|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Chyba jestem nie w temacie :| o jaki "mix" chodzi przy wywoływaniu porcelanki??
![]() |
#2552 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
mix jedzonka, jesz wszystko co do siebie nie pasuje
![]() ![]()
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
hahaha no wiecie co! Niezła metoda
![]()
![]() |
#2554 | |||
Rozeznanie
|
faktycznie 2 miesiace, ja co prawda dolaczylam 19, ale ciesze sie ogromnie, ze trafilam na ten watek, naprawde
![]() ![]() ![]() ja ostatnio w ogole nie mam problemu z porcelanka i strasznie mnie to cieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() grewanko - 102 to wcale nie tak duzo, serio ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam wode i nawet odrozniam jej smaki ![]() ![]() ![]() Witaj Aga88 ![]() 50wiosen - wow, tyle godzin, to szoruj do lazienki i do lozka odpoczywac ![]() truskaweczko - juz wrocil? mam nadzieje, ze mimo wszystko bedzie miedzy Wami lepiej ![]() dobra lece do klubu popodgladac czy nowe fotki doszly ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do bioder - to mam 94cm, udo 55, talia 73, łydka 37, ramie 29, cycki 95, moze cos by z tego bylo, ale trzeba cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc, a ja cwiczyc nie lubie, jestem niesystematyczna i leniwa, ale mam chec na ta 6 weidera, kurde no, jakbym sie zmusila tooooo byloby super ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-14 o 21:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ciągle problemy kibelkowe
![]() Wypijam szklankę wody na czczo. Dziś nawet zjadłam podwójną ilość otrębów i nic. Pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj pobiegalam, ale cos kostka mnei boli mocno od przedostatniego biegu, chyba za szybkie mialam tempo...
dzis P, nie lubie jak mam same P bo chce mi sie warzyw ktorych do tej pory nie jadlam ;] ogolnie brakuje mi 40dkg do pelnej -10 i mam nadzieje ze jutro cos sie na wadze ruszy.. ![]() ide do wyrka bo ciezki dzien za mna a jutro kolejny dzien, uczelnia poznije praca a na wieczor spotkanie z przyjacielem, szkoda ze nie bede mogla wypic pysznego piwka ![]()
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
scio, a robilas muffinki? bo ja jak robie muffinki - te zwykle, to jak zjadam je przez dwa dni, to mi rusza wszystko
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bywam też na głównym (SCIO też czasami tam widuje) ale tam ciągle ktoś strofuje o offtop itp. i nie ma tej atmosfery co tutaj. też się cieszę że Was wszystkie dopadły kilogramy (nie bijcie ![]() ![]() co do wody to ja tylko źródlaną piję, bo mineralne są dla mnie za słodkie, nie lubię ich bleeee Cytat:
Dodatkowe otręby - nic Kranówa - nic A na koniec śledź z octu i zapiłam 1/2 szkl mleka i rewolucja ![]()
![]() |
![]() |
#2559 |
Rozeznanie
|
elskede- ja też nie moge zabrać się za ćwiczenia może się umówimy i razem zaczniemy ćwiczyć, może to będzie dla nas jakąs motywacja, ja co prawda jeszcze nie wiem co to jest ta 6 weidera, ale chętnie się do wiem to co zaczynamy od poniedziałku? może ktoś jeszcze się do nas dołączy?
Co do jogurtów to ja też jem te z lidla takie dietetyczne pije jeszcze takie smaczne napoje mleczne ( też kupowane w lidlu) z 1,5 zawartością tłuszczu sa waniliowe, truskawkowe i bananowe naprawdę pyszne ![]() Megi428- nie zła ta twoja mieszanka, gratuluję pomysłowości ![]() You must select valid pictures to add to the group.- dziewczyny taki tekst mi wyskakuje jak próbuje dodać zdjęcie do naszego klubu, czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi????? Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-04-14 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Co do tych płynów, to jestem zdziwiona ![]() Megi dzięki za zdjęcie makaronu, to ten sam, na którym u mnie jest naklejka ze składem, że jest z fasoli mung. Jednak to problem tłumaczenia i pewnie nie ma makaronu "sojowego" z soi tylko z fasoli mung. ale powiem Wam, że ta fasola mung jest całkiem zdrowa i też się zdecyduję na ten makaron, napewno nie zaszkodzi diecie, jeśli nie będę go jadła za dużo. http://www.kielki.info/kielki-mung.html
![]() |
#2561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jakie napoje mleczne z Lidla ty pijesz kochaniutka?? To są jogurty? Bo wanilia mnie zainteresowała ![]() A ja od tygodnia ćwiczę, zaczynałam od 3-4 minut, a teraz jestem przy 15tu : hula hop, parę brzuszków, skręty, skłony - ot taki WF szybki ![]() ![]() co do tego tekstu z wprowadzaniem zdjęć to nie znam ang. ale rozumiem że on się pyta czy selekcjonować czy całą grupę wrzucić, ale jak mówię nie znam anglika <wstyd> ale znam rosyjski ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2562 |
Rozeznanie
|
No właśnie ja też uczyłam się jeszcze rosyjskiego, nawet matura z niego zdawałam, a teraz wszędzie ten angielski i angielski he he.
Megi na opakowaniu napisane jest(specjalnie dla ciebie wygrzebałam ze smietnika, bo dzisiaj ostatni wypiłam, jutro muszę dokupić) :napój mleczny z mleka o niskiej zawartości tłuszczu , 1,5 % tłuszczu w mleku + cukier granowy+witaminy firma springfresh MILCH, nie wiem co to jest ten cukier granowy ale napoje są pyszne polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za namiary na ten napój waniliowy (i za poświęcenie ![]() ![]() coś dziewuszki poszły spać, chyba pora już, tak więc dobranoc
![]() |
![]() |
#2564 |
Rozeznanie
|
dobranoc buziaki
![]() sprawdziłam - cukier gronowy to glukoza. Przemysłowo glukoza jest otrzymywana przez hydrolizę skrobi ziemniaczanej lub kukurydzianej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 | ||
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() no to mamy 2 miesiace ![]() ja dzisiaj +0,5kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co do tlumaczenia: musisz wybrac prawidlowe zdjecia aby dodac je do grupy slowo valid mozna tez tlumaczyc jako poprawne, wazne, aktualne - co moze oznaczac ze masz je w zlym formacie zapisane albo cos? ale to tylko moje rozumowanie ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- co do glukozy to ja myslalam ze to jest cukier? ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- a gdzie wy wyszystkie jestescie????????????????
![]() |
![]() |
#2566 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
u mnie też dzisiaj około 0,4-0,5 na plusie, ale pierdzielę nie zmieniam w podpisie ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mojej pielęgnacji /czytaj=hopla, są całe wątki na ten temat, ''Biochemia Kosmetyczna'' i ,,Kosmetyki Mineralne'' polecam do poczytania, bo zabrakłoby miejsca gdybym miała zacząć pisać wszystko ... ![]() ![]() ![]()
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-04-15 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
haniula, karadka - okej, to zaczynamy od poniedzialku
![]() Megi, a mi z kolei paruski do glowy nie wchodzi, niby nic trudnego, a jednak z wyblagana trojczyna w sredniej wyszlam, za to z matury z angielskiego bylam najlepsza z klasy, wiec sie zrownowazylo... zreszta z matmy tez bylam kiepska, dlatego troche wspolczuje tegorocznym maturzystom obowiazkowej matematyki ![]() Glodzillllla jest glodna, ale nie wiem, co sobie dzisiaj zrobie, na wadze znow 73, pewnie jakbym miala ta elektroniczna to bylyby mniejsze wahania, ale jednak... trudno sie mowi ![]()
![]() |
#2568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Galloway z nieba mi spadasz! ![]()
![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
o widze zenie tylko ja na + dzisiaj
![]() ![]() elskede mialo byc od dzisiaj!!!!!!!!! ale ok niech bedzie od poniedzialku - tez ze mnie taki len ![]()
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
od dzisiaj?
![]() ![]() ![]() ja i tak mam tendencje do tycia na brzuchu - mam taka niefajna galarete na brzuchu u udach jeszcze, no i ramiona przydaloby sie wytrenowac, bo male tereski sa buuu ![]()
![]() |
#2571 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na tamtym też bywam, ale tu jest milej ![]() Cytat:
![]() Co do ćwiczeń, to ja też nigdy nie lubiłam, wf był dla mnie koszmarem, poza tym jestem strasznie niesystematyczna, robiłam brzuszki, a6w (przy tym drugim w 3 dniu wymiękłam, zresztą usłyszałam, ze to nie pali tłuszczyku tylko wyrabia mięśnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Rozeznanie
|
grewanko podstawa to nawilżanie,wbrew obiegowej opinii cera tłusta im bardziej wysuszamy tym bardziej robi się tłusta...Polecam do pielęgnacji zamiast toników -hydrolaty(czyli wody kwiatowe zawierające olejki eteryczne w mniejszych, bezpieczniejszych stężeniach), i peeling enzymatyczny z bromeliny, a na niespodzianki polecam np.http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- do nawilżania najlepszy jest kwas hialuronowy(taka lekka galaretka),ja dodaję do wszystkiego...w zagłębieniu dłoni kropelkę tego mieszam z kremem,mieszam z hydrolatami i na facjatę
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
nareszcie! udało mi się dodać zdjęcie do naszego klubu, mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko że to zdjęcie z facetem, ale ja prawie nie istnieje sama na zdjęciach wszystkie mam z męzem albo z córą
![]() W telewizji ciagle to samo, już mam troszkę tego dość, dołujące to takie, włączyłam sobie lejdis (chyba setny raz oglądam) na poprawienie humoru, a może pójde z córa na spacer bo cosik się przejaśnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
grewanko pewno ze mozna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
A pewnie, w koncu dieta to nie tylko jedzenie, a zmiana stylu życi, czyli kosmetyki też w to wchodzą
![]() Idę zaraz poćwiczyć, tylko jeszcze trochę strawię śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
galloway jak bedziesz miala czas i ochote to zaloz nowy temat w klubie o tych kosmetykach mineralnych, czego uzywasz, jak, jaich firm itp bo mysle ze kilka z nas byloby zainteresowanych
![]() ![]()
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Hej dukaneczki
![]() ![]() Dostałam dziś w prezencie od koleżanek w pracy młynek do kawy, więc będę mogła sobie mielić otręby, pewnie spróbuję sobie pierogi zrobić w weekend. Maturę też zdawałam z rosyjskiego, ale angielskiego też się uczyłam. Piszecie tak o tej porcelance - ja przed dietą nie miałam żadnych problemów, chodziłam ze 2 razy dziennie. A teraz od 2 miesięcy, to okresie proteinowo - warzywnym jest trochę łatwiej, bo prawie codziennie, a w okresie proteinowym to tak co 2 dni. Generalnie mogłoby być lepiej, ale nie narzekam, bo koleżanka z pracy, która też jest na dukanie potrafi całe 5 dni proteinowe nie odwiedzić kibelka.
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Rozeznanie
|
puku puku
u mnie dreptanina wagowa cały czas drepczę w wadze z Wielkiego Tygodnia ![]() już mi się znudziło wczoraj połaziłam po mieście, i gimnastyki nie trzeba ![]() dziś z córcią na "kuleczkach" a teraz obiadek idę szykować
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.