|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Na razie dałam sobie na luz ale troszkę pilnuję to co jem i o której aby nie przytyć już a ni grama. Dietę zacznę jak będę czuła że jestem na nią gotowa, teraz nic na siłe. Może od 1 lutego a jak nie to na 100% juz od marca. Na lato to na pewno zrobię wszystko aby pięknie wyglądać a teraz to mi sie nie chce bo pod kurtkami i swetrami i tak nic nie widać ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Ciesze się razem z Tobą Korzystaj i nie wypuszczaj go z rąk Miłosnego weekendu Wam życzę gołąbeczki ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Cieszę się, że choć troszeczkę mogę poprawić Ci humor ![]() Mam nadzieję że już jest lepiej u Ciebie? ![]() Ciężko bez męża smutno i nudno tęsknie za nim i strasznie mi go brakuje tu w domu..... z każdym dniem coraz gorzej przez to nie mam w sobie w ogóle życia, nic mi się nie chce i mało co mnie cieszy dlatego z dietą też mi nie wychodzi... na wiosne wierzę że będzie lepiej, 9 marca prawdopodobnie polecę do męża na weekend zależy tylko od tego czy będzie mnie na to stać czy nie w tym momencie.---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
mam nadzieję że zadzwonią do TŻta i będziecie już razem na zawsze ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Gratuluję Elduś!!!!! super!!! Ja też zdałam za drugim razem ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() gratuluję z całego serca ![]() oby wszystkie inne egzaminy tez Ci tak łatwo poszły
|
|
#2522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Ty nie jedna masz problem z wieczornym podjadaniem... my niby młodsze od Ciebie jesteśmy a też nie jedna z nas ma problemy wieczorem z ogromnym apetytem. Ja też się nie raz z tym zmagam. Nie wiem jak Ci pomóc bo ja też nie raz nie daję rady i podjadam przed spaniem..... Najważniejsze aby zjeść tą kolację 2,5 godziny przed snem, powinno być lepiej.... do tego dużo herbatki i powinno zapchać żołądek. ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
tak własnie zrobię, pomału będę wracała do dietki a na wiosnę ruszę pełną parą. Wtedy tez myślę, że mi się uda, bo teraz nie jestem w stanie skupić sie na diecie, na posiłkach i w ogóle. Nie jestem gotowa jeszcze na dietę. Ja to przez porę roku taka przybita jestem i przez brak męża. Tęsknie i myślę ciągle co by było gdyby mąz teraz był z nami na pewno byśmy sie nie nudzili. Ty kochana stanowczo za dużo pracujesz musisz troszkę odpocząć sobie ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
jeszcze jakies resztki niemieckich słodyczy wynajduje Jak się skończą to będę wtedy bardzo szczęśliwa i myślę, że ciut schudnę. Ale cudnie by było gdybym 5 ujrzała z przodu Jutro porobisz zdjęcia i nam wkleisz u mnie cały czas śnieg pada! i jest coraz więcej więc jutro lepsze zdjęcia wyjdą Jeździj autkiem jak najwięcej to do wprawy dojdziesz i egzamin zdasz za pierwszym razem Zazdroszczę imprezki wypij za nasze zdrowie ![]() ![]() miłej zabawy kochana
|
|
#2523 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: gratuluję super i oby tak dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Ja rano wcinam płatki Just Fit z otrębami i zdrowym błonnikiem ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Basiu ślubne sukienki??? ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Kochana nie ma co płakać tylko brać się za siebie trzeba Współczuję teściowej, a co do obiadu to wcale dużo nie zjadłaś. Ja jeszcze przed Świętami wazyłam 57,5 a teraz ważę tyle co Ty bo też 60 kilo. Powinnam też siedzieć i ryczeć ale wierzę, że uda mi się to zgubić i gdy poczuję że jestem gotowa na dietę to ją zacznę. Nie można nic na siłe. Tobie też się uda Trzeba być dobrej myśli U mnie też śnieżyca. Siedzę w oknie ciągle i się gapie uwielbiam takie widoki ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
na głównej stronie Wirtualnej Polski o niej pisali. Niby 2,5 kilo w tydzień można zgubić Myślę, że jak zacznę dietę to troszkę połączę ją w 50% w naszą dietą 1000 kcal. Zobaczymy co z tego wyniknie
|
|
#2524 |
|
Raczkowanie
|
meeedzik- Widzę, że poruszyła was waga do jakiej dążę, ale niepotrzebnie ponieważ jestem niskiego wzrostu. Mam niecałe 1,50 cm. Wiec ok. 40 kg powinno być dobrze
)
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
meeedzik- Widzę, że waga do jakiej dążę, was poruszyła, ale niepotrzebnie, ponieważ jestem niskiego wzrostu. Mam niecałe 1 m i 50 cm
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Monia oczywiście, że wypije Wasze zdrówko
a co do zdjęć, to jutro postaram się porobić jakieś wezmę Tż to będzie mi łatwiej, bo mój szogunek mały jak widzi śnieg to tak szaleje, że ciężko mu zdjęcie zrobić ![]() A co do autka, to mam możliwość jeździć tylko w weekendy, bo przez cały tydzień Tż w pracy ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Secret oj bo się przestraszyłam, że zapędzisz się w jakąś chorobę
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się napisałam! Uffff
ale Was nadrobiłam w końcu U mnie śnieżyca za oknem - piękny widok Idę kąpać synka i zrobic jakąś kolację Dziś się zapowiada nie za ciekawy sobotni wieczór no ale mam synka przy sobie i kota to nie jestem samotna
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję WAM wszystkim za słowa pocieszenia
.Dzisiaj z dietą jest ok ,ale do spania jeszcze daleko,no ale dziś się dobrze nastawiłam do diety ,i trzymajcie za mnie kciuki, dzięki że nie przeszkadza Wam mój wiek i tak się ciepło w stosunku do mnie wypowiadacie.mam nadzieję że z Wami i z Bożą pomocą dam radę |
|
|
|
#2529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
ale się upijesz bo tu tyle nas jest hihi Ja też jutro porobię jakieś fotki jak pójdę z synkiem na dwór, u mnie cały czas strasznie sypie jutro będzie dużoooo śniegu Ja jak miałam psa to też kochał śnieg zakopywał się w nim cały i tylko nos wystawał ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Jesteś bardzo ciepłą i przesympatyczna osobą o życzliwym sercu Dlatego cieszymy się że z nami piszesz Bardzo lubię czytać Twoje posty Co do męża to masz rację - bardzo szybko leci ten czas CO do mojej wagi to potrzebowałam najpierw 3 miesiące aby zgubić 15 kilo, i później po kilku miesięcznej przerwie w diecie potrzebowałam kolejnych trzech miesięcy aby zgubić 13 klo. Teraz znowu będę się odchudzała już trzeci raz i mam do zgubienia 5 kilo bo troche mi sie przytyło po Świętach. Wyślę Ci zaproszenie do znajomych i jeśli je zaakceptujesz to na moim profilu będziesz mogła obejrzeć moje zdjęcia sprzed odchudzania, w trakcie i po. Trzymamy mocno kciuki za Ciebie
|
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoje Dzieci maja wspaniała i ciepła Mame mam nadzieje ze apetyt przezwyciężysz bede trzymac kciuki ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Moniaaaa Twój Kotek boski jest ! za każdym razem mi sie podoba ! szukałam mamie takiego i znalazłam i miała się kontaktować dopiero z panią która będzie sprzedawać Kotki a co do TŻ to od wtorku przyjeżdża do Mnie akurat w Nasza rocznice! miał mi zrobić niespodziankę ale się wygadał także już jestem szczęśliwa żę wszystko sie tak potoczyło a nie inaczej !A CO do egzaminów to poprostu szczęście dużo pamietam z wykładów w domu tylko przeglądnę i pamiętam ! a szkoda rezygnować bo już trochę za sobą mam !![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Kamikadze a Ty jak tam ? żyjesz Kochana ? jak egzaminy ?
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rośnie jak na drożdżach!! Już jest taki duży a będzie jeszcze z 5 razy większy :P Troche mu futerko ciemnieje i zmienia kolor. W rzeczywistości jest biały z odcieniami siwego (niebieskiego) a na zdjęciach wychodzi kremowo-brązowy :P Pewnie i taki będzie bo jego rodzice też są brązowo-biało-czarno-kremowi A Ty chcesz kupić kotka z rodowodem czy bez? Od 1 stycznia weszła nowa ustawa że nie wolno sprzedawać zwierząt bez rodowodu i aby można było w ogóle sprzedać zwierzę z rodowodem to trzeba mieć zarejestrowaną hodowlę... A jak ktoś nie ma rodowodu to zwierzę może jedynie oddać za darmo. Nieźle co? Super, że ukochany we wtorek przyjeżdża do Ciebie!! W końcu będziecie razem Cieszę się razem z Tobą
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
ZELKA,MONIKO
![]() i wszystko spadło na mnie,nie chcę za bardzo wykorzystywać moje córki ,bo wiem że zawsze mogę na nie liczyć,ale przecież one też pracują,i mają dzieci więc mają wystarczająco dzień zajęty ,a jeśli chodzi o mnie to nawet przy takiej wadze jaką mam każdy mówi że jestem bardzo sprawna |
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że jeździsz tyle kilometrów rowerem! Strasznie mi przykro z powodu brata Czy on wyjdzie z tego? Co mówią lekarze? Masz cudowny charakter, bije od Ciebie ogromne ciepło które czuć po Twoich postach. Szkoda, że nie mieszkamy gdzieś blisko siebie Rozumiem, że dopiero poznajesz komputer i uważam że jak na początki tej znajomości to na prawdę dużo juz umiesz Samo to, że zarejestrowałaś się i piszesz tu z nami jest dużym sukcesem. W Twoim wieku większość kobiet to nawet nie umie włączyć komputera - znam wiele takich osób. Znalazłaś już mój album ze zdjęciami? czy nadal potrzebujesz pomocy? ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Kochane ja idę spać u mnie taka śnieżyca że masakra! Kocham taki widok, przypomina mi się dzieciństwo jak patrzyłam zawsze w nocy przez okno gdy spać nie mogłam a telewizora nie mogłam włączyć bo mama kazała mi spać :P jak ten czas szybko leci..... straszne to jest ![]() Dobranoc miłej nocki wszystkim
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-15 o 00:40 |
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Monia, ale kotek urósł :O )) fajną ma sierść no i chyba llubi być na śniegu ?
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-15 o 12:41 |
||
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Ja tylko na chwilkę bo idę się ubierać i lecę z synkiem na śnieg bo napadało tyle że masakra! Potem do teścia na urodziny idziemy Także życzę Wam miłej niedzieli i wieczorkiem się odezwę ![]() p.s. na wadze dziś znowu równo 60,0 Jutro przyjdą koktajle więc od jutra bardziej się przyłożę do dietki i zacznę chyba robic przysiady i brzuszki.... no to lecę papapapapa! ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Co do śniegu to dopiero wczoraj dowiedział się co to jest w ogóle śnieg bardzo mu się spodobało on ma we krwi miłość do śniegu bo to syberyjczyk
|
|
#2536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przecież ważne że waga nie rośnie ![]() ![]() zreszta po zdj. widziałam, że przy 65 też wyglądałaś ekstra! ![]() Ja to dopiero doszłam do 82,5 nie odzywałam się bo aż wstyd było przyznać ile ważyłam.. jak żarłam... normalnie już wiem jak to jest jak się zacznie tak jeść............ Biorę cały czas cidrex plus najwyżej kupię jeszcze 2 opakowania w zapasie.... wydaje mi się, że zmniejszył mi się apetyt po tym.Na obiad jem teraz jedną porcję - udko z kurczaka, 1 mała gałka ziemniaków i kapustę kiszoną. Rano zjadłam zupkę a właściwie nie rano, bo wstałam tak nie dawno. Wczoraj popiliśmy i potańczyliśmy w barze ze znajomymi Przez ten tydzień jadłam to rybki owsiankę, warzywa gotowane, co dzień piję czerwoną herbatę co najmniej z 4 do 5 kubków ) no i odwiedzam wc normalnie a jeśli nawet nie codziennie to na drugi dzień jak mnie pogoni hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Aj poza tym ciężkie czasy nastały.. mam teraz planowo cały czas zjazdy! no i dopiero odetchnę 7 kwietnia bo dali na szczęście 1 zjazd w kwietniu! a tak sobota i sobota zjazdy + praca od poniedziałku do piątku.. jej
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-15 o 13:36 |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja przed chwilą wstałam, ale tylko żeby zjeść obiad poczekać na księdza ( bo chodzi dziś po kolędzie ) i dalej się kładę. Ledwo dziś żyję tak wczoraj popiłam 4 desperadosy i kieliszek wódki. Na imprezie czułam się świetnie, nie czułam się bardzo pijana, a teraz mam takiego kaca, że szok! Monia oj kochana wykrakałaś tak piłam Wasze zdrowie, że dziś zdycham ![]() Babciam bardzo się cieszę, że jesteś z nami, zgadzam się z Monią ![]() Uciekam leżeć, bo ledwo żyję miłej niedzieli
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja wczoraj z kolezanka spedziłam wieczór przy winku pogadałysmy posmiałysmy i bardzo fajnie było![]() Dostałam the sims 3 wczoraj i własnie walcze z instalacja![]() Bede miała zajecie na nudna niedziele![]() Z dietka dobrze wczoraj nie cwiczyłam, ale dzisiaj nadrobie![]() Jejuuu zazdroszcze Wam tego sniegu u mnie wczoraj troszke popadało, ale juz sie stopił, cóz moze jeszcze sapdnie chociaz troszke ![]() babciam ja tez sie ciesze ze jestes z nami i tak samo jak Monia uwielbiam Twoje posty sa takie ciepłe i życzliwe![]() Gosia2011 a ten cidrex to co to za tabletki? maja na celu zmniejszenie apetytu? meeedzik ojj to pobalowałas na imprezach zawsze jest super i wszystko okej, najgorszy jest dzien po, mi na kaca najbardziej pomaga woda z cytrynka Kuruj sie kochana
|
#2539 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba to warka była i z pół kieliszka wódki a tak namieszał w głowie, że bolała okropnie już dochodzę do siebie. Mój Tż niestety teraz w pracy do 18 musi wystać jakoś wytrzymać, nie wiem jak on daje radę![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
poczytałam o tym, bo szukałam środka który pomoże mi z apetytem. Wpadła mi w ręce ulotka gdzieś w styczniu czy grudniu...z jakimiś środkami więc pomyślałam, że drogiego suplementu nie będę kupować bo szkoda kasy...lepiej wydać na warzywa czy coś zdrowego do jedzenia. Ja biorę 3 kapsułki dziennie, dostarczam więc niezłą dawkę zielonej herbaty, a czerwoną piję.W ulotce jest żeby popijać przegotowaną wodą, ale u mnie z tym różnie.bo często nie ma takiej możliwości, ale i tak działa liczę na ten cidrex że pomoże
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-15 o 14:59 |
||
|
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
U mnie taka śnieżyca, że świata nie widać. Sypie od rana , że aż pługi nie nadążają
To mamy zimę. Jeśli chodzi o dietę, to się trzymam jak mogą, jak na razie to dawno słodkiego nie miałam w ustach, chyba od świąt Bardziej mam ochotę na warzywa i owoce.
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też troszkę śniegu jest
piesek zadowolony, właśnie byłam z nim na dworze
|
#2542 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak to jedynie dzwonimy a tak to skype i kamerka by była ![]() Nasze słowa są szczere i prawdziwe skoro piszemy tak o Tobie to tak na pewno jest ! przykro mi z powodu Twojego Taty mam nadzieje żę wyjdzie z tego mimo swojego wieku !---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Twój jest takie już fajny Kociak i takie fajne kolory ma ! ahhh wooow nie wiedziałam o tym że bez rodowodu nie można sprzedawać Też się ciesze ze TŻ przyjedzie bo przynajmniej nie będę sama tylko będę jego mieć , i zawsze z Kim porozmawiać ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Już doszłam trochę do siebie
![]() Agunia, Gosia hehe oj pobalowałam ale dziś rano to sobie obiecywałam, że jak tylko będę miała prawko to będę kierowcą na imprezach i chociaż na drugi dzień będę się dobrze czuła Gosia jaki słodki piesio ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Zelka tak w niedziele też chodzi ale na szczęście już sobie poszedł, trochę po marudził jak zawsze i już spokój ![]() Idę trochę na podwórko z psem
|
|
#2544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- AGUNIA dzięki za miłe słowa |
||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Mireczko super, że tak świetnie Ci idzie obsługa komputera
moja mama to nawet włączyć nie potrafi a nie chce się nauczyć, bo to dla niej za trudne. Dopiero 4 lata temu nauczyła się na telefonie komórkowym, bo nie miała wyboru chciała mieć ze mną kontakt jak byłam w Niemczech i nauczyła się pisać sms a tak to pewnie do dziś by nie umiała
|
#2546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,a teraz się pochwalę że wczoraj z dietą ok i dziś też ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie odezwe
. Na wadze lekka tendencja spadkowa - 62,8, mala rzecz, a cieszy. Ledwie dzis mialam wolny dzien, od jutra znow do roboty, i nie wiem czy bede miala czas i sily tu zagladac. Jedzenie ok, trzymam sie malych porcji i slodycze poszly w odstawke. Lezy pol tabliczki czekolady, a ja jej nie ruszam odechcialo mi sie. Nawet z agrafka dzis ladnie nozki cwiczylam. Ciekawa rzecz, ze ja nie mam raczej wieczornych apetytow. Wieczorem w ogole nie chce mi sie jesc, czasem zamiast zjesc przepisowo 5 posilek zjadam tylko jabko albo troszke jogurtu sojowego. I tylko pije duzo zielonej herbaty albo skrzyp czy koper wloski. Chec na slodkie pojawia sie raczej kolo 16 - 17, po powrocie z pracy - do kawy zjadloby sie ciasteczko . Na razie przeplukuje sie woda, sokiem z warzyw itp. i apetyt przechodzi. Zmykam dziewuszki, milego wieczoru. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
Pewnie juz śpicie i ja też zaraz zmykam spać ale napiszę co tam u mnie ![]() Byłam u teścia na urodzinach, zjadłam 4 kawałeczki piersi grillowanej z surówką z kapusty pekińskiej ( najpierw zjadłam 2 kawałki tej piersi a po dwóch godzinach kolejne 2 ). Tortu zjadłam tylko jeden cienki kawałek bo nie smakował mi zbytnio. I nic po za tym więc ogólnie jestem zadowolona z siebie Do domu wróciłam po 19 i ok. 21 zjadłam kolację - kromkę chleba z serem i odrobinką ketchupu. Dzieci moje dziś się tak wyszalały na śniegu że szok! Cieszyły się strasznie, że śnieg spadł wrzucę Wam fotkę moich łobuzów na końcu postu. Jutro mają mi kosmetyki z Oriflame przywieźć więc będę miała trochę roboty. Fajnie Coś mnie głowa dzisiaj troche boli więc lecę zaraz do łóżeczka. Jestem jakaś strasznie zmęczona....Poodpisuję Wam i lecę do wyrka DSC00267.jpg
|
#2549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hehe
No to teraz wszystkie na pewno zdrowe będziemy A Tobie mam nadzieję że już lepiej? ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
i widać że zadowolony ze śniegu ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Mój ma już 4 miesiące więc malutki już nie jest ale nadal mały Fajnie widzieć jak rośnie - ciekawe jak będzie wyglądał jak będzie już dorosły No co do TŻ to wiadomo, że nie ma jak to z ukochanym! Razem zawsze raźniej ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
Strasznie mi przykro z powodu brata jakie te życie jest okrutne i niesprawiedliwe A chemie dostaje ? Ile czasu mu lekarze dają? To musi być straszne wiedzieć że możesz nie dożyć dnia jutrzejszego... jezuuu płakac mi się chce jak pomyślę co musi czuć Twój brat moja mama też miała raka ale piersi. Na szczęście obyło się bez amputacji, usunęli guza i dwa węzły chłonne z pod pachy, dostała chemię, była naświetlana i póki co jest dobrze. Oficjalnie jest zdrowa.
|
|
#2550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przy 65 czułam sie fatalnie jeszcze, uda miałam jak armaty. Teraz ważę 60 i juz czuję się źle, grubo i ociężale..... Te 2,5 kilo które przytyłam wyraźnie odczułam i bardzo to widać. Musze to szybko zgubić.... Cytat:
A to prawda, że jak się zacznie więcej jeść to koniec.... je sie i je.. bez końca!!! Cytat:
Ważne aby pomagał i Ci nie szkodził. Może dzięki niemu uda Ci sie ujrzeć 7 z przodu a wtedy poczujesz większą motywację i schudniesz moment Co do obiadu to jeden posiłek to dobry pomysł jeśli jadłaś dwa No i fajnie, że nie masz w koncu problemu z WC bo pamiętam, że to był Twój duży problem wcześniej. Ciesze się że już jest ok. ![]() Cytat:
no ale jeszcze troszkę a skończysz studia i będziesz sobie imprezować
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

Na razie dałam sobie na luz ale troszkę pilnuję to co jem i o której aby nie przytyć już a ni grama. Dietę zacznę jak będę czuła że jestem na nią gotowa, teraz nic na siłe. Może od 1 lutego a jak nie to na 100% juz od marca. Na lato to na pewno zrobię wszystko aby pięknie wyglądać a teraz to mi sie nie chce bo pod kurtkami i swetrami i tak nic nie widać 

Ciesze się razem z Tobą
Miłosnego weekendu Wam życzę gołąbeczki
mam nadzieję że zadzwonią do TŻta i będziecie już razem na zawsze

klask i: gratuluję
i na pewno pozniej %%%%%% wpadna. no nic.. raz sie zyje. Slodkich snow

najwyżej kupię jeszcze 2 opakowania w zapasie....