego J a z Kretozaurem wytrwalismy dlugo w podobnym ukladzie A NOseczek to juz wogole
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Vibesko oczywiście że dacie radę w Waszym przypadku taki układ na odległość chyba nie będzie trwał długo? tzn. jest jakaś szansa na przeprowadzkę którejś ze stron?
Ja bym wolala zeby strona Vibeskowa sie przeniosla nie to wcale nie jest prywata
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:58   #2524
bossy
Zakorzenienie

Hexx trzymałam dzis w łapach zel na rozstępy. rosmanowski, i sie zastanawiałam czy działa

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:03   #2525
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
W watku o nowosciach z YR sa wrzucone zdjecia skladow kremow-dluuugie i bogate w wiele wyciagow ale boje sie,ze ilosciowo moze byc tego zbyt malo by dzialanie bylo dlugofalowe.
Cena tez malo przystepna
Posiadam dwie rzeczy z tej serii ale jeszcze nie użyłam. Za często ostatnio zmieniam kremy, więc teraz muszę poużywać jednego przez dłuższy czas.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:14   #2526
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hexx trzymałam dzis w łapach zel na rozstępy. rosmanowski, i sie zastanawiałam czy działa
Taki w bezowej butelce?

Cytat:
Posiadam dwie rzeczy z tej serii ale jeszcze nie użyłam. Za często ostatnio zmieniam kremy, więc teraz muszę poużywać jednego przez dłuższy czas.
A ktore bralas?
Ja sie ich troche boje z tego wzgledu,ze mam ostatnio problemy ze skora i poki co nie wprowadzam nic nowego.
Pomysle o nich ewentualnie jak bedzie fajna promocja znizkowa
Jak mialabys chwile zrobilabys zdjecia skladow?bo w/w watku niby sa ale ciezko sie w nie wczytac Malo wyrazne.
Stary 2009-02-02, 20:17   #2527
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

dziewczyny wiem że nie mogę narzekać, wkońcu to dopiero początek naszej wspólnej drogi i zobaczymy jak to wszystko się potoczy....

A co do przyszłości razem to ciężko bedzie.
On ma swoją firme w Katowicach, ja dom i prace tutaj, nie chce tego zostawić

Ale o tym teraz nie będę myśleć, nie czas jeszcze na to.

Czekam aż książe wróci do domu i pogadamy a póki co ratuję się gorącą herbatką.
Wiecie co, nie mam chcicy na żaden kosmetyk i nawet niczego nie planuję.
Ale idę zobaczyć katalog Avonu i zrobię plan co to ja bym chciała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 20:24   #2528
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Taki w bezowej butelce?
tak

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:36   #2529
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę że syropami kusicie
w Almie są też różne smaki więc możecie tam poszukać, cenowo stoją podobnie jak na allegro.
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Niestety o lubelskiej
Mam właśnie syrop kokosowy taki jak z Twojego linka i jest bardzo dobry. Smak ma intensywny, jest gęsty. Kupowałam go na promocji, a cena regularna to coś koło 20 zl, więc się opłaca ta aukcja.
Cytat:
Barman, którego ściągnęlimy na nasze wesele, kiedy dyktował mi listę zakupów (ach, to były czasy, kiedy mogłam wypić kolorowego drinka) powiedział "Tylko błagam, syropy NIE Cymesu, one mają niby napisane, że są rekomendowane przez barmanów, a to pic na wodę, żaden profesjonalny barman ich nie używa"
Ale może do kawy to co innego
To chyba jak będzie okazja najpierw obadam czy w Almie jest jakiś syrop cynamonowy, a dopiero jak nie będzie, to będę myśleć co kupić. Bo już zgłupiałam z tym Cymesem Fakt, że tej firmy jakimś szczególnym zaufaniem nie dażę, mimo iż z drugiej strony nie znam zbyt wielu ich produktów, ale z kolei wydawać niewiadomo ile na syrop też nie zamierzam, bo to właściwie taka moje zachcianka.

Dzisiaj miałam całkiem dobry, dzień. Zaczęło się od tego, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów, chyba odkąd pracuję , obudziłam się rano wyspana. W pracy też szybko i miło dzień zleciał, i nawet nie popsuła go zbytnio wiadomość, że kierowniczką została osoba, która się zupełnie na to miejsce nie nadaje. No ale przynajmniej będzie komedia, a raczej tragikomedia Jedyny plus tego całego zamieszania to to, że i ja dostanę umowę o pracę, może nie na cały etat, ale spokojnie będę mogła sobie dorobić nadgodzinami, więc super I w związku z tym jeszcze w lutym czeka mnie wycieczka do Krakowa na koszt firmy na szkolenie BHP.
Tymczasem znikam piec bananowe muffinki, a jak już powędrują do piekarnika zacznę się peelingować i maseczkować. Rodzice z siostrą i jej TŻ wybyli do babci, a ja z kotami i królikiem mam chatę dla siebie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 21:47   #2530
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Dziewczyny mam nową gazetkę z Natury, tą ważną od czwartku. Dużo perfum w promocji, między innymi
Nina 30ml za 79zł
Hypnose EDP 50ml za 149zł
Lanvin Eclat d'Arpege 50ml +100ml balsamu za 99zł
Właśnie taka 50-tka Hypnose byłaby idealna. Szkoda, że o 2 miesiące za wcześnie. Pozostaje mi liczyć na SP...

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
bylam dzis w SP po rozowy cukier i u nas nie ma czulam sie oszukana
W piątek był. Ale nie tam, gdzie zapachy, tylko na tej półce z szamponami Ce Ce, na dole i nie rzucał się w oczy. Też dumam nad tym, czy go czasem nie chcę...

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ojejej, nie teraz miało być a ile normalnie kosztują?
Nie teraz, zgadzam się.

Zasnęłam nad notatkami, właśnie się budzę i pakuję paczki. Jak ja chcę już być po sesji.

Ale zaraz sobie zrobię włosowe zakupy na Allegro na poprawę humoru.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 22:18   #2531
rzyrafka
Zakorzenienie

Też kcem być już po sesji, nie ukrywam- nie lubię się uczyć
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 06:34   #2532
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No i te nowe żele Fa w promocji za 4,99
ooo

Cytat:
Napewno dacie rade

Cytat:
Na skwalan zdecydowalam sie po raz pierwszy,z olejem arganowym mialam juz do czynienia i bardzo podobal mi sie efekt ale uwaga!zapach nie kazdemu sie spodoba.

Nowosci dopiero zamowie bo weszly jak dostalam zamowienie...jak na zlosc no i musze zuzyc to,co mam.

Zadowolona jestem z dzialania oleju arganowego tymbardziej,ze mam znowu te swoje problemy skorne i przy okazji widze,ze ladnie wspomaga dzialanie innych mazidel.
A jaki efekt daje? Masz porównanie do oleju z owoców leśnych?

Cytat:
Hosenko GRATULUJĘ!:ROZA:

Cytat:
plus tego całego zamieszania to to, że i ja dostanę umowę o pracę, może nie na cały etat, ale spokojnie będę mogła sobie dorobić nadgodzinami, więc super I w związku z tym jeszcze w lutym czeka mnie wycieczka do Krakowa na koszt firmy na szkolenie BHP.
Gratuluje

Cytat:
Tymczasem znikam piec bananowe muffinki, a jak już powędrują do piekarnika zacznę się peelingować i maseczkować. Rodzice z siostrą i jej TŻ wybyli do babci, a ja z kotami i królikiem mam chatę dla siebie
A mozesz wrzucić przepis na te muffinki?? Chyba bym zjadła

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 06:57   #2533
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Mój misiak jest chory
Nawet nie wiem co sie stało ale wymiotował 4 razy w ciągu nocy, biedactwo.

MagJu świetnie że tak dobrze ci w pracy idzie

Gajuś, urzeka mnie to serduszko Twoje
Stary 2009-02-03, 07:36   #2534
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja też chcę być już po sesji Dziś o 13 mam examin, miałam ambitny plan wstać dziś o 6 i się pouczyć, a efekt jest taki, ze wstałam pół godziny temu...JUż mi się wszystko miesza, już nie wiem co jest do czego, mam wrażenie totalnego pustki.
Eh

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 07:48   #2535
isa666
Zakorzenienie

Hej Ja niedawno wstałam, ale dziś po raz pierwszy od 5 dni się ubrałam i nie leżę już. Dość mam łóżka a w sumie dobrze się czuję, więc po co leżeć.

Cytat:
Właśnie o to Tobie myślałam wklejając te dwie pozycje

Cytat:
Isa, myslę, że tam będą, na pewno prędzej niż na kleparzu
To niedobrze Ja może we czwartek lub piątek będę musiała do pracy podjechać i pewnie się skończy na tym, że i o Naturę zahaczę

Cytat:
Jedyny plus tego całego zamieszania to to, że i ja dostanę umowę o pracę, może nie na cały etat, ale spokojnie będę mogła sobie dorobić nadgodzinami, więc super I w związku z tym jeszcze w lutym czeka mnie wycieczka do Krakowa na koszt firmy na szkolenie BHP.
Gratulacje

Cytat:
Też kcem być już po sesji, nie ukrywam- nie lubię się uczyć
Ja teeeż Na dodatek mi się sesja dopiero zaczyna i jeszcze się dowiedziałam dziś, że notatki na niedzielną Ochronę środowiska ktoś złośliwy usunął z naszego wspólnego uczelnianego maila i jest bo nikt, kto ma te notatki nie chce ich jeszcze raz tam wrzucić

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja też chcę być już po sesji Dziś o 13 mam examin, miałam ambitny plan wstać dziś o 6 i się pouczyć, a efekt jest taki, ze wstałam pół godziny temu...JUż mi się wszystko miesza, już nie wiem co jest do czego, mam wrażenie totalnego pustki.
Eh
Trzymam kciuki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 08:30   #2536
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A ktore bralas?
Ja sie ich troche boje z tego wzgledu,ze mam ostatnio problemy ze skora i poki co nie wprowadzam nic nowego.
Pomysle o nich ewentualnie jak bedzie fajna promocja znizkowa
Jak mialabys chwile zrobilabys zdjecia skladow?bo w/w watku niby sa ale ciezko sie w nie wczytac Malo wyrazne.
Mam serum i olejek fioletowe. Z fotkami nie ma problemu; postaram się w tym tygodniu
Cytat:
Eh
powodzenia

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:09   #2537
snowqueen
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta

Witam po długiej nieobecności i z góry przepraszam, ale nie będę się póki co przebijała przez poprzednie posty Wczoraj miałam wielki egzamin ze wszystkich przedmiotów z zeszłego semestru (poszedł mi zreszta bardzo dobrze) i mam chwilowo odrobinkę luzu. Jedyne co, to za badania do mgr muszę się zabrać. No ale jestem już po sesji i mam spokój do początku marca

Kosmetycznie żyje niemalże w ascezie - jedyne, co kupiłam w styczniu, to uzupełnienie rzeczy niezbędnych - micel, tonik, dezodorant. Skończył mi się tusz i najpierw kupiłam nowego L'Oreala Extra Volume Collagene, który okazał się przeraxliwym bublem... Więc już kupiłam kolejny, tym razem Max Factor False Lash Effect i póki co jestem zadowolona.

Rozpoczęłam też kurację Inneov Cellulit - nie miałam czasu, siły ani ochoty niczym się smarować, a trzeba przygotować się do wiosny! Muszę przyznać, że już po 2 tygodniach widzę pewne efekty.. Tylko trochę drogo to wychodzi, ale za to na żadne kosmetyki praktycznie nie wydaję A od marca będę chodzić na basen, aerobik i już w ogóle będzie cudownie

Czekam na wiosenne kolekcje makijażu w perfumeriach z takim samym utęsknieniem, z jakim czekałam na nową Escade, ale waham się i nie jestem pewna, czy dołączy do mojej escadowej kolekcji. Jakaś jest taka lepko - słodka.. Nie przekonuje mnie Za to bardzo spodobało mi się Moschino Glamour, bardzo przypomina mi jakiś inny zapach, ale nie mogę skojarzyć - może Wam przychodzi coś do głowy?

Sciskam Was wszystkie!

Edit: W ramach ciekawostki - mój Addict dotarł w drugiej połowie stycznia Ponad 2 miesiące czekania...

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2009-02-03 o 09:13
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:13   #2538
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Snow

Stary 2009-02-03, 09:25   #2539
zizou
Zakorzenienie

snow
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Skończył mi się tusz i najpierw kupiłam nowego L'Oreala Extra Volume Collagene, który okazał się przeraxliwym bublem... Więc już kupiłam kolejny, tym razem Max Factor False Lash Effect i póki co jestem zadowolona.
mnie on sie podoba taka lepsiejsza wersja lancomowego Hypnose. ale na False Lash Effect tez sie czaje

a Inneov masz w tabletkach czy w saszetkach do rozpuszczania w wodzie?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-02-03 o 09:27
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 09:26   #2540
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Yyy... nie wiem kiedy ostatnio spałam do 10

Madziu trzymam mocno kciuki za egzamin

snow jak dobrze Cię widzieć Wiesz, że mam podobne odczucia co do Escady i Glamour? Glamour strasznie mi coś przypomina i mam to na końcu języka,ale nie wiem

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:31   #2541
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Snow

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
snow

mnie on sie podoba taka lepsiejsza wersja lancomowego Hypnose. ale na False Lash Effect tez sie czaje

a Inneov masz w tabletkach czy w saszetkach do rozpuszczania w wodzie?

ziz, u mnie on daje efekt prawie żaden i w dodatku nie wysycha! Wystarczy, że w połowie dnia mocniej zamrugam i mam dwie rzęsy zamiast wachlarza W dodatku zlepia dolne z górnymi i w ogóle do moich się nie nadaje... A MF ładnie rozdziela, wydłuża i unosi lekko

Inneov mam w saszetkach - o tabletkach na pewno bym zapominała, o wypiciu latwiej mi pamiętać. nie jest smaczny, ale działa

Cytat:
snow jak dobrze Cię widzieć Wiesz, że mam podobne odczucia co do Escady i Glamour? Glamour strasznie mi coś przypomina i mam to na końcu języka,ale nie wiem

Nawet mój TŻ powiedział, że zna coś podobnego, wszyscy tak mówią, tylko nikt nie wie co to! I tak jak mówisz - na końcu języka, ale nie wiadomo
Pomyślę nad zakupem, póki co najczęściej psikam się Hot Couture EDP
Stary 2009-02-03, 09:32   #2542
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Eh
Madziu trzymam kciuki za ciebie mocno
Cytat:

Gajuś, urzeka mnie to serduszko Twoje
To serduszko Olenki;D
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja teeeż Na dodatek mi się sesja dopiero zaczyna i jeszcze się dowiedziałam dziś, że notatki na niedzielną Ochronę środowiska ktoś złośliwy usunął z naszego wspólnego uczelnianego maila i jest bo nikt, kto ma te notatki nie chce ich jeszcze raz tam wrzucić

Ej.Chamstwo i drobnomieszczanstwo kochana mam nadzieje ze cie ktos poratuje
Cytat:
Mam serum i olejek fioletowe. Z fotkami nie ma problemu;
Estellko jak zaczniesz uzywac to prosze cie daj znac jakie sa przepraszam,ze nei odpisalam na pw ale mi wizaz zwariowal wieczorem i nie dalo sie wyslac wiadomosci bo wyskakiwal jakis blad
Cytat:
Cześć dziewczęta

Witam po długiej nieobecności i z góry przepraszam, ale nie będę się póki co przebijała przez poprzednie posty Wczoraj miałam wielki egzamin ze wszystkich przedmiotów z zeszłego semestru (poszedł mi zreszta bardzo dobrze) i mam chwilowo odrobinkę luzu. Jedyne co, to za badania do mgr muszę się zabrać. No ale jestem już po sesji i mam spokój do początku marca
Snoooooooooooow!!! wlasnie rano myslalam o Tobie kochana zagladaj tu czesciej bo tesknimy strasznie za toba

ps.a co w volume collagen jest nie tak ? bo Zizozaur chwalil?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-03, 09:33   #2543
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ziz, u mnie on daje efekt prawie żaden i w dodatku nie wysycha! Wystarczy, że w połowie dnia mocniej zamrugam i mam dwie rzęsy zamiast wachlarza W dodatku zlepia dolne z górnymi i w ogóle do moich się nie nadaje... A MF ładnie rozdziela, wydłuża i unosi lekko
to u mnie wysycha, az za szybko ale efekt daje cudowny

moja mama swego czasu lykala Inneov w tabletkach i byla bardzo zadowolona musze jej polecic tez saszetki
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:36   #2544
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Snow
Myślałam dziś rano o Tobie
Stary 2009-02-03, 09:38   #2545
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
powodzenia
Cytat:
Madziu trzymam mocno kciuki za egzamin
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Madziu trzymam kciuki za ciebie mocno
Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki Właśnie wyszłam spod prysznica , zuzywajac tym samym żel i szampon
A teraz lece powtarzać

Stary 2009-02-03, 09:46   #2546
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Snow, zaglądaj częściej

Ale mam dziś lenia Ale niestety, praca nie za bardzo pozwala na lenienie się... Hmm, pomalowałam dzisiaj rzęsiska Kolosalem i musze przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył. Rzęsy są ładnie pogrubione, wydłuzone, ba, nawet podkręcone Nie to co ostatnim razem. I ta czerń jest naprawdę czarna, bardzo ładnie wygląda, zwłaszcza że nakładałam tylko jedną warstwę tuszu. Zobaczymy później, czy się bedzie osypywał

Wracam do pracy, i miłego dnia Wam życzę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:53   #2547
Hosenka*
Zakorzenienie

Snow:

Madzia: ja tez kciukam

Kurcze... zaczynam sobie wkręcać kwiatkowy róż z Avonu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:56   #2548
isa666
Zakorzenienie

snow witaj kochana Strasznie się cieszę, że zajrzałaś w końcu do nas
Piszesz, że Ci ten collagenowy L`Orealek nie przypasował? A ja właśnie myślę nad nim, bo zizek tak kusi porównując go do Hypnose
Ja jakiś czas temu kupiłam Maybellinowego Volume Express(tego z prostą szczoteczką, bo Curved Brush jest świetny, ale chciałam też spróbować klasyka), ale kiepski jest. Jakiś taki suchy i ciężko go nałożyć(no chyba, że jest jakiś przeterminowany ).

Gajusiu Już znalazłam inne notatki, wystarczyło poszperać w googlach
Stary 2009-02-03, 09:57   #2549
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko, Vibesko, Yen, Hosenko

isa Tylko że wiesz, ja fanką Hypnose też nie jestem Ale ten nowy L'Oreal to dla mnie porażka na całej linii. Inna sprawa, że każde rzęsy są inne
Stary 2009-02-03, 10:02   #2550
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
snow witaj kochana Strasznie się cieszę, że zajrzałaś w końcu do nas
Piszesz, że Ci ten collagenowy L`Orealek nie przypasował? A ja właśnie myślę nad nim, bo zizek tak kusi porównując go do Hypnose
Ja jakiś czas temu kupiłam Maybellinowego Volume Express(tego z prostą szczoteczką, bo Curved Brush jest świetny, ale chciałam też spróbować klasyka), ale kiepski jest. Jakiś taki suchy i ciężko go nałożyć(no chyba, że jest jakiś przeterminowany ).

Gajusiu Już znalazłam inne notatki, wystarczyło poszperać w googlach
To dobrze,bo sie wkurzylam na tych samolubow z twojej uczelni

Cytat:
gayenko, Vibesko, Yen, Hosenko

isa Tylko że wiesz, ja fanką Hypnose też nie jestem Ale ten nowy L'Oreal to dla mnie porażka na całej linii. Inna sprawa, że każde rzęsy są inne
Snow jakbys go miala wyrzucic to wiesz kto lubi zbierac po tobie tusze,prawda? nawet virtuose po dolaniu plynu miceralnego jest calkiem calkiem

Jejkuuu czy ja musze tak kaszlec
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości