|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
![]() Mój tż nie mógł uwierzyć i pytał mnie jak dokonałam tego wyczynu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam domową pizzę na obiadek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Cytat:
![]() Ale to bym musiała chyba mamę poprosić, bo ja się nie nadaję, do oporządzania takiego mięsa. Mam w przyszłym tygodniu urodziny i mama do mnie dzwoni i pyta, co mi kupić na prezent... a ja jej, że nic nie potrzebuję, tylko żeby mi pierogów ruskich zrobiła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja siedziałam na wizażu ![]() ![]() Nie pójdę przez te wczorajsze skurcze na imprezę w firmie ![]() Przyjechał niedawno kurier z portfelem dla TŻ-ta. Żaliłam Wam się, że w sobotę nie zdążyłam w Lidlu kupić za 179 zł, zamówiłam w dzień darmowej dostawy za 169, a dzisiaj patrzę, że taki sam w kiermaszu na stronie Wittchen jest za 125 zł... Trochę przepłaciłam ale przynajmniej mam już prezent ![]()
Krzyś ![]() Małgosia ![]() Edytowane przez badzia987 Czas edycji: 2015-12-03 o 13:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Tobie mój mąż pod choinką znajdzie PORTFEL!!! Dziękuję za podpowiedź Faktycznie na tym kiermaszu mają fajne rzeczy za w miarę normalną cenę O taki, który zmieści dow rej https://www.sklep.wittchen.com/produ...5/portfel.html Edytowane przez Karinek1973 Czas edycji: 2015-12-03 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Dostałam od M ❤
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale modelka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mnie zmuliło nad ksiazka i uciełam sobie komara ![]() ![]() a teraz otworzylam piwo bezlko i popijam prze tv ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie robię spaghetti , ide na łatwiznę
![]() ![]() Motyl, fajny ten komplet ![]() Agata, piękny prezent, lubię storczyki ![]() Uporzadkowałam szafy na przedpokoju, poukładałam wszystko inaczej, tak, ze część rzeczy wyniosłam z pokoju do przedpokoju i robi się coraz więcej miejsca dla bąbla ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz mykam robic goferki ![]() ![]()
![]() |
#2534 | |
Mamusia Luty 2016
|
O TAAAAAAAAAAAAAAK
![]() ![]() ![]() Hej dziewczyny. Przepraszam, ze ja tak w kratke, wczoraj wieczorem poznym okazało się , że naprawa samochodu wyjdzie 1750 zł... To nasze ostatnie oszczedności. Naprawdę. Nie zostanie juz nic, zero. Chyba nie chce wiecej komentowac, bo ttylko mi sie znowu przykro robi. Wiem, ze sa 100x gorsze sytuacje i to nie tak, ze narzekam ale chyba zrozumiale, ze mi przykro... Motyl, a propos tego co pisalas o legginsach, tez nie lubie jak caly tylek na wierzchu, albo o zgrozo z przeswitujacymi legginsami ![]() ![]() ![]() Jutro powinny przyjsc moje legginsy ciazowe oraz koszula nocna + szlafroczek ![]() A niedlugo na 18 SR, a o 21 USG ![]() ![]() Oby w koncu mała pokazała buzię! O 20:30 zjem żelki ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Jak juz sie wszystkie chwalimy kalafiorem to ja rowniez. Jakis czas temu zaczelo smierdziec w mieszkaniu, ale w sumie olalam sprawe bo dosyc lekko i taki zapach jakby nie wiem... ale nie domyslilam sie ze to ja moglam cos zostawic na gazie. Po uplywie kolejnego czasu cos huknęło. Wchodze do kuchni, a tam 7 jajek w garnku. Zero wody, spalone, a jedno od temperatury wybuchnelo. A mialy sie gotowac 5 min na twardo do pasty jajecznej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Oooo jeziuuuuuuu jakie cudo ![]()
![]() |
#2535 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha najpierw idziemy z dziewczynkami na Mikołaja, a potem mamy spotkanko-one się pobawią, a my pogadamy. Ale chłopaki pewnie będą pić coś alko ![]() Cytat:
Ja miałam ziemniory, jajka na twardo, sosik koperkowy i buroooki ![]() Cytat:
o rety, bardzo wspołczuję wydatku ![]() jakie kupiłaś leggi?To mi przypomina,że ja też muszę kupić:/ hehe też dzisiaj prawie "spaliłam" jajka, piona!! ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- No, póki co poszło na prezenty 750 zł. Pomijając prezenty dla Tusioła i M. ......................... .
![]() |
#2536 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Zamiast szampana za to polecam ten napój ekologiczny gruszkowy z Ikei. Jest musujący, lekko cierpki - można oszukać się trochę, ze sie pije szampana ![]() A z piw kto nie probowal Bavarii Vit 0% ten niech sprobuje koniecznie ![]() Legginsy kupiłam TE Liczę że przyjda jutro to napisze czy udany zakup ![]() Haha piona ![]() Co do prezentów to u mnie okazalo sie, ze firma dała mi 500 punktow (jakby rownowartosc 500 zł) na zakupy w kilku sklepach - wiekszosc slaba, ale w tym internetowy empik, to kupilam za to prezent dla mamy, tesciowej, siostry, a i jeszcze Hani fotelik samochodowy ![]() Tacie mojemu i teściowi to po dobrej kawie to +50 zł i dzieciom siostry TŻ to w 100 zł się zmieścimy ![]()
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty napisz jak Ci już przyjdą ![]()
![]() |
#2538 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Ok ![]() Ja sie martwie bo moj TŻ inteligentnie zamówił lampe do auta (kolejne 50 zł, juz mnie ku*wica bierze na sama mysl) przesylka nierejestrowaną ponad tydzien temu - i nie doszla dotąd ![]() To tez czekam na Twoje relacje ![]()
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Motyl jest coś takiego jak list ekonomiczny...i on nie ma żadnego numeru wiec jak zaginie to nie ma opcji żeby sprawdzić gdzie, co i jak. I zawsze sprzedający przy tej opcji piszą że nie ponoszą za nie odpowiedzialności...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||
Zadomowienie
|
ja też fuuuj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj kupiłam Avanti z kartą -20% na zakupy w H&M w dniach 1-10.12. Jak ktoś planuuje jak ja to warto poszukać gazety z kartą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2543 | |
Zadomowienie
|
Wino bezalkoholowe? ?? Jak się nazywa i gdzie kupić? ?? Ja uwielbiam wino i juz tak za mną chodzi tak bym wypila lampkę. ..
Zrobiłam dziś pranie ![]() W weekend czeka mnie mega prasowanie to chyba będzie pierwsze prasowanie które wykonam z wielką przyjemnością 😍❤ Marcia jak się czujesz lepiej już? Good Idea jak tam pobyt w szpitalu? Co do dziewczyn które coś dziś przypadły ja z kolei wszystko tluke normalnie na.potege to coś zahacze to coś z rąk mi leci masakra jakaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() A przesyłki ekonomiczne potrafią iść długo z 7 dni chociaż zazwyczaj jak zamawialam ekonomicznym to 4dni i było. .. teraz to tylko priorytetem zamawiam bo jak na niektórych aukcjach piszą ze nie odpowiadają za towar wysłany opcja listu ekonomicznego to lepiej nie ryzykować. Ale może przy okazji świątecznego czasu przesyłka się zawieruszyla i jeszcze dojdzie ![]()
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- 60 zł za noc w agroturystyce, bez wyżywienia / za osobę- to dużo?Bo mi się tak wydaje ![]()
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2546 |
MamaKarolci28
|
Mamusie czy któraś z Was jeszcze planuje pojsc na bal Sylwestrowy lub domowke?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że to raczej ktoś do nas ruszy swoją szanowną, mi się nie będzie chciało
![]() Dziewczyny mój TŻ zaczyna popadać w paranoję, zaczyna uważać, że sama nie powinnam nigdzie jeździć, bo ostatnio brzuszek dostał jakiegoś magicznego powiększenia i uważa, że nie powinnam się już narażać.... Normalnie nie wiem czy na te jeszcze 3 m-ce mam się zamknąć w mieszkaniu czy co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2549 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz znalazłam czas, żeby do Was zajrzeć.
kolejny dzień moja córka ma tyle zadanych lekcji, że ma czas tylko na jedzenie i chwilę przerwy ![]() ![]() Esor, to zrozumiałe, ze jest ci smutno z powodu tylu wydatków na samochód, gdybyście wydali je na dziecko, to wiadomo, że pójdą na coś potrzebnego i szkoda by nie było, a tak- jak w studnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że nie wiem co myśleć, bo w nowszych samochodach kierownica w razie czołówki idzie kilka cm w głąb, ale z drugiej strony jednak faktycznie to wszystko bliżej niż jak się siedzi za pasażera. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
W drugiej klasie podobno zaczyna się jazda :/ póki co ja tego nie widzę.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.