![]() |
#2551 |
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
a ja też mam teraz mieszane uczucia co do tego watku
![]() Sama się ostatnio udzielałam a jak widzę, niektórzy nie mieli chęci ostatnio tutaj pisać i zaglądać... Więc po części czuję, że jednak tutaj komuś coś przeszkadza mojego[Nietylko R.]. A szkoda ![]()
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że macie "drugie miejsce". Nie wiem jakie, nie wiem gdzie i nie wnikam, nie pytam bo widocznie ma mnie tam nie być. Ale miło mi, że tak napisałaś ![]() Nie lubię pchać się tam gdzie mnie nie chcą, ale ta sytuacja teraz przypomina mi bardzo tę która miała miejsce niedawno na maturzystkach. Też zrobiło się dziwnie, nieswojo, inaczej i powiem szczerze średnio miło. Nie chciałabym, żeby takie coś się powtórzyło. Nie wiem też dokładnie o co chodzi i dlaczego uważacie, że jest inaczej. Pozostaje mi tylko się domyślać. ![]()
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
IW i milkNhoney wiem że możecie czuć się nieswojo. Po prostu my jak zauważyła IW mamy swoje miejsce na którym rozmawiamy inaczej bo bardziej się zżyłyśmy już, ale przecież z Wami też chcemy rozmawiać tu
![]() ![]() Są tu po prostu takie osoby które nam nie odpowiadają, a może dokładniej jedna... no ale mniejsza z tym ![]()
#2554 |
Zadomowienie
|
Naprawdę dziwna atmosfera tu panuje. Mogę się tylko domyślać o co chodzi... Niby jestem na tym wątku od samego początku, ale teraz czuję się obco.
#2555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Skąd mamy wiedzieć czy na Waszym forum nie gadacie o nas, o tym co my tu piszemy... Dziwnie mi. Myślałam, że na tym wątku taka sytuacja nie zaistnieje! Cytat:
![]()
![]() |
#2556 |
Zadomowienie
|
IW mogę przysiądz że o Was nie plotkujemy
![]()
#2557 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cała ta sytuacja jest na pewno spowodowana zmianą sytuacji. Przed maturą prawie nie było tu ruchu, było spokojnie, a teraz często piszą nowe osoby. Ja osobiście nie mam nic przeciwko [z jednym wyjątkiem, ale to się pewnie domyślicie] i powiem szczerze, trochę nie leży mi ostatnio tendencja do takiego zamykania się. Ale nic to. Miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy czym prędzej ![]() Kurczę, a tak z normalnych ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakoś cały czas nie jestem w stanie nadrobić tego, co napisałyście od czwartku ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
po prostu Em :)
|
Dokładnie! Ten wątek to jednak nasz wątek, od zawsze. To znaczy, gadamy sobie, przychodzą nowe osoby, jest fajnie.
![]() Tylko po prostu ja z kilkoma dziewczynami zżyłam się już bardzo.. I chciałabym im czasem powiedzieć o osobistych sprawach, o których normalnie na otwartym forum bym nie napisała. ![]() IW, milkNkoney, nie wygłupiajcie się, fajnie, że tu jesteście. ![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
uhahana
![]() em ![]() mimo tego, co piszecie, to jakoś tak dziwnie. smutno wręcz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to nie tak, że nowe osoby nie są tu mile widziane.
Tylko wiadomo, że to jest tak, że jesteśmy ze sobą zżyte i trudno nam ot tak pisać z nową osobą o tych samych sprawach. Osobiście ja nie mam nic przeciwko nowym osobom tylko teraz jakoś tak dziwnie się zrobiło. Nie lubię jak ktoś wchodzi, przywita się, napisze 4 posty i znika. Co do Was dziewczyny to naprawdę nie wiem, czemu tak myślicie. Ja Was lubię. Jesteście z nami od dawna. Serio mówię, że nie traktuję Was inaczej niż resztę dziewczyn. Może tylko tyle, że jest większa zażyłość (nawet z Alatienką, chociaż cholera znikała ![]() ![]() Dobra, kobiety. Trzeba stawić czoła problemowi a nie chować głowę w piasek. Cofam swoje słowa i walczymy o wątek. Za daleko to zaszło i nie chcę, żebyście czuły się źle tutaj. Dla mnie jesteście świetne baby i lubię Was okropnie. Jeśli Was uraziłam kiedyś swoimi słowami to przepraszam Was bardzo. ![]() uhahana takie wyznania przed snem, to lubię ![]() Też Cię kochom i f ogule ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zadomowienie
|
blaque
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2562 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z mama się nie wstydze nigdzie chodzić jesteśmy jak dwie najlepsze przyjaciółki i nie uważam za sire chodzenia do zoo było super dawno tam nie byłam a teraz była okazja ![]() ![]() Cytat:
oj ja nie lubie jak mi pobierają krew ... ![]() Cytat:
zastanawiam się czy przypadkiem wy piszą posty o tym że atmosfera się tu popsuła i nie jest tak jak kiedyś nie macie na myśli mnie
![]() ![]()
![]() |
#2563 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ravissante, ty naprawdę nie łapiesz aluzji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Ravissante czy Różyczko tak.
Alatienko nic nie jest na rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
to dobrze
![]()
#2566 |
Wtajemniczenie
|
wole jasne odpowiedzi niz domyslanie sie
#2567 |
|
Przecież blaque napisała jasno i wyraźnie.
![]()
![]() |
#2568 |
Wtajemniczenie
|
no to trudno jesli mnie tak nie lubicie to sobie ide nie lubie byc tam gdzie patrza na mnie wilkiem... ![]()
#2569 |
Rozeznanie
|
zawsze można wcisnąć ignora na czyjeś wypowiedzi.
Rozumiem i szanuję to, że jest inne miejsce gdzie wolicie pisać i nie dzielić się z osobami niepowołanymi swoimi prywatnymi sprawami. jeżeli moje wiadomości by kogoś irytowały, proszę dać mi znać ![]() A mam nadzieję, że będzie tutaj jakoś lepiej ![]() ![]()
#2570 |
|
milkNhoney, pięknie napisane.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2571 | ||
Zakorzenienie
|
Uhahana: Jak zdrówko? Już lepiej?
![]() Cytat:
Naprawde sympatycznie i już nic mnie nie boli ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak bym się z wami wszystkimi podzieliła. A co do tych rejestracji to ja gorączki dostaje, nie wiem co i jak!! Nic kompletnie!! Ehh ale musze już powoli sie zarejestrować. Co do milkNhoney to dobrze napisałaś ![]() Tak szczerze to wystarczyło porównać twoje wypowiedzi do tego co pisała różyczka i można było dostrzeć róznice gołym okiem. Ty wydajesz się sympatyczną osobą ![]() I chyba nikomu tu nie przeszkadzać ( mi na pewno nie) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() I cieszą mnie te ostatnie posty ![]() ![]() ![]() Co do rejestracji w tych systemach rekrutacyjnych, to ja w Gliwicach mam już prawie wszystko za sobą, łącznie z opłatą kwalifikacyjną, jeszcze "tylko" egzamin ;/ Ych! A we Wrocławiu kapryszą i chcą zdjęcie w formacie cyfrowym, bez tego nie mogę nic dalej, a teraz nie wiem czemu, chyba przez gorączkę i tą moją przewlekłą chorobę, powyskakiwały mi na twarzy i dekolcie jakieś czerwone plamy i jak tu iść do fotografa ;/ U mnie w mieście ogłasza się jakaś firma, że szuka młodych ludzi do pracy sezonowej w Biurze Obsługi Klienta. Jak myślicie, gdzie jest w tym haczyk? Bo nie wierzę w bajki, a wymagań nie mają prawie wcale [można bez doświadczenia, sezonowo itp].
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
milkNhoney dziękujemy, ładnie to napisałaś. Ty tez jesteś jedną z tych osób tworzących tu dobry klimat
![]() ![]() Alatienka kochanie z Tobą jest wszystko ok, my się strasznie cieszymy, że wróciłaś! ![]() ![]() Uhahana zdrowiej szybko! ![]() A do fotografa walniesz kilo tapety i będzie ![]() To zależy jaka praca. Do takich sezonowych pierwszych prac nie trzeba mieć doświadczenia, bo skąd je wziąć jak to pierwsza praca? Poszukaj to się przekonasz co jest grane ![]() Cieszę się, że już po wszystkim i teraz będzie tylko lepiej. Ja zmykam spać. Dobranoc Kochane ![]()
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Czuję się mega nie fair.. Mam nadzieję, że teraz będzie juz normalnie, a dziewczyny, które zostały ( MilkNHoney i IW) będą się dobrze czuły
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Marta, jak ja Ci zazdroszczę oddania krwi.. Ja czułam sie świetnie po oddaniu, to takie fajne uczucie! Ale teraz czekam jeszcze 3 miesiące aż sie wszytko ze mną wyjaśni. ![]() Uhahana, w wakacje si.e nie choruje, zapamiętaj to sobie! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() piszę własnie z pracy bo nie mam zadużo pracy i oczywiście... wizaż ![]() Moją aromatyczną hernate czuć w pokoju obok hehe. Alatienka Ty tutaj się udzielaj częściej a napewno będzie lepiej i głupawki i radości ![]() No nie ma co roztrząsać ![]() Krwi nie mogę oddawać niestety bo mam zamałą wagę ![]() Uhahana ja też muszę wysłać cyfrowe zdjęcie takie samo jak to przy papierach. Pójdę do fotografa i mi mam nadzieję, że zgra i nie będzie problemu. Może jakiś photoshop ![]() aaa siedzę w biurze i w głowie przenoszę się nad wodę... słonko... plaża... i te spawy ![]()
#2577 |
Zakorzenienie
|
O!! Widzę, że co nieco już się wyjaśniło
![]() Niby są wakacje a prawie na nic nie mam czasu. Wczoraj cały dzień miałam coś do roboty, jeszcze mam malinowe to już w ogóle wszystko idzie mi dwa razy gorzej i dwa razy wolniej.... Uhahana, zdrowiej mi tam! ![]() A i obcięłam włosy(nie wiem czy wspominałam), tzn mama mi ścięła bo ostatnio nie mam zaufania do fryzjerek w okolicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Alatienka mam nadzieję, że już zostaniesz
![]() uhahana może nie ma haczyka, ja bym spróbowała. krasulka mam tak samo, ciagle cos trzeba zrobic, załatwić, gdzies iśc.. kurcze, nie mogę się TUTAJ wkręcić.
#2579 |
Zakorzenienie
|
Damy radę!
![]() Też na nic nie mam czasu. To jest aż śmieszne ![]() Ale tak to jest-naprzykład dzisiaj do 15 mam czas zarezerwowany na opalanie, wiec nie ma go na zakupy ![]() miałam pracowac od czerwca, a dalej sie obijam. Głupio mi, bo u mnie to prawie wszyscy pracują..ale cco tam, jest dobrze, to dobrze, odprzyszłeo tygodnia zacznę sie bujać z ulotkami, potem lipiec siepień w budkach. Zdąrze sie jeszcze napracować ![]() No! To sie usprawiedliwiłam sama przed sobą ![]()
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię, gdy pobierają mi krew, nie podoba mi się tylko, gdy "grzebią" mi w ręku, żeby natrafić na żyłę, bo mam słabo widoczne i mało wyczuwalne.
A za to uwielbiam kroplówki, myślałam kiedyś, że mam jakieś problemy ze sobą, ale jednak jedni lubią to, a inni tamto. Podoba mi się, gdy ten zimny płyn "wlewa" się do żyły. Zawsze ustawiałam maksymalną prędkość "przepływu", bo wtedy można było naprawdę to poczuć. Świetne uczucie ![]() A ja nie chcę pracować! Chcę się lenić i nic nie robić (to znaczy robić to w domu, bo nudzenie się w pracy to co innego)! Nie chcę tego stażu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.