|
|
#2521 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
oczywiście że dacie radę w Waszym przypadku taki układ na odległość chyba nie będzie trwał długo? tzn. jest jakaś szansa na przeprowadzkę którejś ze stron?
|
|
|
#2522 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
JT jest pyyyszny :slina: na dodatek wybledza usta :sol: to taki KLIK! nie zebym kusila :p: Cytat:
Nowosci dopiero zamowie bo weszly jak dostalam zamowienie...jak na zlosc :mad: no i musze zuzyc to,co mam. Zadowolona jestem z dzialania oleju arganowego tymbardziej,ze mam znowu te swoje problemy skorne i przy okazji widze,ze ladnie wspomaga dzialanie innych mazidel. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz niby troche lepiej ale cos czuje,ze nie obejdzie sie bez wizyty u lekarza :( Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Baaardzo sredni ten krem,spodziewalam sie wiecej i bardzo draznil mnie zapach-juz nic wiecej z Vichy nie kupie-tzn mam kilka ulubionych kosmetykow i starczy:) Cytat:
Cytat:
Cena tez malo przystepna:o _____ Buuu....musze wyrzucic wszystkie emotki :(((
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A NOseczek to juz wogoleCytat:
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx trzymałam dzis w łapach zel na rozstępy. rosmanowski, i sie zastanawiałam czy działa
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie użyłam. Za często ostatnio zmieniam kremy, więc teraz muszę poużywać jednego przez dłuższy czas.
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sie ich troche boje z tego wzgledu,ze mam ostatnio problemy ze skora i poki co nie wprowadzam nic nowego. Pomysle o nich ewentualnie jak bedzie fajna promocja znizkowa Jak mialabys chwile zrobilabys zdjecia skladow?bo w/w watku niby sa ale ciezko sie w nie wczytac Malo wyrazne.
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem że nie mogę narzekać, wkońcu to dopiero początek naszej wspólnej drogi i zobaczymy jak to wszystko się potoczy....
A co do przyszłości razem to ciężko bedzie. On ma swoją firme w Katowicach, ja dom i prace tutaj, nie chce tego zostawić ![]() Ale o tym teraz nie będę myśleć, nie czas jeszcze na to. Czekam aż książe wróci do domu i pogadamy a póki co ratuję się gorącą herbatką. Wiecie co, nie mam chcicy na żaden kosmetyk i nawet niczego nie planuję. Ale idę zobaczyć katalog Avonu i zrobię plan co to ja bym chciała
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
************* Dzisiaj miałam całkiem dobry, dzień. Zaczęło się od tego, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów, chyba odkąd pracuję , obudziłam się rano wyspana. W pracy też szybko i miło dzień zleciał, i nawet nie popsuła go zbytnio wiadomość, że kierowniczką została osoba, która się zupełnie na to miejsce nie nadaje. No ale przynajmniej będzie komedia, a raczej tragikomedia Jedyny plus tego całego zamieszania to to, że i ja dostanę umowę o pracę, może nie na cały etat, ale spokojnie będę mogła sobie dorobić nadgodzinami, więc super Tymczasem znikam piec bananowe muffinki, a jak już powędrują do piekarnika zacznę się peelingować i maseczkować. Rodzice z siostrą i jej TŻ wybyli do babci, a ja z kotami i królikiem mam chatę dla siebie
|
|||
|
|
|
#2530 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Pozostaje mi liczyć na SP...W piątek był. Ale nie tam, gdzie zapachy, tylko na tej półce z szamponami Ce Ce, na dole i nie rzucał się w oczy. Też dumam nad tym, czy go czasem nie chcę... Nie teraz, zgadzam się. ![]() Zasnęłam nad notatkami, właśnie się budzę i pakuję paczki. Jak ja chcę już być po sesji. Ale zaraz sobie zrobię włosowe zakupy na Allegro na poprawę humoru.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ooo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Mój misiak jest chory
Nawet nie wiem co sie stało ale wymiotował 4 razy w ciągu nocy, biedactwo. MagJu świetnie że tak dobrze ci w pracy idzie ![]() Gajuś, urzeka mnie to serduszko Twoje
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę być już po sesji
Eh
|
#2535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja niedawno wstałam, ale dziś po raz pierwszy od 5 dni się ubrałam i nie leżę już. Dość mam łóżka a w sumie dobrze się czuję, więc po co leżeć.![]() To niedobrze Ja może we czwartek lub piątek będę musiała do pracy podjechać i pewnie się skończy na tym, że i o Naturę zahaczę ![]() Cytat:
![]() Ja teeeż Na dodatek mi się sesja dopiero zaczyna i jeszcze się dowiedziałam dziś, że notatki na niedzielną Ochronę środowiska ktoś złośliwy usunął z naszego wspólnego uczelnianego maila i jest ![]() Cytat:
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
Witam po długiej nieobecności i z góry przepraszam, ale nie będę się póki co przebijała przez poprzednie posty Wczoraj miałam wielki egzamin ze wszystkich przedmiotów z zeszłego semestru (poszedł mi zreszta bardzo dobrze) i mam chwilowo odrobinkę luzu. Jedyne co, to za badania do mgr muszę się zabrać. No ale jestem już po sesji i mam spokój do początku marca ![]() Kosmetycznie żyje niemalże w ascezie - jedyne, co kupiłam w styczniu, to uzupełnienie rzeczy niezbędnych - micel, tonik, dezodorant. Skończył mi się tusz i najpierw kupiłam nowego L'Oreala Extra Volume Collagene, który okazał się przeraxliwym bublem... Więc już kupiłam kolejny, tym razem Max Factor False Lash Effect i póki co jestem zadowolona. ![]() Rozpoczęłam też kurację Inneov Cellulit - nie miałam czasu, siły ani ochoty niczym się smarować, a trzeba przygotować się do wiosny! Muszę przyznać, że już po 2 tygodniach widzę pewne efekty.. Tylko trochę drogo to wychodzi, ale za to na żadne kosmetyki praktycznie nie wydaję A od marca będę chodzić na basen, aerobik i już w ogóle będzie cudownie ![]() Czekam na wiosenne kolekcje makijażu w perfumeriach z takim samym utęsknieniem, z jakim czekałam na nową Escade, ale waham się i nie jestem pewna, czy dołączy do mojej escadowej kolekcji. Jakaś jest taka lepko - słodka.. Nie przekonuje mnie Za to bardzo spodobało mi się Moschino Glamour, bardzo przypomina mi jakiś inny zapach, ale nie mogę skojarzyć - może Wam przychodzi coś do głowy? ![]() Sciskam Was wszystkie! ![]() Edit: W ramach ciekawostki - mój Addict dotarł w drugiej połowie stycznia Ponad 2 miesiące czekania...
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2009-02-03 o 10:13 |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
snow
Cytat:
taka lepsiejsza wersja lancomowego Hypnose. ale na False Lash Effect tez sie czaje ![]() a Inneov masz w tabletkach czy w saszetkach do rozpuszczania w wodzie?
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-03 o 10:27 |
|
|
|
|
#2540 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Yyy... nie wiem kiedy ostatnio spałam do 10
![]() Madziu trzymam mocno kciuki za egzamin ![]() snow jak dobrze Cię widzieć
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ziz, u mnie on daje efekt prawie żaden i w dodatku nie wysycha! Wystarczy, że w połowie dnia mocniej zamrugam i mam dwie rzęsy zamiast wachlarza W dodatku zlepia dolne z górnymi i w ogóle do moich się nie nadaje... A MF ładnie rozdziela, wydłuża i unosi lekko ![]() Inneov mam w saszetkach - o tabletkach na pewno bym zapominała, o wypiciu latwiej mi pamiętać. nie jest smaczny, ale działa ![]() Cytat:
![]() Nawet mój TŻ powiedział, że zna coś podobnego, wszyscy tak mówią, tylko nikt nie wie co to! I tak jak mówisz - na końcu języka, ale nie wiadomo ![]() Pomyślę nad zakupem, póki co najczęściej psikam się Hot Couture EDP |
||
|
|
|
#2542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To serduszko Olenki;D ![]() Cytat:
kochana mam nadzieje ze cie ktos poratujeEstellko jak zaczniesz uzywac to prosze cie daj znac jakie sa przepraszam,ze nei odpisalam na pw ale mi wizaz zwariowal wieczorem i nie dalo sie wyslac wiadomosci bo wyskakiwal jakis bladCytat:
kochana zagladaj tu czesciej bo tesknimy strasznie za toba ps.a co w volume collagen jest nie tak ? bo Zizozaur chwalil?
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama swego czasu lykala Inneov w tabletkach i byla bardzo zadowolona musze jej polecic tez saszetki
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
![]() Myślałam dziś rano o Tobie
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki
Właśnie wyszłam spod prysznica , zuzywajac tym samym żel i szampon A teraz lece powtarzać
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Snow, zaglądaj częściej
![]() Ale mam dziś lenia Ale niestety, praca nie za bardzo pozwala na lenienie się... Hmm, pomalowałam dzisiaj rzęsiska Kolosalem i musze przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył. Rzęsy są ładnie pogrubione, wydłuzone, ba, nawet podkręcone ![]() Wracam do pracy, i miłego dnia Wam życzę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Snow:
![]() Madzia: ja tez kciukam ![]() Kurcze... zaczynam sobie wkręcać kwiatkowy róż z Avonu
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
snow witaj kochana
Strasznie się cieszę, że zajrzałaś w końcu do nas ![]() Piszesz, że Ci ten collagenowy L`Orealek nie przypasował? A ja właśnie myślę nad nim, bo zizek tak kusi porównując go do Hypnose Ja jakiś czas temu kupiłam Maybellinowego Volume Express(tego z prostą szczoteczką, bo Curved Brush jest świetny, ale chciałam też spróbować klasyka), ale kiepski jest. Jakiś taki suchy i ciężko go nałożyć(no chyba, że jest jakiś przeterminowany ).Gajusiu Już znalazłam inne notatki, wystarczyło poszperać w googlach
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko, Vibesko, Yen, Hosenko
isa Tylko że wiesz, ja fanką Hypnose też nie jestem Ale ten nowy L'Oreal to dla mnie porażka na całej linii. Inna sprawa, że każde rzęsy są inne
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jejkuuu czy ja musze tak kaszlec
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

oczywiście że dacie radę
w Waszym przypadku taki układ na odległość chyba nie będzie trwał długo? tzn. jest jakaś szansa na przeprowadzkę którejś ze stron?

A NOseczek to juz wogole

) powiedział "Tylko błagam, syropy NIE Cymesu, one mają niby napisane, że są rekomendowane przez barmanów, a to pic na wodę, żaden profesjonalny barman ich nie używa
Jedyny plus tego całego zamieszania to to, że i ja dostanę umowę o pracę, może nie na cały etat, ale spokojnie będę mogła sobie dorobić nadgodzinami, więc super
Pozostaje mi liczyć na SP...

Ja może we czwartek lub piątek będę musiała do pracy podjechać i pewnie się skończy na tym, że i o Naturę zahaczę

W dodatku zlepia dolne z górnymi i w ogóle do moich się nie nadaje... A MF ładnie rozdziela, wydłuża i unosi lekko
).