Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 10:44   #2521
mmm3m
BAN stały

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...5&rowstart=860

Ostatnia najdłuższa wypowiedź chyba komuś nerwy puściły
a ktos inny uznal ze jestesmy na niskim poziomie:

'No wlasnei tam weszlam i sprawdzilam, poziom odwrtonie porporcionalny do dlugosci tipsow tych panien. Pytanie centralne jak sie ubrac na marsz ?'
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:45   #2522
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
tak, było... wałkowane tutaj dziesięć albo i więcej razy...
jakby nie było to bym nie pisała o tym
kilkanaście stron wcześniej umieszczałam to tutaj na czerwono, teraz szczerze mówiąc nie chce mi się szukać
Dzieki!
poszukam sama.
Czytalam Was praktycznie codzienni,ale ten watek tak szybko sie rozwija,ze czasem nie mozna nadazyc.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:46   #2523
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Więc w jaki sposób pozostali organizatorzy dowiedzieli się o moim zgłoszeniu które zresztą było bardzo delikatne i wyważone, brzmiało mniej wiecej tak:

Później dostałam dwie pw od postronnych osób (organizatorów) że jestem donosicielem i skarżypytą.
Że co prawda chciałam pomóc ale jestem po stronie wizaż i dlatego jestem stronnicza i nieobiektywna. Próbuję rozbić ich drużynę.
A na koniec że nie chcą mojej pomocy na marszu.

Rozumiem że Pan Janusz musi korzystać z pomocy innych osób, ale co to za pomoc która zniechęca inne osoby? (nie tylko mnie)

Jedna bardzo fajna dziewczyna siedziała długo nad projektami plakatów, po czym na własny koszt je wydrukowała i później napisała że obkleiła cały Wrzeszcz i okolice dworca a została na forum oskarżona że robi trzodę

Ja już tego nie komentowałam, ale tam się szerzy kłamstwo ;/

żartujesz? to świństwo! żal mi tej dziewczny!
Stary 2010-08-14, 10:46   #2524
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Dzieki!
poszukam sama.
Czytalam Was praktycznie codzienni,ale ten watek tak szybko sie rozwija,ze czasem nie mozna nadazyc.
mam: I jeszcze jedna sprawa. Na innych forach pojawiły się podobnie brzmiące wpisy mówiące, że Iwona jest powiązana ze śródmiejskim półświatkiem - krótko mówiąc, że jest luksusową call-girl. Rutkowski który pracuje nad tą sprawą ponad 2 tygodnie stanowczo temu zaprzecza, a twierdzi, że prześwietlił Iwonę jej otoczenie i środowisko naprawdę dokładnie. Uważa, że poza głupotą autorzy takich wpisów mogą mieć na celu świadome zohydzenie Iwony i doprowadzenia do wyciszenia całej sprawy.

Prosiłbym bardzo o rozpropagowanie tej informacji gdzie się tylko da.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:48   #2525
muciula25
Rozeznanie

Sorry bardzo ale albo mi sie wydaje albo osoby z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji maja po 15 lat??Bo osoba starsza niz przed chwila wymieniona nie uzywa słów skarżypyta itd dla mnie ta wiadomośc którą do Ciebie titina napisali to tak jakby podeszły do Ciebie i powiedział:zabieraj swoje zabawki to nasz placyk zabaw-i na odchodne pokazały Ci język!
Ludzie One na prawde nie zdaja sobie sprawy,że tutaj chodzi o ludzką tragedie i nie wazne kto z jakiego forum wizaż srizaż czy co innego ale jak chce pomóc i to się liczy.Co to do jasnej pydy maw ogóle znaczyc,że one NIE CHCĄ TWOJEJ POMOCY W MARSZU I,ŻE CHCESZ ROZBIC IM DRUŻYNĘ????!!!!One są jakieś kurde aż strach brrrrrrrrrrrrr

mmm3m widzisz tak to jest jak ktos wejdzie przeczyta jedną wiadomośc i potem szerzy mity ja tez gdybym sie wybierała to bym zapytała co lepiej zabrac kalosze,długi rekaw itd przeciez nie pytałaś jaki kolor bluzki dobrac do danego koloru spodni no LUDZIE ja nie mogę szlak mnie trafi a nie moge się denerwować bo jeszcze pokarm strace he he

Edytowane przez muciula25
Czas edycji: 2010-08-14 o 10:51
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:48   #2526
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość

Ja już tego nie komentowałam, ale tam się szerzy kłamstwo ;/

żartujesz? to świństwo! żal mi tej dziewczny!

Mnie tez jej było żal, szczególnie że na własny koszt chciała wydrukować wielkoformatowe plakaty - koszt jednego ok 8 zł. Później też napisała na forum że odechciewa się pomocy....

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:50   #2527
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
mam: I jeszcze jedna sprawa. Na innych forach pojawiły się podobnie brzmiące wpisy mówiące, że Iwona jest powiązana ze śródmiejskim półświatkiem - krótko mówiąc, że jest luksusową call-girl. Rutkowski który pracuje nad tą sprawą ponad 2 tygodnie stanowczo temu zaprzecza, a twierdzi, że prześwietlił Iwonę jej otoczenie i środowisko naprawdę dokładnie. Uważa, że poza głupotą autorzy takich wpisów mogą mieć na celu świadome zohydzenie Iwony i doprowadzenia do wyciszenia całej sprawy.

Prosiłbym bardzo o rozpropagowanie tej informacji gdzie się tylko da.

No tak.... Biedna dziewczyna... zaginela, a niektorzy robia sobie jaja z tej sytuacji i oczerniaja ja.
a pomyslcie sobie co jesli Iwona teraz wroci. Wyobrazacie sobie jak bedzie jej ciezko? cala polska wie o sprawie, wszyscy ja praktycznie znaja (z netu, gazet, tv), wyciaga sie jej sprawy prywatene na swiatlo dzienne i do tego takie akcje co niektorych ;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 10:51   #2528
visionAM
Zakorzenienie

mi się ciśnienie podnioslo
tamto forum i to co teraz piszecie to jakaś porażka, nie wiem kto im zrobił z mózgu wodę, co oni wyprawiają... "jesteś po stronie Wizaż" no co to za tekst w ogóle, a mia_bianca i muszynianka to niby skąd się wzięły jak nie z Wizażu?! A pan Janusz gdzie się wypowiadał?
Im wszystkim się w tyłkach poprzewracało, aż nie chce mi się komentować...
Stary 2010-08-14, 10:54   #2529
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
tamto forum i to co teraz piszecie to jakaś porażka, nie wiem kto im zrobił z mózgu wodę, co oni wyprawiają... "jesteś po stronie Wizaż" no co to za tekst w ogóle, a mia_bianca i muszynianka to niby skąd się wzięły jak nie z Wizażu?! A pan Janusz gdzie się wypowiadał?
No dokładnie to nie tylko ręce opadaja ale dupa i nogi również
Stary 2010-08-14, 10:55   #2530
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
boze!!!
wojna na fora??!!!
Niektorzy to nie maja za grosz sumienia i rozumu. Zeby w takiej sytuacji klocic sie o takie pieroly! masakra. Te watki coraz bardziej odbiegaja od najwazniejszego tematu: IWONKI!!!!
Stary 2010-08-14, 10:56   #2531
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Mnie tez jej było żal, szczególnie że na własny koszt chciała wydrukować wielkoformatowe plakaty - koszt jednego ok 8 zł. Później też napisała na forum że odechciewa się pomocy....

Faktycznie az mi szkoda tej dziewczyny człowiek chce pomóc a takie cos go spotyka ech paradoks polega na tym,że chcą by jak najwięcej osób pomogło ale jak się okazuje,że ktos może pomóc w sposób byc może którego one zrealizowac nie moga to go od razu .... no własnie tak traktują.
PRZYKRE
Stary 2010-08-14, 10:56   #2532
mmm3m
BAN stały

Cytat:

No i jeszcze mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Mój apel potraktowały jako pytanie o to jak modnie się ubrać,a nie jaką praktyczną formę wybrać, bo ta pogoda jes niezdecydowana i nie wiem czy iść w kaloszach czy w starych adidasach - no i gdzie tu strojenie z mojej strony?

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-14 o 10:57
Stary 2010-08-14, 10:56   #2533
visionAM
Zakorzenienie

Dziwne, że Janusz, muszynianka i Mia_biancka puszczają płazem różne wypowiedzi na tamtym forum, tylu tam moderatorów a nikt nic nie robi :/
I przykro mi, że teraz one same się tak wypowiadają, tworzą jakieś podziały i niewiadomo co... myślałam, że to rozsądne dziewczyny :/
Stary 2010-08-14, 10:57   #2534
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
No i jeszcze mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Mój apel potraktowały jako pytanie o to jak modnie się ubrać,a nie jaką praktyczną formę wybrać, bo ta pogoda jes niezdecydowana i nie wiem czy iść w kaloszach czy w starych adidasach - mno i gdzie tu strojenie z mojej strony?

mmm3m widzisz tak to jest jak ktos wejdzie przeczyta jedną wiadomośc i potem szerzy mity ja tez gdybym sie wybierała to bym zapytała co lepiej zabrac kalosze,długi rekaw itd przeciez nie pytałaś jaki kolor bluzki dobrac do danego koloru spodni no LUDZIE ja nie mogę szlak mnie trafi a nie moge się denerwować bo jeszcze pokarm strace he he
Pisałam to wyżej ale edytowałam i byc moze umknęło
Stary 2010-08-14, 11:00   #2535
Sweet_21
Zakorzenienie

Oni mają jakieś kompleksy czy co, ciągle się Wizażu czepiają.

A myślałam, że mają ważniejsze rzeczy do zrobienia.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

I wiecie co? Nie lubię ludzi, którzy sra** we własne gniazdo

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:01   #2536
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
I wiecie co? Nie lubię ludzi, którzy sra** we własne gniazdo
no właśnie w tym cały problem..
Stary 2010-08-14, 11:04   #2537
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Pisałam to wyżej ale edytowałam i byc moze umknęło
Umknęło ok zmykam z psem a później w drogę do Gdańska "w moich różowych tipsach i białych kozaczkach" hahaha
Stary 2010-08-14, 11:04   #2538
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Ale te media podają sprzeczne informacje.
Wczoraj okolo polnocy na TVP Info mowiono, ze policjant nachodził Iwona w ostatnim tygodniu przed zaginieciem i ze po nim tez slad zaginal. Po czym dzisiaj Wyborcza pisze, ze policjanta juz przesluchano...

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:08   #2539
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Miałam napisać o tym jutro po marszu tak aby nikogo nie zniechęcać, ale skoro poruszacie ten wątek to napisze o tym co mnie spotkało na tamtym forum.

Jedna z osób organizujących obraziła na forum mnie i jeszcze jedną wizażankę że nie pomagamy a tylko gdaczemy. Poczułam się urażona tym niesprawiedliwym postem i zgłosiłam to Panu Januszowi (no bo komu mam zgłosić jak mnie publicznie obraża organizator, tam nie ma opcji "zgłoś"). A tak btw. byłam pierwszą osoba która zgłosiła się do pomocy podczas marszu...

Po czym dostałam pw od dwóch organizatorów że jestem donosicielka i skarżypytą i traktują moje zgłoszenie jako próbę rozbicia ich drużyny.

A najlepsze na koniec - w ramach swoistej "zemsty" pani organizatorki dostałam pw że zakazują mi pomocy podczas marszu...

Nie mam zamiaru być obrażana ani traktowana z góry więc poprosiłam o usunięcie mojego profilu z tamtego forum....
Żartujesz....

Zobaczcie jak tutaj zrobiło się spokojnie.

Myślałam, że forum na stronie o Iwonie będzie trzymało wysoki poziom-bo jest to przecież w tym momencie takie centralne miejsce spotkań.
Było przygotowywane z niesamowitą dokładnością, zbierane były wszystkie dotychczas pojawiające się artykuły, przy prowadzeniu zaangażowane są bliskie Iwonie osoby a i mama Iwony podobno tam zagląda.
Takie miejsce powinno być oazą spokoju. Miejscem wymiany informacji-czasem niefajnych, wymianą pomysłów, miejscem dyskusji ale jednak miejscem spokojnym.

Miałam zamiar założyć sobie konto na tamtym forum ale po tym, co tam się dzieje stwierdziłam, że na pewno tego nie zrobię. Jest tam ktoś o podobnym do mojego nicku-ale od razu mówię-to nie ja.

Dziewczyny, nie reagujcie na takie płytkie teksty.
To nic nie da. Nikomu. Nic nie wniesie do tematu a i Wam nic nie da.
Niech chociaż tutaj dyskusja toczy się spokojnie i na temat.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Dziwne, że Janusz, muszynianka i Mia_biancka puszczają płazem różne wypowiedzi na tamtym forum, tylu tam moderatorów a nikt nic nie robi :/
I przykro mi, że teraz one same się tak wypowiadają, tworzą jakieś podziały i niewiadomo co... myślałam, że to rozsądne dziewczyny :/
Ja również jestem tym zaskoczona.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:10   #2540
muciula25
Rozeznanie

Vision daj juz sobie spokój z ta dyskusja z trollami bo inaczej ich nazwac się nie da napisze Ci tak:

"nie spieraj się z idiotą ktoś patrzący na was z boku mógłby was pomylić"
Stary 2010-08-14, 11:13   #2541
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Ręcznik?
http://yfrog.com/eqdaab4c80fd81d3e73dddorij

Trochę podobny. Chłopak z innego forum już zgłosił to na policję i do Rutkowskiego, ciekawe co z tego dalej wyniknie.
Cytat:
Ten chłopak zrobił też porównanie. Same zobaczcie. Nawet jeśli to nie on to warto żeby policja czy Rutkowski to zbadali
Na pierwszy rzut oka może być podobny.
Nawet linie zaznaczone przez tego chłopaka pokazują jakieś tam podobieństwo ale to na pewno nie jest ten sam człowiek.
Porównajcie czoła. Nie zgadza się wysokość. Ten człowiek ze zdjęcia ma wyższe czoło niż osoba z rysopisu.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:18   #2542
tobiaszowa
Zadomowienie

"Później dostałam dwie pw od postronnych osób (organizatorów) że jestem donosicielem i skarżypytą.
Że co prawda chciałam pomóc ale jestem po stronie wizaż i dlatego jestem stronnicza i nieobiektywna. Próbuję rozbić ich drużynę.
A na koniec że nie chcą mojej pomocy na marszu."

Jezu jakie to ż a ł o s n e. Same siedziały na wizazu przez tyle czasu a teraz mają jakiś problem do nas LOL. To jest takie śmieszne,że masakra Jedna obrażona ,że ona jest założycielką 3 tematu druga ciągle jazgota,tyle lat a mieć w głowie jakieś zazdrości,władze,to się w głowie nie mieści.

EDIT:też myślałam,że są rozsądne,mądre i pełne chęci pomocy,miłe ale bez wątpienia się POMYLIŁAM.

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-08-14 o 11:19
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:19   #2543
masmeli
Wtajemniczenie

wydaje mi się, że dziewczyny o których piszecie najeżdżają na wizaż ze złości, bo wiem, że jedna jest zblokowana tymczasowo ---> według mnie to zawiść i złość nimi dyktuje

Szkoda, że ważniejsze są te słowne przepychanki niż sprawa zginięcia Iwony

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:20   #2544
moooniaaaa
Zakorzenienie

Na tamtym forum chyba woda sodowa uderzyła niektórym do głowy. Nie wiem,kompleksy i chęć zaistnienia?
Tylko szkoda, że zapomnieli kto im pomagał w zbieraniu artykułów, zdjęć i skąd w ogóle się wzięli. Lepiej by popracowali nad stroną, jej przejrzystością i wypowiedziami jak się nudzą.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:22   #2545
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Na pierwszy rzut oka może być podobny.
Nawet linie zaznaczone przez tego chłopaka pokazują jakieś tam podobieństwo ale to na pewno nie jest ten sam człowiek.
Porównajcie czoła. Nie zgadza się wysokość. Ten człowiek ze zdjęcia ma wyższe czoło niż osoba z rysopisu.

Również nie sądzę aby to był ten sam mężczyzna ponieważ ten z nagrania monitoringu jest młodszy od tego ze zdjęcia (tak na moje oko), a przecież dużo osób ma niemal, że identyczne rysy twarzy. A i ten z monitoringy ma jaśniejsze włosy.... szkoda, że jakość nagrania nie jest lepsza

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:22   #2546
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Widocznie ich tematem przewodnim jest przegadywanie , kłotnie itp , nie ma sie co przemować , ważne ze u nas jest spokój i można na poziomie porozmawiać o sednie sprawy
Stary 2010-08-14, 11:36   #2547
nasstasia
Raczkowanie

Cytat:
Więc w jaki sposób pozostali organizatorzy dowiedzieli się o moim zgłoszeniu które zresztą było bardzo delikatne i wyważone, brzmiało mniej wiecej tak:

Później dostałam dwie pw od postronnych osób (organizatorów) że jestem donosicielem i skarżypytą.
A na koniec że nie chcą mojej pomocy na marszu.

Rozumiem że Pan Janusz musi korzystać z pomocy innych osób, ale co to za pomoc która zniechęca inne osoby? (nie tylko mnie)

Jedna bardzo fajna dziewczyna siedziała długo nad projektami plakatów, po czym na własny koszt je wydrukowała i później napisała że obkleiła cały Wrzeszcz i okolice dworca a została na forum oskarżona że robi trzodę
pan janusz napisal mi ze ludzie rutkowskiego beda na marszu 20 minut tylko(nie wiem skad on to moze wiedziec)
i napisal ze nie skarzyl,odpisalam mu ze nie moze tak byc ze na stronie o iwonie sa obrazani ludzie z wizazu i takie podzialy sie robi i jakies walki ze nie od tego jest ich strona. na razie nie odpisal. wspolczuje ci ja nie wchodze na ich forum zalogowalam sie bo aktaga13 prosila zeby dac tam jej film na youtube ,
mia bianka (alias iza)byla juz w wiadomosciach wiadomo gwiazda
nasstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:41   #2548
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Widocznie ich tematem przewodnim jest przegadywanie , kłotnie itp , nie ma sie co przemować , ważne ze u nas jest spokój i można na poziomie porozmawiać o sednie sprawy
Źle piszesz, u Nas tego nie ma. My jesteśmy głupie i u Nas są głupie rozmowy hehee

A poza tym też okropnie mi się nie podoba to co tam sie dzieje ;/ Najwidoczniej tutaj można było Nas poustawiać i pozgłaszać do moderatorów, natomiast tam już nie ma takiej opcji ;/

A poza tym skąd oni wiedzą co się Nas dzieje. Na pewno siedzą z nosami przy monitorze i Nas tylko czytają ;/
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:41   #2549
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:
Ach, wiecie tak sobie myślałam, dodatkowe nieszczęscie w tym wszystkim to to że telefon jej się rozładował. Tak to byłaby możliwość go namierzyć, nawet jakby został gdzieś porzucony to zawsze by był jakiś trop. A tak nic nie wiadomo. Ślad sie urywa tam gdzie nagranie i nic więcej nie wiadomo, zero jakichkolwiek śladów. Straszne to wszystko, chciałabym bardzo, żeby to jak najszybciej się rozwiązało.
Telefon mozna namierzyć nawet jak jest rozładowany. Dopiero po wyciągnięciu baterii się nie da
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:41   #2550
It must been love
Raczkowanie

Kurde co nie spojrze to sie tu i na innych forach kłóca wszyscy. Trzeba to olać bo nie po to jest to forum.
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości