Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-02, 15:08   #2551
milkNhoney
Rozeznanie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

a ja też mam teraz mieszane uczucia co do tego watku
Sama się ostatnio udzielałam a jak widzę, niektórzy nie mieli chęci ostatnio tutaj pisać i zaglądać... Więc po części czuję, że jednak tutaj komuś coś przeszkadza mojego[Nietylko R.]. A szkoda Nie lepiej napisać jasno o co chodzi?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 16:44   #2552
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Iw ja po prostu na razie nie czuję tego, co tu było rok temu. Mimo wszystko jestem za bardzo uzależniona
I czemu piszesz macie? A Ty nie?
Myślałam, że jesteś już naszą częścią..
Chciałabym też być integralną częścią tego wątku, ale jednak zdaję sobie sprawę, że nie było mnie tu od początku, cały czas i nie mogę się równać z Wami .
Wiem, że macie "drugie miejsce". Nie wiem jakie, nie wiem gdzie i nie wnikam, nie pytam bo widocznie ma mnie tam nie być.
Ale miło mi, że tak napisałaś
Nie lubię pchać się tam gdzie mnie nie chcą, ale ta sytuacja teraz przypomina mi bardzo tę która miała miejsce niedawno na maturzystkach. Też zrobiło się dziwnie, nieswojo, inaczej i powiem szczerze średnio miło. Nie chciałabym, żeby takie coś się powtórzyło.
Nie wiem też dokładnie o co chodzi i dlaczego uważacie, że jest inaczej. Pozostaje mi tylko się domyślać.

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 18:21   #2553
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

IW i milkNhoney wiem że możecie czuć się nieswojo. Po prostu my jak zauważyła IW mamy swoje miejsce na którym rozmawiamy inaczej bo bardziej się zżyłyśmy już, ale przecież z Wami też chcemy rozmawiać tu

Są tu po prostu takie osoby które nam nie odpowiadają, a może dokładniej jedna... no ale mniejsza z tym

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 18:32   #2554
Alatienka
Zadomowienie

Naprawdę dziwna atmosfera tu panuje. Mogę się tylko domyślać o co chodzi... Niby jestem na tym wątku od samego początku, ale teraz czuję się obco.

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 18:38   #2555
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
IW i milkNhoney wiem że możecie czuć się nieswojo. Po prostu my jak zauważyła IW mamy swoje miejsce na którym rozmawiamy inaczej bo bardziej się zżyłyśmy już, ale przecież z Wami też chcemy rozmawiać tu

Są tu po prostu takie osoby które nam nie odpowiadają, a może dokładniej jedna... no ale mniejsza z tym
Szanuję to i rozumiem, że macie swoje miejsce. Ale teraz to my - te z wątku które nie są ani stare ani nowe możemy czuć się nieswojo.
Skąd mamy wiedzieć czy na Waszym forum nie gadacie o nas, o tym co my tu piszemy... Dziwnie mi.
Myślałam, że na tym wątku taka sytuacja nie zaistnieje!

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
Naprawdę dziwna atmosfera tu panuje. Mogę się tylko domyślać o co chodzi... Niby jestem na tym wątku od samego początku, ale teraz czuję się obco.
Właśnie...

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 19:06   #2556
Ywonula
Zadomowienie

IW mogę przysiądz że o Was nie plotkujemy
Stary 2008-06-02, 19:30   #2557
uhahana
Zakorzenienie

Oj dziewczyny dziewczyny Fakt, dziwnie się zrobiło. Ale miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy. Osobiście kiedy przeczytałam o podobieństwie do wątku maturzystek, to mi się to nie spodobało hehe, bo nie przepadam za tamtejszym klimatem

Cała ta sytuacja jest na pewno spowodowana zmianą sytuacji. Przed maturą prawie nie było tu ruchu, było spokojnie, a teraz często piszą nowe osoby. Ja osobiście nie mam nic przeciwko [z jednym wyjątkiem, ale to się pewnie domyślicie] i powiem szczerze, trochę nie leży mi ostatnio tendencja do takiego zamykania się. Ale nic to. Miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy czym prędzej

Kurczę, a tak z normalnych () spraw, to gorąco chciałam przywitać naszą kochaną Alatienkę I wyrazić swoją miłość do Blaque, która zauważyła moją nieobecność Blaque kocham Cię!

Jakoś cały czas nie jestem w stanie nadrobić tego, co napisałyście od czwartku
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-02, 19:32   #2558
emememsik
po prostu Em :)

Dokładnie! Ten wątek to jednak nasz wątek, od zawsze. To znaczy, gadamy sobie, przychodzą nowe osoby, jest fajnie.
Tylko po prostu ja z kilkoma dziewczynami zżyłam się już bardzo.. I chciałabym im czasem powiedzieć o osobistych sprawach, o których normalnie na otwartym forum bym nie napisała.

IW, milkNkoney, nie wygłupiajcie się, fajnie, że tu jesteście. O Alatience już nie wspomnę, bo to stara wyjadaczka.
Stary 2008-06-02, 19:53   #2559
Alatienka
Zadomowienie

uhahana
em

mimo tego, co piszecie, to jakoś tak dziwnie. smutno wręcz wróciłam bo myślałam, że tu nadl po staremu barkowało mi tej 'normalności', napadów głupawek no i wzajemnego wspierania się, cieszenia z sukcesów ehhh stare czasy

Stary 2008-06-02, 20:20   #2560
blaque
Zakorzenienie

Dziewczyny to nie tak, że nowe osoby nie są tu mile widziane.
Tylko wiadomo, że to jest tak, że jesteśmy ze sobą zżyte i trudno nam ot tak pisać z nową osobą o tych samych sprawach.
Osobiście ja nie mam nic przeciwko nowym osobom tylko teraz jakoś tak dziwnie się zrobiło. Nie lubię jak ktoś wchodzi, przywita się, napisze 4 posty i znika.
Co do Was dziewczyny to naprawdę nie wiem, czemu tak myślicie.
Ja Was lubię. Jesteście z nami od dawna. Serio mówię, że nie traktuję Was inaczej niż resztę dziewczyn. Może tylko tyle, że jest większa zażyłość (nawet z Alatienką, chociaż cholera znikała )

Dobra, kobiety. Trzeba stawić czoła problemowi a nie chować głowę w piasek.
Cofam swoje słowa i walczymy o wątek. Za daleko to zaszło i nie chcę, żebyście czuły się źle tutaj.
Dla mnie jesteście świetne baby i lubię Was okropnie.
Jeśli Was uraziłam kiedyś swoimi słowami to przepraszam Was bardzo.

uhahana takie wyznania przed snem, to lubię
Też Cię kochom i f ogule
blaque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 20:27   #2561
Alatienka
Zadomowienie

blaque ja wszystko rozumiem. ale mam wrażenie że właśnie przez to moje znikanie za bardzo się od Was od tego wątku oddaliłam. sama sobie jestem winna ale brońboże nie chce, żebyście stąd odchodziły przeze mnie jeśli coś jest na rzeczy a nie chcecie pisać tutaj, to chociaż przez pw...

Stary 2008-06-02, 20:42   #2562
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Rozumiem, że też cieszycie sie, z zakończenia remontu Różyczki

Boooziu!
Chodzisz z mamusia do ZOO:e ek:
Nie wstydisz się?????? Bo dla mnie to siara w naszym wieku.......
Mimo, ze tęsknie za małpkami i słonikami
Ludzie się nie śmiali????

wszyscy się cieszą chyba że już nie smęce o remoncie...

a z mama się nie wstydze nigdzie chodzić jesteśmy jak dwie najlepsze przyjaciółki i nie uważam za sire chodzenia do zoo było super dawno tam nie byłam a teraz była okazja

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Hej

Byłam oddać krew dzisiaj
Cały dzien mam odpoczywać bo pół litra mi zabrali ( krwi, żeby nie było )
Nie moge za bardzo ręką ruszać bo cały czas mi krew leci z tej dziurki
Ogólnie nic mnie nie bolało i mam zamiar regularnie oddawać krew bo mam bardzo pozyteczną grupe krwi.

oj ja nie lubie jak mi pobierają krew ...

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dziewczyny to nie tak, że nowe osoby nie są tu mile widziane.
Tylko wiadomo, że to jest tak, że jesteśmy ze sobą zżyte i trudno nam ot tak pisać z nową osobą o tych samych sprawach.
Osobiście ja nie mam nic przeciwko nowym osobom tylko teraz jakoś tak dziwnie się zrobiło. Nie lubię jak ktoś wchodzi, przywita się, napisze 4 posty i znika.
Co do Was dziewczyny to naprawdę nie wiem, czemu tak myślicie.
Ja Was lubię. Jesteście z nami od dawna. Serio mówię, że nie traktuję Was inaczej niż resztę dziewczyn. Może tylko tyle, że jest większa zażyłość (nawet z Też Cię

zastanawiam się czy przypadkiem wy piszą posty o tym że atmosfera się tu popsuła i nie jest tak jak kiedyś nie macie na myśli mnie jeśli tak to wolę wiedzieć żę komuś nie pasuje tutaj choć to przykre by było...

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 21:00   #2563
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Ravissante, ty naprawdę nie łapiesz aluzji?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 21:12   #2564
blaque
Zakorzenienie

Ravissante czy Różyczko tak.

Alatienko nic nie jest na rzeczy A wszystko da się nadrobić. Dla mnie super, że jesteś. Przecież było tak, że dziewczyny musiały zniknąć na jakiś czas i widzisz, że praktycznie cała ekipa jest w całości, bez żadnych problemów. Dlatego jak dla mnie nie ma żadnego kłopotu
blaque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 21:18   #2565
Alatienka
Zadomowienie

to dobrze

Stary 2008-06-02, 21:32   #2566
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ravissante, ty naprawdę nie łapiesz aluzji?

wole jasne odpowiedzi niz domyslanie sie

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Stary 2008-06-02, 21:46   #2567
emememsik

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
Przecież blaque napisała jasno i wyraźnie.
Stary 2008-06-02, 21:50   #2568
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Przecież blaque napisała jasno i wyraźnie.

no to trudno jesli mnie tak nie lubicie to sobie ide nie lubie byc tam gdzie patrza na mnie wilkiem...

Stary 2008-06-02, 22:16   #2569
milkNhoney
Rozeznanie

zawsze można wcisnąć ignora na czyjeś wypowiedzi.

Rozumiem i szanuję to, że jest inne miejsce gdzie wolicie pisać i nie dzielić się z osobami niepowołanymi swoimi prywatnymi sprawami.

jeżeli moje wiadomości by kogoś irytowały, proszę dać mi znać
A mam nadzieję, że będzie tutaj jakoś lepiej Zauważyłam, że ostatnio dużo takich akcji jest na wizażu Przybywa dużo nowych ludzi, nie wiemy z kim mamy styczność i nie każdy ma ochotę pisać luźno przy wszystkich. Mam nadzieję, że jednak będziecie tutaj dalej pisać co nieco bo bardzo by tutaj smutno było bez Was. Właśnie to Wy jesteście tym [dobrym]klimatem wątku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-02, 22:20   #2570
emememsik

milkNhoney, pięknie napisane.
Stary 2008-06-02, 22:39   #2571
marta6704
Zakorzenienie

Uhahana: Jak zdrówko? Już lepiej?
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
marta ja też mam zamiar iść oddać krew, tylko najpierw muszę zrobić swoje badania krwi na różne pierdołki, mam skierowanie od lekarki i już się miesiąc wybieram i nie mogę się wybrać, może jutro pójdę

Boję się trochę tego oddawania krwi, ale chyba będę musiała przezwyciężyć ten strach
Nie bój się to nie jest takie straszne. Mi wszystkie badania zrobili na miejscu i było wszystko w porządku.
Naprawde sympatycznie i już nic mnie nie boli
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
marta pół litra Ci wzięli co za chamy no!
A czekoladke to możesz tu do mnie przysłać Zapewniam ze po 5 min nie będzie ani jednej
Ooo mama mi zabrała czekolady zostawiła only one
Tak bym się z wami wszystkimi podzieliła.

A co do tych rejestracji to ja gorączki dostaje, nie wiem co i jak!!
Nic kompletnie!! Ehh ale musze już powoli sie zarejestrować.

Co do milkNhoney to dobrze napisałaś
Tak szczerze to wystarczyło porównać twoje wypowiedzi do tego co pisała różyczka i można było dostrzeć róznice gołym okiem.
Ty wydajesz się sympatyczną osobą
I chyba nikomu tu nie przeszkadzać ( mi na pewno nie)
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 23:40   #2572
uhahana
Zakorzenienie

Marta No już zdecydowanie lepiej, chociaż jeszcze nie w pełni sił.

I cieszą mnie te ostatnie posty Nie róbmy cyrków, jest dobrze, heh

Co do rejestracji w tych systemach rekrutacyjnych, to ja w Gliwicach mam już prawie wszystko za sobą, łącznie z opłatą kwalifikacyjną, jeszcze "tylko" egzamin ;/ Ych!
A we Wrocławiu kapryszą i chcą zdjęcie w formacie cyfrowym, bez tego nie mogę nic dalej, a teraz nie wiem czemu, chyba przez gorączkę i tą moją przewlekłą chorobę, powyskakiwały mi na twarzy i dekolcie jakieś czerwone plamy i jak tu iść do fotografa ;/

U mnie w mieście ogłasza się jakaś firma, że szuka młodych ludzi do pracy sezonowej w Biurze Obsługi Klienta. Jak myślicie, gdzie jest w tym haczyk? Bo nie wierzę w bajki, a wymagań nie mają prawie wcale [można bez doświadczenia, sezonowo itp].
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 00:14   #2573
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

milkNhoney dziękujemy, ładnie to napisałaś. Ty tez jesteś jedną z tych osób tworzących tu dobry klimat

Alatienka
kochanie z Tobą jest wszystko ok, my się strasznie cieszymy, że wróciłaś! Jest inaczej, bo są nowe osoby, ale chyba nie gorzej. Zobaczysz za kilka dni klimat znów się oczyści i będzie jak kiedyś z napadami głupawki

Uhahana zdrowiej szybko!
A do fotografa walniesz kilo tapety i będzie
To zależy jaka praca. Do takich sezonowych pierwszych prac nie trzeba mieć doświadczenia, bo skąd je wziąć jak to pierwsza praca? Poszukaj to się przekonasz co jest grane

Cieszę się, że już po wszystkim i teraz będzie tylko lepiej.
Ja zmykam spać. Dobranoc Kochane

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 08:24   #2574
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Czuję się mega nie fair.. Mam nadzieję, że teraz będzie juz normalnie, a dziewczyny, które zostały ( MilkNHoney i IW) będą się dobrze czuły Bo to naprawdę głupio wyszło..Przepraszamy i obiecujemy poprawę!

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
mimo tego, co piszecie, to jakoś tak dziwnie. smutno wręcz wróciłam bo myślałam, że tu nadl po staremu barkowało mi tej 'normalności', napadów głupawek no i wzajemnego wspierania się, cieszenia z sukcesów ehhh stare czasy
To czemu nas opuściłaś córko marnotrawna?!

Marta
, jak ja Ci zazdroszczę oddania krwi.. Ja czułam sie świetnie po oddaniu, to takie fajne uczucie! Ale teraz czekam jeszcze 3 miesiące aż sie wszytko ze mną wyjaśni. Pobiorą mi jak też pół litra, ale tylko do badań..

Uhahana, w wakacje si.e nie choruje, zapamiętaj to sobie!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 08:52   #2575
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
no tak, bo tu trzeba byłoby wysilić trochę umysł.
Cytat:
no to trudno jesli mnie tak nie lubicie to sobie ide nie lubie byc tam gdzie patrza na mnie wilkiem...
żegnamy.
płakać nie będziemy.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 08:59   #2576
milkNhoney
Rozeznanie

Witam

piszę własnie z pracy bo nie mam zadużo pracy i oczywiście... wizaż
Moją aromatyczną hernate czuć w pokoju obok hehe.

Alatienka Ty tutaj się udzielaj częściej a napewno będzie lepiej i głupawki i radości
No nie ma co roztrząsać

Krwi nie mogę oddawać niestety bo mam zamałą wagę A chciałabym bo mam potrzebną grupę krwi.

Uhahana ja też muszę wysłać cyfrowe zdjęcie takie samo jak to przy papierach. Pójdę do fotografa i mi mam nadzieję, że zgra i nie będzie problemu. Może jakiś photoshop

aaa siedzę w biurze i w głowie przenoszę się nad wodę... słonko... plaża... i te spawy

Stary 2008-06-03, 09:01   #2577
krasulka7399
Zakorzenienie

O!! Widzę, że co nieco już się wyjaśniło Uwielbiam Was za bezpośredniość... hahaha

Niby są wakacje a prawie na nic nie mam czasu. Wczoraj cały dzień miałam coś do roboty, jeszcze mam malinowe to już w ogóle wszystko idzie mi dwa razy gorzej i dwa razy wolniej....

Uhahana, zdrowiej mi tam!

A i obcięłam włosy(nie wiem czy wspominałam), tzn mama mi ścięła bo ostatnio nie mam zaufania do fryzjerek w okolicy
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 09:14   #2578
laylaaa
Zakorzenienie

Alatienka mam nadzieję, że już zostaniesz

uhahana może nie ma haczyka, ja bym spróbowała.

krasulka mam tak samo, ciagle cos trzeba zrobic, załatwić, gdzies iśc..

kurcze, nie mogę się TUTAJ wkręcić.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 09:49   #2579
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
kurcze, nie mogę się TUTAJ wkręcić.
Damy radę!

Też na nic nie mam czasu. To jest aż śmieszne
Ale tak to jest-naprzykład dzisiaj do 15 mam czas zarezerwowany na opalanie, wiec nie ma go na zakupy Fajnie mieć takie wakacyjne problemy!

miałam pracowac od czerwca, a dalej sie obijam. Głupio mi, bo u mnie to prawie wszyscy pracują..ale cco tam, jest dobrze, to dobrze, odprzyszłeo tygodnia zacznę sie bujać z ulotkami, potem lipiec siepień w budkach. Zdąrze sie jeszcze napracować
No! To sie usprawiedliwiłam sama przed sobą
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 10:07   #2580

Ja lubię, gdy pobierają mi krew, nie podoba mi się tylko, gdy "grzebią" mi w ręku, żeby natrafić na żyłę, bo mam słabo widoczne i mało wyczuwalne.
A za to uwielbiam kroplówki, myślałam kiedyś, że mam jakieś problemy ze sobą, ale jednak jedni lubią to, a inni tamto. Podoba mi się, gdy ten zimny płyn "wlewa" się do żyły. Zawsze ustawiałam maksymalną prędkość "przepływu", bo wtedy można było naprawdę to poczuć. Świetne uczucie

A ja nie chcę pracować! Chcę się lenić i nic nie robić (to znaczy robić to w domu, bo nudzenie się w pracy to co innego)! Nie chcę tego stażu!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości