Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 20:20   #2521
misiadelko
BAN stały

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Pysia!!!! Jestem z Tobą

Monika i zero kaca Piłam moją weselną
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:22   #2522
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ale nogi mi odpadają, mam zakwasy, rzadko nie tańczyłam, w sumie może z 3 piosenki tylko
Mnie też. Najbardziej podpicie stóp i uda - od cholernej macareny.
Ale co się dziwić.. pochulałam po parkiecie porządnie. Jak grała muzyka to rzadko kiedy siedziałam.

W ogóle powiem Wam dziewczyny, że trzeba pilnować fryzjerki jak będą na robić fryzury.
Przyjaciółka miała bardzoooooo prostą. Włosy na bok, nad karpie spięte lekko, w jakby takie zwijańce i na to przypinka.
Fryzura nie wytrzymała do dojazdu do sali. I to tak się rozwaliła, że przed pierwszym tańcem robiłyśmy zupełnie nowe upięcie od podstaw.

Wina jak dla mnie leżała we wsuwkach. Włosy były gładkie bo wyprostowane na szczotkę, a ona użyła niemalże samych wsuwek do koka, które średnio się trzymają jak tego koka tak na prawdę nie ma. Wysuwały się wszystkie, jedna za drugą.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:23   #2523
Agata_2810
Raczkowanie

KOCHAM LATAĆ może trochę to wyolbrzymiłam, bo leciałam tylko dwa razy, rok temu do Egiptu (w te i z powrotem) ale po prostu się zakochałam. Uwielbiam start, jak wciska w fotel, a siedziałam przy oknie i widoki tez super a all inclusive na prawdę polecam. Ja miałam all inclusive, jedzenia masa, bardzo różne, każdy coś dla siebie znalazł. Nie musisz śniadań robić, chodzić i wydawać kasy na obiady, robić kolacje itp. drinki w cenie all inclusive itp itd. Jesli ktoś jezdzi na wakacje rzadko, to naprawdę uważam że lepiej dopłacić do tego all inclusive ale mieć wakacje super Kurde aż mi sie łezka w oku zakręciła, tak bym tam wróciła:rolleye s:

jeśli chodzi o prezenciki dla gości to jedyne co my przewidujemy to tzw. gościniec, czyli ciasto. Są ładne pudełka na allegro. Żadnych magnesików, czy czegokolwiek z nasza podobizną, bo to już dla mnie przesada. Nie chce nikogo urazić bo to wiadomo, rzecz gustu. Tylko ja bym w życiu nie chciała dostac takiego "prezenciku", bo zaliczam takie do tzw. "koszmarków"
i tak samo dla mnie zdjęcia pary młodej na sali to już przesyt. Zbyt narzucające się, pretensjonalne:/ ale to też rzecz gustu.

cukratywna gratuluję wygranej sesji narzeczeńskiej my mieliśmy w pakiecie, ale z niej zrezygnowalismy, bo chcielismy droższy pakiet u fotografa. Poza tym byłby problem z czasem na taką sesją:/

wenedka dobrze że się z tą druhną wyjasniło!!!!! i wszystkiego wszystkiego NAJLEPSZEGO!!:j upi:

magdalenka_w_86 dla mnie buty bomba ja też jestem za białymi i prostymi

Dla mnie Flowerbomb Victor & Rolf to przesłodzony zapach:/ nie w moim stylu.

Say-hello ja jestem bardzo wrażliwa na punkcie zwierząt. Jesli tak ktoś przy mnie żartuje, to albo dostaje mega zlewke ode mnie, albo, jak nie wypada.. to po prostu wychodzę, ale dosyć ostentacyjnie, każdy wie dlaczego... nie cierpię takich ludzi.
Stary 2013-04-07, 20:25   #2524
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monika i zero kaca Piłam moją weselną
A jaka to?

My piliśmy wczoraj białą żubrówkę i na początku było fatalnie, ale to przez.. soki. Jeden z minusów jakie się pojawiły. Zostały podane na początek same 'kwaśne' soki - grapefruitowy i porzeczkowy. FATALNIE się nimi wódkę popija - wzmagają jej goryczkę i palenie w gardle.
Później przybyły pomarańczowy i jabłkowy i było dużooooooooooo lepiej - wódka ok.

Stary 2013-04-07, 20:26   #2525
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Mogę spytać dlaczego? Co może być niefajnego w takiej sesji?
cukratywna, ja uwielbiam sesje w tym stylu, ślubne również
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ok, zaczynam mój elaborat. Przepraszam jak będzie zbyt długi

Przepraszam, że Was zamęczam
pysiu, trzymam kciuki żebyś z każdym dniem czuła się lepiej, wsparcia w tż-cie, zdobycia nowej, satysfakcjonującej pod każdym względem pracy, no i abyś jednak nami została
Cytat:
Napisane przez Margolcia4111991 Pokaż wiadomość
Cud, że w ogóle mi się pozwoli umalować Jak zobaczy, to zemdleje z wrażenia

TADAM! Oficjalnie zostałam w dniu dzisiejszym narzeczoną Drogie Panie. Doczekałam się
to zmień podpis!
Gratulacje

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:29   #2526
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie czuję, że jesteśmy razem, a jednak osobno mieszkamy razem, ale nie robimy nic razem każdy siada do swojego komputera i robi swoje sporadycznie obejrzymy wspólnie film, nie mówiąc już o takich rzeczach jak wspólny wypad do kina czy spacer bo tego w ogóle nie ma... a zapomniałabym, byliśmy ostatnio razem w Fashion Housie
nawet ostatnio Mu powiedziałam, że mam wrażenie, że jak mieszkaliśmy osobno spędzaliśmy więcej czasu razem niż teraz

No to rzeczywiście nie fajnie ((
Kurcze nawet nie wiem co ci doradzić (

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
pysia1987 ane3kaa ma rację, zmiana pracy jest konieczna. Od tego trzeba zacząć. Ja nigdy nie miałam podobnego stanu więc nie będę Ci doradzać bo nie wiem co, ale trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło. Spróbuj uwierzyć w to, że będzie lepiej

Mój TŻ nie jest zaangażowany... To ja wyszukuję różne pomysły, a on je akceptuje lub nie. Cała ślubna machina go nie kręci, zawsze powtarza że chce się ze mną ożenić, ale nie do końca chce wesele. Przerażają go koszty, zapraszanie rodziny której nie widział od lat bo rzadko bywa w rodzinnym domu, fakt że wszystkie oczy będą zwrócone na niego. Nawet kłóciliśmy się o to nie raz. Teraz już TŻ zaczyna się przekonywać do tego dnia, ale ja dozuję mu wszelkie informacje powoli Więc też jestem w tym momencie pozostawiona sama sobie, ale z drugiej strony tłumaczę to tym, że po pierwsze to facet, więc kolor wstążeczki na zaproszeniu ma w d... a po drugie, jeszcze sporo czasu.

A co do sensu... Nie ma się nad czym zastanawiać, jeśli czujesz wsparcie ze strony TŻ oraz rodziny to wszystko ma sens!
Jakbym czytała o swoim TZ ( ja wymyślam on tylko przytakuje albo sie nie zgadza... a czasami chciałabym żeby coś on zaczął temat, pooglądał co chcemy a co lepiej nie dawac (

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Margolcia4111991 Pokaż wiadomość
Cud, że w ogóle mi się pozwoli umalować Jak zobaczy, to zemdleje z wrażenia

TADAM! Oficjalnie zostałam w dniu dzisiejszym narzeczoną Drogie Panie. Doczekałam się

Gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:37   #2527
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Cytat:
mnie się podobają
dziękuję za opinię dziewczęta
i tak go nie wezmę, bo drogi jest jak cholera.. już wolałabym zainwestować w Rutko, których zdjęcia są idealne jak dla mnie. ale przez to, że namówiłam tż na droższy zespół, to muszę oszczędzić na zdjęciach i video.
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Nie podobają mi się też zaproszenia ze zdjęciami.

O to to to. Nie ufam też ludziom, którzy psa traktują jako tego, co ma domu pilnować, trzymają go na łańcuchu i karmią resztkami ze stołu
teściowie w ogóle mają mega dziwne podejście do zwierząt ;/ tż ma psa, którego wziął ze schroniska. teraz bardziej ja się stałam jej panią, bo tż często jeździ do pracy do innego miasta. jak jedziemy na świeta do naszych rodziców (pochodzimy z tego samego miasteczka) to największym problemem jest to, że teściowie nie chcą, żeby ten nasz piesek u nich nawet na jedną noc został! przecież to jakaś masakra ;/ fakt, że mamy sznaucera i ona gubi dużo sierści, ale przecież to można odkurzyć. oni narzekają na zapach psa ;/ i właśnie dlatego też braliśmy ją ze sobą do chorwacji, bo teściowie nie chcieli się nią zaopiekować. u moich rodziców w domu jest mały york i do nie dawna jeszcze mieliśmy kota, więc nie mogłam wziąć tej naszej sznaucerki do moich rodziców. niedawno niestety nasza kicia odeszła i na święta wielkanocne wzięłam psa do moich rodziców, którzy nie mieli nic przeciwko, a nawet się cieszyli.

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość

Say-hello ja jestem bardzo wrażliwa na punkcie zwierząt. Jesli tak ktoś przy mnie żartuje, to albo dostaje mega zlewke ode mnie, albo, jak nie wypada.. to po prostu wychodzę, ale dosyć ostentacyjnie, każdy wie dlaczego... nie cierpię takich ludzi.
wczoraj własnie wyszłam dwa razy z pokoju, bo już tak się we mnie gotowało... ktoś coś tam komentował, że "Kasia już słuchać nie może", ale jakoś się tym nie przejmowałam.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:39   #2528
monikkad
Wtajemniczenie

Agata, właśnie chcemy dokładnie tak jak piszesz. Nigdy nie byliśmy na wakacjach za granicą, uważam, że raz od wielkiego dzwonu z okazji podróży poślubnej można dopłacić i wziąć all inclusive

Cukraktywna, gratuluję wygrania sesji Ale Ci fajnie
Stary 2013-04-07, 20:44   #2529
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Mnie też. Najbardziej podpicie stóp i uda - od cholernej macareny.
Ale co się dziwić.. pochulałam po parkiecie porządnie. Jak grała muzyka to rzadko kiedy siedziałam.

W ogóle powiem Wam dziewczyny, że trzeba pilnować fryzjerki jak będą na robić fryzury.
Przyjaciółka miała bardzoooooo prostą. Włosy na bok, nad karpie spięte lekko, w jakby takie zwijańce i na to przypinka.
Fryzura nie wytrzymała do dojazdu do sali. I to tak się rozwaliła, że przed pierwszym tańcem robiłyśmy zupełnie nowe upięcie od podstaw.

Wina jak dla mnie leżała we wsuwkach. Włosy były gładkie bo wyprostowane na szczotkę, a ona użyła niemalże samych wsuwek do koka, które średnio się trzymają jak tego koka tak na prawdę nie ma. Wysuwały się wszystkie, jedna za drugą.
Fryzjerce urwałabym głowę...

Cytat:
A jaka to?

My piliśmy wczoraj białą żubrówkę i na początku było fatalnie, ale to przez.. soki. Jeden z minusów jakie się pojawiły. Zostały podane na początek same 'kwaśne' soki - grapefruitowy i porzeczkowy. FATALNIE się nimi wódkę popija - wzmagają jej goryczkę i palenie w gardle.
Później przybyły pomarańczowy i jabłkowy i było dużooooooooooo lepiej - wódka ok.
Ta sama co u Ciebie wczoraj

Zapamiętam z tymi sokami (ja popijałam wodą )
Stary 2013-04-07, 21:02   #2530
Agata_2810
Raczkowanie

pysia1987 kochanie trzymaj się bardzo ciężka sytuacja, ale wierzę że wyjdziesz na prostą!! jeśli chciałabyś pogadać to pisz nawet najdłuższe posty świata, ale zawsze to lżej!! z depresją nie ma żartów, a ta praca...zapomnij o niej żaden kredyt nie jest ważniejszy niż Twoje zdrowie jeśli dobrze zrozumiałam, to masz kilka kredytów? a myslałaś o konsolidacyjnym? czy czymś podobnym? może przejdz się do jakiegoś doradcy bankowego/kredytowego? Może zaproponuje Ci coś rozsądnego, co akurat pomoże.
a z TŻ hmm, mówisz że wieje nudą nie wiem co tu poradzić bo Was nie znam, nie wiem co lubicie itp
ja wiem że bardzo chciałaś wziąć ślub w przyszłym roku, ale pomyśl w ten sposób. W jakim byłabyś stanie w przyszłym roku, jeśli zostałabys w tej pracy:/ a tak, jesli zdecydujecie się na ten ślub (bo pisałaś że masz wątpliwości) to moze do tego czasu wszystko się wyprostuje, i do ślubu pójdziesz z "głową w chmurach", ze szczęścia i bez problemów
Stary 2013-04-07, 21:03   #2531
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Pysia bardzo współczuję sytuacji w pracy bardzo dobrze że z niej zrezygnowałaś i że poszłaś do specjalisty

Margolcia gratulacje

ijaa zatłukłabym fryzjerkę

ja woczraj piłam Bolsa i wszystko w jak najlepszym porządku!

dzisiaj dostałam okres i to taki że myślałam że zejdę

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:04   #2532
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
A jaka to?

a ja uwielbiam popijac grapefruitowym wódke!! nie lubie za to colą i innymi napojami gazowanymi.
Stary 2013-04-07, 21:06   #2533
KasiaK_080290
Zadomowienie

pysia trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
Margolcia gratulacje!
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:07   #2534
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

ja woczraj piłam Bolsa i wszystko w jak najlepszym porządku!

dzisiaj dostałam okres i to taki że myślałam że zejdę
a ja obaliłam całe wino dobrze, że okresu do tego nie dostałam.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:09   #2535
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Agata, właśnie chcemy dokładnie tak jak piszesz. Nigdy nie byliśmy na wakacjach za granicą, uważam, że raz od wielkiego dzwonu z okazji podróży poślubnej można dopłacić i wziąć all inclusive

Cukraktywna, gratuluję wygrania sesji Ale Ci fajnie
dokładnie! czlowiekowi też coś od życia należy, tym bardziej że nie wiemy co będzie za xx lat a podróż poślubna jest (raczej) tylko jedna i dla mnie powinna być szczególna
to też zależy do jakiego kraju się jedzie, ale czasem bywa tak, że ludzie którzy nie wykupili all inclusive żałowali, bo okazało się że na jedzenie musieli wydać kupe kasy
ja do dzisiaj wspominam jak Pan mi robił tosty i piękne ozdoby na talerz z warzyw, jak jadła pyszne gofry na śniadanie, albo tosty francuskie z szafranem, omlet, jajko na toście itp itd...reszty nawet nie wymieniam bo wyszedłby chyba najdłuższy post...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 21:09   #2536
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapamiętam z tymi sokami (ja popijałam wodą )
ale jesteś HARDCOREM !!! Popijałaś wodą Znajomi popijają tylko sokiem porzeczkowym to raczej kwestia smaku, kto co lubi

a co do tej fryzury to czy ona nie miała wykonanej próbnej? Ja chce mieć właśnie dlatego próbną, żeby przetestować fryzurkę. swoją droga fryzjerka powinna wykazać się trochę większą wyobraźnią...

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:18   #2537
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja uwielbiam popijac grapefruitowym wódke!! nie lubie za to colą i innymi napojami gazowanymi.
A ja jak si okazało nie.
I z naszego otoczenia stołowego to serio krzywili się wszyscy! Najpierw zwaliliśmy to na wczesną porę, że nam po prostu wódka nie wchodzi o 14:00 ale szybko się to zweryfikowało.
Po jakimś czasie świadek nie wytrzymał i poszedł do kuchni zarządzić inna popitkę.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
a co do tej fryzury to czy ona nie miała wykonanej próbnej? Ja chce mieć właśnie dlatego próbną, żeby przetestować fryzurkę. swoją droga fryzjerka powinna wykazać się trochę większą wyobraźnią...
nie, nie miała - a szkoda
głównie ze względu na czas. WSZYSTKO zorganizowali w 7 tygodni.

nie mniej jednak, uważam, że mimo braku fryzury próbnej fryzjerka pojechała po bandzie - jakby w ogóle nie pomyślała. Przecież to ona ma doświadczenie i powinna wiedzieć jak się będą te wsuwki zachowywać na włosach - tym bardziej że nie był to kok wysoki i przyjaciółka raczej nie ma burzy włosów - nie było tam nic ciężkiego co mogłoby ciągnąć włosy w dół, a mimo to rozwaliło się wszystko w ciągu dwóch godzin.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
ale jesteś HARDCOREM !!! Popijałaś wodą Znajomi popijają tylko sokiem porzeczkowym to raczej kwestia smaku, kto co lubi
ja popiłam pierwszy (i ostatni) kieliszek wodą (z cytryną) i.. nigdy więcej.
Zaskoczyli mnie kurde, a nich innego nie było pod ręką to walnęłam co było.

Stary 2013-04-07, 21:19   #2538
Agata_2810
Raczkowanie

no ja to i na co dzień piję sok grapefruitowy, bo go po prostu uwielbiam z kartonów jest powiedzmy dobry, pyszny jest z tarczyna, a najlepszy świeżo wyciskany
ogólnie nie przepadam za wódką, ale z tym sokiem wchodzi
Stary 2013-04-07, 21:19   #2539
misiadelko
BAN stały

Cytat:

Ja w ogóle rzadko pije wódkę, ostatnio hmmm nawet nie pamiętam kiedy, ale zawsze wtedy popijam wodą I w ogole potrafię dwa litry wody wypić podczas takiej jednej imprezy Sokow nie lubię bo są za słodkie (grejpfrutowego nie moge bo biorę tabl. anty.) a gazowanych też nieeee, zostaje wiec woda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 21:20   #2540
Agata_2810
Raczkowanie

kurde, a z ta fryzjerką to rzeczywiście...ja bym poszła do tej fryzjerki i powiedziała jej że spiep***ła robotę... w tak ważnym dniu... :/
Stary 2013-04-07, 21:20   #2541
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

nie, nie miała - a szkoda
głównie ze względu na czas. WSZYSTKO zorganizowali w 7 tygodni.

nie mniej jednak, uważam, że mimo braku fryzury próbnej fryzjerka pojechała po bandzie - jakby w ogóle nie pomyślała. Przecież to ona ma doświadczenie i powinna wiedzieć jak się będą te wsuwki zachowywać na włosach - tym bardziej że nie był to kok wysoki i przyjaciółka raczej nie ma burzy włosów - nie było tam nic ciężkiego co mogłoby ciągnąć włosy w dół, a mimo to rozwaliło się wszystko w ciągu dwóch godzin.[COLOR="Silver"]
no wyobraźnią się fryzjerka nie popisała... do dupy. i pewnie jeszcze dużo kasy zgarnęła, za samo słowo ślubna...

a na co jeszcze warto zwrócić uwagę?? Dostrzegłaś jeszcze coś?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:20   #2542
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to i na co dzień piję sok grapefruitowy, bo go po prostu uwielbiam z kartonów jest powiedzmy dobry, pyszny jest z tarczyna, a najlepszy świeżo wyciskany
ogólnie nie przepadam za wódką, ale z tym sokiem wchodzi
ja też bardzoooo lubię, ale do wódki.. to ponad moje kubki smakowe.

Stary 2013-04-07, 21:21   #2543
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Sokow nie lubię bo są za słodkie (grejpfrutowego nie moge bo biorę tabl. anty.) a gazowanych też nieeee, zostaje wiec woda
a nie można pić grapefruitowego przy tabletkach anty?? :/
Stary 2013-04-07, 21:21   #2544
misiadelko
BAN stały

Kupiłam rodzicom dziś prezent na rocznicę, którą mają...w czerwcu Bilety w sektorze A na mecz Polski z Argentyną (rodzice to fani siaty) Jak to zobaczą to oszaleją

Agata ponoć nie można tylko popijać tabletek, ale ja dmucham na zimne

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-04-07 o 21:23
Stary 2013-04-07, 21:23   #2545
misia880
Zakorzenienie

Witam sie
weekend minął w szkole ale juz mam za soba

Tyciata też bylismy na tym filmie "ferie" tragedia

PYSIA słońce, rozumiem Cię bo niedawno też miałam taką tragedie. i czulam się tak samo odpusć na troche. ja wiem ze to trudne... ale postaraj się odprężyc nie myslec przez jakis czas o ślubie itp. jeszcze zdazycie go odwołać... narazie to zostawcie, ochłoń
mam nadzieje ze Wam sie wszystko ulozy

jutro idę robić te usta, troche sie boje

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:25   #2546
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
A jaka to?

Troche mnie przerazilo ze nie wiecie ze nie pije się wódki z sokiem grejpfrutowym? Tak samo leków nie można nim popijac.
Alkohol się wolniej rozkłada przez jeden enzym i zatrowa organizm...bleeh

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:27   #2547
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
no wyobraźnią się fryzjerka nie popisała... do dupy. i pewnie jeszcze dużo kasy zgarnęła, za samo słowo ślubna...

a na co jeszcze warto zwrócić uwagę?? Dostrzegłaś jeszcze coś?
najlepiej iść na próbną też. Czasem nie warto sie kierować, że a tam jest droga to syper... przewaznie w rtakich salonach olewaja klijentki...
mama jest fryzjerka 23 lata pracuje w jednym salonie i naprawde czasem rece zalamuje nad tym jak ktos przychodzi i jest obciety tak krzywo ze ja laik totalny widze tą krzywizne
...

czasem jest poptostu tak, że kobieta wymysli sobie fryzure, fryzjerka wie ze to sie trzymac nie bedzie na jej wlosach bo ma np. ciezkie i śliskie więć upięcia sie nie trzymaja, a i tak zrobi ta fryzure bo ma z tego kase. a nie chce sie jej tlumaczyc i szukac pomyslu na inna zeby sie kobitce spodobalo.
podejscie do klijenta jest bardzo wazne

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:29   #2548
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w ogóle rzadko pije wódkę, ostatnio hmmm nawet nie pamiętam kiedy, ale zawsze wtedy popijam wodą I w ogole potrafię dwa litry wody wypić podczas takiej jednej imprezy Sokow nie lubię bo są za słodkie (grejpfrutowego nie moge bo biorę tabl. anty.) a gazowanych też nieeee, zostaje wiec woda
a dlaczego nie piję się grejpfrutowego jeśli się bierze anty?

ja za moich studniówkowych czasów to piłam bez przepity

Tak nieoficjalnie mogę powiedzieć, że już mamy chyba zespół

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:29   #2549
misiadelko
BAN stały

Dobranoc
Stary 2013-04-07, 21:36   #2550
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Troche mnie przerazilo ze nie wiecie ze nie pije się wódki z sokiem grejpfrutowym? Tak samo leków nie można nim popijac.
Alkohol się wolniej rozkłada przez jeden enzym i zatrowa organizm...bleeh

Sent from my iPad using Tapatalk
Nie bój się, nasza niewiedza została juz nadrobiona w tej kwestii
chociaż i tak pozostanę przy grapefruitowym

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

no nic, ja tez już się żegnam, dzisiaj relaks z książką

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości