|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
nie jestem znawca,ale jestem 3 dzien po @ i podobnie jak ty mialam napad na slodycze.Na twoim miejscu nie rezygnowalabym z diety,zwlaszcza ,ze nie bedziesz jesc niedozwolonych rzeczy (jak twierdzisz),a jak Cie najdzie na slodkie to zjedz sobie jogurt ze slodzikiem i cynamonem lub kup sobie slodycze w zdrowej zywnosci(sa bez cukru),ale sa slodkie.Jesli to nie pomoze to zjedz ciacho tak jak ja,ale nie cale opakowanie tylko najwyzej kilka
![]()
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dzisiaj reszte dnia bede juz jadla normalnie jak na Sb i nie zgrzesze dalej. WYpije dzis herbbatke na przeczyszczenie i jutro tez. Pozbede sie tego dziadostwa z organizmu (a pisalam wczesniej z eotak mialam prpblemy z wypruznieniem) woec herbatka sie przyda. Poprostu nie cce przytyc a jak tylko pojem jeden dzien slodyczy tpo mi sie od razu wydaje ze optycznie mam nogi grubsze!! takie inne.. ;/ i jutro nawet doatgeo w lusterko nie patrze a dzis ostro cwicze by spalic te ptasie mleczko. Masz racje nie przerywam diety jeden dzoen odstepstwa od niej chyba nie zaszkodzi zabardzo...
![]() |
#2553 |
Raczkowanie
|
Masz racje,szkoda rezygnowac.Pocwicz i spalisz te ptasie mleczko
![]() Nie wiem czy herbatki przeczyszczajace sa dobre na SB,cos mi sie obilo o uszy ze nie za bardzo polecaja,ale to niech skomentuje ktos kto cos wie na ten temat. Tak sobie mysle,bo wiem ,ze masz bzika na punkcie swoich ud,moze omega3,lub bio cla by ci pomoglo bardziej? spalaja tluszcz nagromadzony wewnatrz organizmu.Ja biore Bio,ale przejde na Omege3 ,jest skuteczniejsza no i tansza ![]() ![]()
#2554 |
Rozeznanie
|
A wiecie ja tez miałam napady na słodkości przed @ 2 razy jadłam krówki (po3)
![]() ale jak mi się chce coś słodkiegoto mnie ratuje picie kakao wieczorem.... takie prawdziwe TŻ robi mi z 1 łyżeczki,na chudym mleczku, słodzi słodzikiem i na wierzch jeszcze wlwewa spienione mleko... mmmmmmmmm pycha (na czarną godzine mam jeszcze w szafce w kuchni bitą śmietanę light w proszku - ale to taka obrzydliwa chemia, że na razie kakao mi wystarcza) a jeśli chodzi o moją II fazę to jeżeli, coś dodam to na początek będą to świerzo wyciskane soki - strasznie mi ich brakowało, a z tż-tem piliśmy je codziennie przed I fazą ( teraz tż też ich już nie pije), a to przecierz samo zdrowie i pychota |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
ale dziś dużo zjadłam
![]() na sniadanie- nie byłam głodna więc tylko kefir (mam pierwszy dzień @ i czuje sie nieteges) Ii śn - wieśniak lunch- brokuły pod serkiem obiad- łosos wedzony z surówkami kolacja- jeszcze nie wiem, może makrela albo kakao? hmm- nie tak duzo.....
#2556 |
Rozeznanie
|
Hejo!
Elianka, miałam dziś to samo co Ty ostatnio na uczelni, i mówiłam Ci co robić, a sama dziś zjadłam tylko omlet nadziewany o 6:00, potem gruszkę ok. 12:00, no i dopiero o 19:00 sałatkę... ;/ PriVativ moje zdanie jest takie jak dziewczyn, trzymaj dalej dietę dasz radę, chociaż jutro Tłusty Czwartek, No i co dziewczyny, jecie pączusia? Ja już dziś biję sie z myślami, i wcale nie mam wielkiej ochoty, bo mi nie brakuje, ale przecież jest zasada, że chociaż jednego trzeba zjeść, bo nie będzie dopisywało szczęście ![]() Hehehe a moja mama jak dzwoniła dziś, to mówiła, że ciocia robi na jutro pączki, i sie zastanawiała, czy mi i mojej siostrze nie podesłać, no ale mamusia powiedziała, że Kasia jest na plaży, więc żeby sie wstrzymała <3 Dagmar jednak waga spadła tak jak gadałyśmy? To super, czyli nasza teoria ma potwierdzenie ![]()
#2557 |
Zadomowienie
|
o matko dziewczyny jutro ten pączkoway dzień ??
![]() ![]() ![]()
#2558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2559 |
Rozeznanie
|
Też szukałam informacji na temat TLII, bo coraz częściej o nim gadka się pojawia, ale jego głównym składnikiem jest kofeina, a wszyscy wiemy jak SB z kofeiną idzie w parze, i nadal nic nie wiem, więc w sumie ja tez sie czegoś z chęcią dowiem, jeżeli cos wiecie o tym specyfiku przy diecie SB
![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
Ja brałam TLII, stasznie chodzilam nakrecona. W sumie kawy nie poje wcale, jestem uzalezniona tylko do red bulli- na SB pije wersje bezcukrowa. TLII to samoa kofeina, rece mie sie trzesły, mdlilo mnie, cwiczac pocilam sie niemilosiernie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zadomowienie
|
ja bralam TL II i mi nic nie bylo
![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
A pewnie ze brac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Rozeznanie
|
Czyli jednak działa? Spada fajnie waga?
Ale nadal mnie zastanawia ta kofeina + SB ![]()
#2564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
kofeina jest dozwolona! Agatson pisze w ksiązce ze mozna , ale trzeba uważać, bo kawa i herbata wzmagają apetyt. Jesli nie ma sie z tym klopotu- to ok. Poza tym trzeba pamiętac, że ksiazka powstala w stanach.. tam poranna kawa ma ok 300 kcal (!)- kawa smietanka, cukier, syrop smakowy... u nas najczesciej jest to czarna ew. z chudym mlekiem i slodzikiem.......,
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
A u mnie juz czwarty dzień I fazy, ale to szybko leci
![]() Dzis tlusty czwartek... może bymc problem. TRZYMAM KCIUKI ZA PLAZOWICZKI, nie dajcie sie szalowi paczkowemy, jeden w zupelnosci wystarczy by traducji stolo sie zadosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
![]() Dla przypomnienia, bo pewnie przy tym odchudzaniu zapomniałyscie co to PACZUŚ ![]() U mnie i tak nie ma takich pysznosci, tu nawet pączki na wzór chleba tostowego :wink: więc i pokusa mniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
hej kochaniutkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czuje po sobie ze apetyt na słodkie minął (czyli wsumie trwal jeden dzien taki napad bo okres powinnam dostac w niedziele ale to fajnie ![]() ![]() ![]() tylko ja niewiem jak z dzisiejszym jadlospisem bo zawsze jak dostaje@ to przynajmniej w pierwszym dniu nie mam ochoty na nic!! a dzis jeszcze ten pączkowy dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CarmelaSoprano ja pączka ostatni raz jadłam chyba w ostatni tłusty czwartek ![]() ![]() ![]() ![]()
#2569 |
Zakorzenienie
|
Jakie herbatki pijasz???
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Baby, proszę o oficjaną opinię
![]() sos sojowy mogę? (a niech któraś napisze, że nie, to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() To moja pierwsza wypowiedź na forum, choć czytelniczką jestem już od dawna. Dziś poczułam szczególną ochotę odezwania sie do was, ponieważ dziś 4 dzień na Diecie SB i tłusty czwartek. Dookoła wszyscy zajadją sie pączkami. Póki co jestem twarda. ![]() Pozdrawiam Was wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pije zielonkę i jem serki ![]() Co z tym moim sosem sojowym kobiety? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hejo Telik ![]() Ja narazie nie zjadłam żadnego pączka, powiedziałam sobie, że sama nie kupię, a raczej nie zapowiada się, żeby ktoś dziś przyniósł mi do mieszkanka ten przecudownie smakujący właśnie tego dnia deser, więc może uda sie nie zjeść... wcale tego nie pragnę. A tak sobie myślę, o tych zabobonach... jak nie będę miała kilkukilogramowego balastu, to bez paczka dzis będę szczęśliwa ![]() ![]()
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
taka w czerwonym opakowaniu
![]() ![]()
#2576 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś piłam "Red Slim Tea", tylko Dziewczynki prawie każda zawiera w sobie senes, i nie można ich pic zbyt często, bo organizm sie przyzwyczaja, że to coś robi za niego całą robotę, a jak sie przestanie pić, to jest problem z załatwieniem się już bez tego, więc ostrożnie. A nie wiem czy jakaś herbatka z tego rodzaju jest bez senesu. Może pomyśleć o domowych sposobach zanim sięgnie sie po coś ostrzejszego: słyszałam o zbawiennym wpływie siemienia lnianego, kapusty kiszonej, gorącego mleka, jabłek i gruszek, śliwek suszonych, i mięta mi chyba obiła sie o uszy.
Narazie nie mam problemu z zaparciami, no może codziennie sie nie załatwiam, ale u mnie nawet bez diety tak było ![]()
#2577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PriVwtiv-pytalas o tabsy,chce kupic Omege3,ona spala tkanke tluszczowa i celulitis zmniejsza od wewnatrz organizmu. Jeszcze nie uleglam pokusie szalu paczkowemu,ale nawet sie nie martwie,bo odeszla mi ochota na słodycze ![]() Moje menu-sniadanko,jajecznica ze szczypiorkiem,na obiad-rybka z foli z salatka z fasola czerwona i szkl maślanki,kolacja wiesniak ze slonecznikiem i ogorkiem ![]() ![]()
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Cześć kochanee
![]() Dzisiaj tłusty czwartek jak narazie byl 1 pączek na sniadanie kolo 9 ale juz go pewnie spaliłam na wfie ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mój 13 dzien ale w sumie bylo tam razeem z dzisiejszym z 3 dni grzeszkoow wiec przedłuzam 1 faze o tydzien PriVativ jak miło nie bede sama ![]() ![]() A co do słodyczy w czasie @ ratowało mnie mleczko z cynamonem i słodzikiem ![]() ![]() ![]() aaa po jutrze sie ważę i mierze ![]() ![]() ![]() okk 3majcie sie tammm i http://www.paczekdlaciebie.pl/879843 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
Dagmar jednak OMEGA3 jest lepsze od Bio C.L.A. ??? Bo chyba teraz probujesz tego drugiego, o ile dobrze pamiętam, bo sie zastanawiam nad czymś, żeby mi wszystko ładnie i zdrowo schodziło, bo mimo że ten TLII kusi, to jakoś sie boję... Doradźcie mi coś, jutro 1 luty, więc jakieś nowe pieniążki będą na koncie ^^
#2580 |
Zadomowienie
|
ja dzis TLII nie bralam od jutra zaczne
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.