ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 21:17   #2551
grewana
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Chyba jestem nie w temacie :| o jaki "mix" chodzi przy wywoływaniu porcelanki??

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:24   #2552
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

mix jedzonka, jesz wszystko co do siebie nie pasuje aż żołądek się zbuntuje i kibelek wezwie
Stary 2010-04-14, 21:31   #2553
grewana
Wtajemniczenie

hahaha no wiecie co! Niezła metoda Gorzej jak się zbuntuje i jedzonko wyjdzie na powierzchnię ale buźką a nie tą drugą stroną :P

Stary 2010-04-14, 21:34   #2554
elskede
Rozeznanie

faktycznie 2 miesiace, ja co prawda dolaczylam 19, ale ciesze sie ogromnie, ze trafilam na ten watek, naprawde co ja bym bez takiego TEAM'u zrobiła, no co? uwielbiam Was Dziewczyny, czuję się tutaj jak w domu

ja ostatnio w ogole nie mam problemu z porcelanka i strasznie mnie to cieszy

Cytat:
Elskede no gratki kochana A taki komplement to super, a koleżanka może pozazdrości i dołączy do nas
wiesz co, mysle, ze ona nie ma w sobie na tyle sily teraz - zreszta miesa nie lubi, wiec tym bardziej to dieta nie dla niej juz ja zachecalam kilka razy

grewanko - 102 to wcale nie tak duzo, serio za to w talii musisz miec niewiele bo domyslam sie z opisu Twojego, ze masz figure gruszki

Cytat:
Ale nie spytam, bo wiem że każda widzi u siebie coś czego inni nie dostrzegają. Ja schudłam już 9 kg i coraz częściej słyszę że lepiej wyglądam, że na gębusi szczuplej. I to jest super ale ja tylko po ciuchach widzę że mnie mniej troszkę, a w lusterku ta sama herod baba
właśnie o to chodzi Kochana ludzie zauwazaja to znaczy, ze tak jest naprawde, bo my jednak dlugo dlugo bedziemy siebie widziec jak osoby nadal przy kosci (bynajmniej jestem o 18kg szczuplejsza niz rok temu, a mam wrazenie, ze tylko troszke jest mnie mniej), takze nie sugeruj sie swoim mysleniem tylko chlon komplementy od innych, na pewno sa szczere

ja uwielbiam wode i nawet odrozniam jej smaki nie lubie arctic i mysle, ze zywiec stracil swoj smak tez

Witaj Aga88

50wiosen - wow, tyle godzin, to szoruj do lazienki i do lozka odpoczywac

truskaweczko - juz wrocil? mam nadzieje, ze mimo wszystko bedzie miedzy Wami lepiej

dobra lece do klubu popodgladac czy nowe fotki doszly

Cytat:
czesc laseczki mialam maly zajob w pracy wiec nie pisalam popoludniu jak bylam na obiad w domu to jadlam wczorajsza zupke z makaronem jest tak pyszna , a raczej byla ze zaliczam ja do ulubionych dukanowych potraw ciasto tez jest pycha! kurcze czuje sie strasznie nadeta nie wiem czemu? moze po tych pieczarkach? albo za duzo ciasta juz zjadlam ale ja jestem wielki zarlok slodkosci
co do herbaty i kawy to jakbym tego nie wliczala to lipa by byla bo ja samej wody to malo pije
vandros - ja tez uwielbiam zakupy a jak sobie jeszcze pomysle ze juz nie patrze na rozmiar 16 tylko teraz 14 (a 2 dni temu kupilam sobie spodnice dzinsowa rozmiar 12!!!!!!!) to juz wogole bajer! ale staram sie nie kupowac teraz za duzo bo nie wiem do jakiej wagi dojde, a z drugiej strony to zawsze sobie tak powtarzam a i tak jak cos ladnego jest to nie moge sie powstrzymac moj maz to jak widzi mnie z kolejnymi torbami to juz nawet tego nie komentuje

grewana ja tez nie osiagne figury modelki bo mam duze biodra a tego juz nie zgubie ale elskede i monti mysle ze jak najbardziej! (bo tez takie dzidy wysokie )
wow juz dwa rozmiary mniej gratuluje Kochanie serio serio a maz niech wyciaga karte kredytowa z usmiechem na buzce, bo mu zona pieknieje z dnia na dzien

a co do bioder - to mam 94cm, udo 55, talia 73, łydka 37, ramie 29, cycki 95, moze cos by z tego bylo, ale trzeba cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc, a ja cwiczyc nie lubie, jestem niesystematyczna i leniwa, ale mam chec na ta 6 weidera, kurde no, jakbym sie zmusila tooooo byloby super

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:43
elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:48   #2555
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja mam ciągle problemy kibelkowe

Wypijam szklankę wody na czczo. Dziś nawet zjadłam podwójną ilość otrębów i nic.

Pomocy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:52   #2556
sylwusia085
Rozeznanie

ja dzisiaj pobiegalam, ale cos kostka mnei boli mocno od przedostatniego biegu, chyba za szybkie mialam tempo...
dzis P, nie lubie jak mam same P bo chce mi sie warzyw ktorych do tej pory nie jadlam ;] ogolnie brakuje mi 40dkg do pelnej -10 i mam nadzieje ze jutro cos sie na wadze ruszy..ja jestem na diecie juz miesiac i 6 dni, boze jak to zlecialo, ciekawe ile do maja mi sie uda ;] no nie ma co gdybac tylko trza sie starac i MŻ...
ide do wyrka bo ciezki dzien za mna a jutro kolejny dzien, uczelnia poznije praca a na wieczor spotkanie z przyjacielem, szkoda ze nie bede mogla wypic pysznego piwka
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:54   #2557
elskede
Rozeznanie

scio, a robilas muffinki? bo ja jak robie muffinki - te zwykle, to jak zjadam je przez dwa dni, to mi rusza wszystko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 22:07   #2558
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
faktycznie 2 miesiace, ja co prawda dolaczylam 19, ale ciesze sie ogromnie, ze trafilam na ten watek, naprawde co ja bym bez takiego TEAM'u zrobiła, no co? uwielbiam Was Dziewczyny, czuję się tutaj jak w domu

ja uwielbiam wode i nawet odrozniam jej smaki nie lubie arctic i mysle, ze zywiec stracil swoj smak tez
ja też bardzo lubię nasz forumek
bywam też na głównym (SCIO też czasami tam widuje) ale tam ciągle ktoś strofuje o offtop itp. i nie ma tej atmosfery co tutaj.
też się cieszę że Was wszystkie dopadły kilogramy (nie bijcie), bo miałyśmy okazję się poznać

co do wody to ja tylko źródlaną piję, bo mineralne są dla mnie za słodkie, nie lubię ich bleeee

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja mam ciągle problemy kibelkowe

Wypijam szklankę wody na czczo. Dziś nawet zjadłam podwójną ilość otrębów i nic.
Pomocy
Scio ja dzisiaj sok z kiszonej kapuchy i popiłam jogurtem - nic.
Dodatkowe otręby - nic
Kranówa - nic
A na koniec śledź z octu i zapiłam 1/2 szkl mleka i rewolucja Ale tego mi trzeba było. Odrazu lżej mi się zrobiło.
Stary 2010-04-14, 22:21   #2559
haniula1803
Rozeznanie

elskede- ja też nie moge zabrać się za ćwiczenia może się umówimy i razem zaczniemy ćwiczyć, może to będzie dla nas jakąs motywacja, ja co prawda jeszcze nie wiem co to jest ta 6 weidera, ale chętnie się do wiem to co zaczynamy od poniedziałku? może ktoś jeszcze się do nas dołączy?

Co do jogurtów to ja też jem te z lidla takie dietetyczne pije jeszcze takie smaczne napoje mleczne ( też kupowane w lidlu) z 1,5 zawartością tłuszczu sa waniliowe, truskawkowe i bananowe naprawdę pyszne

Megi428- nie zła ta twoja mieszanka, gratuluję pomysłowości

You must select valid pictures to add to the group.- dziewczyny taki tekst mi wyskakuje jak próbuje dodać zdjęcie do naszego klubu, czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?????

Edytowane przez haniula1803
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:31
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 22:32   #2560
Kasiad01
Raczkowanie

Hej Najczęściej w tygodniu o tej godzinie śpię, bo do pracy wstaję o 5.30, ale dziś jeszcze mnie czeka przełożenie biszkopta budyniem na skrobii kukurydzianej, tylko muszę poczekać, aż ostygnie, bo niedawno wyciągnęłam go z piekarnika. Także jutro będę chyba na rzęsach chodzić.
Co do tych płynów, to jestem zdziwiona Ja wody prawie nie piję, piję 1 lub 2 kawy dziennie, resztę to zwykła czarna herbata lub zielona i cola light. Od czasu do czasu wypijam herbatkę oczyszczającą z Biedronki.
Megi dzięki za zdjęcie makaronu, to ten sam, na którym u mnie jest naklejka ze składem, że jest z fasoli mung. Jednak to problem tłumaczenia i pewnie nie ma makaronu "sojowego" z soi tylko z fasoli mung. ale powiem Wam, że ta fasola mung jest całkiem zdrowa i też się zdecyduję na ten makaron, napewno nie zaszkodzi diecie, jeśli nie będę go jadła za dużo.
http://www.kielki.info/kielki-mung.html
Straciłam: 21,3 kg
Kasiad01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 22:41   #2561
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
elskede- ja też nie moge zabrać się za ćwiczenia może się umówimy i razem zaczniemy ćwiczyć, może to będzie dla nas jakąs motywacja, ja co prawda jeszcze nie wiem co to jest ta 6 weidera, ale chętnie się do wiem to co zaczynamy od poniedziałku? może ktoś jeszcze się do nas dołączy?

Co do jogurtów to ja też jem te z lidla takie dietetyczne pije jeszcze takie smaczne napoje mleczne ( też kupowane w lidlu) z 1,5 zawartością tłuszczu sa waniliowe, truskawkowe i bananowe naprawdę pyszne

Megi428- nie zła ta twoja mieszanka, gratuluję pomysłowości

You must select valid pictures to add to the group.- dziewczyny taki tekst mi wyskakuje jak próbuje dodać zdjęcie do naszego klubu, czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?????
jak się chce k....ę to się kombinuje
a jakie napoje mleczne z Lidla ty pijesz kochaniutka?? To są jogurty? Bo wanilia mnie zainteresowała

A ja od tygodnia ćwiczę, zaczynałam od 3-4 minut, a teraz jestem przy 15tu : hula hop, parę brzuszków, skręty, skłony - ot taki WF szybki ale robię to wszystko na maxa, aż ledwo zipię potem, z takim balastem kg nie jest łatwo ćwiczyć

co do tego tekstu z wprowadzaniem zdjęć to nie znam ang. ale rozumiem że on się pyta czy selekcjonować czy całą grupę wrzucić, ale jak mówię nie znam anglika <wstyd> ale znam rosyjski ha ha a pewnie wiele z was nie zna, bo potem już nie uczyli
Stary 2010-04-14, 22:55   #2562
haniula1803
Rozeznanie

No właśnie ja też uczyłam się jeszcze rosyjskiego, nawet matura z niego zdawałam, a teraz wszędzie ten angielski i angielski he he.

Megi na opakowaniu napisane jest(specjalnie dla ciebie wygrzebałam ze smietnika, bo dzisiaj ostatni wypiłam, jutro muszę dokupić) :napój mleczny z mleka o niskiej zawartości tłuszczu , 1,5 % tłuszczu w mleku + cukier granowy+witaminy firma springfresh MILCH, nie wiem co to jest ten cukier granowy ale napoje są pyszne polecam
Stary 2010-04-14, 23:00   #2563
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie ja też uczyłam się jeszcze rosyjskiego, nawet matura z niego zdawałam, a teraz wszędzie ten angielski i angielski he he.

Megi na opakowaniu napisane jest(specjalnie dla ciebie wygrzebałam ze smietnika, bo dzisiaj ostatni wypiłam, jutro muszę dokupić) :napój mleczny z mleka o niskiej zawartości tłuszczu , 1,5 % tłuszczu w mleku + cukier granowy+witaminy firma springfresh MILCH, nie wiem co to jest ten cukier granowy ale napoje są pyszne polecam
no pa ruskij da gawarit charaszo
dzięki za namiary na ten napój waniliowy (i za poświęcenie) - jutro wyszukam w Lidlu
coś dziewuszki poszły spać, chyba pora już,
tak więc dobranoc
Stary 2010-04-14, 23:04   #2564
haniula1803
Rozeznanie

dobranoc buziaki

sprawdziłam - cukier gronowy to glukoza. Przemysłowo glukoza jest otrzymywana przez hydrolizę skrobi ziemniaczanej lub kukurydzianej.
Stary 2010-04-15, 08:33   #2565
karadka
Zadomowienie

czesc dziewczynki
no to mamy 2 miesiace
ja dzisiaj +0,5kg moja wina! i wiedzialam ze tak bedzie od 20.00 wczoraj zjadlam: 3 male pomidory, 4 plasterki sopockiej, 3 plasterki sera zoltego chudego, cala makrele wedzona, sernik, activie, 4 pieczarki faszerowane - jednym slowem myslalam ze mnie rozerwie bylam taka pojedzona a potem sobie mowilam oj ja glupia i po co mi to bylo no ale przynajmniej sie waga ruszyla, szkoda tylko ze nie we wlasciwa strone!

Cytat:
ale trzeba cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc, a ja cwiczyc nie lubie, jestem niesystematyczna i leniwa, ale mam chec na ta 6 weidera, kurde no, jakbym sie zmusila tooooo byloby super
ja to przeczytalam to pomyslalam ze trzeba zrobic grupe wsparcia bo napisalas dokladnie to co mysle zaraz potem przeczytalam:

Cytat:

wiec jest nas trzy i haniula zadne od poniedzialku tylko od dzisiaj!!! co Wy na to?

a co do tlumaczenia: musisz wybrac prawidlowe zdjecia aby dodac je do grupy
slowo valid mozna tez tlumaczyc jako poprawne, wazne, aktualne - co moze oznaczac ze masz je w zlym formacie zapisane albo cos? ale to tylko moje rozumowanie

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

co do glukozy to ja myslalam ze to jest cukier?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

a gdzie wy wyszystkie jestescie????????????????
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 08:35   #2566
galloway
Rozeznanie

cześć dziewczyny
u mnie też dzisiaj około 0,4-0,5 na plusie, ale pierdzielę nie zmieniam w podpisie może jutro spadnie, porcelanki nie było od piatku(już prawie tydzień) więc to przez to najbardziej poszło w górę. Na noc wzięłam Radirex i nic,nawet żadnych bulgotów... Mam śledzie w occie i popiję mlekiem tak jak megi zrobiła. Hasło na dziś ''JA albo '' !!!!
Co do mojej pielęgnacji /czytaj=hopla, są całe wątki na ten temat, ''Biochemia Kosmetyczna'' i ,,Kosmetyki Mineralne'' polecam do poczytania, bo zabrakłoby miejsca gdybym miała zacząć pisać wszystko ... co do zakupów to polecam sklepy Mazidła i Biochemiaurody oba online a kolorówkę czytaj=proszki(minerały) tylko kupuję w USA i pędzle do aplikacji(online).Od póltora roku nie uzywam żadnych fluidow,korektorów, róży,primerów,cieni,rozśw ietlaczy; tych sklepowych tylko proszki Jedynie tusz do rzęs tradycyjny

Edytowane przez galloway
Czas edycji: 2010-04-15 o 08:57
galloway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 09:05   #2567
elskede
Rozeznanie

haniula, karadka - okej, to zaczynamy od poniedzialku

Megi, a mi z kolei paruski do glowy nie wchodzi, niby nic trudnego, a jednak z wyblagana trojczyna w sredniej wyszlam, za to z matury z angielskiego bylam najlepsza z klasy, wiec sie zrownowazylo...

zreszta z matmy tez bylam kiepska, dlatego troche wspolczuje tegorocznym maturzystom obowiazkowej matematyki

Glodzillllla jest glodna, ale nie wiem, co sobie dzisiaj zrobie, na wadze znow 73, pewnie jakbym miala ta elektroniczna to bylyby mniejsze wahania, ale jednak... trudno sie mowi

Stary 2010-04-15, 09:24   #2568
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
u mnie też dzisiaj około 0,4-0,5 na plusie, ale pierdzielę nie zmieniam w podpisie może jutro spadnie, porcelanki nie było od piatku(już prawie tydzień) więc to przez to najbardziej poszło w górę. Na noc wzięłam Radirex i nic,nawet żadnych bulgotów... Mam śledzie w occie i popiję mlekiem tak jak megi zrobiła. Hasło na dziś ''JA albo '' !!!!
Co do mojej pielęgnacji /czytaj=hopla, są całe wątki na ten temat, ''Biochemia Kosmetyczna'' i ,,Kosmetyki Mineralne'' polecam do poczytania, bo zabrakłoby miejsca gdybym miała zacząć pisać wszystko ... co do zakupów to polecam sklepy Mazidła i Biochemiaurody oba online a kolorówkę czytaj=proszki(minerały) tylko kupuję w USA i pędzle do aplikacji(online).Od póltora roku nie uzywam żadnych fluidow,korektorów, róży,primerów,cieni,rozśw ietlaczy; tych sklepowych tylko proszki Jedynie tusz do rzęs tradycyjny
Kurczę ja już chyba od 4 lub 5 dni bez wizyty w toalecie !!! Brzuch znów jest jednym wielkim balonem. Wczoraj na wieczór wypiłam szklankę pokrzywy, dwie szklanki tej herbatki Slim fitea, pół szklanki z octem jabłkowym, dziś rano na czczo znów ocet, potem kawa z mlekiem. I nic!!!! Kompletnie nic nie czuję. Masakra:/ Chyba idę do apteki po zestaw do lewatywy i rozprawię się z moim problemem w weekend raz a porządnie, mam nadzieję przynajmniej
Galloway z nieba mi spadasz! Ja właśnie ostatnio siedzę na forum kosmetycznym i czytam i czytam, bo chcę w końcu zadbać w swoją buźkę, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Tyle tam informacji, tyle wątków. Może masz coś do polecenia dla cery tłustej ze skłonnością do wyskakiwania przykrych niespodzianek?

Stary 2010-04-15, 09:45   #2569
karadka
Zadomowienie

o widze zenie tylko ja na + dzisiaj grewanko wspolczuje ale ja sobie lewatywy nie wyobrzazm nawet mi to slowo za bardzio przez gardlo nie przechodzi

elskede mialo byc od dzisiaj!!!!!!!!! ale ok niech bedzie od poniedzialku - tez ze mnie taki len a swoja droga to masz super wymiary !
Stary 2010-04-15, 09:54   #2570
elskede
Rozeznanie

od dzisiaj? noł plis od Poniedzialku bedzie lepiej
ja i tak mam tendencje do tycia na brzuchu - mam taka niefajna galarete na brzuchu u udach jeszcze, no i ramiona przydaloby sie wytrenowac, bo male tereski sa buuu

Stary 2010-04-15, 09:58   #2571
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
scio, a robilas muffinki? bo ja jak robie muffinki - te zwykle, to jak zjadam je przez dwa dni, to mi rusza wszystko
Muszę spóbować

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
ja też bardzo lubię nasz forumek
bywam też na głównym (SCIO też czasami tam widuje) ale tam ciągle ktoś strofuje o offtop itp. i nie ma tej atmosfery co tutaj.
też się cieszę że Was wszystkie dopadły kilogramy (nie bijcie), bo miałyśmy okazję się poznać

Scio ja dzisiaj sok z kiszonej kapuchy i popiłam jogurtem - nic.
Dodatkowe otręby - nic
Kranówa - nic
A na koniec śledź z octu i zapiłam 1/2 szkl mleka i rewolucja Ale tego mi trzeba było. Odrazu lżej mi się zrobiło.
Ja też lubię ten wątek za to ze jest taka przyjemna admosfera, nikt nikog nie krytykuje, zawsze pomoże i mozna sobie off topować do woli, w końcu nie samą dietą człowiek żyje.
Na tamtym też bywam, ale tu jest milej

Cytat:
cześć dziewczyny
To muszę poczytać, bo jak już będę mieć chudą dupkę to i w ogóle trzeba zadbać o swą piękność

Co do ćwiczeń, to ja też nigdy nie lubiłam, wf był dla mnie koszmarem, poza tym jestem strasznie niesystematyczna, robiłam brzuszki, a6w (przy tym drugim w 3 dniu wymiękłam, zresztą usłyszałam, ze to nie pali tłuszczyku tylko wyrabia mięśnie) aż w końcu znalazłam coś dla siebie, coś co chce mi się ćwiczyć i od czego już się uzależniłam. Dostaję po tych ćwiczeniach (o.45 min) takiego owera, ze szok, jestem zlana potem, ale szczęśliwa. Myślę, że każda musi znaleźć coś takiego dla siebie, co nie będzie katorgą, ale i sprawiało radość

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-15, 10:08   #2572
galloway
Rozeznanie

grewanko podstawa to nawilżanie,wbrew obiegowej opinii cera tłusta im bardziej wysuszamy tym bardziej robi się tłusta...Polecam do pielęgnacji zamiast toników -hydrolaty(czyli wody kwiatowe zawierające olejki eteryczne w mniejszych, bezpieczniejszych stężeniach), i peeling enzymatyczny z bromeliny, a na niespodzianki polecam np.http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

do nawilżania najlepszy jest kwas hialuronowy(taka lekka galaretka),ja dodaję do wszystkiego...w zagłębieniu dłoni kropelkę tego mieszam z kremem,mieszam z hydrolatami i na facjatę
Stary 2010-04-15, 10:16   #2573
haniula1803
Rozeznanie

nareszcie! udało mi się dodać zdjęcie do naszego klubu, mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko że to zdjęcie z facetem, ale ja prawie nie istnieje sama na zdjęciach wszystkie mam z męzem albo z córą

W telewizji ciagle to samo, już mam troszkę tego dość, dołujące to takie, włączyłam sobie lejdis (chyba setny raz oglądam) na poprawienie humoru, a może pójde z córa na spacer bo cosik się przejaśnia
Stary 2010-04-15, 11:01   #2574
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
grewanko podstawa to nawilżanie,wbrew obiegowej opinii cera tłusta im bardziej wysuszamy tym bardziej robi się tłusta...Polecam do pielęgnacji zamiast toników -hydrolaty(czyli wody kwiatowe zawierające olejki eteryczne w mniejszych, bezpieczniejszych stężeniach), i peeling enzymatyczny z bromeliny, a na niespodzianki polecam np.http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

do nawilżania najlepszy jest kwas hialuronowy(taka lekka galaretka),ja dodaję do wszystkiego...w zagłębieniu dłoni kropelkę tego mieszam z kremem,mieszam z hydrolatami i na facjatę
Super! Dzięki za krótką, zwięzłą poradę Sorrki za offtop, ale ponoć tutaj można ;P

Stary 2010-04-15, 11:04   #2575
karadka
Zadomowienie

grewanko pewno ze mozna przynajmniej dla mnie ok zawsze sie czlowiek moze czegos nowego dowiedziec
Stary 2010-04-15, 11:09   #2576
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A pewnie, w koncu dieta to nie tylko jedzenie, a zmiana stylu życi, czyli kosmetyki też w to wchodzą

Idę zaraz poćwiczyć, tylko jeszcze trochę strawię śniadanko

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-15, 11:21   #2577
karadka
Zadomowienie

galloway jak bedziesz miala czas i ochote to zaloz nowy temat w klubie o tych kosmetykach mineralnych, czego uzywasz, jak, jaich firm itp bo mysle ze kilka z nas byloby zainteresowanych ciekawe to
Stary 2010-04-15, 11:28   #2578
Kasiad01
Raczkowanie

Hej dukaneczki Ja tak na szybko z pracy piszę, ale muszę się z Wami podzielić moją radością: weszłam dziś rano na wagę i cały 1 kg w dół od wczoraj! Tym samym osiągnęłam swój pierwszy cel, żeby spaść poniżej setki (niewiele poniżej, bo ważę 99,8 kg, ale jednak poniżej a co!) Podpisu jeszcze nie zmieniam, zobaczymy jutro, bo coś duży spadek, mam nadzieję, że to jednak prawda, a nie popsuta waga hehe.

Dostałam dziś w prezencie od koleżanek w pracy młynek do kawy, więc będę mogła sobie mielić otręby, pewnie spróbuję sobie pierogi zrobić w weekend.

Maturę też zdawałam z rosyjskiego, ale angielskiego też się uczyłam.

Piszecie tak o tej porcelance - ja przed dietą nie miałam żadnych problemów, chodziłam ze 2 razy dziennie. A teraz od 2 miesięcy, to okresie proteinowo - warzywnym jest trochę łatwiej, bo prawie codziennie, a w okresie proteinowym to tak co 2 dni. Generalnie mogłoby być lepiej, ale nie narzekam, bo koleżanka z pracy, która też jest na dukanie potrafi całe 5 dni proteinowe nie odwiedzić kibelka.
Straciłam: 21,3 kg
Kasiad01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 11:29   #2579
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
galloway jak bedziesz miala czas i ochote to zaloz nowy temat w klubie o tych kosmetykach mineralnych, czego uzywasz, jak, jaich firm itp bo mysle ze kilka z nas byloby zainteresowanych ciekawe to
Popieram Jest tyle wątków, ze nawet nie wiem od czego zacząć

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-15, 11:43   #2580
agamagda
Rozeznanie

puku puku

u mnie dreptanina wagowa
cały czas drepczę w wadze z Wielkiego Tygodnia

już mi się znudziło

wczoraj połaziłam po mieście, i gimnastyki nie trzeba
dziś z córcią na "kuleczkach"
a teraz obiadek idę szykować
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości