|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
To znów ja piszę i wcale nie napiszę, że jest lepiej, ze wzięłam się za porządne P. Ja chyba nie potrafie. Jestem beznadziejna i tyle. Zamiast P ja przez ostatnie dni jadłam jakies 1000kcal-paranoja. 1000 kcal moze nie samej zdrowej żywności bo pojawiły sie lody i wogóle, ale wliczone w częśc dnia. Najgorsze jest to, ze już myśle co zobic dzis na obiad i wogole, żeby dzis tez nie było za wiele i myśle o tym tak podświadomie. Cały dzień chce zaplanowac pod tym względem zamiast cieszysc sie życiem. Po co ja sobie to robię. Jetsem do d... Nawet zmobilizowac się nie umiem, a w końcu tu chodzi o moję życie i zdrowie. Postanowiłam, ze chyba zacznę wstawiac jadłospisy na NCJ żebyscie mnie jak cos tam opieprzały i wogóle to moze pomorze. Tylko się zastanawiam czy one się wogóle nadają do publikacji. Przepraszam, że wszytskie moje posty tak tylko o sobie i o sobie, ale ja już nie wiem co mam robic czy ja jestem na tyle głupia, że chce się doprowadzic do stanu, w którym w szpitalu będą karmic mnie rurką paranoja. I wogóle zaczęły się znów pojawiac wyrzuty kiedy np ja jem kolacje, a mój tata nie i nie patrze na to, ze on godzine temu jadł wielki obiad jakis tam akrczek czy cos podobnego ociekającego tłuszcem, a potem jeszcez zapewne coś przekąsi. Nie on nie je kolacji to mozę ja też nie powinnam. Przepraszam za tego posta.
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i bardzo dobrze, że mówisz o sobie. Lepiej Cię poznamy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
iza_wiosenna miłego wyjazdu
![]() zazdroszcze Wam że macie takie pozytywne nastawienie .. moje zycie jest takie nuudne... nic mi nie sprawia takiej przyjemnosci jak kiedys ![]() ![]() ![]() ale dzisiaj MOZE pojde na konie do innej stadniny ![]() ![]() [wysłalam jeszcze raz porcje zdjęć ![]()
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejkuu, jakaś ty chudziutka..i te nóżki.. a zdjęcia wysłałam. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a nad P się zastanów, widziałam Twą fotke i chudzinka z Ciebie. Cytat:
![]() A właśnie ja zauważyłam, że pomijając anoreksjee (ekheem) o której w zasadzie nikt nie wie tak dogłębnie z otoczenia to w moim życiu wiele się zmieniło odkąd schudłam. Jest lepiej, o wiele lepiej, gdyby nie te całe zakichane ED. Cytat:
![]()
![]() |
#2557 | |
Rozeznanie
|
czy ja też mogę prosić? filifionka-bezogonka@wp.pl
Cytat:
![]() póżniej w domu moj facet jak mnie zobaczył w pizamkie stwierdził ze mam juz tak chude nogi ze niedługo sie pode mną połamią... i powinnam sie dobrze z tym czuć, powinnam też to zobaczyc.. ale patrzyłam w lustro i ciagle widziałam tłuszcz, a wszystko mi podpowiadało, ze tak tylko mowią, ze kłamia.. i znow nie zjadłam kolacji ;( Do tego za miesiac ide na wesele, takie troche dziwne, bedzie grill , ognisko, ale i tańce... nie mam sie w co ubrać, ani nie mam pomysłu co kupić, a kupic musze... a nienawidze przymierzać ciuchów i ogladać sie s lustrach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Wtajemniczenie
|
Filifionko .. ja wiem, że to przez ED, ale popatrz- mówią Ci, że niedługo znikniesz, że masz takie chude nóżki..coś w tym naprawdę musi być, postaraj się w to uwierzyć .. i nie odchudzaj się, nie głodź bo tylko się niszczysz. Znajomi napewno mówią prawdę, bo niby dlaczego mieliby kłamać ?
btw. to przypomniało mi się jak kiedyś na wf-ie nie miałam siły biegać..to nauczyciel powiedział, że mam anoreksje..a ja czułam wtedy się taak grubo i myślę sobie 'co on do cholery mówi ? ja i anoreksja ?! ' ![]()
#2559 |
Rozeznanie
|
a możecie mi cos doradzic w sprawie ubrania, coś eleganckiego ale niezobowiązującego bo wiadomo tak trudno w koncu to wesele ale z drugiej strony, grill, ognisko i trawniczek, tylko tance w salonie...
nienawidze chodzic po sklepach dlatego musze isc z dokładnym planem co kupic |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam kcuki za wasze P ![]() Cytat:
Fajnie, że postanowiłas wreszcie zadab o swoje zdrowie. no to nie jest tak, ze mozna zostawic sobie decyzję na p na miesi ac óxniej. Wszystko nam zanika i trzeba szybcutko tyc, niesety Mongan. O matko jestes śliczna,ale jestes przeraxliwe chuda. To zdjęcie w czarnych leginsach bardzo smutno wygląda. Cholera, tez tyle ważyłam 1,5 miesiąca temu. Ale masz więcej niż 168? Niemozliwe, żebysmy były jednakowo chudziutkie. ![]() Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2008-08-28 o 12:06 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Wtajemniczenie
|
Mongan ale Ty chudzinka jestes
![]() ![]() Iza udanego wyjazdu ![]() Taka nie inna musisz powaznie podejsc do P i nie odwlekac tego,szkoda zdrowia i zycia ![]() ![]() K0chana musisz koniecznie isc do psychologa ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzi omto, ze nie masz grubych kości lub jakis męskich bioder czy braku wcięcia w talii. Wszystko jest, malutkie i urocze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
Tak myślałam, że ten post zabrzmi tak jakbym miałam jakieś problemy...i że będziecie mi kazać iść do psychologa. Ok i tak pójdę, bo muszę (inaczej rodzice mi nie dzadzą spokoju) ale ja nie mam problemow z jedzeniem i trudo mi uwierzyć ze waze tylko 42kg, wyglądam na 50kg, to mnie stresuje, ża oni każa mi przytyć na siłe i wpędza w kompleksy, bo wychodzi na to, że ja ze swoją wagą nie mogę być ładna. ciągle słysze, jesteś brzydka bo za chuda;/ a ja chcę być ładna, może nawet więcej uwagi przykładam do swojego wyglądu niż moje koleżanki.
-Czyli psycholog po tej rozmowie nic nie powie moim rodzicą? dodam że jestem niepełnoletnia... Edit:ahaa zapytam się Was o jeszcze jedno bo przechodziłyście przez to, i lepiej się znacie na konsenkwencjach odchudzania. Czy może to być przyczyną zaburzeń hormonalnych? tzn. miałam niedawno badania na hormony było wszystko ok, a teraz nagle wszystko się pomieszało;/ do tego zaczęły mi włosy wypadać, ciągłe infekcje bakteryjne i grzybiczne... Czy moja matka ma racje w tym co mówi?;| pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jesteś ładna ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do rodziców, rozmawiałam, mówiłam,że mam wystarczające kompleksy i nigdy nie sądziłam, że oni będą przyczyną kolejnych, że boli mnie krytyka mojej figury, którą słysze przy każdym wyjsciu z mojego pokoju kiedy tylko mnie zobaczą. Robią sobie żarciki, straszą dzieci, żeby jadły bo będą takie chude jak ja, itd. A matka mi na to: że taka prawda, że dla własnego dobra mam przytyć, bo mogę się podobać facetą z twarzy bo mam ładną, ale cały mój wizerunek psuje moja figura, jak ją zobaczą to odrazu jestem skreślona ![]() Do tego dochodzi ciągła krytyka moich wlosów-matka chodzi naokoło mnie i sprawdza moją glowe, mówi, ze zostane łysa i panikuje;/ jakby wogóle wsyydziła sie mnie, że jej córka ma żadkie włosy i jest szczupła;/ a co druga dziewczyna jest taka jak ja, przeciez nie odstaje z tą wagą, pełno szczupłych dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem pewna, ze wydaje Ci sie, ze wyglądasz na więcej. Ja jeszcze niedwno wazyłam 42 kg i tez uważałam, że jestem akurat i nie musze nic tyc. ale własnie na tym polegaja zaburzenia odzywiana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Wtajemniczenie
|
Powiedziała, że mam czekać. Że to normalne jeśli dużo schudłam i mogę czekać nawet kolejne pół roku, ale mam czekać. I dziękować ;* .
![]() |
#2570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak myslicie? Jestem na diecie, dzisiaj juz 17 dzien. Na poczatku na czczo wazylam 52,5 kg. Jem sobie 1500 kcal, ale przez 2 dni zdarzylo sie 4000 kcal (imprezy). Na poczatku po 10 dniach schudlam 1 kg i wazylam 51,5kg, zaznaczam, ze mialam wtedy okres i zwazylam sie 5 dni po pierwszej imprezie. Zdziwilam sie, ze mimo to schudlam. Teraz jestem drugi dzien po drugiej imprezie i moja waga wskazuje 53 kg! Jestem w szoku, bo zamiast schudnac, to ja jeszcze tyje na tych 1500 kcal. Mysle sobie, ze przeciez przez ta jedna impreze nie moglam przytyc, ze to chyba tak mi sie waga zatrzymala, ale sama nie wiem. Moze powinnam byc bardziej cierpliwa? Postanowilam, ze do 6 wrzesnia nie bede sie wazyla i zobaczymy czy waga wtedy spadnie. Ale doła juz mam, ze tyle sie mecze i jeszcze na dodatek przytylam. Nawet wyliczajac 17 dni * 500 kcal (bo tyle sobie odjelam od zapotrzebowania) wynosi 8500 kcal. Z 5000 kcal nadmiaru (bo dwie imprezy czyli 4000 kcal (tyle zjadlam) - 1500 kcal (tyle powinnam zjesc) = 2500 kcal (nadmiar) * 2 dni = 5000 kcal). Czyli, ze musze odjac od 8500 kcal te 5000 kcal = 3500 kcal, a to jest 0,5 kg.. Czyli powinnam wazyc pol kilo mniej, a tu sie okazuje, ze ja jeszcze waze wiecej
![]() toffiee powinnas przytyc, bo z tego co sie orientuje masz wieksza niedowage niz ewelka ![]()
#2572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Plameczko a może to wahanie ? Skoro wcześniej na tym chudłaś to niemożliwe, żebyś teraz przytyła.
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Laski żadnego przestawania przybierania na wadze! plamuś z wagą jest tak że nawet jakbyś weszła 5 razy w ciągu dnia to ona 5 różnych wartości pokarze. waż się raz na tydzień. Fachowo to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. a to o co pytasz to nie czytałam. liczenie kalorii i cyferki stały się ostatnio dla mnie zbyt skomplikowane
![]()
![]() |
#2574 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Toffiee mam 170cm. Dokładnie nie wiem ile waże, bo nie mam wagi w domu, ale mysle ze znowu schudłam a ostatnio wazylam 43-42kg...
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
Założyłam temat na modzie.. o! moj pierwszy w życiu, może macie jakieś fajne pomysły
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275752 bo moja wyobraxnia jest ostatnio bardzo uboga ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
Plameczko to moze byc wahanie na kilka dni
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Przyczajenie
|
witam, będe musiała przyłączyć sie do was, bo mam anoreksje i CHCĘ z tego wyjść. zaglądam tu już badzo długo i wiele razy obiecywałam sobie, że już kończe z tym ale jakoś nie potrafiłam. powiem jeszcze tylko,że mam już za sobą pobyt w szpitalu i tam przytyłam duzo tzn. i tak za mało ale ładnie pracowałam i wyszłam. w domu już tak ie jest ładnie, nie schudłam ale też nie przytyłam. dzisiaj ide do psychiatry na kontrole(co 2 tygodnie) zobaczymy co powie...
ale juz na nic nie czekam TERAZ wygram z tymi chorymi myślami i mam nadzieje że wytrwam z Waszą pomocą ![]() a narazie to tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.