Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 13:35   #2551
ziarnko piasku
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

No widzisz - z zasady te cienie miały być błyszczące nie matowe a to takie "niewidomoco" Postaram się zrobić zdjecię i wstawić do odpowiedniego wątku.
A co do błyszczyków - oj kusiły mam ich całe pudło po butach mojej córki - błyszczyków i szminek ale coś czuję, że te błyszczyki Perfect Wear bedę się kleić a ja tego nie znoszę
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:39   #2552
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam go w katalogu 5 albo 6 (już nie pamiętam) i na fakturze miałam dopisek 'Produkcja zakończona. Prosimy nie zamawiać.' Dzwoniłam do nich i pytałam czy na pewno już go nie doślą, bo przecież w następnych katalogach się pojawia, to odpowiedzieli, że katalogi są drukowane wcześniej, a pudru w pędzlu już nie ma...
To wszystko dziwne, bo ja też zamawiałam ten pędzel dla koleżanki w k7 i mam go na fakturze....
Stary 2010-05-08, 13:44   #2553
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angie30 Pokaż wiadomość
Nareszcie przyślą mi Majkę (oby pasowała do dopinek)

I mam pytanie: tą zebrę otrzymuje się w katalogu 8, ale czy na fakturze w katalogu 7 jest jakaś informacja, że się ją otrzyma?
myślę że w katalogu 8 ponieważ torba w zeberke obowiązuję po spełnieniu warunków w katalogu 7

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:48   #2554
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
wrzuce wam fragment opisu z KWC na temat Bali Blis - na poprawę humoru
"Wyobraź sobie raj, kwiaty drżące w ciepłej bryzie znad oceanu, dziwką plażę, taneczny krąg.... "

ładnie zareklamowała nową wodę
o jakie zdziwko . Jedna litera a jak śmieszy

Cytat:
Napisane przez angie30 Pokaż wiadomość
Nareszcie przyślą mi Majkę (oby pasowała do dopinek)

I mam pytanie: tą zebrę otrzymuje się w katalogu 8, ale czy na fakturze w katalogu 7 jest jakaś informacja, że się ją otrzyma?
Na stronie Avon pisze że torba będzie z zamówieniem z Katalogu 8

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:52   #2555
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które składały w czwartek lub piątek do godz. 11 zamówienie z katalogu 07/2010 z dostawą kurierską:
- czy otrzymałyście wczoraj (w piątek 7.05.2010) od UPS e-mail z informacją o numerze monitorowania przesyłki ?

Dzwoniły do mnie 2 moje KK, które składały zamówienie z dostawą kurierską, ale pierwszy raz nie dostały powiadomienia przez e-mail od UPS. Ciekawa jestem czy ktoś miał podobną sytuację, bo jak same zauważyłyście w czwartek Avon podobno nie fakturował zamówień i okazało się, że faktury już od rana w piątek zaczęły powstawać. Być może właśnie przez to jest jakiś opóźnienie. Mam nadzieję, że jednak opóźnienia nie będzie w dostawie, bo to już byłoby delikatnie mówiąc przegięcie.
Mam identyczną sytuację i nie wiem co się dzieje, ale na szczęście mam telefon do kuriera, to w poniedziałek dopytam, bo w sobotę UPS nie pracuje, a łudziłam się, że do dzisiaj tego maila dostanę.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 14:07   #2556
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
A ja chciałam zasięgnąć porady odnośnie pudru prasowanego "Idealny kolor"
Miałam na niego chrapkę już ostatnio, a teraz jest za 19,90 więc się skuszę. Tylko powiedzcie proszę jak jest z jego trwałością, brudzeniem ubrań, ścieraniem się. I czy te kolory bardzo od siebie odbiegają?? Używam podkładów w kolorach Cream albo Nude ew. Creamy Natural (ten nowy w płynie) i się zastanawiam czy ten Light Medium nie będzie poprostu pomarańczowy??
Swego czasu miałam Color Trend Translucent ale był za ciemny...
mam jasną karnację i używam tego puderku w kolorze light medium nie ściera się szybko, a na pewno nie brudzi! myslę że light medium będzie Ci pasował jeśli uzywasz takich odcieni jak nude mam problemy z cerą w strefie T i mam trochę krostek w tych miejscach kiedyś nałozyłam sobie sam puder i muszę przyznać że pięknie ujednolica kolor cery nie jest on super kryjący czy coś, ale matuje. nie na długo ale zawsze nakładam go pędzelkiem na twarz i szyję i nie zauwazyłam żeby robił plam czy efekt maski nie używam załączonej gąbeczki. zdaje mi się że nabiera się nią zbyt dużo profuktu. pamietaj że na cerze tlustej/mieszanej puder i podkład ciemnieją! PS: nie zawsze ale w większości przypadków tak jest. kupiłam go za 29.90 i nie żałuję

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia

A.

Stary 2010-05-08, 14:08   #2557
katharsist
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
mam jasną karnację i używam tego puderku w kolorze light medium nie ściera się szybko, a na pewno nie brudzi! myslę że light medium będzie Ci pasował jeśli uzywasz takich odcieni jak nude mam problemy z cerą w strefie T i mam trochę krostek w tych miejscach kiedyś nałozyłam sobie sam puder i muszę przyznać że pięknie ujednolica kolor cery nie jest on super kryjący czy coś, ale matuje. nie na długo ale zawsze nakładam go pędzelkiem na twarz i szyję i nie zauwazyłam żeby robił plam czy efekt maski nie używam załączonej gąbeczki. zdaje mi się że nabiera się nią zbyt dużo profuktu. pamietaj że na cerze tlustej/mieszanej puder i podkład ciemnieją! PS: nie zawsze ale w większości przypadków tak jest. kupiłam go za 29.90 i nie żałuję
Dzięki za radę, nie wymagam 12-godzinnej trwałości, bo po prostu w nią nie wierzę Ale cieszy mnie fakt że nie brudzi. Co do cery, mam mieszaną na policzkach raczej suchą, a czoło i nosek lubią się czasem świecić. Teraz zbliża się lato, więc zapewne się opalę to i puder ciemniejszy lepszy.
P.S. powiedz mi proszę czym w takim razie nakładasz puder skoro nie załączoną gąbeczką??

EDIT: Ja dołączam gratisy za zamówienia powyżej 100zł, taki mobilizator A ponadto, również wtedy gdy klientka poleci mnie jakiejś innej koleżance, albo jest wręcz odpowiedzialna za dostarczenie jej kosmetyków A próbki, jeśli tylko mam w większej ilości to znając mniej więcej upodobania klientek, ich cere itp to dopasowuję i dołączam, by mogły potem bez ryzyka zamówić

Edytowane przez katharsist
Czas edycji: 2010-05-08 o 14:15
katharsist jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 14:12   #2558
sto_krotka_
Raczkowanie

też mam ten puder (light medium) i bardzo go sobie chwalę
ja swój pokruszyłam i nakładam go pędzelkiem.

Edytowane przez sto_krotka_
Czas edycji: 2010-05-08 o 14:15
sto_krotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 14:12   #2559
adie94
Zadomowienie

katharsist pędzelkiem takim zwykłym za dychę z drogeri

Jest to wątek Avonowy, oto kilka pytań do was dziewczyny Mam nadzieje, że wasze odpowiedzi naprowadzą inne wizażanki na produkty godne uwagi

1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia?
2. Wasz ulubiony podkład Avon?
3. Ulubiony szampon/odżywka?
4. Co polecacie na lato (podkład/puder)?
5. Ulubiony zapach Avon Naturals?
6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki?
7. Ulubiony balsam?
8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon?
9. Najwiekszy Avonowy bubel?
10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie?

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi

A.

Edytowane przez adie94
Czas edycji: 2010-05-08 o 14:28
Stary 2010-05-08, 14:14   #2560
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam identyczną sytuację i nie wiem co się dzieje, ale na szczęście mam telefon do kuriera, to w poniedziałek dopytam, bo w sobotę UPS nie pracuje, a łudziłam się, że do dzisiaj tego maila dostanę.
Dziękuję za informację.
Z tego co mi się udało dowiedzieć to dość późno były pakowane paczki i być może nie zostały zabrane przez UPS w piątek - dzisiaj trudno ocenić czy akurat zabrano czy nie, bo Avon nie pracuje, a UPS bez numeru listu nie sprawdzi po naszym adresie czy ma paczkę czy nie. Chyba, że mamy telefon do kuriera, ale ten dopiero nam powie czy ma paczkę czy nie, gdy ją otrzyma w lokalnym magazynie UPS.
W UPS na infolinii otrzymałam z kolei informację, że może dzisiaj pojawić się e-mail, choć to b.rzadko się zdarza albo po prostu - według słów pracownika UPS - ktoś w Garwolinie nie zlecił wysyłki wiadomości e-mail potwierdzającej wysyłkę paczek, bo to jest dodatkowa opcja i to nadawca (czyli Avon) decyduje czy e-mail ma zostać wysłany do nas (Konsultantek - odbiorców paczek) z informacją z numerem przesyłki.

Najgorsza jest niepewność co się dzieje z paczkami i czy w poniedziałek mamy czekać na kuriera czy nie. W końcu nie po to zamawialiśmy w piątek do 11, by paczki otrzymać aż we wtorek, bo niektóre KK mogłyby zaoszczędzić 9,90 i zamówić paczkę do COK i miałyby na ten sam termin.

Czy ktoś jeszcze nie dostał e-maila w piątek od UPS ??
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 14:20   #2561
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia -> ponawiam
Ja zawsze dorzucam próbki albo robię mały rabat, kosmetyków żadnych nie dorzucam bo kiedyś jak jak wrzuciłam balsam do ciała naturals z ON to klientka się na mnie obraziła i od tamtej pory postanowiłam że nikomu nic droższego w prezencie nie dam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 14:22   #2562
katharsist
Raczkowanie

Cytat:
Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia -> ponawiam
t

Patrz wyżej a jakie produkty? Np moja liderka rozdzieliła mi zamówienie za 600zł na 4 i wtedy miałam 4 szt tego peelingu rozgrzewającego do skórek i przyborników kosmetycznych za 4zł łącznie. Przybornikami obdarowałam rodzinkę , a peelingi potraktowałam jako gratisy dla klientek. One zadowolone, a ja nie musiałam dużo wydawać od siebie
Stary 2010-05-08, 14:48   #2563
adie94
Zadomowienie

Moje odpowiedzi :
1. Od zamówienia za 50zł dorzucam próbkę jakegoś kremu,perfum i próbkę szminki a od 100zł balsam, szampon lub żel pod prysznic
2. Myślę że rozświetlająco-antystresowy
3. Balsam do prostowania włosów Avon Styling
4. Naprawdę nie wiem
5. Truskawka i Guawa oraz Mango i Granat
6. Żel pod prysznic Senses
7. Naturals Truskawka i Guawa oraz Mango i Granat
8. McKayla (takie turkusowe :O)
9. Szampon Naturals
10. Zestaw Clearskin Professional, jogurtowy balsam do ciała truskawka i guawa i chyba zwstawik za 25,00 z katalogu 9

A.

Stary 2010-05-08, 15:04   #2564
katharsist
Raczkowanie

To i moje odpowiedzi może pomogą

1. Patrz wyżej
2. W musie a obecnie też Ideal Shade Creamy Natural
3. Advance Techniques Intensywnie Nawilżająca Odżywka a szampon Z serii zielonej uniwersalny ( 2 in 1 ) ale równorzędnie z Naturals Drzewo herbaciane z Miętą
4. Podkład nawilżający i puder do przymatowienia
5. Malinoooowy... I jeszcze mango z passiflorą
6. Hm... masowo kremy do rąk, peelingi Sunset (uwielbiam), mgiełki Naturals... Oj za dużo tego co regularnie zamawiam
7. SSS Intensywnie nawilżający - boska konsystencja
8. Komplet Rayana - takie kuleczki
9. Rumiankowy płyn do higieny intymnej... Sama woda
10. kat 9 błyszczyk powiększający usta (miałam zamawiać teraz ale 8zł mniej w 09 to już będzie kremik do stópek wiśniowy )
kat 8... może żel liftingujący do biustu - aby lepiej na plaży się prezentował
Stary 2010-05-08, 15:14   #2565
angie30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
na wątku katalogowym są swatche odcieni tych kredek, dziewczyny się raczej dobrze o tych kredkach wypowiadały z tego co pamiętam... lekko się nimi maluje i kolor jest ok.

----
w UK wszedł cień w płynie (?) nie wiem jak to przetłumaczyć dokładnie... nazywa się toto SuperSHOCK VIVID liquid eye shadow. Wczoraj dostałam w paczce, napaliłam sięna to jak łysy na suchary, w końcu sama nazwa wskazuje na intensywny kolor a tu lipa jakich mało. Mieszałąm to dzidostwo dobrych kilka minut a kolor na powiekach jest półtransparentny do tego szybciutko się roluje w załamaniu powieki i po 10 minutach pociągnełam po nim zwykłym cieniem inglota żeby nie wyglądać jak w makijażu robionym zeszłego dnia do zwrotu pewnie pójdzie. Ciekawa jestem kiedy to w Polsce puszczą, w PL wyprodukowane było aczkolwiek na opakowaniu nie ma info po polsku

edit: wrzucam screen shoot ze strony angielskiego HT reklamującego to cudo
Ja się chyba skuszę jak pojawi się u nas

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:

Jest to wątek Avonowy, oto kilka pytań do was dziewczyny Mam nadzieje, że wasze odpowiedzi naprowadzą inne wizażanki na produkty godne uwagi

1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia?
2. Wasz ulubiony podkład Avon?
3. Ulubiony szampon/odżywka?
4. Co polecacie na lato (podkład/puder)?
5. Ulubiony zapach Avon Naturals?
6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki?
7. Ulubiony balsam?
8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon?
9. Najwiekszy Avonowy bubel?
10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie?

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi
1. Próbki dorzucam do każdego zamówienia, prezenty w postaci kosmetyków daję już za zamówienie powyżej 50 zł, ale wartość tego prezentu jest uzależniona od wysokości zamówienia.
2.Rozświetlająco-antystresowy
3.AT zielona
4.Lekki podkład "idealny kolor"
5.Truskawka i guawa
6.Żele pod prysznic Senses
7.Linia SSS
8.Kolczyki Fenella
9. Do tej pory nie posiadam takowego
10.Błyszczyki
angie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:19   #2566
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
6. Hm... masowo kremy do rąk, peelingi Sunset (uwielbiam), mgiełki Naturals... Oj za dużo tego co regularnie zamawiam
Oj u mnie też kremy do rąk idą jak świeże bułeczki balsamy do ciała z naturalsa i zapachy... najgorzej mam z kolorówką :/

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-05-08 o 15:20 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:32   #2567
a_nnuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja zawsze dorzucam próbki albo robię mały rabat, kosmetyków żadnych nie dorzucam bo kiedyś jak jak wrzuciłam balsam do ciała naturals z ON to klientka się na mnie obraziła i od tamtej pory postanowiłam że nikomu nic droższego w prezencie nie dam
Obraziła się? Dlaczego? Bo dostała kosmetyk gratis?
Dziwna jakaś

Ja zawsze dorzucam próbki, albo perfum, albo kremów, ewentualnie szminek dla klientki, która kupuje ich u mnie wyjątkowo dużo.
Czasem, przy jakimś większym zamówieniu, dorzucam krem do rąk, żel pod prysznic, czy dezodorant w kulce (jeżeli wiem, że klientka lubi dany zapach).
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:47   #2568
sweetangel203
Przyczajenie

Cześć. mam do was kilka pytan bo w avonie jestem od niedawan a moja liderka sprzedazy niebardzo się mna interesuje.
1. jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu?
2. jak to jest z tymi torebeczkami na kosmetyki dla klientek? jakie są ich rozmiary? z czego są zrobione? ile kosztują? sprzedawane są w pakietach czy na sztuki?

jestem nowa więc troche nieogarnięta w tych tematach. z góry dzięki za odpowiedzi
sweetangel203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:14   #2569
katharsist
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetangel203 Pokaż wiadomość
Cześć. mam do was kilka pytan bo w avonie jestem od niedawan a moja liderka sprzedazy niebardzo się mna interesuje.
1. jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu?
2. jak to jest z tymi torebeczkami na kosmetyki dla klientek? jakie są ich rozmiary? z czego są zrobione? ile kosztują? sprzedawane są w pakietach czy na sztuki?

jestem nowa więc troche nieogarnięta w tych tematach. z góry dzięki za odpowiedzi
Torebeczki na kosmetyki wymiary mają jak kartki papieru np A3 to wymiar 297x420 mm, sprzedawane bardziej opłacalnie w pakietach. To torebki foliowe, ale w całości biodegradowalne - ah ta moda - dokladne ceny i nr produktów znajdziesz na stronie avonu, w strefie konsultantki, w zakładce "pliki do pobrania" -> "oferty dodatkowe i cennik do katalogu" Więc spokojnie, sama wszystko sobie na tej stronie będziesz w stanie znaleźć. Powodzenia
Stary 2010-05-08, 16:47   #2570
ksiezniczkaponiedzialek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
ja za to dostałam takiego maila od UPS

"Użytkownik nadawca zażądał wysłania tej wiadomości w celu powiadomienia o przesłaniu do firmy UPS poniższych informacji o przesyłce elektronicznej. Wysyłka fizycznych paczek mogła faktycznie nie zostać zlecona firmie UPS. Aby sprawdzić aktualny status transportu przesyłki, kliknij poniższy link umożliwiający monitorowanie lub skontaktuj się bezpośrednio z firmą nadawca."

i właśnie nie wiedziałam o co chodzi, bo nigdy nic w sprawie monitorowania paczki nie pisałam (nie klikałam?)...
a dodam, że składałam normalne zamówienie w czwartek późnym wieczorem

Edytowane przez ksiezniczkaponiedzialek
Czas edycji: 2010-05-08 o 16:55
ksiezniczkaponiedzialek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:55   #2571
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaponiedzialek Pokaż wiadomość
ja za to dostałam takiego maila od UPS

"Użytkownik nadawca zażądał wysłania tej wiadomości w celu powiadomienia o przesłaniu do firmy UPS poniższych informacji o przesyłce elektronicznej. Wysyłka fizycznych paczek mogła faktycznie nie zostać zlecona firmie UPS. Aby sprawdzić aktualny status transportu przesyłki, kliknij poniższy link umożliwiający monitorowanie lub skontaktuj się bezpośrednio z firmą nadawca."

i właśnie nie wiedziałam o co chodzi, bo nigdy nic w sprawie monitorowania paczki nie pisałam (nie klikałam?)...
A kiedy:
- składałaś zamówienie ?
- powstała faktura ?
- otrzymałaś tego maila ?

Czy zaznaczyłaś dostawę regularną czy kurierską ?
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:58   #2572
ksiezniczkaponiedzialek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
A kiedy:
- składałaś zamówienie ?
- powstała faktura ?
- otrzymałaś tego maila ?

Czy zaznaczyłaś dostawę regularną czy kurierską ?
zamówienie składałam w czwartek tuż przed północą
faktura się pojawiła w piątek późnym popołudniem
mail przyszedł po 21 w piątek
dostawa regularna
ksiezniczkaponiedzialek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:07   #2573
ololufe
Zakorzenienie

Chcialam sie Was poradzic: Czy myslicie, ze mozliwe jest jednoczesne zastosowanie kremu amtowa perfekcja solutions, bezbarwnego podkladu magix oraz podkladu sypkiego z wygladzajacymi mineralami?
Nie za duzo na raz? I do tego wszystko matujace...

Czy Wy stosujecie ten bezbrawny podkald magix na jakis krem czy bezposrednio?
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 17:20   #2574
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Chcialam sie Was poradzic: Czy myslicie, ze mozliwe jest jednoczesne zastosowanie kremu amtowa perfekcja solutions, bezbarwnego podkladu magix oraz podkladu sypkiego z wygladzajacymi mineralami?
Nie za duzo na raz? I do tego wszystko matujace...

Czy Wy stosujecie ten bezbrawny podkald magix na jakis krem czy bezposrednio?
krem- nawilżanie+matowanie
baza- pochłania sebum, zabespiecza podkład i resztę makijażu
podkład- no jak to podkład
jeżeli Twoja cera ma tendencję do zapychania to odradzam bazę (zawiera silikony) jednakże nie znam składu bazy magix ja zawsze tak robię , krem matujący, baza matująca i podkład. to jest nawet wskazane

A.

Stary 2010-05-08, 17:22   #2575
sweetangel203
Przyczajenie

jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu?
czy automatycznie się go otzrymuje jak am się zmaówienie na 4 produkty z serii avon sun
Stary 2010-05-08, 17:28   #2576
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetangel203 Pokaż wiadomość
jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu?
czy automatycznie się go otzrymuje jak am się zmaówienie na 4 produkty z serii avon sun
nie ma nigdzie kodu na to więc dostaniesz automatycznie

A.

Stary 2010-05-08, 17:33   #2577
ololufe
Zakorzenienie

@adie94
Dzieki za informacje. Krem Matowa Perfekcja nie ma nic wspolnego z nawilzaniem, ale dla mnie krem nawilzajacy sie nie nadaje, gdyz mam raczej tlusta cere.
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:35   #2578
sweetangel203
Przyczajenie

dzięki za odpowiedź
Stary 2010-05-08, 17:49   #2579
paulinka009
Zadomowienie

dziewczyny a czy balsamy do ust są warte zakupu? bo tak czytam opinie na KWC ale mnie nie zachwycają.. a przydał by mi się jakiś bo mam strasznie suche

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:59   #2580
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy balsamy do ust są warte zakupu? bo tak czytam opinie na KWC ale mnie nie zachwycają.. a przydał by mi się jakiś bo mam strasznie suche
na razie wypróbowałam 3 balsamy do ust Avonu
mój nr 1 to balsam z miodem i migdałami. pięknie pachnie i dobrze nawilża, regeneruje i pachnie rownie dobry jest balsam nadający połysk z wit E: nadaje lekki różowy kolorek, nawilża i pachnie takimi owocami..kwaitami..mm pieknie mniej rewelacyjny jest (dla mnie) malinowy balsam do ust z wit E: nawilża ale robi mi taki jakby tłusty osad na zębach nie wiem dlaczego nie zabardzo wiem jak samakują nie czuje smaku każdego błyszczyka i szminki ^^ ale ten z miodem jest słodkawy

A.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości