![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Newsy part 7
Niedawno założony nowy wątek, a w nim trochę perfum z Yves Rocher.
Zapraszam. ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
perfumove love
|
Dokładam:
Golden Rose Velvet Matte Lipstick 08, Golden Rose Luxury Rich Color Lip Gloss 14, The Body Shop Colour Crush Shine Lipstick Let's Grape On It 05, The Body Shop Super Volume Mascara 02 (brązowa) |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
odlewka Womanity TM edp ze wspólnych, 5 ml bez jednego psika
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
U mnie nowy wątek
![]()
#2527 |
Zakorzenienie
|
- JUNKY Jardins d'Ecrivains ok. 8 ml - kupione w Lulua
Top notes : Hemp - Rosewood - Galbanum Middle notes : Iris - Violet - Gardenia Base notes : Cashmeran - Cedar - Javanese vetiver - Sweet myrrh Frankincense - Cade - Moss Zapach drzewno-zielony świeże, soczyste otwarcie, wg mnie wyczuwalny aromat liści figowych, potem lekko pudrowy za sprawą fiołka i irysa, piękna drzewna baza z kadzidlanym podbiciem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
Vichy Aerateint Pure Cream Foundation - Podkład odcień 35 Sand
#2529 |
Wtajemniczenie
|
Perfum motorek
ma ułamana rączkę co nie wpływa na dozowniki perfum posiada dwie buteleczki czyli "kola" z perfumem męskim night and day 30 i 50 ml oddam za przydatny drobiazg |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
* (DOKŁADKA 13.05) YR miniaturka QNdA 5ml nowa w kartoniku x2
* (DOKŁADKA 13.05) YR miniaturka Neroli 5ml nowa w kartoniku nadal dostępna większość rzeczy z fotek (szczegóły w wątku) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
rozważę też oddanie Naturelle YR nowa w folii
#2534 |
:)
|
![]() Dokładka Tampony Ob normal, opakowanie 56 sztuk- w otwartym opakowaniu zostały 33 sztuki - na pewno mam je ponad 19 m-cy Tampony Ob- Pro comfort mini, opakowanie 8 sztuk - w otwartym opakowaniu zostało 6 sztuk - kupione we wrześniu 2014 Odżywka do włosów farbowanych ZIAJA - 200ml NOWA Avon advance techniques OLEJEK - odżywcza kuracja z marokańskim olejkiem arganowym 30 ml, zużycie na foto. Otwarta jakieś 3 m-ce temu. Mała torebka w kształcie kwiatka - stan bdb -, ciemny szary kolor, na odpinanym łańcuszku, na ramię lub do ręki. Ma kilka niewidocznych zadrapań. Naliczyłam 4 wielkości mniejszej niż 1mm. Widoczne tylko z baaaardzo bliska. |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
H&M tunika-sukienka, rozm. S ale na m i małe l będzie lepsza, nowa, ale bez metki
BioOgrody suplement diety Soja A+E 41/60 tabletek Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-05-13 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Wtajemniczenie
|
Kawy mokate w podwójnej saszetce:
latte karmelowe latte waniliowe choco duo ice latte wszystkie z dobrym terminem ważności tylko ice latte luty 2015 |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
Erotyczna gra dla par "Gra wstępna" dostałam na panieński
![]() |
#2540 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
* Nomadic for Her Oriflame, 25/50 ml, unikat KWC
![]() |
#2542 |
|
do ciuszkowego dołożyłam książeczki dla dzieci w większości stan idealny/bdb,
Dres Slazengera na 3-4 lata Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-05-14 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part.7
dużo nowości w nowym wątku
![]() - LACOTE GUAM Fanghi d'alga - ELANCYL balsam intensywnie ujędrniający - SARYNA KEY regenerująca odżywka do włosów - PHYTO nawilżający fluid włosy cienkie i suche 100ml NOWY- BIOSILK jedwab do włosów 15ml NOWY - LIFE odżywka z keratyną i filtrami uv, ochrona koloru 400ml NOWA - KALLOS LATTE szampon z proteinami mleka 1000ml NOWY - CECE Argan Oil szampon profesjonalny z olejkiem arganowym 1000ml NOWY - KLORANE szampon z wyciągiem z piwonii 400ml NOWY - AVON intensywnie kojący balsam do ciała 400ml NOWY - ZIAJA oliwkowy płyn do higieny intymnej 500ml NOWY - bańki chińskie 3szt |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
- Wella Performance - lakier do włosów 500 ml
- John Frieda Luxurious Volume - odżywka do włosów dodająca objętości 250 ml - Mariza - Pomarańczowy peeling do ust - Essie nr 818 Where's my chauffeur? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
BAN stały
|
- MAC paleta Spoiled Rich Quad - zużycie ok 5-10%
Taka: http://www.makeupandbeautyblog.com/w...-Shadow-X4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
|
Jeszcze w ciuszków Dołożyłam koturny Bershka rozm 38 stan bdb + kolor jak na foto. Real zdjęcia jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.