![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Niby pisze, że tęskni. A licho wie, co mu w głowie siedzi
![]() Czas pokaże. Zjadłabym sobie czekoladę ![]() Ale po pierwsze nawet jej nie mam, a po drugie mimo, że mam chęć, powstrzymałabym się, bo chcę jak najszybciej zobaczyć 9 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
sunshine 100 lat!!!!!!!!! Zdrowka, spelnienia marzen, milosci, znalezienia tego jedynego. Witaj kazdy dzien z usmiechem i miej sile na stawianie sie przeciwnosciom losu!
#2523 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na momencik wpadłam jutro Was nadrobię
![]() U mnie zjedzeniem dobrze tylko znowu trochę za mało ok 1400 kcal I 1 pumpernikiel, twarożek, szczypiorek, ogórek, 1/2 czerwonej papryki II pierś w panierce otrębowej, warzywa z patelni ok 300 g, plasterek żółtego sera III jogurt naturalny , musli 50g, kiwi IV koktajl białkowy na mleku 1,5% 250 ml, jabłko Miłego wieczorku ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
Joanna, nie skumałam? co a propos Ani? Ja nie wrzucałam zdjęć dziecka, ani miliona swoich? Wrzuciłam tylko te gdzie mozna zobaczyc "figure"
Czy nie chodziło o mnie? Marysienka, a co do zdjec, to przeciez nie musisz ich oglądać ani wrzucac swoich ![]() no moze przesadziłam ;p Kwiatuszek, śliczne masz dziewczynki i sliczna młoda mamusia ![]() ogolnie, nie wiem czemu sobie wmówiłam, ze masz 158cm oOO Biore się do nauki ;( niestety za cholere nie da się uczyc w dzien przy malej ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-31 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ...
Sprawdzanie kaloryczności piwa na nic się nie zdało - piłam wynalazek "homemade lemonade with vodka" Jestem fanką ![]() ![]() ![]() anuszka jamyslałam że kwiatuszek ma na imię Ania ... ale nie ma ![]() A teraz spać nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() nadalka ale z was poranne ptaszki ![]() ![]() Sunshine co świętowałaś - urodzinki, imieninki..? W każdym razie jeśli coś z tych rzeczy to spóźnione wszystkiego najlepszego, dużo miłości oraz zgubionych kilogramów, spełnienia marzeń, szczęścia i powodzenia na studiach ![]() ![]() Ja już mam przygotowany jogurt na śniadanie startuję o 9 z jedzeniem ![]() ogolnie bądźmy dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Wiecie co naprawdę coś ze mną nie halo za nic nie mogę się zabrać, wszystko mnie denerwuję i drażni, nie potrafię się skupić i uczyć, jestem zła, że nic nie robię ale za nic nie mogę się zmusić do działania, do tego nie mogę zasnąć wczoraj zasypiałam 5 godzin... Jakieś pomysły, sugestie ??? ![]()
#2528 |
Raczkowanie
|
Hej Chudzinki
![]() Ja już kawę piję w pracy i w tej jedynej chyba dzisiaj wolnej chwili spiszę co mam do jedzenia: Nie przygotowałam się za dobrze, ale trudno: - owsiane, rodzynki,banan,jogo nat, malutka kromka razowca z pasta z makreli - pomarańcza, wieśniak light, mieszanka płatków, pestki z dyni - 2 kromki razowca, sałata, rolada z kurczaka mam jabłko, jak będę głodna to zjem, bo nie wiem ile dzis czasu będę w pracy ;( - napewno mix sałat z vinegretem (nie mogę się najeść, tak mi smakuje) + mięso lub ryba - jeśli uda mi sie poćwiczyć to wsunę szejka z odżywki białkowej i maślanki (czemu te wszystkie odżywki są takie słodkie? ![]() Pracy mam dużo i nie mam nawet porządnej przerwy na jedzenie ;( I to tyle. Proszę mi sie tu zbytnio nie rozprężać weekendowo, tylko ładnie dietować i ćwiczyć ![]() ![]()
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to wieśniak? Pewnie serek wiejski ? ![]() Ja już po śniadaniu, uwaga! Bułka razowa z margaryną ![]() Mam takie puchy w lodówce że aż piszczy. Ale idę na zakupki dzisiaj jak tż wróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
#2531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle, nie było mnie wczoraj od 15 a Wy 3 strony postów naprodukowałyście!:P przejrzałam tylko na szybko. ważenie oficjalnie na poniedziałek? ;> ja się zważyłam dziś, zmieniam podpisik. zwłaszcza, że dziś na weekend do domu rodzinnego jadę i nie wiem co to będzie za armagedon w poniedziałek ![]() ![]() dzisiaj na wadze 80,5 czyli o 1 równiutki kg mniej niż tydzień temu! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Wagomaniaczka musiała oczywiście skoczyć na wagę
![]() ![]() ![]() Z jednej strony wiem że wolne chudnięcie jest dobre dla ciała . Podobno 500 g w tygodniu jest optymalne . Z drugiej chciałabym gubić szybciej - tak 1 kg w tygodniu mi się marzy ![]() ![]() Wczoraj na pytanie M. ile mi jeszcze brakuje odpowiedziałam jakieś 10 kg... A przecież to nieprawda bo 8,5 ![]() ![]() Dziś w planach skalpel i staranne 5 posiłków... |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam taką starą wagę i zawsze zaokrąglam do całości lub połowy. Miałam kiedyś tą cyfrową z biedronki ale co rusz pokazywała inną wagę. ![]() Na niej mi wychodzi od piątku - 1kg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
mon_cheri gratuluję spadku - ładnie ci leci
![]() ![]() niunia ja już biegłam zmieniać ci na pierwszej stronie wynik - a tu patrze a to by na czerwono było chyba? Pilnuj się dziewczyno przez weekend ![]() Przyznam sie - bo było mi wstyd ale ważenie mnie ośmieliło ![]() ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-02-01 o 08:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oooo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2537 |
Zadomowienie
|
Heja! ja dzis wstalam z trudem... masakra normalnie... poszlam spac o 1.30. Stanelam na wage i sie przerazilam, chodziaz wiem, ze czesc z tego to zatwardzenie, a czesc to woda na okres
![]() ![]() ![]()
#2538 |
Zakorzenienie
|
nadalka apropo wag cyfrowych - tak już jest ... Moja jest całkiem porządna za punkty z bp... I też na pięć ważeń to może jeden wynik się powórzy 2 razy ... trzeba się wziąć na sposób i albo brać pierwszy wynik i nie zastanawiać się co dalej
![]() Ja czasem oszukuje troszkę i wybieram korzystniejszą metodę ![]() To zresztą i tak nie ma znaczenia bo spadki do kilograma to kosmetyka - pomagają na psychikę ale wartość dowodową mają średnią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Przepraszam niuniaa ... Ja cie gratis odchudziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zadomowienie
|
Hej!
Gratuluję Wszystkim spadków ![]() Musiałam wejść na wagę, bo bym chyba nie wytrzymała. Pokazało 75,9, a ja myślę "co jest", w końcu diety przestrzegałam bez żadnych grzeszków. Znerwicowałam się i zobaczyłam że waga krzywo stoi ![]() ![]() ![]() Z tej radości zjadłam na śniadanie bułkę pszenną ![]() A dzisiaj na zakupy muszę jechać bo w lodówce same niezdrowe rzeczy reszty domowników ![]() sunshine miałaś wczoraj urodziny? Jeżeli tak to spóźnione (ale szczere) 100 lat i wszystkiego o czym marzysz! ![]() Miłego dnia! ![]()
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2013-02-01 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie mialam pisac. Gdzie macie wage postawiona? Ja przenioslam do lazienki, bo w pokoju stala krzywo ;/
Dla mnie okres jest nawet laskawy iii 73,0 ![]() ![]() Chyba przez ta nauke nocna mi tak zeszlo xD dzisiaj poworka z rozrywki ;( Jutro to 50lecie, nie wiem jak sie bede trzymac, jak tam menu lepsze jak na weselu oO no, ale pic raczej nic nie bede, bo na drugi dzien rano egzamin ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-02-01 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
dziewczynki
![]() ![]() ja ważę się w poniedziałałek ............więc potem powiem czy waga była dla mnie życzliwa ![]() puki co spadam........dzisiaj pracowity dzień..........buziaczki ![]()
#2543 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale ja jestem głupiutka. Nie wylogowałam się wczoraj wieczorem i zamknęłam laptopa ![]() ![]() Kurcze, ale moja mama dziś podniosła alarm od rana ![]() ![]() ![]() Tak więc niedawno wstałam ![]() Za chwilkę będę szykować się do neurologa. Zęby nie bolą ![]() Zjadłam śniadanko: dwie kromki razowca : jedna z pół plasterka żółtego sera i plasterkami pomidora, druga ze szynką wieprzową chudą i pomidorkiem również ![]() Przez pół godziny byłam dwa razy w toalecie ![]() ![]() Laski, ważycie się codziennie czy tylko ja mam takie misje? ![]() Znowu dziś wlazłam na wagę ![]() ![]() Do zobaczyska potem, tym razem się wyloguję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam skalpel ... i zbieram siły na prysznic
![]() ![]() ![]() Na drugie mam owsianke z gruszką (po prysznicu) ... Na obiad zupe warzywną i omleta z papryką ... p: twarożek i kiwi k: chyba będzie pierś w ziołach i jakieś owoce (śliwki, pomarańcza) Muszę więcej jeść bo jak wczoraj policzyłam to zmieściłam się w 1500 z burgerem i alkoholową lemoniadą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko jeżeli chodzi o ćwiczenia to macie jakieś "zestawy" czy same raczej dobieracie? Rower, spacer, brzuszki ok
![]() Apropos diety Dukana przwoływanej za sprawą mojej osoby. Mi się wcale po niej rzygać ;P nie chce tylko po czasie stała się dla mnie zbyt monotonna i męcząca ![]()
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu ![]() Edytowane przez MalinowaLala Czas edycji: 2013-02-01 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Alez sie dzis kiepsko czuje, zabalowałam troche
![]() Milenka,Niunia, Beata, dziękuje za życzenia ![]() ![]() mon_cheri gratuluje spadku ![]() Nadrobie Was dokładniej potem bo teraz chyba sie na siłach nie czuję ![]() ![]() Zważyłam sie dziś, i wiem ze to od alkoholu ważę mniej ale fajnie było zobaczyć 78,6 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Raczkowanie
|
Ooo świetnie ślicznie dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]()
#2549 |
Zakorzenienie
|
A menu na dzis:
sn: mała grahamka z masłem, jajecznica z 2 jaj z cebulką 2sn: pomarancz, pestki dyni o: 2 kotlety z piersi i pieczarkami + marchewka i fasolka p:? k: serek wiejski |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Przyczajenie
|
Udało mi się Was nadrobić
![]() ![]() W końcu mi się udało wyzdrowieć, pierwszy dzień tak naprawdę dobrze się czuję i już mnie nosi i od rana myślę o diecie i ćwiczeniach. Jak z dietą ruszam pełną parą, tak z ćwiczeniami wstrzymam się do poniedziałku, bo jednak muszę jakoś wrócić z tej mojej siłowni, a nie chcę się znowu załatwić. Moja siostra tak właśnie nie wyleżała grypy i kończyło się zapaleniem płuc, więc ostrzegam wszystkie kichające i prychające- uważajcie na siebie!!! ![]() Na wadze raczej bez zmian. Dobrze zrozumiałam, że na stałe przenosimy ważenie na pon? W sumie super mobilizacja, żeby nie grzeszyć w weekend. Właśnie zbieram się na zakupy, żeby już nie było wymówek ![]() Witam wszystkie dziewczyny, które niedawno dołączyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.