|
|
#2551 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
|
|
|
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
BAN stały
|
Wiesz co jak mi je dobierali, to mialam strasznie duzo badan, a przede wszystkim kilka razy powtarzali te hormonalne ze wzgledu na to wlasnie, zeby tych skutkow ubocznych jak najmniej bylo. Moze popros lekarza zeby bardzo mocno Cie przebadal? Bo z tego co wiem, po rozmowach z kolezankami, to czasem lekarze przepisuja rozne hormony "na wejscie", bez zadnych badan, czy nawet konkretnej rozmowy. Ja swoje hormony w lipcu odstawiam, bo podobno konieczna jest przerwa. W tym czasie znow te wszystkie badania, ktore mialam maja zostac powtorzone i jeszcze maja sprawdzic jak moj organizm od srodka reagowal plus ewentualnie potem zmienic na inne.
Cytat:
ale jakos sie jeszcze nie zdecydowalam, czy na pewno chce Narazie tylko kazdy z tych fotografow mi sie przypomina w mailach
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2556 |
|
Konto usunięte
|
Często bywam nerwowa po swoich... i doły też miewam, takie że płaczę o głupotę i nie umiem wytłumaczyć dlaczego płaczę
![]() A co do przerwy - miewałam po 90 dni bez okresu |
|
|
|
#2557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Madzik, a co do Twojego podpisu, widziałaś to: http://www.e-glamour.pl/product-pol-...rfumowana.html ? Ja u nich nie kupowałam, znajoma kupowała Pradę i na mój nos i oko oryginał.
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Oh joooo... Cena ekstra. Kiedyś widziałam na pedecie za 80 zł chyba. Gupia pipa, że nie wzięłam
![]() Ten e-glamour chyba na all też wystawia. Muszę zlustrować tę firmę ![]() A dobry gin to podstawa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Się nie zastanawiaj, tylko biegnij na zakupy i przymieżaj
![]() Cytat:
Kurcze, masz taki typ urody, że mogłabym jeszcze całą listę wymienić
|
|
|
|
|
#2560 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak ostatnio załozyłam jasnoniebieską bluzkę,której nie nosiłam ze dwa lata to aż za głowę się złapałam,że kiedyś w takim kolorze chodziłam
Kompletnie nie moje klimaty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widzę, że masz dobre oko i trafne skojarzenia. /kurczę, nie retuszowałam fotki, podkręciłam tylko jasność i kontrast, ale teraz wierzę, że mineralne podkłady ukrywają wszystkie niedoskonałości cery... / |
|
|
|
|
#2562 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale najlepsza zdrowotna waga dla mnie to właśnie gdzieś 10kg mniej kobieta nie dopasowywała mnie do tabel a robiła badania. według tabel to ja powinnam schudnąć 20kg! ale nigdy w nie nie wierzyłam....dietetyczka obmierzała % tkanki tłuszczowej, kostnej, mięśniowej i metabolizm... i niestety wyszło żem strasznie spasiona... ![]() Betty- masz cudne oczy. i nie tylko kształt ale i kolor! O.O a cera faktycznie idealna...
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-25 o 16:55 |
|
|
|
|
#2563 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty-sliczna buzia i włosy
Niedługo to tylko Gryx będzie nierozpoznany Wstydź się Gryszardzie,że nas tak zwodzisz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - piękna i "uduchowiona" jakaś jesteś na tym zdjęciu
Zauważyłam, że na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej. Najpierw miałaś zdjęcie w avku i na tej podstawie miałam jakieś tam wyobrażenie o tobie. Potem zaczęłaś wklejać inne i ja już zgłupiałam - jakby na każdym zdjęciu inna dziewczyna była
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jakoś Cię nie widzę w jasnych kolorach, prawie wszystkie ale z tej ciemnej półki - znaczy niebieski tak, ale tylko odcienie tak jak wyżej wymieniłam, wszystkie kolorki ale najciemniejsze i soczyste odcienie ( wyraziste ), mam nadzieję, że w miarę dokładnie wytłumaczyłam co mam na myśli ![]() Błękit i generalnie wszystlkie jasne odcienie, pastele i inne w tym kierunku jakoś mi z Tobą nie grają za bardzo, wyjątkiem jest biały i chyba kremowy, ewentualnie kawa z mlekiem ale pewna nie jestem ( musiałabym na żywo zobaczyć )
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zamierzam w końcu zobaczyć jak Gryx wygląda
![]()
|
|
|
#2567 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ło matko,słowo "jasny" tyle razy uzyć to rzecz jasna niedopuszczalne ![]() Madzik-jakby co to pomogę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-25 o 17:04 |
|
|
|
|
#2568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cera wcale nie jest idealna, mam z nią same problemy. I to czasem bardzo spore. Chociaż po ostatnim peelingu kw. mlekowym jest uspokojona, no i kilo tapety maskującej... Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze uciekałam przed zdjęciami i mówiłam, że jestem bardzo niefotogeniczna i źle wychodzę na zdjęciach. Teraz, żeby nie psuć sobie image'u mówie, że mam tak nieuchwytną urodę, że mało kto mi może zrobić ładne zdjęcie. A dziś odkryłam samowyzwalacz w swoim aparacie - po 6 latach! - i odtąd sama będę sobie robić fotki jak będzie trzeba. ![]() Ja też chcę wreszcie zobaczyć Gryksia! |
|||
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
no wypadałoby mieć jakiś pogląd z kim będziesz tą ósemkę fasolek miała
![]() też mogę pomóc
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się okaże, że nie jest mężczyzną niszowym i mi sie nie spodoba, to żadnych Gryksiątek nie będzie![]() Dziewczyny - jasne, dzięki za pomoc. W grupie raźniej i groźniej ![]() Betty - ty masz po propstu urodę bardzo plastyczną Z tobą jak z Chloe Sevigny - wystarczy, że babka pokręci włosy, albo zepnie grzywkę, jakoś się inaczej pomaluje i mam problemy z jej rozpoznaniem
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Pięknie wyglądasz, taka '' niewinna'' dziewczynka z Ciebie ![]() A na Twoim miejscu napewno unikałabym czarnego i wszystkich odcieni szarości ( smutno strasznie ), chyba że na dole - spodnie lub spódnica, wszsystkim jaskrawym kolorom też nie
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
i tak wam nie wierzę![]() Cytat:
fajne masz oczy- ja mam takie klapkowate poweiki ze nie ma na co cieni nałożyc
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-25 o 17:59 |
|
|
|
|
#2574 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Bo Ci zaraz prawdę napiszę
||
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam przecież-przypadkiem
Ja się powinnam przebranżowić chyba
|
#2576 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Więcej szczegółów poproszę
Na PW jesli chcesz,bo ja ciekawa jestem strasznie jak wygląda facet,którego ostatnimi czasy obgaduję non stop w barze
|
|
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
JA TEŻ CHCĘ WIEDZIEĆ
Jak Gryszard wygląda
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx dużo wysiłku wkłada w to,żeby się nie ujawnić. Nie mogę mu popsuć niespodzianki
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-25 o 18:13 |
|
|
|
#2579 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tak sam z siebie to On się chyba nigdy nie ujawni
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

ja czekam,czekam
Już ponad miesiąc minął i nic, bo pani fotograf zajęta. A nie mogę się doczekać, strasznie mnie ciekawi, jak to wyszło.

ale jakos sie jeszcze nie zdecydowalam, czy na pewno chce
Narazie tylko kazdy z tych fotografow mi sie przypomina w mailach

Kompletnie nie moje klimaty 

i tak wam nie wierzę
Tak sam z siebie to On się chyba nigdy nie ujawni