|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II
Hehe, nawet Pliserki będę przed nią chować
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Itaka, ty masz nerwy ze stali naprawdę, obejrzyj chociaż
![]() Aniołka Ci wybaczam bo mam drugiego i sobie nim właśnie pachnę (nie wiem czemu ale ten z 2014 jakoś lepiej mi się skóry trzyma) A swoją drogą, kto to widział, żeby tak dużo pracować ![]() A tak fogle to przerwę w pracy sobie zrobiłam i zupkę wcinam - pieruńsko zimno mam w pokoju ![]() na drugie będzie sałatka na trzecie pierogi (od teściowej )na czwarte BOB na piąte truskawki a potem kolacja Taki mam plan na dzisiaj
|
#2523 |
|
Kazar Lady
|
wiecie, że w perfumerii mogę kupić tylko 13 rzeczy naraz
piszą mi, że koszyk pełny na dwa zamówienia rozbiję - idioci
|
|
|
|
#2525 |
|
koci świat
|
O nie nie spodni nie wywalam !!!! Dziś się na luziku w dresiki ubrałam. Od razu czuję się sobą 😈
|
|
|
|
#2526 |
|
Kazar Lady
|
nie posiedzę normalnie ciągle mnie wyrzuca
buuu |
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2528 |
|
koci świat
|
Miska a napisz mi jeszcze raz nazwę tych perfum co mi przysłałaś ☺
|
|
|
|
#2529 |
|
Kazar Lady
|
http://www.fragrantica.pl/perfumy/He...lles-3168.html
podobają się ?? |
|
|
|
#2530 | |||
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() No ja mam w pracy rejestrator i nie mogę ot tak sobie wyskakiwać ![]() Ale już aniołeczek w drodze Sukienka w paczuczce - ja pracuję, ona leży , w domu otworzę, bo inaczej się z bambetlami nie zabiorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale przyjdzie lato, a ja na to....sukienka ![]() Chociaż ja już nie wyglądam w sukience tak ładnie jak Sylwia, oj ![]() Chipsami kradzionymi dzieckom się właśnie w pracy zażeram! Ale na przyjęciu zrobię im deser bezolkę - to im zrekompensuje stratę słonych niezdrowych pieczonych ziemniaków
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popsuć się go nie da? ![]() I mnie niby jest monitoring ale nikt go nie sprawdza (chyba ), przynajmniej jeszcze po łbie nie dostałam. Ale ja i tak mam taką robotę, ze po prostu swoje zrobić muszę i już, jak nie zrobię w godzinach pracy to muszę zrobić w domu. Czasem jest tak, ze się obijam a są takie dni, zapierniczam jak mała pszczólka![]() Miła niespodzianka mnie dzisiaj spotkała - ni stąd, ni zowąd dostałam Shalimar PI
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pogoda u mnie.... Spaaać
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Wgn, kto Ci taki prezent zrobił? ;> |
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka, siedzę właśnie na yvroszerowej stronie - dużo prezentów dzisiaj dają i flachę można se wziąć za 25 zeta
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2015-06-19 o 13:02 |
|
|
|
|
#2534 |
|
koci świat
|
Miska bardzo mi się podobają 💟
Ten mój chrześniak w bardzo złym stanie okazało się że przerzuty na oba płuca , guz olbrzymi !!!! Załamka dzisiaj !!!! |
|
|
|
#2535 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
A jakie buty? ![]() Kurczę, mnie powinni pisać tak. Za każdym razem. |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie, jakie?
|
|
#2538 |
|
Kazar Lady
|
Sylwia zakwalifikowali go do leczenia? Kurde jaka to jest masakra gdy dziecko tak ciężko choruje
wiem co czują rodzice, przeżyłam to i wciąż w sumie przeżywam, mało kto, nawet przy olbrzymiej ilości empatii jest w stanie wyobrazić sobie walkę o każdy dzień |
|
|
|
#2539 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ja po prostu tylko powiem, że WAS Kocham..... Dziewczyny. Jesteście wielkie. WGN - sukienka jest dobra ![]() Teraz mam dom pełen dzieciaków, ale jutro w wolnej chwili może uda mi się ubrać w nią i wstawić na szybko fotkę Ale ja nie jestem taka ładna jak Sylwia
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-06-19 o 17:27 |
||
|
|
|
#2540 |
|
koci świat
|
W poniedziałek dostanie pierwszą chemię .
Itaka ja ładna !!!! Hahaha dobry kawał !!! |
|
|
|
#2541 |
|
|
Ładna ładna, nie wypieraj się
![]() Masz wdzięk w sobie i klasę - prawdziwa dama i MASZ CHODZIĆ W SUKIENKACH! ![]() Ja pączusiowata jestem, chociaż walczę z nadprogramowymi kilogramami - to też w jakimś stopniu dokładka mojej tarczycy i hormonów, które muszę brać. Kurcze, Dziewczyny....muszę wystawić perfumy znowu na all. bo mi kasy brakuje
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Itek, wystawiaj- 10 przedmiotów do 30 czerwca za darmo się wystawia.
Sylwka, bardzo współczuję. Dużo siły życzę i zdrowia, bo to najważniejsze. Cosmetix, no właśnie, pokaż buty
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuś
kurcze, trzy godziny wyjęte z mojego życiorysu pojeździły sobie tramwajem dlatego, że ponieważ pojechałam do apteki na drugi koniec Łodzi wiem, że aptekę mam za ścianą ale tam dostaję anty bez recepty i |
|
|
|
#2544 |
|
koci świat
|
I co nie dostałaś tablet !!!
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Miska zapach cudny. Byłam w Dagu ale do tego Twojego tp niestety nie było testeru to wypsikałam się po same uszy podobnym 💟 |
|
|
|
#2545 |
|
Kazar Lady
|
Moja córka bierze hormony tarczycy by nie tyć.
Sylwia musi być dobrze! !! Moja tez miała przerzuty i wielkiego guza śliczna jesteś i nie kloc się ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Sylwia wiedziałam że Ci się spodoba piękna pomarańcza i taki erotyczny ten zapach. Wgryza się w skórę i trwa wielki |
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
no takie zęby poczuć na skórze to rozkosz i szaleństwo zmysłów
|
|
|
|
#2547 | |
|
|
Cytat:
Ona jest przez mój organizm traktowana jak nowotwór, a gwałtowny rzut choroby spowodował , że i gwałtownie przytyłam i przy lekach trudno mi zrzucić . Powiedziano mi, że przy tym co mam to i tak nie jest źle ![]() Staram tym więcnie martwić, bo stres dodatkowo negatywnie wpływa na organizm. Dziewczyny, zachwalacie Hermesa pomarańczowego ( Merveilles)? Miałam kiedyś i mi nie podszedł - na mnie za dużo orientu było
|
|
#2548 |
|
koci świat
|
Hermes
![]() ale jest boski Wiem że musi być dobrze ale ... nawet dziś do szefa własnego dzwoniłam , niech działa od strony lekarskiej |
|
|
|
#2549 |
|
Kazar Lady
|
Zrozumiałam ze przez branie hormonu przytylas. Moja córka tez bierze euthyrox
w elixirze wody cudów orientu nie czuję. Co nos to inny odbiór ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Sylwia kierownik onkologii w czd to babka co ma wpływ tez na inne placówki. Nie da się od niej uciec jak coś. Bardzo mądra kobieta. |
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Wstyd!

), przynajmniej jeszcze po łbie nie dostałam. Ale ja i tak mam taką robotę, ze po prostu swoje zrobić muszę i już, jak nie zrobię w godzinach pracy to muszę zrobić w domu. Czasem jest tak, ze się obijam a są takie dni, zapierniczam jak mała pszczólka