|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
jejku oglądałam z rodzicami jakis film i zasnęłam na kanapie
mąz o 21 pojechał do swiadka i niedługo ma wrócic. ![]() a ubrana śliczne Cytat:
gratulacjeCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak ile bys dala ?? ![]() dziekuje oooo Ty cwaniaku tak to sie bawic nie bedziemy
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia napisz za ile tam kupujesz takie ciuszki i ile wychodzi to na polskie
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po ile dolar teraz stoi w PL bo nawet nie wiem ![]() wtedy Ci powiem ile kosztuja ![]() no ale tak na oko to ile za sukienke bys dala albo spodnie?
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy jakby taki eksperyment strzelic... jednym babkom dac tesc z 2 krechami a innym nie... (a wszytkie bylyby w ciazy albo co smieszne by w niej nie byly )i ile by juz widzialo objawy![]() bo sie zastanawiam czy to sila sugesti czy poprostu bardziej sie patrzy na swoje cialo i dostrzega kazde klucie... ja przed ciaza moglam jesc non stop zelki, slodycze itd.. i w ciazy tez ale jak tylko mowialam ze chce m isie zelek to sie w domu smiali o masz zachcianke.. a naprawde i bez ciazy mam na nie ochote to samo z lodami z maka wogole to moje dziecie sie rozregulowalo jak normalnie zasypiamy kolo 22-23 i wstajemy o 8..(przesypiamy cala noc) tak wczoraj o polnocy musialam isc zjesc krome, a dzis od 5:01 nie spie.. i juz 3 kromy za mna ale nie ma tego zlego pierwszy raz zrobilam mezowi sniadanie fajnie tak posiedziec rano.. ale.. wole jak idzie do pracy jak spie bo m isie teraz teskni a tak to nawet nie wiem jak mi buzi daje ![]() ale za to mam dyskoteke w brzuchu
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-30 o 07:12 |
|||
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
eh ale mam dzisiaj humor
bolą mnie plecy już trzeci miesiąc![]() niby lekarz powiedział na początku że to korzonki ale wzięłam 2 opakowania jakichś tabletek i nic nie pomogło to dal mi skierowanie do ortopedy a tam taka kolejka że dopiero na 22 września jestem zapisana, a boleć nie przestaje i pojechałam jeszcze raz do lekarza i tym razem dal mi skierowanie na masaż , jonoforezę i magnetoterapie ale to od 5 maja dopiero. A wczoraj TZ mi masował tak delikatnie i powiedział że napewno mi coś wyskoczyło i tzebaby jechać do wprawienia bo tam zauważył jakieś wypukłości maleńkie na kręgosłupie jak palcem jeździł. Ale boje sie tego wprawienia bo to przecież kręgoslup i jak mi coś popsuje jeszcze bardziej to nie wiem co ja mam teraz zrobić tz mówi żeby chociaż iść do tego co wprawia żeby zobaczył czy tam coś nie wyskoczyło ale ja sie boje
|
|
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
czy Ty aby chcesz na koleżankach zarobic?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do zachcianek to one przychodza, ale w bardziej zaawansowanej ciazy ![]() Cytat:
a moze Ty przewialas te plecy?bo jesli korzonki to tak jakby Cie przewialoMy wczoraj z Tz poszlismy spac o 2, nawet 2 lyki wina sie napilam a od 6.30 juz pobudka, bo Malutka wyspana
|
|||
|
|
|
#2559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem czy jest jakis specjalny od kregoslupa.. mam nadzieje ze masaze pomoga.... Cytat:
i faktycznie od 6 tyg wymioty caly czas jedyny objaw;D ale takie pierwsze bole, to kolo 12 tyg jak macica zaczela rosnac i na jelita wchodzila i wzdecia sie pojawily a tak to nie... ale wzdecia przeszly kolo 14... tyle ze brzuch zaczal kuc... a zachcianek smakowych typowych nie mialam jeszcze.... owszem zjadlabym cos slodkiego, lody itd.. ale to nie jest nic ponad to co bylo przed ciaza wtedt tez sie obrzeralam slodyczami.. i nie moglam sie oprzec zeby sobie cos kupic.. a zwalic mi na dziecko jest prosciej aczkolwiek sama przed soba sie przyznaje ze to moje standrdowe zachcianki a nie ciazowe ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i jedna rzecz odrzucilo mnie od herbaty co uwielbialam kolo 12 tyg.. bo za miesem nigdy nie przepadalam wiec to odpada ale herbate pilam litrami a od 12 do 15 16 tyg nie moglam
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-30 o 08:19 |
||
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba że pójde prywatnie
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na pewno trochę sugestii jest tak samo, jak czasem sobie ludzie różne choroby wmawiają i widzą u siebie wszelkie objawy tego czy innego
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
marta mega bolacy cyc to nie jest autosugestia
hejo, obudzil mnie telefon taty, przywiezie mi pierogi i schabowe ![]() Ja dzi smusze umyc lodowke bo zasmierdla troche jak nas nie bylo i lece dzis do PUPu sie zarejestrowac
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
ale chodzi mi o to czy jakby nie bylo 2 kresek tez bysmy gdybaly czy to objaw ciazy.. pewnie nie
poprostu jak juz sie w niej jest to durniejemy i wsyztko dla nas jest teraz objawem.. mnie cyce przed ciaza tez bolaly.. i co i dupa jakos wtedy to nie byl jej objaw... my baby jestesmy swirniete.. albo panikujemy o kazda *******e bo nie kopie bo kopie bo zygam bo nie zygam.. bo mne kluje bo mnie nie kluje tak samo z tym.. mi tez sie wydawalo ze jakie to ja nie mam objawy a wogole to jaki ja nie mam wielki brzuch... ale teraz z perspektywy czasu gdy emocje mijaja to wiem ze to dupa byla a nie objawy ciazy.. bo jak pisala domiks one sa pozniej ![]() zreszta na wsyztkich stronach poczytasz ze to co my babki czujemy to to nie objawy.. one przychodza pozniejnam sie tylko tak wydaje jak z objawami ciazy po spozniajacym sie okresie ![]() a moj smiesznie maly brzuch ktory nijak na ciaze nie wskazywal.. no co ty wtedy dla mnie on byl ogromny jak mogl ktos pomyslec ze on jest maly hahahaha no nic.. wariujemy
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy jeszcze jakich firm te ciuszki
![]() U mnie np w M&s mozna kupić spiochy 3 pary za 3 funty około 15 zł. Takie sukieneczki powiedzmy Next 7 funtów około 35zł primark 4-5 funty.20-25 zł. np za 10 funtów około 40 zł to juz mozna kupić ciuchy ale naprawde drogich firm. Tak wiec ja za te sukieneczki dałabym około 20-25 zł tylko nie wiem ile kosztuje przesyłka z usa ale mysle ze z tym to tak do 35 zł góra. ![]() Choć ja teraz nie wiem ile kosztuja ciuszki dla dzieci w Polsce bo cena napewno musi byc ciut nizsza zeby sie opłacało kupowac przez neta ![]() Taka jest moja propozycja ![]() Martucha co do moich objawów to fakt bolały mnie piersi bardzooo ale mnie zawsze przed okresem bolały wiec to mi nie dało do myslenia - teraz mi troszke podskoczyły ![]() No ale miałam nudności i strasznie mi sie chciało jesc ( co godzine jadłam - jak nigdy) A co to zachcianek no to tez miałam takie nie typowe np na banany jadłam po kilka a teraz np nie moge bo ostatnio jak zjadłam to zwróciłam.
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz troche z innej beczki. wczoraj pierwszy raz w życiu zrobilam przelew przez internet i nie wiem czy to dobrze zrobilam bo to sie wyświetla w nierozliczonych transakcjach na rachunku i pisze blokada wlasna. czy coś teraz mam jeszcze kliknąć żeby ta blokada zniknela i sie rozliczylo??? nie mam o tym pojęcia
a konto mam PKO
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja innych objawow nie mialam, a przed ciaza cycki az tak mnie nigdy nie bolaly
A to ze sobie babki od razu na drugi dzien po starankach kwrecaja to inna sprawa ![]() ania ja nie wiem jak w PKO to dziala. Nie masz instrukcji w internecie jak to obslugiwac? pomoc klienta konta czy cos takiego? |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
hmm moze poczekaj bo moglas nalozyc blokade pieniezna tzn.. ze z pko nie wyszlo jeszcze bo tylko o okreslononych godzinach wychodzi i np rozlicza to dzis o 10 czy tam o innej.. i to znak dla ciebie ze te pieniadz sa zablokowane tzn juz nie mozesz z nich skorzystac mimo ze jeszcze sa na koncie...
|
|
#2570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w ciazy jeszcze nie byłam, a wiele razy miewałam różne objawy, ktore do ciazy mozna byłoby przypisać ![]() Martus a chłopak rośnie dlatego domaga sie kanapek o róznych porach ![]() Cytat:
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj cieplutko nawet kwaitkowe perfumy wreszcie wyciągnęłam - a to już znak, ze wreszcie wiosnę poczułam A wiecie, że ja byłam pewna, że długi majowy weekend jest za tydzień? Dziś się z tego obudziałm i nagle zdziwko, że to już ![]()
|
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 ciuszki nowe z metka 16 zl http://allegro.pl/item1004492412_paj...kiem_r_62.html nowa sukienka 18 zl (do 25) http://allegro.pl/item1013994508_m_s...o_nowa_74.html nowa sukienka 19 zl http://allegro.pl/item1014993344_nam...4_kolorki.html kolejna za 19 http://allegro.pl/item1018965850_zja...6_12_nowa.html 25 zl http://allegro.pl/item1010503004_tin...r_74_6_9m.html moj hit za 20 http://allegro.pl/item1010469211_koa...lato_r_74.html wiec musza byc naprawde konkurencyjne ceny zeby sie oplacalo z zagranicy sprowadzac.... a ja ide poszukac jakis luzackich szerokich spodni i bluz z kapturem dla syna ![]() Cytat:
i je a w tym napewno cos jest ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- ah no z wlasnego doswiadzenia to wiem jak sama durnotowalam i glupialam bo brzuch mi urosl.. jak patrze na fotki brzucha to az mi wstyd ze byslalam ze mi urosl hahahaha to samo z "objawami" no tak bywa swirniete jestesmy i tyle... taka autokrytyka mnie naszla
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
to was zasypie jeszcze chlopiecymi ciuszkami
![]() a co![]() boski elegancik http://allegro.pl/item1019121982_now..._68_6_m_c.html http://allegro.pl/item1018782128_hur...a_w_krate.html bluza z kapturem ![]() http://allegro.pl/item1013199666_now...hlopczyka.html na kozacko luzacko ![]() http://allegro.pl/item1003841794_spo...c_rozm_68.html http://allegro.pl/item1008735375_kom...ozmiar_68.html http://allegro.pl/item1019249170_sli...czka_nowy.html oo tak lubie.. lekkie spodnie i koszula http://allegro.pl/item1011282292_g_n...k_68_blue.html ![]() http://allegro.pl/item1012670460_avi...a_3_6_mcy.html i moje hityyyy bo kolorowe ![]() ![]() http://allegro.pl/item1018819379_sn_...74_yellow.html http://allegro.pl/item1018791034_sn_...68_74_red.html http://allegro.pl/item1018784846_sn_..._74_beige.html ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() :
|
|
|
#2575 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
baja_86 bardzo ładna kiecka, ja w sumie miałabym mieszane uczucia co do jej ubrania, pamiętam, że przed ślubem myślałam o tym czy przypadkiem ktoś nie ubierze białej kiecki ale w dniu ślubu już nie miało to dla mnie takiego znaczenia bo wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że to ja jestem najważniejsza tego dnia (no i TŻ
) ale też nie było nikogo kto by miał kiecke która w jakimś stopniu przypominała by ślubną. Także wszystko zależy od PM bo jedne pewnie to oleją a inne się wściekną, jeśli uważasz że PM nie będzie miałą z tym problemu to bym ubrała ![]() Kliwia gratuluje ![]() Agatek moje zdjęcia ślubne mam na n-k martucha chyba masz racje z tymi zachciankami itd. bo ja co prawda w ciąży nie jestem, ale że po ślubie to niektórzy w moich zwykłych zachciankach/ bólach itd. widzi te spowodowane ciążą... Ehhh... ja dziś jeszcze na uczelnie musze jechać a potem odrazu do pracy... ahhh.. jak mnie drażni ta uczelnia
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
a już najbardziej chyba wariują te, które boją się wpadki
![]() Cytat:
![]() ja tez A ostatnio słyszałam, że podobno savoir vivre mówi, że jeśli PM ma długa suknię, to wszystkie babki powinny założyć długie spódniece, a jesli PM ma krótką, to powinno się iść w krótkiej ![]() Pierwsze słyszę ![]() A to nie były zwykłe ploty ani potoczne przesądy, tylko mówiła to szefowa kuchni ze znanej restauracji, a ona się raczej na takich rzeczach zna...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-30 o 10:05 |
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietne sa |
|
|
|
|
#2580 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

mąz o 21 pojechał do swiadka i niedługo ma wrócic. 

Pani powiedziala ze jestem prz.
gratulacje
także myślę, że jest zadowolony ze mnie 

bolą mnie plecy już trzeci miesiąc

a od 6.30 juz pobudka, bo Malutka wyspana
chyba że pójde prywatnie