![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
No widzisz - z zasady te cienie miały być błyszczące nie matowe
![]() A co do błyszczyków - oj kusiły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na stronie Avon pisze że torba będzie z zamówieniem z Katalogu 8
![]() |
#2555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? ![]() ![]()
![]() |
#2557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. powiedz mi proszę czym w takim razie nakładasz puder skoro nie załączoną gąbeczką?? ![]() ![]() EDIT: Ja dołączam gratisy za zamówienia powyżej 100zł, taki mobilizator ![]() ![]() ![]() Edytowane przez katharsist Czas edycji: 2010-05-08 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 |
Raczkowanie
|
też mam ten puder (light medium) i bardzo go sobie chwalę
![]() ja swój pokruszyłam i nakładam go pędzelkiem. Edytowane przez sto_krotka_ Czas edycji: 2010-05-08 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
katharsist pędzelkiem
![]() ![]() Jest to wątek Avonowy, oto kilka pytań do was dziewczyny ![]() ![]() ![]() 1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? ![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi ![]()
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. ![]() Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2010-05-08 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co mi się udało dowiedzieć to dość późno były pakowane paczki i być może nie zostały zabrane przez UPS w piątek - dzisiaj trudno ocenić czy akurat zabrano czy nie, bo Avon nie pracuje, a UPS bez numeru listu nie sprawdzi po naszym adresie czy ma paczkę czy nie. Chyba, że mamy telefon do kuriera, ale ten dopiero nam powie czy ma paczkę czy nie, gdy ją otrzyma w lokalnym magazynie UPS. W UPS na infolinii otrzymałam z kolei informację, że może dzisiaj pojawić się e-mail, choć to b.rzadko się zdarza albo po prostu - według słów pracownika UPS - ktoś w Garwolinie nie zlecił wysyłki wiadomości e-mail potwierdzającej wysyłkę paczek, bo to jest dodatkowa opcja i to nadawca (czyli Avon) decyduje czy e-mail ma zostać wysłany do nas (Konsultantek - odbiorców paczek) z informacją z numerem przesyłki. Najgorsza jest niepewność co się dzieje z paczkami i czy w poniedziałek mamy czekać na kuriera czy nie. W końcu nie po to zamawialiśmy w piątek do 11, by paczki otrzymać aż we wtorek, bo niektóre KK mogłyby zaoszczędzić 9,90 i zamówić paczkę do COK i miałyby na ten sam termin. Czy ktoś jeszcze nie dostał e-maila w piątek od UPS ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrz wyżej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Moje odpowiedzi
![]() 1. Od zamówienia za 50zł dorzucam próbkę jakegoś kremu,perfum i próbkę szminki a od 100zł balsam, szampon lub żel pod prysznic ![]() 2. Myślę że rozświetlająco-antystresowy 3. Balsam do prostowania włosów Avon Styling 4. Naprawdę nie wiem ![]() 5. Truskawka i Guawa oraz Mango i Granat 6. Żel pod prysznic Senses 7. Naturals Truskawka i Guawa oraz Mango i Granat 8. McKayla (takie turkusowe :O) 9. Szampon Naturals 10. Zestaw Clearskin Professional, jogurtowy balsam do ciała truskawka i guawa i chyba zwstawik za 25,00 z katalogu 9 ![]()
#2564 |
Raczkowanie
|
To i moje odpowiedzi może pomogą
![]() 1. Patrz wyżej ![]() 2. W musie ![]() 3. Advance Techniques Intensywnie Nawilżająca Odżywka a szampon Z serii zielonej uniwersalny ( 2 in 1 ) ale równorzędnie z Naturals Drzewo herbaciane z Miętą 4. Podkład nawilżający i puder do przymatowienia ![]() 5. Malinoooowy... I jeszcze mango z passiflorą 6. Hm... masowo kremy do rąk, peelingi Sunset (uwielbiam), mgiełki Naturals... Oj za dużo tego co regularnie zamawiam ![]() 7. SSS Intensywnie nawilżający - boska konsystencja ![]() 8. Komplet Rayana - takie kuleczki 9. Rumiankowy płyn do higieny intymnej... Sama woda ![]() 10. kat 9 błyszczyk powiększający usta (miałam zamawiać teraz ale 8zł mniej w 09 to już będzie kremik do stópek wiśniowy ![]() kat 8... może żel liftingujący do biustu - aby lepiej na plaży się prezentował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
2.Rozświetlająco-antystresowy 3.AT zielona 4.Lekki podkład "idealny kolor" 5.Truskawka i guawa 6.Żele pod prysznic Senses 7.Linia SSS 8.Kolczyki Fenella 9. Do tej pory nie posiadam takowego ![]() 10.Błyszczyki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-08 o 15:20 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwna jakaś ![]() Ja zawsze dorzucam próbki, albo perfum, albo kremów, ewentualnie szminek dla klientki, która kupuje ich u mnie wyjątkowo dużo. Czasem, przy jakimś większym zamówieniu, dorzucam krem do rąk, żel pod prysznic, czy dezodorant w kulce (jeżeli wiem, że klientka lubi dany zapach). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Przyczajenie
|
Cześć. mam do was kilka pytan bo w avonie jestem od niedawan a moja liderka sprzedazy niebardzo się mna interesuje.
![]() 1. jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu? 2. jak to jest z tymi torebeczkami na kosmetyki dla klientek? jakie są ich rozmiary? z czego są zrobione? ile kosztują? sprzedawane są w pakietach czy na sztuki? jestem nowa więc troche nieogarnięta w tych tematach. z góry dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Użytkownik nadawca zażądał wysłania tej wiadomości w celu powiadomienia o przesłaniu do firmy UPS poniższych informacji o przesyłce elektronicznej. Wysyłka fizycznych paczek mogła faktycznie nie zostać zlecona firmie UPS. Aby sprawdzić aktualny status transportu przesyłki, kliknij poniższy link umożliwiający monitorowanie lub skontaktuj się bezpośrednio z firmą nadawca." i właśnie nie wiedziałam o co chodzi, bo nigdy nic w sprawie monitorowania paczki nie pisałam (nie klikałam?)... a dodam, że składałam normalne zamówienie w czwartek późnym wieczorem Edytowane przez ksiezniczkaponiedzialek Czas edycji: 2010-05-08 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- składałaś zamówienie ? - powstała faktura ? - otrzymałaś tego maila ? Czy zaznaczyłaś dostawę regularną czy kurierską ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
faktura się pojawiła w piątek późnym popołudniem mail przyszedł po 21 w piątek dostawa regularna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Chcialam sie Was poradzic: Czy myslicie, ze mozliwe jest jednoczesne zastosowanie kremu amtowa perfekcja solutions, bezbarwnego podkladu magix oraz podkladu sypkiego z wygladzajacymi mineralami?
Nie za duzo na raz? I do tego wszystko matujace... Czy Wy stosujecie ten bezbrawny podkald magix na jakis krem czy bezposrednio? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
baza- pochłania sebum, zabespiecza podkład i resztę makijażu podkład- no jak to podkład ![]() jeżeli Twoja cera ma tendencję do zapychania to odradzam bazę (zawiera silikony) jednakże nie znam składu bazy magix ![]() ![]()
![]() |
#2575 |
Przyczajenie
|
jak to jest w k7 z tym spreyem po opalaniu za 50 gr? musze to jakoś ująć w zamowiniu?
czy automatycznie się go otzrymuje jak am się zmaówienie na 4 produkty z serii avon sun |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
@adie94
Dzieki za informacje. Krem Matowa Perfekcja nie ma nic wspolnego z nawilzaniem, ale dla mnie krem nawilzajacy sie nie nadaje, gdyz mam raczej tlusta cere. |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy balsamy do ust są warte zakupu? bo tak czytam opinie na KWC ale mnie nie zachwycają.. a przydał by mi się jakiś bo mam strasznie suche
![]()
![]() |
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój nr 1 to balsam z miodem i migdałami. pięknie pachnie i dobrze nawilża, regeneruje i pachnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.