|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Hej
![]() Ratunkuuuu co ja robie nie tak, że za każdym razem mi nie wychodzi napisanie czegoś bez usunięcia tego? ![]() mrofka Zazdroszczę takiej studniówki. U nas zero towarzyszących, trochę alkohola, jedzenie tragedia, zespół średni a wystrój to już porażka... Współczuję z tym WOS-em, strasznie macie. Hmm profil fajny, taki dla mnie akurat ![]() ![]() ![]() virginia W głębi duszy jesteś dobra, ja to wiem:P Dlatego też mi odpuścisz ![]() Co do czytania, czytam wszystko co warte przeczytania ![]() ![]() Niuniuska Oczywiście, że nie zdałam... ![]() ![]() ![]() Limonka1987 Hihi, rozumiem. Będę bardziej uważać na słowa ![]() Kostka09 Dziękuję ślicznie za pomoc ![]() ![]() ![]() blokerka Jeju znam to uczucie. Ja mam lenia 24 godziny na dobę ![]() ![]() Ja z godzinkę temu dotarłam do domku. Zjadłam pierś kurczakową i zaraz się biorę za naukę ![]() Jeszcze angielski na 18.30;( Aż do 20... ![]() Miłego popołudnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio współczuję sąsiadki. Ja na Twoim miejscu chyba nie dałabym rady znieść tego w milczeniu i waliłabym do jej drzwi najpóźniej w połowie pierwszej piosenki... Czy Ty na prawdę napisałaś 'myszki ciszki' ??? ![]() Eee... Coś wspominałam o tym, że całe życie z wariatami, taaaak? ![]() Cytat:
![]() Co za zawód... Myślałam, że w jednym będziemy spały ![]() Cytat:
![]() ![]() Wybacz Niuni, ona nawet nie wiedziała, że można tak bez alkoholu... Wszystkich ocenia pod swoim kątem ![]() Dziewczyny, jestem padnięta... Zmykam pod prysznic i do łóżeczka. Kolorrrrrrowych snów ![]()
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Anegdotka z życia wzięta pt. 'Z życia Virginii i TŻeta'
V. przychodzi do TŻeta i słodkim głosikiem pyta: 'Co robimy w Walentynki?' TŻet: (...) a co chcesz zakupy? V: robi niewinną, niby obrażoną minkę ![]() TŻet: Przejrzałem cię ![]() Laski, właśnie wydałam jakieś 5-6 razy więcej niż ustaliłam z TŻetem ![]() ![]() A wszystko to oczywiście przez wizaż. I przez internet. I przez kompa. ![]() Zmykam zanim nas z torbami puszczę. ![]()
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() madzior1007 - wizaż czasem robi takie psikusy, ja zawsze jak juz napiszę posta to zanim dam wyslij kopiuje go sobie, wtedy jak mi go zje to sobie go wklejam i teraz już mam rzadziej takie numery ![]() ja ostatnio gonie w piętke a jak już siadam do kompa to najpierw musze iść na farmę zebrać plony, zaorać, zasiać i zajrzeć do kochanych sąsiadek ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj idę na ploty wieczorem z kumpelą znowu a w sobote na urodziny, kurczę ciężko jest żyć na diecie ![]() miłego ![]() fioluśku - idz na swoja farme bo Ci wszystko zwiędnie... ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-02-04 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, gwiazdy
![]() Virginio- moim subiektywnym zdaniem skoro pojął sobie za żonę zakupoholiczkę teraz musi przyjąć konsekwencje na klatę ![]() ![]() Kosteczko- życie na diecie zdecydowanie jest ciężkie... Zwłaszcza życie towarzyskie ![]() A ja dziś obudziłam się z poczuciem, że jeszcze jeden dzień w pracy i chyba zacznę krzyczeć i wzięłam sobie dzień urlopu ![]() ![]() ![]()
#2526 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To chyba całkiem niezły bilans jak na jeden tydzień i generalnie rzecz biorąc dość umiarkowany domowy budżet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma wyboru ![]() A od diety zawsze można wziąć wolne ![]() O przepraszam, my mistake, łóżeczko szykuję oczywiście dla TŻeta, i to polowe. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Terakowska - zwłaszcza jej 'Ono', 'Poczwarkę', 'Tam, gdzie spadają anioły, 'Kraina kota' - jej książki są trochę smutne, ale bardzo prawdziwe, wzruszają, poruszają, dają do myślenia... Sophie Kinsella - a to już lżejsze, taka kobieca literatura, ale nienajgorsza jakościowo. Oczywiście najlepsze są jej 'Shopaholic series' ('Wyznania zakupocholiczki' - cała seria) Sue Townsend i jej seria o Adrianie Mole'u - można ją też znaleźć w ks. dla młodzieży, ale jest prześmieszna! a skoro jesteśmy przy młodzieżowych to swego czasu zaczytywałam się M. Musierowicz - całkiem mądre książki, o rodzince Borejków, w której senior sypie cytatami z łaciny, każda córa przeżywa jakieś sercowe rozterki i wszyscy trzymają się starych, dobrych zasad moralnych Jodi Picoult - to już trochę poważniej, właściwie to sama przeczytałam dopiero jej 2 książki, ale już ją mogę polecić Fannie Flagg - takie ciepłe książki ![]() ![]() i mimo, że nie lubisz fantastyki (ja też nie lubię) polecam Neila Gaimana - jego książki mają coś w sobie, taki niezwykły, czarodziejski klimacik ![]() jak lubisz kryminały to na pewno Chmielewska, Coben no i (ostatnio u mnie na wokandzie) thrillery, zwłaszcza medyczne ![]() Mogłabym tak długo jeszcze....... ![]() O następna Houseomaniaczka ![]() Bry!! Zaraz przychodzi mamcia a od 12 korkuję więc lepiej zmykam! Miłego dnia, robaczki! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-02-04 o 09:13 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ogoliłaś piętki? ![]() Cytat:
Kubańczyk powiadasz? To ja w ramach promowania polskości zapodam mu któregoś dnia przeboje disco polo o 8 rano na full ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BRY ![]() Ale dzisiaj z rańca miałam małą gimnastykę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę dzisiaj po południu do fryzjera! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę porządki zrobić i może poczytam materiały do pracy mgr ![]() Buuuuuuuuuuuuuuuuziaki miziaki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym przypominam mądrą zasadę, która awansowała do kategorii "Limonki motta życiowe" : pieniądze szczęścia nie dają... dopiero zakupy! ![]() Taaaaak, cała przyjemność będzie po mojej stronie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów muszę się zgodzić z koleżanką Virginią ![]() Od siebie mogę Ci jeszcze polecić Madziorku: - powieści Zafona: "Cień wiatru", "Grę Anioła", niektórzy chwalą sobie też "Marinę" chociaż mnie akurat nie zachwyciła - chociaż skreślasz lektury szkolne może jednak skusisz się na "Mistrza i Małgorzatę"? Ja się w tej książce zakochałam ![]() - książki Marty Madery: bardzo wciągające i jak dla mnie prześmieszne. Poza tym podpowiem Ci, że na Kulturalnym są wątki: "Jaką książkę obecnie czytasz" oraz "Jaka jest Twoja ulubiona książka" /czy coś w tym guście/, to prawdziwa kopalnia inspiracji ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- A muszę? Niunia... Jak się kogoś kocha to akceptuje się jego drobne wady ![]() Cytat:
![]() Chociaż nic nie przebije szanownych psorów. Nauczyciela w-fu znaleźliśmy dopiero następnego dnia rano-notabene pod stołem- gdy stawiliśmy się, żeby posprzątać ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak Ty... Ja się bezwstydnie obijam ![]() Chociaż żeby nie było za pięknie za niedługo muszę się szykować na mój kursik kadry-płace. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:11 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hihi No już się może nie molestujcie tak na oczach milionów wizażanek;> ... albo dobra! Też sobie popatrzę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O ściany? Jejku kobieto, o tej porze już pijana?? Wstydź się..... że mnie nie zaprosiłaś! ![]() Ja się nudzę, chyba się rozbiorę i ubrania popilnuję, żeby zabić nudę ![]() ![]() ![]() Tyska, miłości moja, gdzież Ty? Dalej w grządkach siedzisz? Mam nadzieję, że mało egzaminów zostało i wrócisz do nas szybciutko! ![]() Blokerko, jak egzam? Mamrociu, mycho kochana, gdzie Ty? Jak życie małżeńsko-rodzinne kwitnie? ![]() Ines, Malinn - ferie mają, a zupełnie tu nie zaglądają!(nie czuję, że rymuję ![]()
![]() |
#2530 |
Zadomowienie
|
witajcie moje kochane chude szkapy;*****
na wspępie przepraszam, zem was opusiła;( ale wiecie exam za examem;/ i zapowiadam ze lada dien znow was opuszcze bo poniedziałek i wrotek mam 2 ostatnei egzaminy..... a wiec, chcialam serdecznei powietam MADZIORKE;** witaj witaj nasz nowy ziomku poziomku ![]() a wiec...kolejen a wiec;D mam wyniki egzaminow z tego tygodnia....noi piekny debil ze mnie....zdałam oba na 4;/ a bylam pewna ze nie zdałam, bo wogoel nie wiedzialm co psize i pisalam glupoty by tylko nei oddac pustej kartki;D wiec albo nei czytali co napisalam, ale sa tak glupi jak ja hahahah;D jeszcze poniedziałek exam z taka kobieta co oddychac nie wolno za glosno bo juz sie srze, a bron boze spojrzec w okno bo od razu jestes podejzany osciaganei hahah, wariatka;D noi we wtorek ustny z Dziubaskiem;P takim fajnym doktorkiem ktory zawsze do ans moj dziubaski moje heheh;D strasznei ejst fajny mimo ze ciezko zdac u niego, w zeszlym roku jak wpisywał 2 w indeks to robil to z takim usmeichem ze az przykro nei bylo heheh ![]() ale m isie wtedy udalo i zdalam;D oby i teraz tak bylo hahaah;DD dietak....hmmmm troszku ją zaniedbalam;/ tzn glowie to jem to co Dunak nakazał....ale z taka roznica ze pomiedzy cycki ....kurze jasna sprawa nie zeby wlasne wcinam slodkei zeby nie oglupiec przy tych ksiazkach ;/ takze examy sie koncza we wtroek zaczynaja sie ferie we srode to zaczne sie pilnowac-obiecuje;DDD pozatytm co Wam moge opowiedziec;D snieg sypie, wiatr wieje slonce swieci...można robic dzieci .......... ![]() to ddaltego chyba ze stracałam scnieg z balkonu i ostro sloneczko na mnei swiecilo heheh;D piszecie o swoich planach na walentynki to ja was teraz pobije moimi;D BEDE ROBIC NIC uwaga uwaga uwaga z kim z NIIIIKIIIIM;D ha i jest któraś lepsza;DD NIUNIU kochany mój męzu, pieknie dbasz o me grzeczy, tak samo jak i malinka i kosteczka i odwdzieczam se tym samym jak tylko moge hihihi;D teraz se musimy stajnie wybudować ładne no nieee;DDD a no i niunia torbiczka genialne, ale wiesz...jako mojemu męzowi nie wypada ci jej nosic...wiec ja ją przejmuje;DD reszte dzieczynek gorąco i namietnie i pięknie i cudownie całuje ![]() ![]() ![]() P.S. ALA daj jakiś głos , że żyjesz;p
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
Żyje żyje ![]() Podczytuje Was kochane codziennie ale nie mam weny do odpisywania ![]() ![]() A Ty Tysiulla nie martw sie ze bedziesz sama w walentynki bo planujemy wyjazd na narty na 2 dni z cała paką i mamy zamiar wziąć i Ciebie tez ![]() ![]() Całuje Was ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niunia TŻ na pewno padnie na widok Twojej nowej fryzurki ![]() ![]() Limonko - Ty bezwstydnico jak mogłaś szefa dziś samego zostawic z tymi wszystkimi rozliczeniami ![]() ![]() ![]() Virginio hmmm ja bym rzekła, że Wasz budżet chyba nie jest taki skromny przy takich wydatkach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Tysia1907 dziękuje za miłe przywitanie... tylko czerwonego dywana brak:P Haha a taka panika była ![]() ![]() A ja chyba też nie mam planów na walentynki, czekam aż moja stara maruda coś wymyśli ![]() Limonka1987 Dziękuje za propozycję ![]() ![]() właśnie mam to przerabiać, ale nie wiem czemu od dawna mnie ciągnie do tej książki choć nie mam pojęcia o czym jest:P Właśnie ją dziś wypożyczyłam ![]() Niuniuska Oj ciekawe ![]() ![]() virginia Oj zdolna, zdolna ale ten talent akurat mi się nie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostka09 Z kopiuj się boję bo tak kombinowałam i... zamiast kopiuj wcisnęłam wklej... ![]() ![]() oooo pierwszy raz za pierwszym razem bez usunięcia napisałam ![]() Ja właśnie lecę do matmy... wrrr stereometria, bleee ![]() A dietka ładnie, jogurtów "dobrych" nie znalazłam:P Więc zajmę się twarożkami i piersikami i jajeczkami ![]() ![]() Wracam do nauki ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() zyje, podczytuje , wroce chyba jednak na wiosne ![]() Witam nowa duszyczke w naszym skromnym gronie ![]() wlasnie mala daje tatusiowi popalic, i bawia sie w kto kogo zagada ![]() a zebyscie o niej nie zapomnialy to oczywiscie foty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz wrażenia, że terapia u Ciebie mogłaby jednak być mało efektywna? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak USTNY to zdasz na pewno, w ogóle się o to nie martwię ![]() Cytat:
![]() Nadrobisz w ferie, jak sama słusznie zauważyłaś. Cytat:
![]() Poza tym bądźmy szczerzy: rola mojego szefa ogranicza się do powtarzania kilka razy dziennie: "Dziewczyny, jak stoimy z ROZLICZENIAMI?" "Dziewczyny, jak postępy w ROZLICZENIACH?" "Dziewczyny, kiedy zrobicie następne ROZLICZENIE" ![]() ![]() A Ty się nie wykręcaj tym,że nie możesz za nami nadążyć tylko się odzywaj regularnie! Tak, dobrze myślisz: to był rozkaz! Widzisz Tyśka jaka gafa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mamrotko, to był bardzo mało śmieszny żart ![]() Gabi nam pięknieje z każdym dniem... Jaki ona ma uśmiech ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jak to jednak warto rozmawiać. Byłam zrobić sobie paznokcie i tak od słowa do słowa zgadałam się z babeczką, do której chodzę, że na wiosnę ma w planach otworzyć ośrodek szkoleniowy (stylizacja paznokcia, kosmetyka, fryzjerstwo, te klimaty). Wstępnie umówiłyśmy się, że pomogę jej to ogarnąć pod względem organizacyjnym (ułożenie programów, pomoc przy opracowywaniu materiałów, promocji itp.) a w zamian ona napisze mi referencje i da jakiś konkretny rabat na kurs wizażu. Staram się nie podniecać za bardzo, bo nie wiem ile z tego wyjdzie, ale już czuję jak się cała zapalam do tego projektu ![]() ![]() Byłam też na kursie kadrowo-płacowym, ale wysiedziałam tylko godzinkę i zmyłam się po angielsku. Jak wolne to wolne ![]() ![]() Zmykam. Całuję Was równie gorąco i namiętnie jak Tysława ![]()
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
dzien dobryyyyyyyyyyyy dietowiczki i farmerki
![]() padam na pysiol ![]() Virginio co do nordic walking to specjalista nie jestem wiec wymadrzac sie nie bede ![]() uczylam sie z tego filmiku, wydaja sie byc dobry ![]() pochwal sie co kupilas.....mysle ze mozemy sobie podac rece co do zakupow kosmetycznych.....:mdleje : wydalam podobna sumke... co do kolacji... hmmm zostalam zaproszona wlasnie przez tego samego faceta z ktorym sie spotykalam w listopadzie... jedmak chce zauwazyc ze to nic powaznego.... spadam na farme krowy pasc ![]()
#2538 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaaaa jestem znów brązowa!
![]() ![]() ![]() Zmykam, jutro odpiszę! Buzi ![]()
#2539 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
jes,plis ![]() ![]() Cytat:
moja stara maruda nic nie wymyśli, bo takowej nie posaidam;D także INES licze na Ciebie ojcze;D aaa właśnie madziorku drogi, pisz samo Tysia bez numerków...wszysy wiedza ze i tak jest jeden taki czub tutaj hahaha i zawsze to o 4 literki krócej hahahah :P aaa, że tak jeszcze wroce raz na jednym forum mi sie zapytano czy to tysia1907....1907 to mój rok urodzenia a hahahahha, jasne , dość żywo sie trzymam jak na 103 lata ![]() także dla wyjąsnienai wam tu niewiasty, to nie mój rok, tylko dzień i miesiąc urodzenia hahahahah :P ja Ci wrócę na wiosne ![]() Cytat:
e heheeh, Oj Limosia....głodnemu chleb na myśli:P:P:P Cytat:
Cytat:
witaj mój rolniku zapalony;D i nie zapomnij mi wysłać gifta;DD pokaaaaaaaaaaaaaaaaa TYLE NA DZIS ![]() czołem czołem kluski z rosołem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |||
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() A w ogóle,to zrobiłam sobie tipsy. Takie króciutki i z frenchem, więc wyglądająw miarę naturanie, ale odkąd je mam, to pisanie na klawiaturze komputera zamieniło się w nie lada wyczyn ![]() No a co do chodzinki, to w końcu mój poczciwy mężulek ją dzisiaj rozzbroił,pochował ozdóbki choinkowe i wyniusł badylka. Co ja bym bez niego zrobiła to pojęcia nie mam... ![]() Cytat:
![]() Mówisz masz ![]() ![]() A tak serio to myślę,że chudnę teraz przez zimę. Genelranie nie grzeję za mocno w domu,a na zewnątrz mrozisko trzyma nieziemskie, więc pewnie ciałko ma duże wydatki energetyczne. Może lepiej niech ta zima sie nie konczy ![]() No i moim zdaniem nie powinnać mieć wyrzutow sumienia z powodu zakupów. Zakupy to jest święte prawo każdej wspolczensje kobiety i... prawo do babskich zakupow powinno być jednym z praw podstawowych zapisanych w konstytucji!. Kto się podpisze pod moja incjatywa obywatelska? ![]() Cytat:
![]() ![]() Exactly! Jestem spokojna jakmistrz zen ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie, mamrotko, gdyby Twoja dzidzia wyrosła,to wiesz komu mozesz podrzucic co nieco ![]()
![]() |
#2541 |
wizażowy robalek
|
Siemaa
![]() Virginio: a propo Rossmana i kosmetyków. Ostatnio kupiłam za całą dychę balsam czerwony Garniera i antyperspirant xD I cień do powiek fioletowy Rimmela, który rzekomo miał być 'trwały'. No ale cóż... i tak zrobiły mi się kluchy na oczach. Pieniądze wywalone w błoto. I jeszcze jak go nałożyłam, to wyglądałam, jakby ktoś mi oczy popodbijał ![]() Tak ![]() ![]() ![]() Niuniusko Mężczyzna twojego życia się domyślił nowego koloru? ![]() ![]() Limonciu... kurde, gdyby na mojej studniówce była choć kapka alko... od razu się lepiej tańczy, nogi są gibkie i humorek ma się lepszy ![]() Tysia to może spędzimy walentynki razem? Bo ja nadal sama jestem. Zresztą, dla mnie to normalny dzień. Nie ma żadnego święta. Nienawidzę walentynek. Wszędzie serduszka, aniołki-srołki, strzałki-srałki, wszyscy się ściskają i całują... BLEEEH! Dla mnie to jakiś zwykły wytwór współczesnej kultury masowej. I tyle. Oczywiście bez obrazy dla wszystkich zajętych wizażanek, które jakoś tam ten dzień spędzają ze swoimi lubymi... Ines: już widzę, że będzie walentynkowy trójkącik ![]() Mamrociu cudny bobasek ![]() ![]() "Mistrz i Małgorzata" całkiem całkiem jest, jeśli ktoś lubi zawiłe wątki. Zastanawiam się, czy nie przeczytać jeszcze raz dla własnej przyjemności, bo mi się osoby popierdzieliły i nie mogę sobie przypomnieć kto jest kto ![]() Siedzę właśnie z mokrymi paznokciamy w kolorze ciemnej wiśni ![]() ![]() A dzisiaj zrobiłam naleśniki dla armii ludzi: zużyłam do wypełnienia: 1 ser biały 500g, i 3 i pół słoika dżemu!!! Mój absolutny rekord! Trzymajcie się Dziubaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niuniuska ty nasza słodka czekoladko ![]() ![]() mamrotko malutka jak zwykle ślicznie się śmieje ![]() Limonko wow Ty to masz gadane ![]() ![]() ![]() bolerko ja się podpisuję pod tą inicjatywą ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn idz na tą kolację i baw się dobrze mimo wszytko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty nie rozpędzaj się! Ja wiem, że w ciąży hormony szaleją, ale bez przesady. Twoja miłość zarezerwowana jest dla Twojego męża czyli dla mnie! Opanuj się kobieto! wrrrr Aliczko, podczytywać i odpisywać prosimy ![]() No nie żartuj ![]() ![]() A Gabi cudna jest i jaka rozmowna, ha! Na pewno ma to po cioci ![]() Chyba że będziecie przerabiać kamasutrę, to wtedy tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mogę, muszę to powiedzieć: i jak, doszłaś? ![]() Pokażę, ale muszę się umalować itp. bo nie chcę żebyście dostały palpitacji serca;p hahaha, co to za pochód pierwszomajowy? Zapędziłaś się nieco, dopiero luty mamy ![]() Cytat:
Cytat:
A jakże! Mam tak ciemny kolor, że zauważył od razu. Komicznie to wyglądało. Wysiedliśmy z samochodu, idziemy, idziemy, ten tak się obejrzał bo słyszał, że ciągle się śmieję. Od razu zrobił dziwną minę i do mnie "a co to?" ![]() ![]() No litości, facet uwielbia ciemnowłose, ja tu wracam do "prawie" naturalnego koloru a ten jeszcze narzeka;P Potem tylko na mnie tak dziwnie patrzył ![]() ![]() Tak mi dobrze, tak mi mów ![]() BRY KOCHANE ![]() Jestem wściekła! Dzisiaj znów miałam pobudkę za ścianą! Postanowiłam, że będę twarda i dalej spałam, ale nieeeeeeeee, minęło może 40 min. a tu znów muza na full. No myślałam, że na serio dzisiaj pójdę i walnę kobiecie z bańki ![]() ![]() Idę na kawkię. Całuję ![]()
![]() |
#2544 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie tak slicznie wyglądałaś, że biedak zaniemówił ![]() ![]() sa sa sa sa ![]() Cytat:
![]() następnym razem przejdz się do niej i powiedz, że jak się nie uspokoi to naślesz na nią bandę wizażowych, rozwścieczonych kobiet ![]() a ja ide niedługo na masaż, dziś mam zalicznie z masażu relaksacyjnego - wszystko mi się mota co sie po kolei robi ![]() a poza tym tydzien ferii powoli do końca dobiega a ja nic pożytecznego nie zrobiłam jak zwykle......
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-02-05 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Hej lalki
Wczoraj przyszły moje kijki do nordicu i już dziś je wypróbowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem jeszcze jakieś adonisowe ciacho uśmiechnęło się do mnie, więc może jednak tak kiepsko mi to nie wychodzi ![]() Mallinko - ja też oglądałam filmiki, troszkę o tym czytałam i tyle, ale mam problem z 2 rzeczami: po pierwsze: ręce powinny być podobno tylko lekko zgięte w łokciach (a nawet proste). Moje pytanie: co to znaczy lekko zgięte? Czy Ci się udaje chodzić z wyprostowanymi? po drugie: jak kijek jest już z tyłu to podobno należy zwolnić uchwyt a właściwie to wcale go puścić - wychodzi Ci to? i już tak prywatnie - jak często i jak długo chodzisz? Lecę bo za chwilę korki. A-ha!! Trzymajcie kciuki!! Nie chcę na razie zdradzać za co, ale napiszę tylko, że to sprawy zawodowe. Swoją drogą Limonka idziesz jak burza, świetnie dogadałaś się z kosmetyczką ![]() ![]() No i Twoja ustawa Blokerko - the best, trzeba ją gdzieś 'wyżej' zgłosić ![]() A tak w ogóle to zrobiłam dziś super obiadzik - yummy yummy szczawiówkę, rybkę i puree z brokułów ![]() ![]() Do później! ![]()
#2546 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry wieczór
![]() Mam nadzieję, że to Cię usatysfakcjonuje, Virginio ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ha! Przejrzałam Cię ![]() Nigdy nie twierdziłam, że nie ![]() Swoją drogą zauważyłam, że ostatnio naprawdę wszystko zaczyna mi się kojarzyć z jednym, co tłumaczę sobie jako wypadkową skrajnego wyposzczenia, wrodzonego- takiego a nie innego- poczucia humoru oraz pracy praktycznie z samymi facetami (co wiąże się z tym, że seks jest tematem numer jeden niemal każdej rozmowy ![]() A mówiłam Wam o jakich badaniach ostatnio czytałam? Podobno 30% pracowników w pracy myśli głównie nie o swoich obowiązkach tylko... o seksie. Ja zdecydowanie zawyżam średnią: biurko Mr Szefa jest cokolwiek zbyt blisko mojego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz akryle czy żelki? Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż coś w tym jest... Dla mnie też czasami zabawa z bratankiem jest tylko pretekstem, żeby się dobrać do jego fantastycznych zabawek ![]() ![]() Przynajmniej nie o pedofilię, bo Tyśkę z jej 103 latami trudno wziąć za niepełnoletnią ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idź, powiedz jej co o tym myślisz, nie żałuj sobie... Każdy sąd Cię uniewinni!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dogadać w istocie się fajnie dogadałam, zobaczymy tylko czy wszystko nie rozejdzie się po kościach... Chociaż zamierzam zrobić wszystko co w mojej mocy, żeby tak nie było ![]() Dziewuszki, padnięta jestem strasznie okropnie, więc nie będę już pisać co u mnie. Tym bardziej, że nic ciekawego ![]() Jak to dobrze, że jutro weekendzik. Co prawda rano muszę jechać do szkoły, za to wieczorem umówiłam się ze znajomymi na piffffko i zamierzam utopić wszystkie swoje ostatnie frustracje w alkoholu ![]() Trzymajcie się ![]() ![]()
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
dziewczyny przyszłam pomarudzic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2548 |
wizażowy robalek
|
Hej
![]() Przerwałam intensywne miętolenie modeliny w rękach i piszę do Was ![]() Virginia ja trzymam kciuki! Nawet na palcach u nóg ![]() Ines ja wpadam w czarną rozpacz, jak się w ciuchy nie mieszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Co tu dzisiaj taka cisza?
![]() Ines- nie dam Ci w dupę za to głupie gadanie tylko ze względu na moją sympatię do Ciebie!
#2550 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny padłam na buziaka, od 13 aż do teraz łaziłam z sis po galeriach, masakraaaaaaaaa.
Zakupami pochwalę się jutro ![]() ![]() zmykam żłopać piwo ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.