|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
U mnie moi rodzice nigdy problemow nie robili
sa szczesliwi jak ja jestem happy ![]() A rodzice obecnego TZ sa bardzo mili I wyrozumiali traktuja mnie bardzo dobrze mama zawsze zagada hehe ![]() Daleko mieszkamy ona mowi ze nie pozwolilabym ci wracac tyle tym pociagiem po ciemku! ale mila babka z niejKrowki jej polskie zasmakowaly,jutro jade do TZ to jej torbe kupie pelna Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
jesli o to w gdzie mieszkamy to wyjasni se pod koniec grudnia a do polski to niestety rodzinka sie gniezdzi na 2 pokojach wiec musialabym hotel albo cokolwiek wynajmowac bo niema gdzie sie przespac a chcialabym tz-a wziasc i mu Polske pokazac u mnie tez problemow nie maja mojego mama na poczatku miala ale nie ze do mnie tylko ogolnie ze lepiej stamtad jakby znalazl i takie tam ale teraz to juz luzik Cytat:
fajnie |
||
|
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Irenkaa - miałam na myśli mieszkanie tutaj. Do końca grudnia już niedaleko. Wiem że się dłuży w takich warunkach, ale jeszcze tylko kilka tygodni.
Dojechałam. Znowu ciężarówka coca coli mało mnie z drogi nie zepchnęła. Najchętniej to bym się zatrzymała, wyciągnęła tego patałacha zza kierownicy i strzeliła mu głową o asfalt kilka razy
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba bylo tak zrobic marty
no dluzy sie ale tez moze tak byc ze wyjdzie cos z mieszkaniem lub nie wolalabym zeby wyszlo bo te patalachy wogole sie zachowuja jakby sami w domu byli |
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymyśliłam że kupie mojemu maszynkę elektryczną do golenia na gwiazdkę. Bo się biedak męczy z jednorazówkami. Tylko nie wiem jaką. No i nie chcę majątku wydać. Teraz się tak załatwiłam że jak musiałam dziś czynsz zapłacić to musiałam z karty kredytowej wziąć pieniądze. |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
ja z nimi o tym nie chce gadac bo jak ja jej argument to ta mi pileczke odbija ze my cokolwiek ogladamy po 21 a ,, normalni ludzie " ida spac o 21
to jest idiotka mysli ze bede na paluszkach chodzic bo jej maz na nocki robi a sama ma gdzies czy my spimy czy chcemy odpoczac w dzien czy cokolwiek jak jej po ostatniej imprezie mowilam ze sasiad mi pukal w sciane to ta ze co z tego mowie moze pracuja albo chcieli isc spac mowie w koncu niektorzy pracuja w niedziele ( ja i moj szlismy do pracy ) a ta .. to nie moj problem ona niedlugo bedzie miala kolejna impreze w rodzinie jakies urodziny i ciagle mowi ze nic nie robi ciekawe bo jak znow bedzie imprezowac pol nocy to dzwonie po garde i mam to gdzies takze z takimi deklami za przeproszeniemm co jak grochem o sciane to niema co rozmawiac moze bedzie bardziej szczesliwa jak bedzie musiala placic sama 1000e za dom |
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
To czemu sie nie wyprowadzisz juz dlugi czas sie tam meczycie?
Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
kachaaa wyprowadze sie do znajomej jak cos bedzie miala wolnego bo do obcych kompletnie nie chce a po 2 ile ogloszen przegladam to nie chca par a na samodzielne nas nie stac bo niemam 800e na mieszkanie
|
|
|
|
#2559 |
|
Konto usunięte
|
Wspolczuje:/ a tu ile placisz za pokoj?
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
470+20 net + oplaty ( gaz + elektryka w zaleznosci ile wyjdzie ) a ze tz ma czesto po3 dni w tyg to nie dziele na pol wydatkow raz da wiecej raz da mniej
a 800 to troche sporo na miesiac Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-11-29 o 14:31 |
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
No duzo wiecej:/
Myslalam ze oboje na full time jestescie Ja musze poszukac czegos innego juz mnie tu wszystko denerwuje ale to jak wroce z pl w styczniu, na razie to ze urlop mam zabukowany trzyma mnie tu:/ Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
tak jestesmy obydwoje na full time
tyle ze u nas to full time to nie zawsze po 8 godz dziennie w gorsze miesiace dadza ci okolo 20 godz tygodniowo i jak nie chcesz robic to szukaj czegos innego wiec moj czasem ma 3 dni a rzadko 5 ale nawet jak ma 5 to i tak pozniej zaczyna niz ja no nic poczekamy do polowy czy konca grudnia moze sie wyjasni a ty niie mieszkasz z rodzinka? |
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Tak ale MI chodzi o prace nie mieszkanie
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
aaa prace chcesz zmieniac? a u was niema problemu z szukaniem pracy w zime?
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
Wszedzie jest I zawsze jest problem ale juz mam dosyc:/
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Kachaaa a gdzie podziala sie ta radosc jak wyjezdzalas do Londka??? no i ogolnie 3 pierwsze miesiace
![]() Marty maszynke sie kupuje do zarostu, jaki zarost masz do golenia? to moze cos podpowiem. Ogolnie amazon i opinie klientow sa pomocne.
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kachaa - a co nie tak z pracą? Irankaa - 800 za mieszkanie to masakra. A w apartamentach są zazwyczaj kaloryfery elektryczne i zabójcze rachunki przez zimę. |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie widzialam najtaniej 675e w apartamentach ale w takiej okolicy ze podziekuje
a w normalniejszej to apartament z 1 pokojem double i kuchnia+ lazienka jedyne 800e najtaniej tzn wsrod znajomych jak pytalam co w apartamentach mieszkaja to az tak wysokich rachunkow niemaja bo wiesz to sasiadow jak duzo jest to zawsze z kazdej strony ogrzane mie sie tez wydaje ze lepiej i ze mniej niz na domku ogrzac w tych domach to masakrycznie zimno szczegolnie u mnie w pokoju bo mamy tak umiejscowiony grzejnik ze ten co to projektowal nigdy zimy chyba niewidzial u znajomej jak bylam ogladac pokoj ( oby to wyszlo ,oby to wyszlo) to zupelnie inny rozklad i cieplo nawet jak malo grzeja |
|
|
|
#2569 |
|
Konto usunięte
|
Po prostu juz mnie wkurza
![]() Radosc jest, wzloty I upadki ma kazdy, ale TZ rekompensuje wszystko Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Irankaa - jak się mieszka gdzieś w środku to tak, ale jak ja mieszkałam na parterze to rachunki w zimie były raz 400 a drugi raz 360, każdy za dwa miesiące.
Kachaa - dobrze że przynajmniej w związku się układa
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
mowimy o tamtej zimie?
no i pewnie zalezy czy nowe apartamentowce czy nie u nas widze ze maja dosc cieplo w domkach jest duzo zimniej bo one nie sa ocieplone |
|
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, o tamtej zimie. Mieszkania około 10letnie. Jak mieszkałam w domku to było dużo cieplej.
Znalazłam prezent dla chrześnicy: aquadoodle. Maja na allegro więc zamówię i niech przyślą do rodziców
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
ale swietne
szkoda ze niewiedzialam co to wczesniej bo juz mam kupione prezenty dla mlodej i na mikolaja i pod choinke i leza u dziadka na szafie a mloda ciagle pyta ,, dziadku a co tam masz " a powiedz ile Twoja chrzesnica ma lat |
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomysłowa ta mata. Ona ma dopiero 21 miesięcy.
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
moja ma 3,5 roku ale fajna - po scianach by nie mazala
nieno ona raczej nie marze po scianach ale fajne to
|
|
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedawno moja siostra była w ciąży na święta. A teraz mała ma prawie 2 latka.
Naszło mnie na Leonard Cohena. Siedzę. Wcinam ciastka i popłakuje. Jak ja nienawidzę tutaj być. Ja chce do Galway
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
roux, miałam już dawno Ci odpisać.
Tż zazwyczaj pracuje w Święta, a ja wiadomo- jeżdżę do domu, więc nie było jak. Teraz ma w sumie dni świąteczne wolne, ale bilety są strasznie drogie. Tak poza tym, to Tż Świąt nie lubi, więc tylko on traci na dobrą sprawę
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakbym sie nie odzywala to mi laptop padl
probuje cos z tym zrobic ale sama czuje sie zmeczona na szczescie jeszcze jakies inne dojscia do netu mam
|
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
moja chrzesnica ma 18miesiecy
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
oooo dobrze, ze poruszylyscie temat chrzesniakow!
Jade teraz do Polski wlasciwie tylko ze wzgledu na to, ze bede chrzestna o_O Pojecia nie mam co sie kupuje takiemu maluchowi- zwlaszcza, jesli to moj chrzensiak. Mam dziewczynke. Znalazlam przypadkiem na necie takie pozytywki z krysztalkami swarovskiego, malenkie delikatne...mrr..takie jak dla dziewczynki...i myslalam, zeby ogromnego przytulaka jej jeszcze przytargac. Ale to bedzie OK?? Musze prezenty kupic online, bo nie bede miec w PL czasu, przyjezdzam w Wigilie, albo i po, na drugi dzien rano ide do fryzjera a wieczorem jade do Krakowa juz na chrzest. CO myslicie o tym? http://www.crystals.pl/detale.html?id=259 jest jeszcze aniolek ( niby lepszy na chrzest...) ale jakis taki...wydaje mi sie taki dziwny a ten elfik uroczyyy.... tylko ten dol...ta podstawka, jakas taka dyskotekowa.... jejku samam niewiem i nie wiem juz kogo sie spytac ![]() ![]() a jesli nie, to macie jakies inne pomysly??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

sa szczesliwi jak ja jestem happy 
ale mila babka z niej