Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-08, 18:02   #2521
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Waderka a Ty jak?? kiedy powinnaś dostać @??
czekamy na zdjęcia

mam nadzieję, że Zeberka da znać...

Berbie podziwiam jak moja siostra była w ciąży z pierwszym dzieckiem, to zaczęłam malować taki obrazek z Kubusiem Puchatkiem, ale nie dokończyłam leży dalej a tż się nabija ze mnie a ja ciągle powtarzam, że dokończę dla swojego dziecka więc czekam
Kiedyś malowałam i wróciłam do tego hobby - pokupowałam blejtramy, farby, tata zrobił mi sztalugę - cała akcja a namalowałam pół obrazka i wszystko leży tż się nabija co jakiś czas

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Po kapieli tez sie tak rozdarl, ze myślałam ze mi serce pęknie...
bidulek

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 18:17   #2522
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

A ja nie cierpię pelargonii ten zapach mnie odrzuca...
Ale za to chciałabym bardzo mieć lawendę

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
Waderka a Ty jak?? kiedy powinnaś dostać @??
czekamy na zdjęcia
We wtorek. Akurat na wyjazd do Białego. Jak byłam ostatnio to też miałam. Ale to chyba nie ma znaczenia przy pobieraniu krwi na kariotypy?

No właśnie, Zebra mogłaby się już odezwać...

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Ha ha ha spójrzcie na to!
http://allegro.pl/wozek-na-kwiaty-kw...871613417.html

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 18:33   #2523
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
A ja nie cierpię pelargonii ten zapach mnie odrzuca...
Ale za to chciałabym bardzo mieć lawendę

We wtorek. Akurat na wyjazd do Białego. Jak byłam ostatnio to też miałam. Ale to chyba nie ma znaczenia przy pobieraniu krwi na kariotypy?
też lubię lawendę i mam posadzoną

myślę, że nie ma to znaczenia...a ja terminu @ nie wiem jak liczyć w sumie gdybym nie mierzyła temp., to najpóźniej jutro liczyłabym termin @ (31dc) i tak jakoś myślę, że franca przyjdzie

Stary 2014-02-08, 18:33   #2524
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
STARACZKI!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! tak z innej beczki: a nie myślałyście o konsultacji u lekarza, który zajmuje się naprotechnologią?
Taki lekarz może dużo pomóc, ale z tego co widzę, to nasze staraczki mają podobną wiedzę, jak lekarz - naprotechnolog no i przy jakimś poważnym schorzeniu naprotechnologia też nic nie da.

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja miałam rozmowę przez telefon i przeszłam do dalszego etapu - w piątek mam spotkanie z pracodawcą; no i znowu mam rozterki, bo praca od maja, a może do maja to ja zajdę - dziewczyny sama nie wiem co mam robić

ja bym spróbowała, dlaczego nie? plany planami a życie i tak je zawsze weryfikuje

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
O 11:30 przychodzi mama do Domisia.Przed kinem idziemy jeszcze coś zjeść,seans mamy na 13:15.
ciekawe czy znowu będziesz mi się śniła

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie odniosę sie, od rana znowu bol7 mnie żołądek, a tak w ogole od środy, mam nadzieję ze to niestrawność, albo od nadmiaru lekow, albo ze od ucisku rzeber od lezenia, cokolwiek, byle nie znowu krwawienie wewnętrzne
Wybaczcie nie mam siły
idziesz do lekarza?

Cytat:
w sumie lekki spadek, ale dalej wysoko 36,70...tylko nie wiem czy lekko nie była zakłócona bo obudziłam się 20 minut przed mierzeniem, co prawda nie wstawałam, ale nie znam się aż tak bardzo żeby wiedzieć czy powinnam zaznaczyć jako zakłóconą
jeśli nie wstawałaś, to nie była zakłócona

Berbie, gratuluję synka

Perse, ale on słodki taki zaspany
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 18:38   #2525
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
też lubię lawendę i mam posadzoną

myślę, że nie ma to znaczenia...a ja terminu @ nie wiem jak liczyć w sumie gdybym nie mierzyła temp., to najpóźniej jutro liczyłabym termin @ (31dc) i tak jakoś myślę, że franca przyjdzie
Może masz zdjęcie?

A ja liczę, że nie przyjdzie

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-02-08, 18:44   #2526
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Wooooow!
Liczę ńa foto!
foty na pewno będą jak powypycham moje "eksperymenty". miałam dziś "szczęście", bo tż w czasie zmieniania pościeli popsuł poduszkę, więc mam wypełnienie oczywiście, że na pewno przypadkowo, ale popsuł MOJĄ poduszkę

rena ty mnie podziwiasz? ty jesteś maszyna do roboty. a ja leżę z na kanapie i sobie dziwuje. obrazek też fajny pomysł ale nie będę miała na niego miejsce, nie lubię dziurawić ścian a muszę jeszcze wykombinować gdzie mamy wyhaftowany obrazek powiesić, lub postawić. zastanawiam się nad rysunkiem na ścianę... ale mam wątpliwości... bo później będzie trzeba znowu ściany przemalowywać...
hmmm... ale tym obrazkiem mnie zainspirowałaś... może zrobię książeczkę własnoręcznie narysowaną.... tylko muszę podumać nad materiałem

zeberka napisała, że po wizycie wszystko dobrze. chyab nie da razy dzisiaj wejść.
Stary 2014-02-08, 18:50   #2527
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
zeberka napisała, że po wizycie wszystko dobrze. chyab nie da razy dzisiaj wejść.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 19:03   #2528
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Może masz zdjęcie?

A ja liczę, że nie przyjdzie
zdjęcie lawendy? niestety nie mam...ja za Ciebie trzymam

Cytat:
rena ty mnie podziwiasz? ty jesteś maszyna do roboty. a ja leżę z na kanapie i sobie dziwuje.

bo Ty kochana masz takie prawo teraz - leżeć i wydziwiać

Zeberko

Stary 2014-02-08, 19:04   #2529
ulakosak
Przyczajenie

Na sylwestrze trochę wypiłam i urwał mi się film aczkolwiek jestem pewna na 99% że do niczego nie doszło i jestem nadal dziewicą. Okres powinnam mieć jakoś 21-23 stycznia jest już 8 luty nie boli mnie brzuch nie mam żadnych objawów przedmiesiączkowych ale od 2 dni mam dziwne "upławy" w kolorze brązowo-czerwonym pachną one dziwnie, ale nie jakoś brzydko. Upławy nie zostają na bieliźnie tylko jak pójdę do łazienki się podetrzeć papierem wtedy wychodzą na papier są lepkie i czasami mają postać nitek.. Mam 16 lat okres miałam do tej pory raczej regularnie. Czy to może być ciąża czy jakaś chorba? Bardzo proszę o pomoc.

wiem że to nie ten wątek ale jestem tu nowa nie wiem jak założyć swój post
ulakosak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:07   #2530
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:22   #2531
anitaxas
Zadomowienie

Dobry wieczór
ja po imprezie - najadałam się tortu malinowego i opiłam morelowym szampanem piccolo - więc było super dzieciaczki ciągle chciały głaskać mój brzuszek, a jak wychodziłam to było: cześć ciociu, część mała dziewczynko w brzuszku słodkie to było.

Zeberko dobrze, że wszystko ok pewnie świętujecie urodziny tż - wszystkiego najlepszego dla Niego
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 20:09   #2532
Luna0
Zakorzenienie

Nadrobilam trochę

Pani ja daje czasami calgel bo on działa, jako pierwsza sprawdziłam na sobie gdy szła mi ósemka ale jest krótkotrwały

Perse na zablokowanie i gluten możesz dac kajzerke 2dniową bo jest twarda jak Kamień więc nie rozgryzie. Kamil uwielbia!
A dziś jak było bardzo źle (nie mógł się skupić na zabawie) mama poleciła mi kawałek marchewki tylko taki wiekszy żeby nie ulamal i to był strzał w dziesiątkę! Kamil ani na chwilę nie dał sobie wyjąć jej z buzi, nawet raczkowal z nią a dodatkowo była zimna z lodówki

Anitka ze krzywi trochę nozke to zauważyłam ale byłam u pediatry i kazała poczekać bo pewnie się wyprostuje jak zacznie chodzić.

Zeberko jezyczek widział każdy bo K. Ma 80% czasu wysunięty, ale dzieci tak mają... już parę razy mówiłam pediatrze no to mnie wysłała do neuro co powiedziała ze jest neurologicznie ok chociaż brzydki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:11
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:36   #2533
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Paniczka czy te Attipaski maja elastyczna podeszwe czy sa sztywnawe? ostatnio zrobilismy eksperyment zalozylismy Tosi zimowe buty i postawilismy na podlodze i co!? przewracala sie nie wiem jak ona bedzie chodzic, tak to po mieszkaniu w skarpetach tylko lazi....
My też mamy te attipaski. Jak pierwszy raz je założyłam Olkowi, to siedział na podłodze i płakał, nie chciał się ruszyć. Za drugim razem najpierw go trochę w nich ponosiłam, zajęłam czym innym i zapomniał, że je ma. Teraz w nich śmiga one mają miękką podeszwę, jakby z gumy

Cytat:
obejrzała nas dokładnie na usg...
Dobrze, że już jesteś w domku. Gratuluję synka

Cytat:
To najważniejsze.

Kubek, biedny Tymek

Perse

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 21:17   #2534
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Esesiu a co do naprotechnologii to czytałam o kilku klinikach, ale wydaje mi się, żo to bardziej dla tych, którzy nie mogą zajść w ciążę...

A chrzestną oczywiście możesz zostać, mogę nawet którąś cieliczkę nazwać Twoim imieniem jak chcesz
WADERKA! napro nie tylko dla tych co zajść nie mogą tu cytat : "Podejmuje leczenie wszelkich schorzeń, w szczególności:
- PMS, zespołu napięcia przedmiesiączkowego,
- PCO, zespół policystycznych jajników,
- nawracających torbieli na jajnikach,
- nieprawidłowe krwawienia, amenorrhea,
- niewydolność ciałka żółtego,
- brak jajeczkowania,
- endometriozy,
- depresji poporodowej,
- nawykowych poronień, itp."
a jak się cielaczki mają? pokaz może sobie wybiorę jednego!!! albo poznam który to kopytkami wychodzil!
Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie odniosę sie, od rana znowu bol7 mnie żołądek, a tak w ogole od środy, mam nadzieję ze to niestrawność, albo od nadmiaru lekow, albo ze od ucisku rzeber od lezenia, cokolwiek, byle nie znowu krwawienie wewnętrzne
Wybaczcie nie mam siły
JANA!!!!!!!!!!:cmok :będziesz to konsultować?

Cytat:
Film mocny ale ja lubie takie.Generalnie wyjście udaneMama była z Domisiem na spacerze,mówiła że cały czas był grzeczny
uwaga! my chyba tez się wybierzemy - na razie planujemy poniedziałek - mam nadzieje ze Zosia będzie is ei dobrze czuła i babcia ozdrowieje!!

Cytat:
ja kiedyś nie lubiła pelargonii, teraz cały podwórek.

ja dziś igłę i nitkę wprawiłam w ruch
ja jakos nie przepadam za peloargoniami tak mi się babcinie kojarzą- nie obrazcie się!
Cytat:
Wiedziałam, że ktoś zaraz o zdjęcia zapyta jutro postaram się wrzucić meble z kuchni, bo samej kuchni to na razie jeszcze nie ma mam nadzieję, że w miesiąc się uwinę z pomalowaniem i urządzeniem
to czekam na foty
Cytat:
uszyłam misia i kostkę/grzechotkę, tzn. jestem w trakcie. przymierzam się też do kołderki, ale brakuje mi jednego materiału. chyba będzie się tzreba przełamać i pójść do pasmanterii
już się doczekać nie mogę!!!!!!!!

Cytat:
Kiedyś malowałam i wróciłam do tego hobby - pokupowałam blejtramy, farby, tata zrobił mi sztalugę - cała akcja a namalowałam pół obrazka i wszystko leży tż się nabija co jakiś czas
RENA! ja mam kilka takich hobby które tz mi co jakiś czas wypomina!:brzyda l:

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Taki lekarz może dużo pomóc, ale z tego co widzę, to nasze staraczki mają podobną wiedzę, jak lekarz - naprotechnolog no i przy jakimś poważnym schorzeniu naprotechnologia też nic nie da.
WIKA! pewnie ze nie pomoze na bardzo poważne schorzenia ale chyba dziewczyny nie mają aż tak zlej sytuacji. Ja oczywiście nikogo nie namawiam, sama znam metode tylko z poczytania (plus wymian ze 2 maili z instruktorką i pomimo tego ze mam duza wiedze o płodności to i tak trochę wiedzy mi to dało). Tylko czytam jak dizewczyny czasami się miotają nad zmianą lekarza, sposobem leczenia, więc może to komus pomoze wiec rzuciłam takie hasło.

Cytat:
ale tym obrazkiem mnie zainspirowałaś... może zrobię książeczkę własnoręcznie narysowaną.... tylko muszę podumać nad materiałem

szalejesz Berbie!!!!!!!!!!
SUPER ze u Pasiatych wszystko ok!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
ja po imprezie - najadałam się tortu malinowego i opiłam morelowym szampanem piccolo - więc było super dzieciaczki ciągle chciały głaskać mój brzuszek, a jak wychodziłam to było: cześć ciociu, część mała dziewczynko w brzuszku słodkie to było.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 21:45   #2535
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dziekuje Madzia za informacje odnosnie butkow, moze sie skusimy...
a ja wlasnie pierwszy raz w zyciu pieke piernik zobaczymy czy mi wyjdzie - przepis mam z kuchnalidla. pl
dzis mialam wychodne, kupilam sobie szal i bluzke na urodzinki dziadka - fajna jest bo i pasuje do spodnicy olowkowej jak i do jeansow oczywiscie Tosi tez kupilam czapke, i ksiazeczki, oprocz tego 4 ciezke siatki zarcia

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:32   #2536
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej.

Mnie teraz będzie pewnie trochę mniej, bo TŻ ma ten urlop, a ja przyznaję, że przepadam za łyżwiarstwem figurowym i w miarę możliwości chcę śledzić Soczi Ale wieczorami będę na pewno zaglądać.

Dziękuję Dziewczyny za odpowiedzi w sprawie masła, a Luna jeszcze odnośnie ząbkowania

Zeberko

Jana

Kubek może to jakiś skok rozwojowy?

Ja jestem antytalentem manualnym, nienawidzę szyć, nie ceruję nawet skarpetek (tylko wywalam:P), jedynie guzik od biedy przyszyję. A kwiatki mam w domu dwa i to cud, że jeszcze się jakoś trzymają (tzn. jeden z nich to jakieś suche drzewko z Biedronki, a drugi to trawa, która ma 3 źdźbła i więcej nie chce wyrosnąć...).
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 23:45   #2537
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

piernik skonczony oblany czekolada, moze kawaleczek przed snem sprobuje

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 03:27   #2538
Kubek29
Zadomowienie

Perse, możliwe, ze skok...
Nie wyglada, zeby cos go bolało. Tylko jakis taki marudno histeryczny sie zrobił. (A ja oczywiscie zaczelam obwiniać dynię ktora wprowadziłam do swojej diety dzien wczesniej Zwariuje kiedys z tym nie-jedzeniem)
Za to noc spokojna i śpiąca do tego karmienia przespał...uwaga, uwaga... 8 godzin! (no, dobra, 8 godzin bez 15 min )

Fajnie, ze TZ ma urlop. Moze troche zrezgenerujesz sie... Odpoczywaj ile wlezie!

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-09 o 03:29
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 07:43   #2539
BERBIE
Zakorzenienie

hej nie wiem co się dzieje, w szpitalu spałam jak zabita, a w domu kolejna noc nieprzespana może to poczucie bezpieczeństwa w szpitalu mnie uspokajało
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45055318]
Ja jestem antytalentem manualnym, nienawidzę szyć, nie ceruję nawet skarpetek (tylko wywalam:P), jedynie guzik od biedy przyszyję. A kwiatki mam w domu dwa i to cud, że jeszcze się jakoś trzymają (tzn. jeden z nich to jakieś suche drzewko z Biedronki, a drugi to trawa, która ma 3 źdźbła i więcej nie chce wyrosnąć...).[/QUOTE]
ja też nigdy nie ceruję skarpet tylko od razu do kosza, a do przyszycia guzika przymierzam się ruski miesiąc ale robienie coś zmyślą o maluchu to coś innego... w nocy zamiast spać myślałam co jeszcze mogę zrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-09, 08:53   #2540
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Ale fajnie
Cytat:
Za to noc spokojna i śpiąca do tego karmienia przespał...uwaga, uwaga... 8 godzin! (no, dobra, 8 godzin bez 15 min )

Mi by chyba rozsadziło cycki po takim czasieJak młody długo śpi w nocy to już mnie bolą i mleko się samo wylewa.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2014-02-09 o 08:56
Stary 2014-02-09, 08:59   #2541
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny. Mam intensywny weekend ale podczytuje z telefonu.

Berbie gratuluję syneczka Ja też spać nie mogę odkąd w ciążę zaszłam... Mam nadzieje że pochwalisz się dziełami jakie zrobiłaś dla Krzysia

Jana może skontaktuj się z lekarzem... Dalej Cię boli?

L Zebra tak się ciesze że wszystko ok! Pewnie maleńkie serduszko widziałaś

Kubek ja wiem że mieszkalas we Wrocławiu i że uciekłaś do Warszawy Urodziłaś się we Wrocławiu? Zapisałam się do tej kardiolog na usg małego. Termin za dwa tygodnie. Najwyżej odwołam.
Mam nadzieje że malutki się uspokoi i będziecie mieć fajną niedziele.

Jak wejdę na kompa to wrzucę fryza nowego. Na laptopie mojej mamy wreszcie odczytałam tą płytę z 3D..okazało się że to filmiki. Jakość tragiczna Jeszcze kasę za to biorą dodatkową....

Mały od kilku dni mało ruchliwy jest. W dodatku wczoraj do mnie dotarło że kość udową ma w 5 centylu.... A reszta w 50. A poprzednio było wszystko 95 centyl a nózie 50. Zaczęłam bardziej pilnować tego co jem. Dzisiaj wołowina na obiad

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Mam nadzieje że Maksiu odziedziczy wzrost po mojej rodzinie. Mój teść ma niecałe 160cm... Wiem że zdrowie najważniejsze no ale... :p

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Iza fajnie że spędziliście miło czas No i że Domiś lubi z babcią zostawać

Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 09:57   #2542
rena5
Zakorzenienie

witam się niedzielnie dziś kiedy tż odsłonił rolety, to myślałam, że już wiosna u nas piękne słońce i śniegu praktycznie nie widać niech już tak zostanie tż właśnie kawkę robi a później chce upiec karpatkę znów obżarstwo ja już czuję ból na @ więc tylko kwestia czasu no cóż...już się przyzwyczaiłam do porażki w tej kwestii...

miłego dnia dziewuszki

Stary 2014-02-09, 11:50   #2543
Kubek29
Zadomowienie

Hehe Kocyk z tym wzrostem mnie rozwalilas

Iza, byłam blisko eksplozji
juz myślałam, ze sobie T nie poradzi ( takie otoczki były twaaarde) i ze pierwsze kilka ml bede musiała laktatorem odciagnac, ale T dał radę.

Rena- Karpatka
Wprosze sie kiedys do Ciebie na te pysznosci
Stary 2014-02-09, 11:58   #2544
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza, byłam blisko eksplozji
juz myślałam, ze sobie T nie poradzi ( takie otoczki były twaaarde) i ze pierwsze kilka ml bede musiała laktatorem odciagnac, ale T dał radę.
A jak masz takie pełne to nie wylewa ci się samo mleko?Ja mam nieraz koszule mokrą.

Daje rade zjeść dwie takie pełne piersi na raz?Dominik je jedno karmienie-1 pierś.

Stary 2014-02-09, 12:06   #2545
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
A jak masz takie pełne to nie wylewa ci się samo mleko?Ja mam nieraz koszule mokrą.

Daje rade zjeść dwie takie pełne piersi na raz?Dominik je jedno karmienie-1 pierś.
mi też się czasem wylewało, musiałam spać w staniku i z wkładkami, cyce jak kamienie. w takich sytuacjach dawałam J. pierś, jak zmiękła to drugą i jak też zmiękła to jadł dalej już tą co jadł, do pierwszej już nie wracał
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 12:25   #2546
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:

Troche leci, śpię w staniku i wkladkach.
A dwóch w nocy nie zjada. Robie tak jak Monika albo jedna je do konca a druga tylko zaczyna. Ja sobie obiecuje, ze odciagne resztę z tej niedokończonej, zeby jakis zapas mieć w razie W ale sen zawsze wygrywa : brzydal:
Stary 2014-02-09, 13:22   #2547
BERBIE
Zakorzenienie

hope dziękuje bardzo za książki nie wiem ile czasu temu doszły ale tż dopiero sobie o nich przypomniał i mi je dał jestem w trakcie czytania
Stary 2014-02-09, 14:42   #2548
rena5
Zakorzenienie

Cytat:

Rena- Karpatka
Wprosze sie kiedys do Ciebie na te pysznosci
zuch chłopak a matka musi zacząć wierzyć w jego możliwości

zapraszam a przy okazji na roladę szpinakowo-łososiową, bo małż sobie zamówił

Stary 2014-02-09, 14:47   #2549
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Troche leci, śpię w staniku i wkladkach.
A dwóch w nocy nie zjada. Robie tak jak Monika albo jedna je do konca a druga tylko zaczyna. Ja sobie obiecuje, ze odciagne resztę z tej niedokończonej, zeby jakis zapas mieć w razie W ale sen zawsze wygrywa : brzydal:
Chyba też tak zaczne robić żeby w nocy zaczynał obie.Dziś spał 6,5 h i zdrugiej musiałam odciągnąć i zamrozić.

Stary 2014-02-09, 14:57   #2550
kooocur
Zakorzenienie

Agatka mam do Ciebie Big prośbe firankową...Jka będziesz się nudzic to daj znaka:p rosi:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości