GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-27, 21:01   #2551
Zuziunia
BAN stały

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Nikogo nie ma, a ja spać nie mogę...nudzi mi się.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 21:13   #2552
tola3804
Zakorzenienie

A ja tak bardzo chciałabym się wreszcie wyspać... A wiem, że położę się, a i tak nie będę mogla spać przez zgagę i kręgosłup...
Stary 2008-10-27, 21:15   #2553
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
A ja tak bardzo chciałabym się wreszcie wyspać... A wiem, że położę się, a i tak nie będę mogla spać przez zgagę i kręgosłup...
Już nie długo...kręgosłup odpocznie, ale wątpię abyś spała, chyba że dzidzia będzie spać ładnie
Stary 2008-10-27, 21:42   #2554
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Ano dziwnie - piersi mi "przeszkadzaja" nie bola nie ciagna ale spac nie moge no.... mam na okraglo rozstroj zoladka nawet jak nic nie zjem to i tak mnie meczy i w zyciu nie mialam zgagi a teraz mnie meczy to cholerstwo..... nie jadlam nic kwasnego nic slodkiego a meczy.... wiec sama nie wiem co to ma byc. I na bank mialam/mam dni plodne jak nigdy bez zadnego wspomagania mialam sluzu jakbym sie w kisielu wykapala no ale to jeszcze przyjdzie mi poczkeac troche zanim sie cos dowiem ale zgaga jest paskudan teraz wiem co Tola miala na mysli.....

Hm hm, zastanawiajace. Az normalnie nie wiem co napisac. Mnie to sie wydaje ze ty moze masz mega owulacje. Do roboty wiec. No bo jesli masz dni plodne no to nie fasolka nie.
O zgadze tez juz co nie co wiem, ostatnio probowala sie ze mna zaprzyjaznic, ale pogonilam glupia

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
No wiem że muszę do lekarza iść ale... małż czasu nie ma po10 godzin po za domem. Dba o reputacje.

Małż na badaniach nie był i mówi że pódzie jedynie w PL a do PL jedziemy w maju. No niby chce być tatusiem ale to oddawanie chłopaków go upokarza. Ja już sama nie wiem co mam myśleć. Ja jakoś muszę (a raczej musiałam) świecić dupą przed lekarzem i jakoś to przeżyłlam, a łon niechce do słoiczka bo to cytuje odrażające.

Piwusia normalnie bierz tego swojego malza na konkretna rozmowe. Co upokarza? Co upokarza? A jak my musimy rozkraczac sie przed obcymi to to nie jest upokarzajace? Chce miec dzidzie to musi sie poswiecic.
Moj zalatwil sprawe a ja tylko zanioslam bo powiedzial ze w zyciu tego nie zrobi. Wyreczylam go troszke ale do kubeczka sam musial narobic Nie widzialam w tym nic odrazajacego, a pani w laboratorium powiedziala ze to normalka i ze nie pierwsi i nie ostatni jestesmy.

Moj maz byl ze swoimi wynikami u lekarza i mamy zielone swiatlo na staranka. I tak byly dwa staranka w tym cyklu, no ale nie wyszlo
W kazdym badz razie jak tylko zafasolkuje to mam sie zglosic, bede od poczatku na jakichs wspomagaczach.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 06:37   #2555
loni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Loni jak sie masz kochana.
A dziękuję Syluś
Dzisiaj jedziemy do drugiego urologa i zobaczymy co tam wybada u mojego Męża.

Wiecie co, jeszcze nawet nie podjęliśmy konkretnych kroków a nawet decyzji CO DALEJ?, a już tyle kasy nam poszło na lekarzy, że szok. Jak sobie pomyślę co moglibyśmy sobie za to kupić to jestem wściekła.
A tu na okrągło, najpierw moja diagnostyka, później moja infekcja, posiewy bakteriologiczne, o aptece nie wspomnę.................. ...

A inni, nie dość że bez problemu doczekają się upragnionego dzidziusia, to jeszcze narzekają że będzie np. chłopczyk a oni chcieli dziewczynkę

Syluś widzisz, martwiłaś się że Twój mąż musiał pojechać do PL, a tu takie DOBRE WIADOMOŚCI przywiózł. Mówiłam Ci

Zobaczysz, niedługo będziesz pieśćić swojego bąbelka w ramionkach

Tylko ciiiiiiiiiiiiiiii
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 06:56   #2556
Kathi75
Zakorzenienie

witam laseczki jak samopoczucia u mnie buro i ponuro ale fajnie jest zaraz zmykam po zakupy bo ma padac i bede znow uziemiona hihi
Wczoraj zamierzalismy polozyc malego w jego pokoju pierwszy raz i co??? I spalismy we troje bo Max sie zbuntowal ale czas ma do niedzieli a potem ostro do boju na razie po przyjezdzie troche ulgowo go traktuje

Jutro jade na caly dzien do mamy nie bede pisac bo ona laptopa bratu dala i kiszka ale we czwarteknadrobie zaleglosci

Loni nie podlamuj sie i nie licz ile pszlo ja mysle za jak juz bedziesz w ciazy bedziesz mowic nie wazne ile wydalismy wazne ze mamy kruszynke a co do plci i rozczarowan to tez tego nie rozumiem jak mozna sie sfiksowac na jedna plec . Ja chcialabym corcie ale jak bedzie chlopiec bedzie rownie mocno kochany jak ten pierwszy libuziak

Blondynka walnac ci za cole ???? WIekszego gowna nie mozesz wlewac w siebie i czipsy nonoino pomysl te wszystkie E-costam zjada Twoje bejbi a odrdzewiacz(cola) napewno nie wplywa dobrze na samopoczucie ani twoje ani malenstwa
Ja tu cie prosze po marcheweczke i soki owocowe prosze isc

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 07:04   #2557
gabriellao0
Zakorzenienie

No wiecie badanie chłopaków upokarzające!!!
Sorry za to co powiem, bo pewnie 90% uzna to za chamstwo, ale
NIE JEST UPOKARZAJĄCE ROBIĆ DZIDZI I NIE ZROBIĆ? CZY TO NIE JEST NIEMĘSKIE? SKORO NIEMĘSKIE JEST DAĆ CHŁOPAKÓW DO BADANIA?
Mój A. był i to jeszcze poszedł i mówi cichutko do pani, że on na badanie a ona na cała parę
"NAJPIERW TRZEBA W RECEPCJI ZAPŁACIĆ ZA "KUBECZEK" NA SPERMĘ".
I co miał zrobić biedak? A to taka przychodnia prywatna gdzie chodzą badać się z zakładu pracy wszyscy górnicy z i pracownicy KGHM, więc tam zawsze pełno facetów!!! Jakoś przeżył!
Gadanie, że to upokarzające, odrażające jest po prostu gadaniem (sorki) tchórzliwego typa i tyle!
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 07:09   #2558
Kathi75
Zakorzenienie

Gabi popieram moj TZ tez byl i przezyl stwierdzil ze nastepnym razem wezmie mnie zeby szybciej bylo
Jak sie bejbi chce wszystkie sposoby sa wskazane

Piwusia a moja rada powiedz stary nie ma badania nie ma nic i nie gadaj nie gotuj nie sexuj zobaczysz jak poleci robic badania ale to juz extremalny sposob lagodniej to zapytaj czy mu wogule zalezy i tyle

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-28, 07:34   #2559
gabriellao0
Zakorzenienie

Wiecie co czytam czasem marcówki i dostaję zawału!!! Bez obrazy ale to co piszą tam niektóre to ...
Jedna teraz wymyśliła, że pewna dziewczyna w Stanach to ma dobrą opiekę bo płaci tzw. abonament na leczenie co miesiąc i dlatego są dobrzy lekarze, piękne szpitale itd. A my nie płacimy dużo to nie mamy tak!!! No żesz ku****wa mać!!! Czy ona spadła z księżyca!!! Jak nie dużo! Mój A. zarabia 3000 zł powiedzmy a gdyby nie płacił na tzw. służbę zdrowia byłoby bankowo 5000zł!
2000x12 miesięcy= 24 000 zł!!! wiecie co można i gdzie za to wyleczyć!!!
Cóż nie powiem głośno co myślę o inteligencji tej "koleżanki".
Stary 2008-10-28, 07:59   #2560
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Blondynka walnac ci za cole ???? WIekszego gowna nie mozesz wlewac w siebie i czipsy nonoino pomysl te wszystkie E-costam zjada Twoje bejbi a odrdzewiacz(cola) napewno nie wplywa dobrze na samopoczucie ani twoje ani malenstwa
Ja tu cie prosze po marcheweczke i soki owocowe prosze isc

ja nie pije coli teraz ale wczoraj mialam mega ochote a po chipsy moj Tż spec po pracy do Tesco jechal bo juz od rana o nich mowilam

u mnie tez pogoda brzydka az nic sie nie chce.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 08:51   #2561
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Iza moze ciąża?
Nie no za wczesnie zeby cokolwiek to moglo byc ale nie nakrecam sie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
no no no
komuś tu robi się ciekawie, organizm może zaczął w końcu też dążyć do zafasolkowania- dość ma czekania aż zrobicie to za niego
a zgaga no cóż odzywa się i czasem i u mnie ale nie tak mocno i na szczęście wieczorami mija
No wlasnie a u mnie zerto zgagi nigdy przenigdy a teraz sie odczepic nie moze/// i glowa mnie wciaz boli no....

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
No wiem że muszę do lekarza iść ale... małż czasu nie ma po10 godzin po za domem. Dba o reputacje.

Małż na badaniach nie był i mówi że pódzie jedynie w PL a do PL jedziemy w maju. No niby chce być tatusiem ale to oddawanie chłopaków go upokarza. Ja już sama nie wiem co mam myśleć. Ja jakoś muszę (a raczej musiałam) świecić dupą przed lekarzem i jakoś to przeżyłlam, a łon niechce do słoiczka bo to cytuje odrażające.
Daj mi numer do niego - to jak moj Darek do niego zadzwoni to dopieor bedzie odrazajace jak on mu nagada.....

Cytat:
Mischoko! No błagam Cię! Wszystkie zauważyłyśmy, że Cię nie ma! Przecież bez Ciebie to puchy totalne!

No właśnie... Paskuda jedna, ode mnie nadal się nie odczepiła, ale lekarz mi dziś powiedział, że pewnie "wrzodowiec jestem", cokolwiek by to miało oznaczać... A ranigast podobno mogę brać bezterminowo 3 x 1.
No dziekuje serdecznie ze beze mnie puchy a co do zgagi od ciebie sie odczepila i do mnie przylazla.....

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Hm hm, zastanawiajace. Az normalnie nie wiem co napisac. Mnie to sie wydaje ze ty moze masz mega owulacje. Do roboty wiec. No bo jesli masz dni plodne no to nie fasolka nie.
O zgadze tez juz co nie co wiem, ostatnio probowala sie ze mna zaprzyjaznic, ale pogonilam glupia.
No owulacje to chcialabym - bez zadnych wspomagaczy wiesiolkow i tak dalej to mam taki sluz jakbym kisielem sie miesiac zazerala.... nie wiem no.... dzialania byly ale tempka mi nie rosnie wiec nie wiem czy to owu wrrrr

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
No wiecie badanie chłopaków upokarzające!!!
Sorry za to co powiem, bo pewnie 90% uzna to za chamstwo, ale
NIE JEST UPOKARZAJĄCE ROBIĆ DZIDZI I NIE ZROBIĆ? CZY TO NIE JEST NIEMĘSKIE? SKORO NIEMĘSKIE JEST DAĆ CHŁOPAKÓW DO BADANIA?
Mój A. był i to jeszcze poszedł i mówi cichutko do pani, że on na badanie a ona na cała parę
"NAJPIERW TRZEBA W RECEPCJI ZAPŁACIĆ ZA "KUBECZEK" NA SPERMĘ".
I co miał zrobić biedak? A to taka przychodnia prywatna gdzie chodzą badać się z zakładu pracy wszyscy górnicy z i pracownicy KGHM, więc tam zawsze pełno facetów!!! Jakoś przeżył!
Gadanie, że to upokarzające, odrażające jest po prostu gadaniem (sorki) tchórzliwego typa i tyle!
Hahah ale musial sie chlopak zawstydzic - chcial ukryc a tu sie wydalo hihih
Gabi jak jego kolano ?

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja nie pije coli teraz ale wczoraj mialam mega ochote a po chipsy moj Tż spec po pracy do Tesco jechal bo juz od rana o nich mowilam

u mnie tez pogoda brzydka az nic sie nie chce.
Kochana to serio nie jest zdrowe odrdzewiacze i oleiste chipsy nie tucz fasolki takimi "frykasami"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 08:57   #2562
Kathi75
Zakorzenienie

Iza ten kisiel mnie na nogi powalil hihi to jeszcze poprawka dzisiaj i czekamy z zacisnietymi kciukami ( napisalam nogami ale skasowalam )

Ja sobie zapodalam porcje lodow waniliowych i o dziwo smakowaly pierwszy raz od dwoch miesiecy hihi ale na inne sie nie skusze.
Wyszlismy na spacer kupilismy auta i moje dziecko na sile do domu sie bawic wiec kozystam ze spokoju kawka ( mam taka z Polandu rozpuszczalna ze zbozowka mieszana hihi )
Dzis mnie oswiecilo ze pora sie za prezentami rozejzec i ze zaraz bede 33 letnia dupa hihi no ciekawe co TZ wymysli na urodzny ( pewnie kase dostane )

Zuzia zapomnialam wczoraj napisac jak na pierwszy raz to Ty kochana wymiatasz tymi paznokciami masz normalnie talent ja czasami u lasek po kosmetyczce widzialam spaprane a tu no szacuneczek

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-28, 09:21   #2563
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Iza ten kisiel mnie na nogi powalil hihi to jeszcze poprawka dzisiaj i czekamy z zacisnietymi kciukami ( napisalam nogami ale skasowalam )
Ty sie Kasia smiej dzis to ja musze wczesniej pojsc spac coby w nocy wstac i meza pobalamucic ale wlasnei mnie pieknie podbrzusze rozbolalo.... a wczesniej to tylko takie klucia byly ale mam nadzieje ze to to tylo ta tempka nie rosnie no !!! a kisielu dawno nie jadlam juz i chetnie bym sobie zapodala zebym wiedziala ze mi tam nie przybedzie hahahahaha

AaA Kasiu Paczuszka lezy do ciebie bo moj maz gigant zapomnial wyslac wiec dopieor w sobote sie przebiegne na poczte ale na pewno pojdzie juz tym razem przepraszam ciekawa jestem czy ci sie choc troche spodoba
Stary 2008-10-28, 09:31   #2564
Kathi75
Zakorzenienie

Ciekawe jak roz bedzie pasowal do czekoladowych wlosow ??
Napisz mi ile kasy ci wisze zebym nie zbankrutowala
Kisiel ide robic normalnie smaka mi zrobilas

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-28, 09:35   #2565
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ciekawe jak roz bedzie pasowal do czekoladowych wlosow ??
Napisz mi ile kasy ci wisze zebym nie zbankrutowala
Kisiel ide robic normalnie smaka mi zrobilas
No ja tez mam na kisiel smaka ale musze do domu wyczekac

szczerze to ja mierzylam ten roz i bardzo mi ladnie w nim a mam ciemniejsze wloski tylko ja rozu nie lubie ale mam nadzieje ze ci sie spodoba

Macie laseczki pozdrowienia od Dominiki jeszcze moze ze dwa tygodnie i wraca teskni bardzo ale przynjamniej ziemniakow ma dosc na jakis czas
Stary 2008-10-28, 09:38   #2566
Kathi75
Zakorzenienie

Ja mysle ze Dominice to te pyry sie juz po nocach snia

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-28, 09:41   #2567
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Oj Dominika mogła by już wrócić... tęsknię za nią.

Kasia będzie pasował
Stary 2008-10-28, 09:41   #2568
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Zeby tylko wczoraj mowila ze kupila jakies hinduskie zarelko bo Ona wielbicielka Bollywoodu jest nie i ze potem "zygala jak kot" w krzakach i ja tak sobie mysle czy po zarciu czy z innego powodu martwi sie troche studiami jak sobie teraz poradzi ze wszysyc juz zaczeli a ona jeszcze nie, ze jej TZ do woja moze bedzie musial pojsc i tak dalej no ale ogolenie sie cieszy ze juz za chwile do domu bo sie zimno zrobilo u nas jak diabli.... a onazadnej kurteczki zimowej za to milion skarpet rekawic i polarow ale daje rade silna dziewuszka
Stary 2008-10-28, 09:50   #2569
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zeby tylko wczoraj mowila ze kupila jakies hinduskie zarelko bo Ona wielbicielka Bollywoodu jest nie i ze potem "zygala jak kot" w krzakach i ja tak sobie mysle czy po zarciu czy z innego powodu martwi sie troche studiami jak sobie teraz poradzi ze wszysyc juz zaczeli a ona jeszcze nie, ze jej TZ do woja moze bedzie musial pojsc i tak dalej no ale ogolenie sie cieszy ze juz za chwile do domu bo sie zimno zrobilo u nas jak diabli.... a onazadnej kurteczki zimowej za to milion skarpet rekawic i polarow ale daje rade silna dziewuszka
hmm jak kot mówisz...oby to nie żarełko
Może jakoś 2 tyg wytrzyma...żeby tylko się nie zaziębiła nam dziewczyna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 09:52   #2570
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
hmm jak kot mówisz...oby to nie żarełko
Może jakoś 2 tyg wytrzyma...żeby tylko się nie zaziębiła nam dziewczyna.
Mowila ze daje rade ale juz chce wracac wcale sie nie dziwie wszedzie fajnie ale w domu najlepiej
Stary 2008-10-28, 09:54   #2571
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Mowila ze daje rade ale juz chce wracac wcale sie nie dziwie wszedzie fajnie ale w domu najlepiej
Pewnie że najlepiej zmykam chwilowo, ide sprzątać samochód.
Stary 2008-10-28, 10:16   #2572
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Pewnie że najlepiej zmykam chwilowo, ide sprzątać samochód.
no to powodzenia i pisunie wyglaskaj prosze ode mnie

EEE nagadalam sie o kisielu i juz sie skonczyl teraz na pewno nie jest to plodny sluz hahaha no i szyjka juz nie jest az tak wysoko.... wiec teraz czekam co temperaturka pokaze czy to w koncu bylo to czy nie na wszelki wypadek to ja dzis chlopa znow zagodnie do "roboty" w tym cyklu staramy sie nie stresowac i spokojnie sie cieszyc soba a co bedzie to bedzie a mam nadzieje ze bedzie)

Olivka Madzia gdzie Wy??
Fruzia? zaginiona w akcji ??
Asia to wiadomo ze cieszy sie z przyjazdu meza
Piwunia to szuka tej swojej zaginionej @ oby nie znalazla
Blondi szuka zamiennika coli tez zeby nie znalazla nic procz soku z warzyw
Gabi robi oklady na kolano meza nie pytam jak wiadomo
Jane to byla i znikla ale sie moze jeszcze pojawi a Aliszcze?? ta to chyba utonela w wyplatach w koncu koniec miesiaca
Syla Loni No gdzie Wy wszystkie Tola ??? nieszukaj zgagi... sam cie znajdzie hihi Laski mam nadzieje ze kiedys mi sie uda no !!! przeciez musi !!!
Stary 2008-10-28, 11:27   #2573
Zuziunia
BAN stały

Właśnie się dowiedziałam, że znajoma fryzjerka poszukuje stylistki paznokci do siebie do salonu fryzjerskiego, musiałabym szybko ukończyć kurs i dużo ćwiczyć. Dodatkowa robota, a do tego salonu mam tylko 7km. Sama nie wiem co robić

Kasę na kurs mam, ale żeby zrobić musiałabym do W-wy jechać a tam to ja nic nie znam. co prawda szwagier w wawie studiuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 11:28   #2574
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
No dziekuje serdecznie ze beze mnie puchy a co do zgagi od ciebie sie odczepila i do mnie przylazla.....
No właśnie ode mnie się nie odczepiła...

Cytat:
No proszę!

Mój małż właśnie kuje sufit... O matko jedyna! Znowu bajzel w całym domu... Bo chcemy żyrandol w innym miejscu niż teraz jest... No i rozpierducha na maxa... Że o hałasie nie wspomnę...

Byłam dziś w pracy. Nie wiem, czy będę miała gdzie wracać. Mój dyr zatrudnił jakiegoś kolesia, chyba tak trochę w moje miejsce... Ale na razie nie myślę o tym.
Stary 2008-10-28, 11:35   #2575
Zuziunia
BAN stały

Tolu mogłabys się zorientować gdzie robią kursy przedłużania paznokci w Lublinie?
Może znasz kogoś, kto przedłuża, wiadome, musiał miec ukończony kurs.

Znalazłam taki adres
VENUS
Ul. Jutrzenki 10/28A
LUBLIN
Stary 2008-10-28, 11:45   #2576
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

powiem Wam ze żygam juz sokami mam dosc ost mialam tez atak na lody waniliowe np z bakaliami.Kisiel i budyn tez jadlam.Na mieso nadal nie moge patrzec.Jem wszystko na co mam ochote chce chipsy to jem czy cole ost non stop jadlam banany ale juz mi przeszlo

Kathi nie lubie zadnych sokow marchwiowych z warzywnych tylko pomidorowy.Uwielbiam tymbark jabloko-brzoskwinia ale mam teraz taka zgade ze jablka odpuszcze.Wypilam chyba z 5 litrow soku pomaranczowego z hiszpanska mandarynka ale tez mam juz dosc.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 11:57   #2577
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Właśnie się dowiedziałam, że znajoma fryzjerka poszukuje stylistki paznokci do siebie do salonu fryzjerskiego, musiałabym szybko ukończyć kurs i dużo ćwiczyć. Dodatkowa robota, a do tego salonu mam tylko 7km. Sama nie wiem co robić

Kasę na kurs mam, ale żeby zrobić musiałabym do W-wy jechać a tam to ja nic nie znam. co prawda szwagier w wawie studiuje.
Zuzia no szans ajest duza ja bym nie rezygnowala tylko pokombinowala

Cytat:
Byłam dziś w pracy. Nie wiem, czy będę miała gdzie wracać. Mój dyr zatrudnił jakiegoś kolesia, chyba tak trochę w moje miejsce... Ale na razie nie myślę o tym.
Nie mysl teraz o tym a na twoje miejsce to pewnie musial bo robote ktos musi zrobic ale ja mysle ze teraz to nie ma co o tym myslec tylko o Mikusiu a potem samo sie wyjasni u nas na miejsce ciezarnej tez jest gosciu i tylko do dnia kiedy ona wroci i juz

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
powiem Wam ze żygam juz sokami mam dosc ost mialam tez atak na lody waniliowe np z bakaliami.Kisiel i budyn tez jadlam.Na mieso nadal nie moge patrzec.Jem wszystko na co mam ochote chce chipsy to jem czy cole ost non stop jadlam banany ale juz mi przeszlo

Kathi nie lubie zadnych sokow marchwiowych z warzywnych tylko pomidorowy.Uwielbiam tymbark jabloko-brzoskwinia ale mam teraz taka zgade ze jablka odpuszcze.Wypilam chyba z 5 litrow soku pomaranczowego z hiszpanska mandarynka ale tez mam juz dosc.
O jacie Madzia a jak z waga? przytylas schudlas (jesli moge zapytac ) bo piszesz ze jesz co chcesz tez bym tak chciala
Stary 2008-10-28, 12:12   #2578
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tolu mogłabys się zorientować gdzie robią kursy przedłużania paznokci w Lublinie?
Może znasz kogoś, kto przedłuża, wiadome, musiał miec ukończony kurs.

Znalazłam taki adres
VENUS
Ul. Jutrzenki 10/28A
LUBLIN
Zuzia! Ja się zupełnie nie orientuję w tym temacie. Może Fruzia będzie coś wiedziała na ten temat, bo to nasza specjalista od pazurków.
Stary 2008-10-28, 12:19   #2579
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia! Ja się zupełnie nie orientuję w tym temacie. Może Fruzia będzie coś wiedziała na ten temat, bo to nasza specjalista od pazurków.
Ok, to jej zapytam.
Fruziu moja droga...czy wiesz cos o szkoleniach w LBN?
Stary 2008-10-28, 12:39   #2580
gabriellao0
Zakorzenienie

Zuźka
dziewczyny maja rację, masz talenta to czemu go nie rozwinąć??? Czemu na tym ciut nie zarobić? (a wiem, ze to ciut już w dzisiejszych czasach nie jest takie ciut )
Jesteś sprytna dziewczyna i Wawie też sobie poradzisz a kurs nie trwa rok powodzenia więc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości