|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
no właśnie;P ja chyba wezmę ze sobą 100 euro... myślicie, że starczy?
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
Heh no najlepiej wszystko oppisz!
![]() jak tam z jedzeniem w tym hotelu bo ja jade do Mas ale wyżywienie bd miała właśnie we Florida! no i czy mogliście sami na dyskoteki chodzić jak tam ze sprzedarzą alko i wg ile kasy wiąść najlepiej
|
|
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
tych dwóch nie polecam bo podłoga sie lepi i są sami faceci takei brudasy na***ane... bo tam drinki za free jak wejdziesz za 20 euro. W tropicsie straszenie patrza na zdjecie w paszporcie nawet mnei na mój nei chcieli wpuścić po powiedizeli że to nie ja ale coś im wytlumacyzlem... A w innych możesz wejść na legitymacje z datą powyżej 16 lat tzn musisz mieć skończone. Moj kolega wchodził na moją legitymacje ze swoim zdjęciem, drugi wchodził na swoją legitymacje z poprawioną datą a trzeci na legitymacje kolegi z kolegi zdjęciem i go wpuszczali. czasami w innych nie pytali się nawet o legitymacjie tylko o wiek i mowiles 16 i wchodizłes;d Najlepszy tropics i colosos. St trop też fajny
a i jak idziecie do Bumpersa to weźcie sobie jakiś wiatrak albo wachlarz bo tam nei ma klimy i jest ze 100 stopni po 2 minutach byłem mokry jak ktoś by mnei wrzucił do wody... Ja z warszawy jechałem 35 godzin;/ ale droga powrotne była fajna;d w ogóle patrzyłęm sie zamykałem oczy żeby mrugnąć i jak otwierałem to mijało pół godziny czy cos bo tak ibyłem zmęczony że nawet nei wiedziałem czy zasnąłem;d I u nas paszporty zbierali opiekunowie. Weźcie sobie podróbcie legitke i chodzcie do innych klubów jak nie macie 16stki a jak macie to do tropicsu ew do colososa. ;D W ogóle nie jedźcie tam!!! Ja teraz tak w ****u tęsknie w domu i w ogóle wszędzie taka pustka tam był 12 dniowy melanż;d Było sniadanie-palenie faze obiad palenie faza kolacja palenie faza;d Za***iste wakacje;d nawet dla kogoś kto nie pali i nei pije każdy tam znajdzie coś dla siebie ![]() Wziąłem ze sobą 310 ojro. Zostało mi 15 WIec wydałem w dużo;d j;D tylko ze kupiłem trzy wycieczki barcelone, tosse i waterworld. Jazda wyglądała tak jak zawsze co 3-5 godzin postuj zależy czasami 20 min czasami 40 różnie;p można było sobie zapalić fajke itp;p W autokarze jadą ludzie do różnych hoteli Floridy Juan Ramona itp u nas w autokarze było jakos z 10 osób z copy a reszta z innych i taka zbieranina z różnych autokarów była w copie. Moja ekipa z copy niestety jechałą innym do kielc... ale spotykaliśmy sie na postojach Jeszcze jakeiś pytania? a i u nas kadra nei wiedziałą żę jesteśmy w innych klubach niż tropics sami sobie chodziliśmy
Edytowane przez kudlaty rnr Czas edycji: 2010-07-26 o 15:05 |
|
|
|
#2524 |
|
Raczkowanie
|
ja mam prawie 18 lat, ale młodo wyglądam, a zdjęcie w paszporcie mam jak miałam 8 lat, ale mam nadzieje, że mnie wpuszczą:PP
albo po prostu sie mocniej umaluję, to od razu będę wyglądać na starszą ;d
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie rok temu miałam 15 niecałe..a mi wszyscy 17 dawali
![]() Dominika spokojny ? hahahahahha to zbok jakiś jest hah
|
#2526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to miała być taka ironia xdAle wiesz Justine ! To ten wiek gdzie jeszcze hormony buzują u niektórych haha chociaż myślałam, że w jego wieku już się uspokajają
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w koncu tam nie szkoda
|
|
|
#2529 |
|
Rozeznanie
|
http://www.lloret.cat/catala/Municip...68C825B2C7.asp Dziś jest 26 lipca, święto w Hiszpanii. Nawet widac, bo na ulicach są jakieś chyba flagi porozwieszane. Ciekawe co się będzie wieczorem działo.
|
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
a ja się z wami dziewczyny mogę podzielić czymś istotnym
podobno warto jechać do Barcelony bo są duuuże przeceny w sklepach typu stradivarius, bershka czy tam zara i można naprawdę tanio kupić ciuchy, buty, torebki <3 wiem to od osób które już wróciły
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
mam mega anginę i lekarz mi powiedział żadnej klimatyzacji w ciągu dwóch tygodni.
kto woli ukraińca??
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
hahah no dominika możliwe
![]()
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z ty Ukraińcem, to była mowa o mnie ;p
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
http://www.facebook.com/pages/We-no-...8038735?v=wall jaka fajna grupa!
![]() ![]() Ej to dzisiaj podobno maja być te ognie, czy co to tam jest xD ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Ruus, ale do Hiszpanii pojedziesz?
|
#2535 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ty to mi możesz buty wypastować
![]() No ja pochodzę tam z Ukrainy ;D Znaczy moja babcia tam mieszkała ; P No widzisz? Dlatego bierzemy ślub. hahaha ;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po prostu robię to dla was ;P Cofam się o 2 lata ;P ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- http://komixxy.pl/201570/urlop http://komixxy.pl/201708/Tato-tibian HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
|
||||
|
|
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
pojadę, pojadę
Tylko muszę odpuścić sobie imprezy teraz u mnie. no i napewno biorę dużo leków do Lloret. o ile z grypy sama bym potrafiła się wyleczeć, to z anginy nie da rady =Dlekarz mi dzissiaj powiedział: 'mogłabyś czaasem kogoś poprosić, żeby ci do paszczy zajrzał' ![]() no ale co z tym ukraińcem dokładnie, mika?? patrzcie co mi chłop na fejsie napisał: Heyyy..sorry for question..do you want sex with me in lloret de mar????sorry but you Are very very very beautiful for me
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
Niech zgadnę, który to ^^ czyżby Mevlut Nart? Mi wyskoczył z taką propozycją też xd
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam że to jakiś fajny chłop. wizualnie jest całkiem całkiem ale mógł mi tego nie pisać
|
|
#2539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://lloretdemar.fm.interia.pl/gal1.htm
Edytowane przez patrycja1391 Czas edycji: 2010-07-26 o 17:46 |
|
|
|
|
#2540 |
|
Rozeznanie
|
Karolina i Mevlut Nart są teraz znajomymi. <- ten też Ci będzie proponował.
|
|
|
|
#2541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w 1 chyba wątku był poruszany temat "łatwe polki"![]() jakoś tak mało osób powróciło z obozu, bo jakoś tak mało tych recenzji
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
myślę, że polkom i rojsankom
![]() one uchodzą za najłatwiejsze Napisałam mu co o tym sądze, że jego propozycja jest idiotyczna, ja nie jestem dziwką i nie jadę tam w celach seksualnych
|
#2543 |
|
Rozeznanie
|
Ej, poznałam strasznie miłego kolesia. Naprawdę. Nie to co Ci inni włosi, że chodzi im tylko o sex i żeby się zobaczyć. Pyta mnie o charakter, hobby itd... I jeszcze ani razu nie zaproponował spotkania. Powiedział, że jest nieśmiały i miły i traktuje dziewczyny na poważnie, że inni to tylko chcą sexu. Teraz zrezygnował z pójścia na siłownie, powiedział, że woli ze mną rozmawiac, bo później idzie gdzieś tam OUT. Więc ma 20 minut, a tak to by musiał już isc i nie wróciłby. Teraz mi opowiada o swojej pracy xD
|
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Heh to masz szczeście
![]() teraz trudno o kolesia,który nie myśli tylko o seksie;P |
|
|
|
#2545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja właśnie lubię sie umawiać xDD najbardziej lubie robić jakiś debili w konia, że się z nimi umawiam, oni biedni czekają a ja nie przychodzę ![]() ale żeby nie było - tylko z idiotami tak postępuje.
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrrrrrrrr
nie odzywam się do ciebie już Rosja ja słyszałam raczej, że Niemki są łatwe ![]() a tak pozatym to Polki niby też..... kiedyś na necie czytałam, że średnio tracą dziewictwo w wieku 19 lat Niemki 17, więc nie jest najgorzej ![]() aa i nie żebym ja jakieś strony czytała to było na gadu
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-07-26 o 18:56 |
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
ja to też na papilocie czytalam XD
ale ja wyglądam dosyć prowokująco, więc dlatego napisał tak ten chłop
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Heh ja też lubie wystawiać kolesi takich z fotki np co ciągle tylko o seksie piszą
on głupi sie napalają,że nie wiadomo co i czekają na mniea ja siedze w domu i mam zwałee z nich! |
|
|
|
#2549 |
|
Przyczajenie
|
Ja się wybieram do Lloret w tym terminie co napisałaś, hotel standardowo san marti ;-)
|
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam wczoraj w nocy.. BYŁO ZA***IŚCIE.
wracam za rok na 100 % <3
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.