![]() |
#2521 | |
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
'No wlasnei tam weszlam i sprawdzilam, poziom odwrtonie porporcionalny do dlugosci tipsow tych panien. Pytanie centralne jak sie ubrac na marsz ?' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() poszukam sama. Czytalam Was praktycznie codzienni,ale ten watek tak szybko sie rozwija,ze czasem nie mozna nadazyc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja już tego nie komentowałam, ale tam się szerzy kłamstwo ;/ żartujesz? to świństwo! żal mi tej dziewczny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosiłbym bardzo o rozpropagowanie tej informacji gdzie się tylko da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Rozeznanie
|
Sorry bardzo ale albo mi sie wydaje albo osoby z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji maja po 15 lat??Bo osoba starsza niz przed chwila wymieniona nie uzywa słów skarżypyta itd dla mnie ta wiadomośc którą do Ciebie titina napisali to tak jakby podeszły do Ciebie i powiedział:zabieraj swoje zabawki to nasz placyk zabaw-i na odchodne pokazały Ci język!
Ludzie One na prawde nie zdaja sobie sprawy,że tutaj chodzi o ludzką tragedie i nie wazne kto z jakiego forum wizaż srizaż czy co innego ale jak chce pomóc i to się liczy.Co to do jasnej pydy maw ogóle znaczyc,że one NIE CHCĄ TWOJEJ POMOCY W MARSZU I,ŻE CHCESZ ROZBIC IM DRUŻYNĘ????!!!!One są jakieś kurde aż strach brrrrrrrrrrrrr ![]() mmm3m widzisz tak to jest jak ktos wejdzie przeczyta jedną wiadomośc i potem szerzy mity ja tez gdybym sie wybierała to bym zapytała co lepiej zabrac kalosze,długi rekaw itd przeciez nie pytałaś jaki kolor bluzki dobrac do danego koloru spodni no LUDZIE ja nie mogę szlak mnie trafi a nie moge się denerwować bo jeszcze pokarm strace he he ![]()
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-08-14 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez jej było żal, szczególnie że na własny koszt chciała wydrukować wielkoformatowe plakaty - koszt jednego ok 8 zł. Później też napisała na forum że odechciewa się pomocy....
![]() |
#2527 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No tak.... Biedna dziewczyna... zaginela, a niektorzy robia sobie jaja z tej sytuacji i oczerniaja ja. ![]() a pomyslcie sobie co jesli Iwona teraz wroci. Wyobrazacie sobie jak bedzie jej ciezko? cala polska wie o sprawie, wszyscy ja praktycznie znaja (z netu, gazet, tv), wyciaga sie jej sprawy prywatene na swiatlo dzienne i do tego takie akcje co niektorych ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
mi się ciśnienie podnioslo
![]() tamto forum i to co teraz piszecie to jakaś porażka, nie wiem kto im zrobił z mózgu wodę, co oni wyprawiają... "jesteś po stronie Wizaż" no co to za tekst w ogóle, a mia_bianca i muszynianka to niby skąd się wzięły jak nie z Wizażu?! A pan Janusz gdzie się wypowiadał? Im wszystkim się w tyłkach poprzewracało, aż nie chce mi się komentować... |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2530 | |
BAN stały
|
Cytat:
wojna na fora??!!! ![]() Niektorzy to nie maja za grosz sumienia i rozumu. Zeby w takiej sytuacji klocic sie o takie pieroly! masakra. Te watki coraz bardziej odbiegaja od najwazniejszego tematu: IWONKI!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie az mi szkoda tej dziewczyny człowiek chce pomóc a takie cos go spotyka ech paradoks polega na tym,że chcą by jak najwięcej osób pomogło ale jak się okazuje,że ktos może pomóc w sposób byc może którego one zrealizowac nie moga to go od razu .... no własnie tak traktują. PRZYKRE
![]() |
#2532 | |
BAN stały
|
Cytat:
No i jeszcze mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Mój apel potraktowały jako pytanie o to jak modnie się ubrać,a nie jaką praktyczną formę wybrać, bo ta pogoda jes niezdecydowana i nie wiem czy iść w kaloszach czy w starych adidasach - no i gdzie tu strojenie z mojej strony? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-14 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, że Janusz, muszynianka i Mia_biancka puszczają płazem różne wypowiedzi na tamtym forum, tylu tam moderatorów a nikt nic nie robi :/
I przykro mi, że teraz one same się tak wypowiadają, tworzą jakieś podziały i niewiadomo co... myślałam, że to rozsądne dziewczyny :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mmm3m widzisz tak to jest jak ktos wejdzie przeczyta jedną wiadomośc i potem szerzy mity ja tez gdybym sie wybierała to bym zapytała co lepiej zabrac kalosze,długi rekaw itd przeciez nie pytałaś jaki kolor bluzki dobrac do danego koloru spodni no LUDZIE ja nie mogę szlak mnie trafi a nie moge się denerwować bo jeszcze pokarm strace he he Pisałam to wyżej ale edytowałam i byc moze umknęło ![]()
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Oni mają jakieś kompleksy czy co, ciągle się Wizażu czepiają.
A myślałam, że mają ważniejsze rzeczy do zrobienia. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- I wiecie co? Nie lubię ludzi, którzy sra** we własne gniazdo ![]()
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Ale te media podają sprzeczne informacje.
Wczoraj okolo polnocy na TVP Info mowiono, ze policjant nachodził Iwona w ostatnim tygodniu przed zaginieciem i ze po nim tez slad zaginal. Po czym dzisiaj Wyborcza pisze, ze policjanta juz przesluchano...
#2539 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zobaczcie jak tutaj zrobiło się spokojnie. Myślałam, że forum na stronie o Iwonie będzie trzymało wysoki poziom-bo jest to przecież w tym momencie takie centralne miejsce spotkań. Było przygotowywane z niesamowitą dokładnością, zbierane były wszystkie dotychczas pojawiające się artykuły, przy prowadzeniu zaangażowane są bliskie Iwonie osoby a i mama Iwony podobno tam zagląda. Takie miejsce powinno być oazą spokoju. Miejscem wymiany informacji-czasem niefajnych, wymianą pomysłów, miejscem dyskusji ale jednak miejscem spokojnym. Miałam zamiar założyć sobie konto na tamtym forum ale po tym, co tam się dzieje stwierdziłam, że na pewno tego nie zrobię. Jest tam ktoś o podobnym do mojego nicku-ale od razu mówię-to nie ja. Dziewczyny, nie reagujcie na takie płytkie teksty. To nic nie da. Nikomu. Nic nie wniesie do tematu a i Wam nic nie da. Niech chociaż tutaj dyskusja toczy się spokojnie i na temat. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Rozeznanie
|
Vision daj juz sobie spokój z ta dyskusja z trollami bo inaczej ich nazwac się nie da napisze Ci tak:
"nie spieraj się z idiotą ktoś patrzący na was z boku mógłby was pomylić" ![]()
#2541 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nawet linie zaznaczone przez tego chłopaka pokazują jakieś tam podobieństwo ale to na pewno nie jest ten sam człowiek. Porównajcie czoła. Nie zgadza się wysokość. Ten człowiek ze zdjęcia ma wyższe czoło niż osoba z rysopisu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
"Później dostałam dwie pw od postronnych osób (organizatorów) że jestem donosicielem i skarżypytą.
Że co prawda chciałam pomóc ale jestem po stronie wizaż i dlatego jestem stronnicza i nieobiektywna. Próbuję rozbić ich drużynę. A na koniec że nie chcą mojej pomocy na marszu." Jezu jakie to ż a ł o s n e. Same siedziały na wizazu przez tyle czasu a teraz mają jakiś problem do nas LOL. To jest takie śmieszne,że masakra ![]() EDIT:też myślałam,że są rozsądne,mądre i pełne chęci pomocy,miłe ale bez wątpienia się POMYLIŁAM. Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-08-14 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się, że dziewczyny o których piszecie najeżdżają na wizaż ze złości, bo wiem, że jedna jest zblokowana tymczasowo ---> według mnie to zawiść i złość nimi dyktuje
![]() Szkoda, że ważniejsze są te słowne przepychanki niż sprawa zginięcia Iwony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Na tamtym forum chyba woda sodowa uderzyła niektórym do głowy. Nie wiem,kompleksy i chęć zaistnienia?
Tylko szkoda, że zapomnieli kto im pomagał w zbieraniu artykułów, zdjęć i skąd w ogóle się wzięli. Lepiej by popracowali nad stroną, jej przejrzystością i wypowiedziami jak się nudzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również nie sądzę aby to był ten sam mężczyzna ponieważ ten z nagrania monitoringu jest młodszy od tego ze zdjęcia (tak na moje oko), a przecież dużo osób ma niemal, że identyczne rysy twarzy. A i ten z monitoringy ma jaśniejsze włosy.... szkoda, że jakość nagrania nie jest lepsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Widocznie ich tematem przewodnim jest przegadywanie , kłotnie itp , nie ma sie co przemować , ważne ze u nas jest spokój i można na poziomie porozmawiać o sednie sprawy
#2547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i napisal ze nie skarzyl,odpisalam mu ze nie moze tak byc ze na stronie o iwonie sa obrazani ludzie z wizazu i takie podzialy sie robi i jakies walki ze nie od tego jest ich strona. na razie nie odpisal. wspolczuje ci ja nie wchodze na ich forum zalogowalam sie bo aktaga13 prosila zeby dac tam jej film na youtube , mia bianka (alias iza)byla juz w wiadomosciach wiadomo gwiazda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A poza tym też okropnie mi się nie podoba to co tam sie dzieje ;/ Najwidoczniej tutaj można było Nas poustawiać i pozgłaszać do moderatorów, natomiast tam już nie ma takiej opcji ;/ A poza tym skąd oni wiedzą co się Nas dzieje. Na pewno siedzą z nosami przy monitorze i Nas tylko czytają ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Raczkowanie
|
Kurde co nie spojrze to sie tu i na innych forach kłóca wszyscy. Trzeba to olać bo nie po to jest to forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.