![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
kocham was ♥
__ pamiętam tą kłótnię o 2:30 w nocy wybiegłam płacząc - ty wybiegłeś za mną. przygotowałam się na pożegnanie ale ty mnie zaskoczyłeś i powiedziałeś : 'nigdy nie zostawię cię samej' pamiętam co czuliśmy, siedząc nad rzeką i za każdym razem, kiedy na ciebie patrzę, to jakby znów był ten pierwszy raz |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Raczkowanie
|
Kochała Go za drobiazgi... za te na pozór nic nieznaczące rzeczy...
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
Macie coś w stylu "Romeoo i Julia" . Ale nie szukam doslownie takich, Jak Julia bez romea żyć nie mogła tak ja bez ciebie żyć nie mogę, czy cos w tym stylu . osobiście poszukuje opisów śmiesznych , niepowtarzalnych. I będę bardzo wdzięczna jak komuś uda się takie napisać
![]() -znów to robisz.! -co?! -mącisz mi w głowie. <33 - kocham Cię.. - wiem.. - a wiesz jak bardzo? -jestem trochę smutna. -dlaczego? -dla odmiany. -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz...
#2524 |
Zadomowienie
|
a niech to,to się dzieje na prawdę! dzisiaj M&M'sy smakują jak Ty!
ej koleś obudź się,to nie Romeo i Julia. pomyłka. nie trafiłeś na następną naiwną Julię,która poleci na twoje kwiaty i miłe słówka. a następnie pojawi się na twoim łóżku . zraniłeś mnie wiesz? ale teraz mam to gdzieś. jestem w Las Vegas,piję pyszne espresso,czytam vogue i nic mnie nie obchodzi. na wieczór mam zamiar się bawić w pobliskim klubie. wiesz,nic mnie już nie obchodzisz,jesteś zerem. eh,szkoda,że nie potrafię kłamać. ; | |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło
![]() Dziękuję ![]() Chocolaaate, DuDe, istny_paradoks, rumuneczkaxd, Sabiiina - okradłam ![]() ________________ 'Tell me about Your feelings' Powiedz mi o swoich uczuciach. 'Look into my eyes and come on closer' Spójrz mi w oczy i podejdź bliżej. 'Make me immortal with a kiss' Uczyń mnie nieśmiertelną poprzez pocałunek. 'This feeling still remains' Te uczucia wciąż pozostają. 'Before You met me, I was alright' Zanim mnie poznałeś, byłam w porządku. 'I just can't get you off my mind' Po prostu nie mogę Cię wyrzucić z mojego umysłu.
#2526 |
Raczkowanie
|
; *
mogłeś 10 razy pomyśleć, zanim spojrzałeś na mnie wtedy.. może gdybym ja pomyślała 10 razy więcej to moje serce skupiło, by się na kimś innym.. na kimś, kto na nie zasługuje. dwóch różnych ludzi. Jeden, który wszystko doskonale czyni i tego człowieka prezentujemy światu. Jest też i ten drugi, którego się wstydzimy, i tego ukrywamy.
![]() |
#2527 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a powyższy kradnę ! _______________________ Na swój dobry dzień królewno jeszcze trochę poczekasz.
Uśmiech? Powinno się go rysować kolorowymi, radosnymi kredkami. Mój narysowałeś szarym, smutnym ołówkiem.
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
![]() Jestem człowiekiem, co o swój potyka się cień. Bywa czasem w moim życiu moment, w którym przebywając w ciemności, dostrzegam więcej światła niż za dnia. Jesteśmy ludźmi - wolno nam wszystko. Dlaczego niebo nad naszymi głowami jest takie czarne? Jestem zawiesiną na powierzchni rzeczywistości. Nietrwałą i osamotnioną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
![]() a niech się bije miłość ze zdradą,niech toczą tą bezsensowną nieskończoną bitwę. ja tym czasem naleję wino do kieliszka i wzniosę toast,za twoje szczęście w nowym życiu .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zadomowienie
|
no i usta. usta - za jakie Cię nie lubię .
tyś moją kokainą, przegryzioną wargą do krwi, tlenem, spojrzeniem na świat. Nie mów "Dzień dobry", jeśli masz mi go zepsuć! na dziś. na jutro. na za tydzień. na zawsze. - To już koniec z nim... On mnie nie kocha - Głupia. Oddałabym wszystko, żeby chociaż raz w życiu ktoś na mnie popatrzył, tak, jak on patrzy na Ciebie. pokocham cię w poniedziałek. zdradzisz mnie we wtorek. w środę przebaczę ci wszystko. w czwartek zaczniemy od nowa. w piątek złamię ci serce. w sobotę pójdziemy do łóżka. a niedzielę poświęcę na zapominanie o Tobie i tej pieprzonej miłości! a w kąciku oka... cholerna bezsilność. szczęście spier.dala ode mnie na krzywych nogach. noszę w kieszeni miłość. czasem wyjmuję ją z tamtąd i gładzę palcami. potem przypominam sobie o Tobie, a ona znów ląduje w kieszeni.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-26 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ _________________________ _________ zjem Cię gdzieś pomiędzy buziakiem a kolejnym buziakiem <3 'Wiem nie mogę Cię zmusić, i nawet nie spróbuje. Nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuje ' - nie pokazuj mi tego, że mnie kochasz - dlaczego? lubię to robić. - bo się do tego przyzwyczaję i będzie później boleć. jedno głupie ; ' śpij słodko ;* ' a moje serce wali jak oszalałe, i żyć się chce. 'Stay with me, this is what I need' zostań ze mną, potrzebuje tego. My heart, my heart is yours (It beats, beats for only you.) moje serce jest Twoje, i bije, bije tylko dla Ciebie.
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki, dzięki ♥
How much happiness can you see in my eyes? Jak dużo szczęścia możesz zobaczyć w moich oczach? Bez nadziei, że będzie inaczej. Jednak kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
jagodkowa , marikab - okradzione <3
zgubiłam się pomiędzy wersami, pomiędzy prawdziwymi, a fałszywymi uczuciami.. Szklana muzyka z magicznych skrzypiec gra, a ja tylko się oglądam, czy nie ma Ciebie tam. " Dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach Znamy dobrze swoje miejsce, wiemy dobrze gdzie nasz brzeg" zapomnij że istniałam, zapomnij że Cię kochałam .. góry marzeń, dolina łez . zapach tak piękny, jak biały bez zapomniałam już o twoim fałszywym "kocham", dobrze mi z tym jest . zapowiedź jesieni.. on z listem w kieszeni malowany obraz mam , a na nim Ty i Ja wszystko okryje twój kolorowy jesienny szal, nawet nie będzie widać tam nas .
#2534 |
Raczkowanie
|
i obiecaj mi, że nie spóźnisz się o całe życie.
Wczoraj miałam na Ciebie ochotę, dziś już nie jestem pijana. ; >
#2535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() " Im więcej jest w człowieku zła, tym bardziej musimy go kochać. Nie chcę zniechęcić. Chcę żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać. Wśród słodziutkich słówek nigdy nie zagubić siebie. Indywidualnie sam po swojemu, dorośniesz, zrozumiesz, zobaczysz wtedy czemu. a Ty, z ilu mostów Wenecji dla mnie skoczysz? gdybym wiedziała, że tak trudno będzie puścić Twoją dłoń, nie dotknęłabym jej. i już nawet oczy mi się nie świecą, gdy na Ciebie patrzę . życie jak w bajce : zła macocha , sto lat snu i krasnoludki , które pod.pierd.oliły mi księcia "
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
; *
oto jest dziękuje za serduszka i przesyłam słodkie latinowe całuski ![]() Chocolaaate agrr lucyferowa ouu agattee _mandarynka <3 " osobno już dawno, choć razem cały czas śmiech odkurza znużone półki naszych dni nie mów już nic, chcę teraz posłuchać tej ciszy, poczuć jak się oddalasz, jak wyparowujesz z mojego ciała, z myśli, a przede wszystkim z serca. chcę znów poczuć, że żyję... ale nic nie będzie takie samo jak te Nasze chwile, jak Nasza samotność we dwójkę, jak Nasze bycie razem, ale osobno czy kochałaś kogos tak bardzo, że ledwo mogłaś oddychać? czy kiedy byłaś z Nim, kiedy spotykaliście się - nie wiedzialaś co tak naprawdę ciagnie cię do Niego? widzisz... ja nie potrafię już obejść się bez cowieczornych rozmów z tobą, nawet tych bez ciebie, gdzie mój monolog odbija się echem od ścian mojego pokoju. bez słodkiego pocałunku twoich ust, nawet jeśli całus składam na fotografii. bez twojego zapachu, pomimo tego, że to samotny flakonik perfum w mojej dłoni. nie potrafię (...) jednak to juz odeszło "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-09-26 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zadomowienie
|
uzależniam się od szczęścia
człowiekowi do szczęścia potrzebna jest odrobina miłości. jestem szczęśliwa
#2538 |
Zadomowienie
|
♥♥
dziękuję ; *
lovve too! wygodnie mieścisz się na dachu mej świadomości
#2539 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() w sytuacjach kryzysowych jesteś aż tak nadto miły,że o mały włos nie wchodzisz mi w dupkę. ; D nie wiesz nawet,jak.. bardzo mam na Ciebie wyłożone :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
|
marikab -
![]() tego nie zrozumiesz od tak , to musisz poczuć .
nie uśmiechaj się do mnie w ten sposób . nie teraz , kiedy mam świadomość, że już nigdy nie będziesz mój , a ja nigdy nie będę mogła dobrowolnie , tego uśmiechu odwzajemniać , zupełnie przypadkowo , wpatrując się zachłannie w Twoje oczy . zauroczył ją w taki głupi , naiwny , banalny sposób . więcej mi nie przychodź , mam już tego dosyć. poważnie , z mojego życia możesz się wynosić. znów mam ochotę pie*dolnąć uczuciami o ścianę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
BoTylkoTyPotrafiszByc x3 - miło
![]() ![]() poprostuAsiss - czasem mi się cos takiego zdarzy ![]() ![]() ![]() Chocolaaate - uwielbiam ! ![]() lucyferowa - okradłam ![]() ![]() ![]() ---- nie zapomnij o mnie. chce tylko Ciebie, więc nie zapomnij o mnie. " wiem że przyjdzie taki dzień, gdy pożegnam się by założyć własny dom niedaleko stąd" przy mnie byłeś Ty. nie bałam się kiedy byłeś blisko mnie. komuś szczęście dam. ma w sobie wiele dobra. jesteś moja nadzieja, bez Ciebie nie dam sobie rady. jesteś mi przeznaczony. nie mów ,że nie pamiętasz kim kiedyś byliśmy. spełniałeś dobre sny. całowała jego zamarznięty nos i czerwone z zimna policzki. puste słowa. potrzebowała go jak następnego oddechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
Raczkowanie
|
nmzc i bardzo mi miło
![]() ![]() I ja Ciebie również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja talent ?;o cholercia noo Cudowna jesteś ![]() + Gdybyć poczuł jak bardzo tęsknie już byłbyś przy mnie . Minuta za minutą oddala mnie od Ciebie . -Muszę Ci `coś` powiedzieć . - Co ? ![]() - No bo ja Cię `coś` - Wiem , ja Ciebie też `coś` . [rozmowa z Nim . ![]() Jesteś moją kofeiną , nikotyną , teiną i morfiną . Na jaką terapię odwykową mam się zapisać ?! ![]() I niczego bardziej nie pragnę niż Twojej obecności . Tu i teraz . Tylko Ty spojrzeniem przywracasz mi uśmiech . Wiara w lepsze jutro upadła niżej niż nasza miłość . Patrząc przez okno zobaczyłam spadającą gwiazdę . Razem z nią spadła moja łza . Szukając zapomnienia u boku innego , nazywam go Twoim imieniem .
![]() |
#2543 |
Raczkowanie
|
dziekuję.
dontgivemenames- ![]() _ połóż się w moim życiu, zaśnij. jak spadające gwiazdy tacy ulotni jesteśmy Chcę zapłakać nad bezradnością swych dróg, które błędnie wybieram odkąd sięgam pamięcią. obejmij mnie deszczem, zapłacz. Dotknij mnie dreszczem u nasady głowy, niech zadrżę. pragnę tego serca niecierpliwego w sobie, co szamocze się w uczuć nadmiarze. Chcę cię położyć na niebie swoim, utulić cię sobą, aż zapomnisz i zostaniesz, aż zapomnę, że odchodzisz. W piątki mam myśli skrajnie pesymistyczne, całkiem swawolne, nieposłuszne. nazwij mnie 'byciem za daleko', bo nic innego niż odległość nie umiem. i przysięgam, że nie wiedziałam, że muszę pukać do własnej głowy, czekać pod drzwiami, marznąć. 'forever with you' mówił kiedyś świat. i wierzyłam przez jedną szaloną sekundę. potem zgasłam.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-09-26 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
Wyszłam do sklepu, po zwykłe codzienne zakupy. I jak co dzień Przez całą drogę myślałam tylko o tym żeby Cię nie spotkać. Modliłam się w duchu żebyś nie wyszedł zza rogu z tym szyderczym uśmiechem, z uśmiechem zwycięscy. A ja pytam. CO wygrałeś? Z czego jesteś dumny? Ale mniejsza o to . Nie spotkałam Cię i za to dziękowałam Bogu. Niestety została jeszcze powrotna droga, w której Ten Na Górze się świetnie bawił patrząc jak pogrążam się rozmawiając z Tobą, próbując powstrzymać łzy, które same, mimowolnie napływały do oczów. Zraniłeś Mnie a ja przez to boję się wyjść z domu, przerażeniem przepełnia mnie myśl, że następnego dnia znów Cię spotkam a Ty jak zwykle zapytasz "co tam u Ciebie mała?" Co ja mam Ci powiedzieć ? Że mam ochotę *******nąć głową o Ścianę? Nie. Nie dam Ci tej satysfakcji.
* * * przepraszam, że takie długie ale lubię takie pisać ![]() Postawiła sobie jeden cel : zapomnieć. Poniosło ją. Nazwała Go idiotą. Potrafiła sprawić, że wszyscy w okół się śmieją. Żałowała tylko, że sobie humoru poprawić nie potrafiła. Odnalazła to czego szukała: Miejsce gdzie nie było Jego. Starała się. Widocznie to nie jest wystarczające by zatrzymać Cię przy sobie. A ja nadal żałuję, że słowo 'Kocham' Nie jest wystarczającym powodem by zatrzymać osobę, która odchodzi. Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-26 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Rozeznanie
|
♥♥
uwielbiam Cię
![]() i don't need any diary,
#2546 |
Raczkowanie
|
z życia wzięte. Niestety-mojego...Mail do koleżanki.
[...] ale prawda jest taka,ze mi na tym chamie zależy i nie umiem z Nim zerwać, mimo że wiem,ze ten pożal się Boże "związek" nie jest dla mnie dobry. Ale...ja Go Kocham. I czuje to w każdej kości, w każdej komórce mojego ciała. Zakochałam się w Jego głosie...w tym błysku w oczach,który pojawia się, gdy opowiada mi o swoich pasjach, w tym, z jaką czułością wypowiada moje imię.....i mimo że wad jest znacznie więcej-nie umiem powiedzieć mu,ze to koniec.I chodź rozum mi podpowiada, by to zakończyć, bo więcej przez Niego płaczę, niż się śmieję-ja nie umiem tego zrobić. I będę nadal szła za głosem serca. Niezależnie od tego, dokąd mnie on zaprowadzi...
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-26 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się, że się przydałam. ![]() Dziękuję za 'pokłon' ![]() ja Cię uwielbiam bardziej.
i okradam. *** Siedząc na trawie, patrząc w gwiazdy... Zastanawiam się czy wiesz, że mnie tracisz. *** Kocham Cię. I co dalej.? *** Oczu twoich ton, słów gorący piach... *** Choć, poudajemy że jest dobrze. *** Rozpieszczam cię miłością. *** Omg. Kompletny brak weny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Przyczajenie
|
Cześć! ;* Jestem tu nowa. xd
Ty mnie niszczysz, a wódka ratuje. Chodz powinno być na odwrót.. I gdy widze to twoje '<3' na opisie i wiem, że nie jest do mnie mam ochotę trzasnać jej w ryj. <3 ![]() życzę weny!
![]() peace&love! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Rozeznanie
|
Nie chce wszystkiego, daj mi Jego uśmiech i słodkie dołeczki w policzkach, a na dzień doby i dobranoc dotyk jego dłoni na mym przedramieniu. Zostań nie jestem jeszcze gotowa mijać Cię na ulicy, moje struny głosowe nie są gotowe mówić puste " cześć". rozpaczliwie usiłuję zamknąć oczy i nie uruchamiać wspomnień. czarna panna plecąca sieć rozpaczy i kryształowych łez, Ona też tęskni. Usiłuję, sztucznie daje radę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.