|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
kurczę, mi się początkowo Chiffon wogóle nie podobał... ale ostatnio użyłam próbki i powoli przekonuję się do niego
tak samo miałam z Enigmą, na początku w ogóle mi nie podchodziła a teraz lubię. no i właśnie się zastanawiam nad Chiffonem + krem. bo strasznie lubię te oriflame'owskie perfumowane kremy do ciała - przedłużają trwałość perfum i skóra jest gładziutka. mam dwa - delight i właśnie enigmę. ale zobaczę czy będę miała duże zamówienia z 6 - jeśli tak to się może zdecyduję. a ma ktoś może Chiffon już w domu? jak z trwałością?
|
#2552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogłabyś coś o niej napisać?? |
|
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję Ja w sumie lubię błyszczyki z brokatem, nie przeszkadza mi a ten w sumie wygląda jakby też go miał, ale piszesz, że nie ma, więc możliwe, że się skuszę Fajnie wygląda, tak delikatnie...
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Nie depcze krokusów
|
Chodzi Ci o Gold Chain? Tylko tę oglądałam.
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=20708 Tandetna. Złoto jasne, materiał zbyt błyszczący. Oprócz zapięcia z przodu brak suwaka w środku. Materiał wnętrza cieniutki. zlotqo - również lubię te kremy do ciała, obecnie mam Divine i chyba się właśnie na Chiffon skuszę
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-03-24 o 21:03 |
|
|
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak w cieniach do powiek-taka mika drobniutka, mieniąca się na różne kolory. Nie wiem jak to inaczej wyjaśnić ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dzięki za dobre chęci może ktoś będzie miał okazję ją zobaczyć w filli to opisze w przyszłym tygodniu... Bo mnie się bardzo podoba nawet cena względna
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
mi też podoba sie ta torebka z kat. 6
|
|
|
|
#2559 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niestety, to nie było szkolenie stricte z nowości, więc produkty były podrzucone przy okazji omawiania czegoś innego... Postaram się ją gdzieś dorwać.
|
|
#2560 |
|
Pani Buka
|
to nie wiecie czy mogę odebrać paczkę przed 13?
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi się podoba ta torebka Mojej mamie też Więc jakby była warta uwagi, to chętnie bym ją wzięła, bo w katalogu prezentuje się pięknie Ciekawe jak na żywo Może będę miała okazję zobaczyć ją w poniedziałek albo w środę za tydzień
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Przyczajenie
|
wiec tak, super sie byknęłam w zamówieniu, konkretnie zamówiłam 10 szt katalogów nr 5 zamiast 6. Miałyście już takie sytuacje> Darady to jakoś wymienić?
|
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie pomogę, bo u mnie biuro jest od 14. Może zadzwoń i zapytaj
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdyby któraś z was ją widziała i mogła zrobić zdjęcie to będzie super
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
ja tez bardzo jestem ciekawa tej torebki
a właśnie dziewczyny mnie w sumie interesuje podszewka ... jaka zazwyczaj jest w torebkach z ori? Materiałowa taka porządna czy raczej lipna co zaraz się rozrywa?;/ Niestety nie znam się na materiałach i nie jestem w stanie podać nazwy ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
|
|
|
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym, że w czwartki i poniedziałki od 14 do 19 (choć na drzwiach jest do 18 napisane). Niestety paczki do odbioru są wyłącznie w czwartki wiec jak zamawiam w środę, to dopiero na następny czwartek by była... Dlatego ja również większość paczek zamawiam na dom, ewentualnie na filię (choć mam daleko) ![]() A propos kiedyś usłyszałam, że Pan robi mi grzeczność, że przyjmuje ode mnie reklamację, bo skoro zamawiałam na dom, to teraz powinnam sobie to załatwić za pośrednictwem poczty Troszkę się tym przejęłam i starałam się zamawiać na biuro, ale było to tak niewygodne, że teraz w razie czego wolę pojechać z reklamacją do filii, niż czekać na paczkę nie wiadomo ile zwłaszcza, że biuro jest czynne w kratkę... Sami są sobie winni ![]() Swoją drogą szkoda, że tylko dyrektorzy mogą zakładać biura...
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj rozdałam katalogi nowe, klientki napaliły sie na torebki , tą czerwoną z wyprzedaży i tą kremową , zobaczymy jakie będzie zamówienie na te torebki , chociaż wcześniej lepiej dowiedzieć sie czy warto je zamówić
|
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
u mnie mało co kto chce z katalogu 6
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Moje klientki jeszcze się nie określiły co do katalogu 6, ale ja dla siebie wezmę:
- Kapsułki dotleniająco-nawilżające Optimals - Puder w perełkach GG
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
u mnie z 6-stką też jak narazie szału nie ma...,ale jeszcze sporo czasu-tymczasem- mgiełka zapachowa robi furorę-byle starczyło jej dla wszystkich nas
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez planuję zamówić tą kremowa torebkę, ale nie wiem czy ona jest zapinana na suwak? kusi mnie tez suszarka do włosów ale nie wiem czy nie okaże się bublem, jakby ktoś widziała te 2 rzeczy na szkoleniu to proszę o opinie. i jeszcze jedno testował juz ktoś te nowe pomadki ? (Hydra) wiem, że jeśli juz to tylko próbki ale mimo wsyztsko proszę o opinię
kusi mnie ta pierwsza peach tempest i copper stream i berry mist
|
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi, jak to jest z tymi szkoleniami?Czy odbywają się tylko w konkretnych miastach? Ja mieszkam w małej miejscowości i np. do Gdańska mam 50 km..
Czy ktoś informuje Was o terminach i miejscach takich szkoleń? Mój sponsor coś nie za bardzo jest zainteresowany moim członkostwem w oriflame, więc wszystkiego muszę się dowiadywać na tym forum. Z góry dzięki za informacje
|
#2575 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beznadziejne jest to opakowanie i nie wiem czy je w ogóle otwierać? Da się je potem zamknąć? Sama nie wiem co mam z nimi zrobić. Może każę klientkom wybrać sobie po jednej i przetestować, a kolory dobierać już z katalogu? Ja nawet pędzelka nie mam do pomadek Co wy z tym robicie / zamierzacie zrobić?
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
mam takie nie na temat pytanie czy któraś z was kupowała coś przez te forum bo mam podejrzenie, że zostałam oszukana
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A o co dokładnie chodzi? Ja osobiście nic nie kupowałam, ja sama mam kilka rzeczy do sprzedania, bo leży u mnie i się marnuje. Bez sensu... A Ty coś kupowałaś czy korzystałaś z tej tzw. "wymianki"?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

tak samo miałam z Enigmą, na początku w ogóle mi nie podchodziła a teraz lubię. no i właśnie się zastanawiam nad Chiffonem + krem. bo strasznie lubię te oriflame'owskie perfumowane kremy do ciała - przedłużają trwałość perfum 

Ja w sumie lubię błyszczyki z brokatem, nie przeszkadza mi
a ten w sumie wygląda jakby też go miał, ale piszesz, że nie ma, więc możliwe, że się skuszę
Tak jak w cieniach do powiek-taka mika drobniutka, mieniąca się na różne kolory. Nie wiem jak to inaczej wyjaśnić

Troszkę się tym przejęłam i starałam się zamawiać na biuro, ale było to tak niewygodne, że teraz w razie czego wolę pojechać z reklamacją do filii, niż czekać na paczkę nie wiadomo ile zwłaszcza, że biuro jest czynne w kratkę... Sami są sobie winni