|
|
#2551 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Witajcie! Jestem nowa na tym forum. Widzę ze jesteście dobrze już zorientowane co do organizacji ślubów i wesel. Widzę ze jest już tu bardzo dużo informacji ale nie mam ,aż tyle czasu by wszystko przeczytać ,wiec jeśli będę zadawać powtórkowe pytania nie krzyczcie plis!!! Swój dzień mam już zaplanowany na sierpień 2010. Mamy już salę i DJ. Poszukuje dobrego kamerzysty i fotografa jeśli możecie to pomórzcie. Sukni jeszcze nie znalazłam ale mam nadzieje ze znajdę już cos na targach w listopadzie – bo podobno ma tam by wszystko od A do Z . Jeśli chodzi o doświadczenie to ja szczerze mówiąc nie mam dużo wiedzy ale byłam na weselu w Magnoli oraz w Magnacie i nie chciała bym tam mieć swojego wesela Bohema całkiem fajna super efekty świetlne jedzenie smaczne ,lecz sala mnie nie uwiodła no i obsługa była kiepska jak się bawiliśmy w czerwcu tego roku. A gdzie wy miałyście lub będziecie mieć swoje wesela? |
|
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim Panna Młodym ślubującym w ten weekend życzę Wszystkiego Najlepszego na Nowe Drodze Życia
Ja jutro również będę sie bawić na weselu .Ja swoje wesele ma w Kamracie na Zalesiu (nigdy tam nie byłam na weselu ale lokal bardzo przypadł mi do gustu ma swoje wady jeśli chodzi o salę do tanczenia mogłaby być większa i dojazd, pozatym jak narazie same plusy), kamerzyste mam K. Bienka a fotgrafem będzie jego mama, z wyborów jestem zadwolona a swoje wesele zaczełam palnować w listopadzie zeszłego roku, ślubuję 18.10.08 do ślubu zostało 22 dni
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-09-26 o 21:24 |
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
dagunia prosze powiedz co wybrałaś u p. K. Bieńka jeśli chodzi o filmowanie, jakieś specjalne czołówki czy podstawowy pakiet? I gdzie będziecie mieć zdjęcia jeśli można wiedzieć! Byliśmy wczoraj u niego i wyszłam z wielką głową, przedstawił nam wiele mozliwości i teraz mam dylemat co wybrać!
|
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do planowania zaczelismy w grudniu 2007 roku, wesele bedzie w sierpniu 2009.
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim Panna Mlodym ślubującym w ten dzień życzę wszystkiego najlepszego,
pogoda Wam dopisuje, ahh jak ja bym chciala miec taka
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja siostra miała tam wesele i kuzynka. Jesli chodzi o jedzenie i całą reszte to nie mam nic prócz tego że jak byłam na jednym weselu to była włączona klima i na sali było zimno jak ktoś siedział na wpros jej.
|
|
|
#2557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka miałam w tym Kamracie i sobie chwaliła
![]() obsługa super , jedzenie pyszne i nie drogo. Oczywiście dołączam się do życzeń dziewczyn dla Panien Młodych dzisiejszego wieczoru oby było dziś wszystko tak jak tego chcecie i żeby to szczęście trwało długie lata
|
|
|
|
#2559 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chcę cie martwic ale zwróć uwagę na to co robią kelnerki , podczas wesela na zapleczu . Osoby tam pracujące łącznie z kierowniczką nie sa moim zdaniem odpowiedzialne –czego z pozoru nie widać (poniewaz moja koleżanka zamawiając wesele mówi ze wydawało jej sie wszystko profesjonalnie) Talerzyki wymieniają w sumie gdzieś co 30min jak dla mnie za rzadko ,i obsługa nad ranem bawi się z gośćmi. Jak dla mnie to jeden z najgorszych minusów tego lokalu. Mniej my nadzieje ze to może zdarzyło się tylko jak ja byłam albo już załoga została wymieniona |
|
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
Moje Kochane,
slub byl CUDOWNY, teraz jestesmy w podrozy poslubnej, zdam relacje i pokaze zdjecia jak wrocimy pa, pa Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2008-10-06 o 01:25 |
|
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Melduje się na pokładzie panna młoda 2010 Mój slub dokładnie 21 sierpnia 2010roku. Na razie mamy zarezerwowaną salę, w tym tygodniu dj. Przeczytałam dokładnie pierwszą część wątku i jestem na bieżąco z drugą i powiem Wam, że jesteście skarbnicą wiedzy. Sama korzystam z Waszych porad i wskazówek za co dziękujęPozdrawiam serdecznie
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
DORISO Wszystkiego Najlepszego !! Mieliście przepiękną pogodę, oby całe Wasze życie było tak promienne. Udanej podróży poślubnej
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
moonikkaa oczywiście zadam relacje z wesela ale przyznam się że byłam tam już na 3 weselach i dlatego tą sale wybraliśmy a poza tym mój TŻ zna właścicieli. Naprawdę nie masz się co martwić .
Jeśli chodzi o Castor to znajoma nakryła jak na poprawinach podjechały 3 samochody od strony kuchni i obsługa wynosiła jej jedzenie i później zabrakło dla gości.
|
|
#2564 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() słuchajcie mam do was pytanie czy któras z was była lub mała wesele w Tokarni w Skansenie? Jeśli tak to proszę was o jakieś info na temat tej imprezy jak ona wygląda itp z opisu super ale jestem ciekawa jak na żywo |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, w końcu mam jakieś zdjęcia (póki co tylko amatorskie) ze ślubu, to się pochwalę
![]() Właśnie wróciliśmy z podróży poślubnej nad morze, super było A przy okazji zrobiliśmy sesję nad morzem. Jak jesteście ciekawe efektów, to część jest pod tym linkiem (niestety więcej zdjęć od fotografa nie posiadam póki co ), ale jak będę miała jakieś to wrzucęhttp://www.inter-foto.pl/fotografia-slubna
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę jaka piękna para młoda
![]() Agunia wyglądałaś przepięknie... i jaki super torcik aż mi się zachciało czegoś słodkiego !!! Super sesja nad morzem
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torcik oczywiście od Braci Janusz, pychota, goście nawet podchodzili po dokładkę! Polecam!
|
|
#2568 |
|
Zadomowienie
|
oj racja racja
ślicznie. a te sesja nad morze po prostu cudo ![]() aguniu jeszcze raz wszystkiego najwspanielszego na nowej ale za to jak wspaniałej drodze życia ![]() my w ten weekend też małą sesję sobie zrobiliśmy. a dokłandniej 5h sesję i ponad 400 zdjeć. pare zaprezentuje ![]() aaaa fryz inny bo obcięte włoski miałam. makijaż własny. pomysły także własne
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze pare
![]() więcej wrzucać nie bede bo nie chce was do końca zanudzic bo ileż można mnie oglądac ![]() zdjęcia są prosto od fotografa bez żadnej obróki - czysto robocze zdjecia. teraz jeszcze obróbka i wybór do albumu ![]() także milego odlądanie. wrrr jakoś padła od zmniejszania
Edytowane przez madziadominik Czas edycji: 2008-09-29 o 16:02 |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
madziu dzięki śliczne
![]() A Twoje zdjęcia też super, mam wrażenie że bawiliście się na sesji tak dobrze jak my na swojej (ja moją mogłabym co tydzień powtarzać, tyle radochy przy niej miałam i tak nie ma kilku zdjęć jak biegałam po plaży jak szalona itp, czekam niecierpliwie na pozostałe ) Fajna pamiątka
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia boska sesja nad morzem!!! mieliście super fotografa i widac ze Wy sie swietnie bawicie
Madziu fotki również bardzo fajne Ja juz nie moge sie doczekac swojego
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
Piekne zdjecia dziewczyny
tez marzylam o sesji nad morzem, moze za rok jelsi nie sprzedam sukienki :PMAdzia bardzo pozytywna zmiana, fryzura super,podbaja mi sie takie fryzurki ale ja nie moge sobie pozowlic bo mam krecone wlosy i szope
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia Madzia !!! Fajne miejsca sobie wybraliście, wyglądacie na nich bardzo naturalnie, w ogóle widać po nich , że są robione dobrym aparatem
![]() Obie z Agunią widać, że świetnie się bawiłyście na tych sesjach ![]() A ja nie mam jeszcze fotografa
|
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki świetne te Wasze zdjęcia, tyle w nich emocji i uczucia
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Madzia boskie zdjęcia
) poprostu zarażacie tą radością !!Agunia82 sesja z plaży pełna romantyzmu... Niby każda sesja odnosi się do tego samego tematu a jest coś co te zdjęcia różni , nie tylko pary są inne , ale i cała oprawa. Ale mi się humorek poprawił jak obejrzałam Wasze sesje. Dziewczyny cudna pamiątka
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was po...!
![]() My mamy mamy już sakramentalne "tak" za sobą. Nie mam jeszcze fotek, ale jak tylko cos dostanę to wkleję!!! Pozdrawiam!!! |
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
Agunia, Madzia - piękne sesje. Powaliła mnie i ta nad morzem i Twoje pomysły Madziu. Prtzy okazji - super fryzurka.
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Bo te Panny jak tylko za mąż wyjdą to się zmieniają
a to nowa fryzurka a to styl ubierania ... małżeństwo uskrzydla , przynajmniej na początku ...
|
|
|
|
#2579 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się że razem z Maximą86 będziemy ślubować w ten sam dzień
Maxima napisz mi w którym Kościele będziesz miała ślub i którą salę zamówiłaś. |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
To skoro się tak zdjęcia podobają to daje jeszcze kilka
1. takiego ładnego psiurka dorwaliśmy na plaży dziękujemy właścicielowi Maksia za wypożyczenie go do sesji ![]() 2. toast dla nieocenionej kumpeli która duuuuużo nam pomogła i na ślubie i przy sesji 3. kubusiowy latawiec to jest to co tygryski lubią najbardziej! 4. Nie dogonisz mnie! )
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

.

), ale jak będę miała jakieś to wrzucę