|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Niuńka zaś sie wypina koło pępka haha i próbuję wymacać co to za część ciała ale nic mi do głowy nie przychodzi
:brzyd al:
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak będziemy znów miały normalny mózg ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-10 o 13:35 |
|
|
|
|
#2526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() za sprzątanieCytat:
Micia nie kracz proszę jeszcze za wczesnie Cytat:
Wiecie właśnie wyszłam z pod prysznica i co zobaczyłam pod pępuszkiem ta krechę jeszcze dość jasną ale już się pojawiła
|
|
#2527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z "na zeberkę" |
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, teraz się z tego śmieję i nasi wspólni znajomi podobnie. Nie znam nikogo, kto uwierzyłby, że zużyta podpaska ląduje gdzie indziej, niż w koszu...chociażby ze względów "zapachowych"
Na całe szczęście nie tylko o mnie krążyły takie cudowne historie, chociaż tylko ja miałam odwagę mu się sprzeciwić Co nie zmienia faktu, że koleś w dalszym ciągu nie zmienił się ani trochę, mimo 22 lat na karku, dalej ma skłonności do konfabulacji, narzucania innym swojej woli i podobnych, a mimo to...właśnie zaczyna IV rok seminarium duchownego ![]() Cytat:
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Coś w tym chyba jest |
||
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się ucieszyłam że jesteśmy uratowane z tym mózgiem ufff... aż się całą spociłam jak pomyślałam że tak zostanie ![]() I dzięki Wam przeczytałam fragmenty skryptu z sr
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-10 o 13:43 |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bo my tylko po cywilnym jesteśmy więc moją przysięgę szeptałam do mojego TŻ
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l: Żebym ze szpitala zdążyła wyjść to będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi o to, że chce już listopad :P
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda, że się nacierpiałaś i pewnie nadenerwowałaś przed ślubem, bidulko ![]() zapomniałam, że wypadałoby obiad zrobić...jakieś pomysły?
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ nie ma więć zrobię sobie od razu na dwa trzy dni i problem z głowy Chciaż znów za mną chodzą placki ziemniaczane
Edytowane przez Pokrzywka19 Czas edycji: 2012-09-10 o 13:50 |
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
E tam nie przejmuj się
Ale fakt, że ta Turner ma prześliczny dom |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty Pokrzywka co stosujesz? Może jak masz dziś wizytę to spytaj gina co poleca na przeziębienie? Bo ja dopiero w środę idę
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
I nieźle się trzyma jak na swój wiek.
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Też tak mi się wydaje!!! |
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok zapytam
|
|
#2545 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś pierogi
![]() a teraz spadam na chwilkę do miasta i do apteki bo mi się aspargin skonczył |
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
Dobra przyszedł czas na mnie i na narzekanie bo zaraz się normalnie popłaczę. Właśnie zadzwonił mój mąż i przekazał mi super wiadomość że na przyszły tydzień wziął kolejne zlecenie
ja już mam dość!!! Nie mam siły. Ciekawe kiedy pokoje się odmalują. Chyba sama wezmę farbę w rękę i zacznę odmalowywać. Czekam i czekam... ile można przekładać (to już 3 tygodnie w plecy). Wiem że to kasa, wiem że to dla Nas ale jak tak dalej pójdzie to nawet łóżeczka dla dziecka nie będzie. Bardzo go kocham, rozumiem że chodzi o pieniądze dla nas (mamy takie miesiące przestoju że on prawie nic nie zarabia - grosze- i żyjemy tylko z mojej pensji; ale są takie super okresy jak sierpień-wrzesień gdzie jest super) ale ja już bym chciała te wszystkie rzeczy. Jestem przerażona. Jutro zaczynam 34 t a tu nic. Dopóki nie odmaluje pokoju i nie wywali starych mebli to nie zamówimy nowych, ja nie zacznę prać i układać... i kółko się zamyka. A tak naprawdę nie wiem kiedy urodzę tak jak większość z Nas. Naprawdę skrzydełka mi opadają ![]() Przepraszam że tak narzekam ale podłamałam się (chyba słyszał mój załamany głos przez tel ) ![]() U mnie dziś pewno kotleciki mielone... a wczoraj miałam leczo (jeśli chodzi o pomysły). Idę coś mądrego zrobić. Wieczorem może szarlotkę zrobię - dostaliśmy duuużo jabłek od rodziców
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-10 o 13:57 |
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
Uff ostatnie pranie na dzisiaj rozwiesiłam (ileż tego
), jutro część druga mam nadzieję, że ostatnia. A prasowanie albo po południu albo jutro, w każdym razie nie wszystko naraz, o nie Pogoda cudowna i zaraz lecę nogi golić i do sklepu bo nie mam śmietany na mizerię ![]() Widzę o Perfekcyjnej Pani Domu rozprawiacie, ja jestem pod jej wpływem po każdym odcinku a potem mi przechodzi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym mózgiem to ja serio się czasem zachowuje jakbym zgłupiała
![]() Ale dobrze, że ten mózg wraca do poprzednich rozmiarów i co najważniejsze do normalnego funkcjonowania, bo ja się taka głupia czuje
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
a tp w sumie tak jak ja np na uczelni wracałam z zajęć pełna zapału do nauki a jak już weszłam do domu to koniec. Za nic sie nie wzięlam![]()
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra, poczytałam dalej - mózg żeby sie nie rozpraszać to osłabi nasz popęd seksualny - załamałam się Potem jest napisane że w pół roku większość dawnych preferencji wraca. Ale pół roku??? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- A pewnie że mam - od samego początku - moi rodzice + moi bracia + mój cioteczny szwagier wszyscy proponowali pomoc (kilkukrotnie - bo to odmalowywanie zaczęło się jakiś czas temu i zostało przerwane przez ostatnie zlecenia). Ale On - nie, dziękuję dam radę. I tak wkółko. Bo to on jest Mężczyzną w tym domu, on chce pokazać że jest prawdziwym Mężczyzną (jakby ktoś wogóle w to wątpił), damy radę i ze wszystkim zdążymy. Nie rozumiem do końca tego podejścia - u mnie w rodzinie zawsze się mówiło że do pomocy jest rodzina. To jest takie naturalne. A dla mojego męża to jakiś wstyd że ktoś mu pomaga. Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-10 o 14:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

A tak ogólnie to w materiałach ze szkoły rodzenia jest napisane: "Do kolejnej rewolucji dochodzi w ostatnich miesiącach ciąży. Mózg matki się.... kurczy. Dosłownie".

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Mnie też gardło boli. Już byłam w aptece ale babka nic mi nie chciała sprzedać, tylko tantum verde, mam nadzieję że pomoże 

Bardzo go kocham, rozumiem że chodzi o pieniądze dla nas (mamy takie miesiące przestoju że on prawie nic nie zarabia - grosze- i żyjemy tylko z mojej pensji; ale są takie super okresy jak sierpień-wrzesień gdzie jest super) ale ja już bym chciała te wszystkie rzeczy. Jestem przerażona. Jutro zaczynam 34 t a tu nic. Dopóki nie odmaluje pokoju i nie wywali starych mebli to nie zamówimy nowych, ja nie zacznę prać i układać... i kółko się zamyka. A tak naprawdę nie wiem kiedy urodzę tak jak większość z Nas. Naprawdę skrzydełka mi opadają