|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
jaka moge wymyslic wymowke by nie isc na night out z pracy....
![]() podpowiedzcie cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: zaraz dostaniesz PW - wczoraj zapomniałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Moze "sierpien - miesiac trzezwosci"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a najgorsze ze mamy z tz-tem plany i na piatek i na sobote i nie moge sobie pozwolic na kaca.. a lata juz nie te by jak na studiach tydzien pic.. tydzien nie trzezwiec.. zdawac egzaminy na 5 i jeszcze pracowac w miedzyczasie ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle ze w sierpniu mam urodziny wiec nikt nie uwierzy ![]() oo! wlasnie mi "przypomnialyscie" ze sierpien jest! Musze isc po prezent z Body Shopu, daja sporo znizki dla urodzinowcow.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
a moze by tak powiedziec prawde?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh.. pojde.. ale wroce wczesniej.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym prezentem to obowiązuje cały urodzinowy miesiąc? ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie obfociłam cienie, zaraz piszę tę wiadomość do Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oplaca sie.. tyle ze mi fascynacja TBS juz minela i robie liste na BU i Mazidlach(tyle ze ta przesylka taka droga ![]() ale moze jesli ktos cos chce to moge kupic i wyslac z Body Shop'u ![]() Cytat:
![]() Pisz-tylko co ja Ci wysle kochana..? ![]() Motyla noga.. musze sie zebrac wreszcie i wyslac paczki do Cathy i Susanne!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ochhh... czuje sie mocno skuszona ![]() ![]() byłam zapisana na dziś do dentysty, w przychodni (zaraz zacznie się marudzenie, że jak można chodzic do przychodni? itp itd ![]() ![]() i mnie nie przyjęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz dobra wiadomosc ![]() DOSTAŁAM PRACĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pan powiedział, że jestem "łebska" -cokolwiek to znaczy (a co to znaczy? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko z kasa krucho bedzie, bo na garnuszku rodzicow... ale korki sobie wezme i dorobie jakos ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-27 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Winly GRATULACJE!!!
![]() A co do książeczki ubezpieczeniowej to jest ona zupełnie niepotrzebna. Podstawą do potwierzenia ubezpieczenia jest właśnie RMUA czyli ten druczek comiesięczny ![]()
#2562 |
Zakorzenienie
|
WinlyEm gratulejszyn
![]() A propos stomatologa - ja tez chodze do przychodni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Winly tak sie ciesze! gratuluje! oby bylo ci tam jak najlepiej
![]() a co do dentysty, to sie przekonalam, ze to naprawde zalezy od czlowieka czy przyjmie czy nie. ale zawsze chcieli zobaczyc wlasnie legitymacje ubezpieczeniowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz będzie już tylko lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Wtajemniczenie
|
Winly- gratuluję!
![]() Ja do stomatologa też chodzę państwowo. Dopłacam jedynie za tak jak Vril napisała lepsze materiały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | ||
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() no a jak jestem teraz na bezrobociu to do urzedu rpacy musze sie udac po pieczatke badz druczek, prawda? Cytat:
![]() dokładnie tak, płacę za znieczulenie, płacę za lepszą plombę - ale nie płącę stówy za robote ![]() ![]() dzieki ![]() ![]() a co to znaczy "łebski" ? ![]() ![]() ![]() ![]() WI dzięki ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-27 o 13:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Winly
łebski, łepski pot. «mądry, sprytny, zdolny» to dziwne ze nikt cie nie poinformowal, ale zarejestrowana normalnie jestes tak? bo ja jezdzilam swego czasu specjalnie do UP zeby wlasnie stemplowac legitymacje ubezp. zeby do lekarza isc moc. Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-08-27 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż mi nawalał, a później pomagałam przy obiedzie, ale już już biorę się za tę PW ![]() Cytat:
![]() GRATULUJĘ SUKCESU ZAWODOWEGO ![]() ![]() ![]() A łebska... to chyba znaczy "z charakterem" i "fajna" ![]() ![]() Teraz już będzie tylko lepiej! Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-08-27 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Organizatorka
|
WinlyEm gratulacje, lebski mowiono jak w przedszkolu byylas , na sprytnych, inteligentnych co glowe maja na karku
Dominika ja tez chce LV tą z wyciananymi wzorkami ![]() ![]() w kazdym razie widzialam na zdjeciach jaki masz styl więc ![]() chloe ma duzo porzadnych modeli i Loewe , z D&G worek sprzedalam :/ (oczywiscie teraz zaluje) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Vio-spokojnie
![]() ![]() WinlyEm!!! Gratulacje! (nie umiem wstawiac tych obrazkow tu jak ostatnia sierota) ale ![]() ![]() ![]() No wygladasz mi na lebska ![]() co do zamowien z BU i mazidel..chyba rzeczywiscie poprosze przyjaciolke by mi wyslala.. nie wiem jakim cudem oni maja taki cennik(niby ze strony poczty polskiej) a sama wiem ile Ola placila mi za paczki-naprawde ciezkie czasem..nigdy tak duzo jak wg cennika.. ![]() a przede wszystkim dziewczyny wpadam oglosic radosna nowine-wiem ze mineraly itp.. aleeeeeeeeee.. Urban Decay wlasnie wypuscilo book of shadows!!! i to TRZEBA miec. To sa najlepsze cienie jakie w zyciu uzywalam i bede wierna. Paletke ktora kupilam 3 lata temu mam do dzis, uzywam codziennie i maluje znajomych i konca nie widac.. a teraz dokupilam jeszcze dwie kolejne.. nie mam kurde wymowki by zamowic i book of shadows.. ale.. ![]() same zobaczcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
po prostu Łinli
|
Violl ograniaj to MAD i pisz co chcesz, chce zrobić szybciej zamówienie bo rzeczy z promocji -70% są ograniczone
![]() dziewczyny które mają MAD, wklejajcie swatche w wątku ![]()
#2572 |
Zakorzenienie
|
Winly!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Organizatorka
|
ferguusson ile ona kosztuje? pawie piora... moje kolory Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
dwa razy poszło, przepraszam
Wszystko, co naprawdę lubię, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące... Edytowane przez selene211 Czas edycji: 2009-08-27 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||||
Zakorzenienie
|
Chcesz powiedzieć że jej się biust zwiększył..nie wierzę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
e wiem ile list i koperty ale pomyślę , a poza tym nie chcę problemu stwarzać i kogos po pocztach ganiać, no i ja raczej nie mam czego zaoferować ![]() ![]() Gratuluje Winly !!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2576 | |
Organizatorka
|
Winly - ogromnie się cieszę i gratuluję
![]() Dominka - przepraszam, ze dopiero teraz, ale - rewelacyjne fotki i wyglądacie z córką, jak siostry.... Obie piękne. Cytat:
![]() Fergusson- błagam Cie, nie gniewaj się na mnie, ale zbieram się do maila do Ciebie i zbieram i nie mogę się zebrać, bo nie chcę tego na szybko i w biegu robić ![]() Obiecuję wieczorkiem usiąść i poodpisywać (również na MM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety, nie wszystko, co pod pachą i na plecach to podróżujący biust ![]() napisałam PW Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jeszcze trochę - wyrosną z tego; a luz i cierpliwość to podstawa (mądry Polak po szkodzie, co?) o matko, jak ja się cieszę, że moje dziecko już takie stare jest ![]() a oprócz bepanthenu sudokrem megagrubo nałożony dobrze sobie radzi, a jak jest bardzo źle to przez 2-3 dni Tridermem potraktować i będzie git Pranie, a słońce dobrze znosi? Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-08-27 o 14:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Winly, gratulacje!!! Lebski = smart, mowiac dzisiejszym jezykiem
![]() AnkaFranka, moj ma 2 latka i juz raczej wszystkie zeby na miejscu. Problem ewidentnie z czyms co go uczula, ale nie wiadomo co to jest. Moga to byc np. bakterie ktore sa u wszystkich ludzi w przewodzie pokarmowym wiec porazka. Paula, mi to wyglada na zabki, ale przejdz sie na bilans. U nas 70 centyl ![]() White - tez sie czaje na zolta Pariske, pewnie jak sie w koncu zdecyduje, to nie bedzie mojego rozmiaru, Zawsze tak mam. Ferguusson, kiedys lazilam na takie sluzbowe party nawet jak rzygac za przeproszeniem mi sie chcialo na widok pobratymcow w niedoli, teraz mam ![]() Paletka fajna, ale cena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
Pisałam Ci Pranie jak były Paris żółte na allegro za 90pln w różnych rozmiarach
![]() ![]() ![]() Dlaczego Miss Mandalay nie dociera w całości do PL? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to chyba mało jest jeszcze uświadomionych kobiet, wciąż wszyscy patrzą na mnie jak na wariatkę jak mówię jaki rozmiar noszę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.