|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Nikogo nie ma, a ja spać nie mogę...nudzi mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
A ja tak bardzo chciałabym się wreszcie wyspać... A wiem, że położę się, a i tak nie będę mogla spać przez zgagę i kręgosłup...
![]()
#2553 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm hm, zastanawiajace ![]() ![]() ![]() O zgadze tez juz co nie co wiem, ostatnio probowala sie ze mna zaprzyjaznic, ale pogonilam glupia ![]() Cytat:
Piwusia normalnie bierz tego swojego malza na konkretna rozmowe. Co upokarza? Co upokarza? A jak my musimy rozkraczac sie przed obcymi to to nie jest upokarzajace? Chce miec dzidzie to musi sie poswiecic. Moj zalatwil sprawe a ja tylko zanioslam bo powiedzial ze w zyciu tego nie zrobi. Wyreczylam go troszke ale do kubeczka sam musial narobic ![]() Moj maz byl ze swoimi wynikami u lekarza i mamy zielone swiatlo na staranka ![]() ![]() W kazdym badz razie jak tylko zafasolkuje to mam sie zglosic, bede od poczatku na jakichs wspomagaczach.
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
A dziękuję Syluś
![]() Dzisiaj jedziemy do drugiego urologa i zobaczymy co tam wybada u mojego Męża. Wiecie co, jeszcze nawet nie podjęliśmy konkretnych kroków a nawet decyzji CO DALEJ?, a już tyle kasy nam poszło na lekarzy, że szok. Jak sobie pomyślę co moglibyśmy sobie za to kupić to jestem wściekła. A tu na okrągło, najpierw moja diagnostyka, później moja infekcja, posiewy bakteriologiczne, o aptece nie wspomnę.................. ... A inni, nie dość że bez problemu doczekają się upragnionego dzidziusia, to jeszcze narzekają że będzie np. chłopczyk a oni chcieli dziewczynkę ![]() Syluś widzisz, martwiłaś się że Twój mąż musiał pojechać do PL, a tu takie DOBRE WIADOMOŚCI przywiózł. Mówiłam Ci ![]() Zobaczysz, niedługo będziesz pieśćić swojego bąbelka w ramionkach Tylko ciiiiiiiiiiiiiiii ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
witam laseczki jak samopoczucia u mnie buro i ponuro ale fajnie jest
![]() Wczoraj zamierzalismy polozyc malego w jego pokoju pierwszy raz i co??? I spalismy we troje bo Max sie zbuntowal ale czas ma do niedzieli a potem ostro do boju na razie po przyjezdzie troche ulgowo go traktuje ![]() Jutro jade na caly dzien do mamy nie bede pisac bo ona laptopa bratu dala i kiszka ale we czwarteknadrobie zaleglosci Loni nie podlamuj sie i nie licz ile pszlo ja mysle za jak juz bedziesz w ciazy bedziesz mowic nie wazne ile wydalismy wazne ze mamy kruszynke a co do plci i rozczarowan to tez tego nie rozumiem jak mozna sie sfiksowac na jedna plec . Ja chcialabym corcie ale jak bedzie chlopiec bedzie rownie mocno kochany jak ten pierwszy libuziak Blondynka walnac ci za cole ???? WIekszego gowna nie mozesz wlewac w siebie i czipsy nonoino pomysl te wszystkie E-costam zjada Twoje bejbi a odrdzewiacz(cola) napewno nie wplywa dobrze na samopoczucie ani twoje ani malenstwa Ja tu cie prosze po marcheweczke i soki owocowe prosze isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
No wiecie badanie chłopaków upokarzające!!!
Sorry za to co powiem, bo pewnie 90% uzna to za chamstwo, ale NIE JEST UPOKARZAJĄCE ROBIĆ DZIDZI I NIE ZROBIĆ? CZY TO NIE JEST NIEMĘSKIE? SKORO NIEMĘSKIE JEST DAĆ CHŁOPAKÓW DO BADANIA? Mój A. był i to jeszcze poszedł i mówi cichutko do pani, że on na badanie a ona na cała parę "NAJPIERW TRZEBA W RECEPCJI ZAPŁACIĆ ZA "KUBECZEK" ![]() I co miał zrobić biedak? A to taka przychodnia prywatna gdzie chodzą badać się z zakładu pracy wszyscy górnicy z i pracownicy KGHM, więc tam zawsze pełno facetów!!! Jakoś przeżył! Gadanie, że to upokarzające, odrażające jest po prostu gadaniem (sorki) tchórzliwego typa i tyle! |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Gabi popieram moj TZ tez byl i przezyl stwierdzil ze nastepnym razem wezmie mnie
![]() Jak sie bejbi chce wszystkie sposoby sa wskazane Piwusia a moja rada powiedz stary nie ma badania nie ma nic i nie gadaj nie gotuj nie sexuj zobaczysz jak poleci robic badania ale to juz extremalny sposob lagodniej to zapytaj czy mu wogule zalezy i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co czytam czasem marcówki i dostaję zawału!!! Bez obrazy ale to co piszą tam niektóre to ...
Jedna teraz wymyśliła, że pewna dziewczyna w Stanach to ma dobrą opiekę bo płaci tzw. abonament na leczenie co miesiąc i dlatego są dobrzy lekarze, piękne szpitale itd. A my nie płacimy dużo to nie mamy tak!!! No żesz ku****wa mać!!! Czy ona spadła z księżyca!!! Jak nie dużo! Mój A. zarabia 3000 zł powiedzmy a gdyby nie płacił na tzw. służbę zdrowia byłoby bankowo 5000zł! 2000x12 miesięcy= 24 000 zł!!! wiecie co można i gdzie za to wyleczyć!!! Cóż nie powiem głośno co myślę o inteligencji tej "koleżanki". |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie pije coli teraz ale wczoraj mialam mega ochote ![]() u mnie tez pogoda brzydka az nic sie nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nie no za wczesnie zeby cokolwiek to moglo byc ale nie nakrecam sie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gabi jak jego kolano ? Cytat:
![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Iza ten kisiel mnie na nogi powalil hihi to jeszcze poprawka dzisiaj i czekamy z zacisnietymi kciukami ( napisalam nogami ale skasowalam )
Ja sobie zapodalam porcje lodow waniliowych i o dziwo smakowaly pierwszy raz od dwoch miesiecy hihi ale na inne sie nie skusze. Wyszlismy na spacer kupilismy auta i moje dziecko na sile do domu sie bawic wiec kozystam ze spokoju kawka ( mam taka z Polandu rozpuszczalna ze zbozowka mieszana hihi ) Dzis mnie oswiecilo ze pora sie za prezentami rozejzec i ze zaraz bede 33 letnia dupa hihi no ciekawe co TZ wymysli na urodzny ( pewnie kase dostane ![]() Zuzia zapomnialam wczoraj napisac jak na pierwszy raz to Ty kochana wymiatasz tymi paznokciami masz normalnie talent ja czasami u lasek po kosmetyczce widzialam spaprane a tu no szacuneczek |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() AaA Kasiu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak roz bedzie pasowal do czekoladowych wlosow ??
Napisz mi ile kasy ci wisze zebym nie zbankrutowala ![]() Kisiel ide robic normalnie smaka mi zrobilas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczerze to ja mierzylam ten roz i bardzo mi ladnie w nim ![]() ![]() ![]() Macie laseczki pozdrowienia od Dominiki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze Dominice to te pyry sie juz po nocach snia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Zeby tylko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2569 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Może jakoś 2 tyg wytrzyma...żeby tylko się nie zaziębiła nam dziewczyna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2571 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
no to powodzenia
![]() ![]() EEE nagadalam sie o kisielu i juz sie skonczyl teraz na pewno nie jest to plodny sluz hahaha no i szyjka juz nie jest az tak wysoko.... wiec teraz czekam co temperaturka pokaze czy to w koncu bylo to czy nie na wszelki wypadek to ja dzis chlopa znow zagodnie do "roboty" w tym cyklu staramy sie nie stresowac i spokojnie sie cieszyc soba a co bedzie to bedzie ![]() ![]() Olivka Madzia gdzie Wy?? Fruzia? zaginiona w akcji ?? Asia to wiadomo ze cieszy sie z przyjazdu meza ![]() Piwunia to szuka tej swojej zaginionej @ oby nie znalazla ![]() Blondi szuka zamiennika coli ![]() ![]() Gabi robi oklady na kolano meza ![]() ![]() ![]() Jane to byla i znikla ale sie moze jeszcze pojawi a Aliszcze?? ta to chyba utonela w wyplatach w koncu koniec miesiaca ![]() Syla Loni ![]() ![]() ![]()
#2573 |
BAN stały
|
Właśnie się dowiedziałam, że znajoma fryzjerka poszukuje stylistki paznokci do siebie do salonu fryzjerskiego, musiałabym szybko ukończyć kurs i dużo ćwiczyć. Dodatkowa robota, a do tego salonu mam tylko 7km. Sama nie wiem co robić
![]() Kasę na kurs mam, ale żeby zrobić musiałabym do W-wy jechać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój małż właśnie kuje sufit... O matko jedyna! Znowu bajzel w całym domu... ![]() Byłam dziś w pracy. Nie wiem, czy będę miała gdzie wracać. Mój dyr zatrudnił jakiegoś kolesia, chyba tak trochę w moje miejsce... Ale na razie nie myślę o tym.
![]() |
#2575 |
BAN stały
|
Tolu mogłabys się zorientować gdzie robią kursy przedłużania paznokci w Lublinie?
Może znasz kogoś, kto przedłuża, wiadome, musiał miec ukończony kurs. Znalazłam taki adres VENUS Ul. Jutrzenki 10/28A LUBLIN |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
powiem Wam ze żygam juz sokami mam dosc
![]() ![]() Kathi nie lubie zadnych sokow marchwiowych z warzywnych tylko pomidorowy.Uwielbiam tymbark jabloko-brzoskwinia ale mam teraz taka zgade ze jablka odpuszcze.Wypilam chyba z 5 litrow soku pomaranczowego z hiszpanska mandarynka ale tez mam juz dosc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Zuzia! Ja się zupełnie nie orientuję w tym temacie. Może Fruzia będzie coś wiedziała na ten temat, bo to nasza specjalista od pazurków.
#2579 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Zuźka
dziewczyny maja rację, masz talenta to czemu go nie rozwinąć??? Czemu na tym ciut nie zarobić? (a wiem, ze to ciut już w dzisiejszych czasach nie jest takie ciut ![]() Jesteś sprytna dziewczyna i Wawie też sobie poradzisz a kurs nie trwa rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.