|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Chociaż TŻ często twierdzi, że jestem przewrażliwiona. Może. ![]() ![]() ![]() Ale zgadzam się ze Sweet, nie unoś się tak Mandy, szkoda nerwów na takie dziewuchy. ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Ja byłam z TŻtem w galerii, potem przyjechaliśmy do niego, posiedzieliśmy chwilkę na grillu, potem poszliśmy oglądać finał LM. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna która zaprasza cudzego faceta na jakąś imprezę omijając jego partnerkę, opowiada mu o swoich seksualnych przygodach i ma taką a nie inną opinie to dla mnie [piiiippp] ( I jeszcze ma swojego chłopaka ![]() Żeby mówiło się o kimś z szacunkiem i klasą powinna ta osoba sobie zasłużyć, bo nie wiem czemu o takich dziewczynach miałoby być mówione na takim samym poziomie jak o porządnych. Na opinie pracuje się latami i jeżeli dziewczyna ma zasady to wie co robić może a czego nie. A za błędy się płaci. Za wyciąganie rąk po coś co do nas nie należy też.
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Mandy, nic nie pomagalo, od godziny ją mialam!
Az w koncu zaczelam Was czytac i przeszla ![]() Ha! Wsrod wszystkich zalet macie jeszcze jedna. Pogromczynie czkawek!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
och i to jakie te przygody, ze szczegółami opowiadała ich historie z prezerwatywą, ich nieudanym pierwszym stosunku i innych takich. nie będę o niej pisać, że to jest tylko koleżanka, która jedynie zaprasza w sobotę TŻta na grilla rodzinnego, i ona jest taka miła, bo wymyślila TŻtowi spędzenie wieczoru.... jest gruba, jej chłopak jest gruby, w dodatku myśli, że jest boginią seksu, jest głupia - chodzi do najgorszej szkoły, choć to nie jest wyznacznikiem głupoty, jednak widac to po jej zachowaniu. ma taką opinię na osiedlu, każdy się śmieje , że jeździ adekwatnym do tuszy samochodem, sam chłopak przyjaciółki mi to mówił. ![]() niestety siostry TŻta ją uwielbiają ![]() ![]() Zresztą, jak ja mam ją szanować, skoro ona nie szanuje MNIE i mojego istnienia? ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-05-23 o 00:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
MI nie chodzi o to, ze Mandy wkurza sie, bo jakas laska sie dostawia do jej faceta. Tego tez nie trawie. Mi chodzi o to, ze nie powinna naśmiewac sie z jej wygladu. TYLE! Cytat:
![]() Przeciez ja nigdzie nie napisałam, ze ja takie toleruje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Sweet jak Ci nie odpowiada konwersacja ze mną to nie odpisuj na moje wiadomości.
![]() Nie wpłyniesz w żaden sposób na zdanie Mandy, nawet podkreślając bluzgi Mandy w stos. do tej dziewczyny. Chyba jest wolność słowa czyż nie ? Mogłam napisać, że nikt nie zmieni zdania. Nikt nie oznacza Sweet!!! Zawsze tak wszystko bierzesz do siebie ???? Jakbyś nie zauważyła to też napisałam, że przegięła-musiało Ci to umknąć ? Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Jak rażą Cię tak bardzo niektóre wypowiedzi to je zwyczajnie pomijaj. Nie będzie problemu. czasem sie zastanawiam z kim ja tu mam do czynienia... nie wiem co to miało znaczyć...ale nie wydaje mi się, żebyś mogła nawet tak pisać pod moimi postami- bo mogę pomyśleć, że te słowa są do mnie ![]() Zastanów się co piszesz, a jeśli masz mi coś do powiedzenia to to zwyczajnie napisz. Ja lubię ludzi konkretnych. Zresztą ... cokolwiek napiszę to zaraz na mnie naskoczysz, a jak wiesz mam większe zmartwienia niż rozmowy z Tobą. ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
witam was, o rany ale wczoraj zabalowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie powoli do przodu, śledzę wiadomości...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Ja tam następnego dnia po imprezie, zawsze jestem wykończona... nic mi się nie chce, do niczego się nie nadaję. Także rozumiem co czujesz.
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() wczoraj spędziłam miły wieczór z koleżanką ![]() ![]() ![]() co do wypowiedzi Mandy to zgodzę się ze Sweet, troszkę też mnie po oczach poraziło jak przeczytałam te wyzwiska od grubasek-sorry nie każdy może mieć idealną figurę, a sylwetka nie jest wyznacznikiem tego co ma się w głowie.
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Ja jestem strasznie zła ![]() Chyba się nie zrozumiałam z Tż i wyszło inaczej niż chciałam (i myślałam) i wróciłam do domu ![]() Śledzę od rana Tv i chwała Bogu nic się nie dzieje strasznego we Wrocławiu.
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale z tego co czytam to we Wrocławiu ciągle coś się dzieje, ludzie mają pełne ręce roboty. W tv mało Wrocławia niestety ![]() Nie martw się ... pewnie z tż wszystko się jakoś ułoży, wyjaśnicie sobie. Ja przez tą całą sytuację wczoraj prawie wcale do tżta się nie odzywałam, to on dzwonił i pytał co i jak.
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-23 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że na Trzebnickiej już lepsza sytuacja. Właśnie w Tv cały czas Warszawa .. Mam nadzieję, że mi to wyjaśni bo zła byłam strasznie. ![]() A teraz czekam sobie aż koleżanka do mnie wpadnie. ![]() I jeszcze strzelanina w Warszawie... jakby mało mieli problemów.
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
ale jestem zła.. miałam wstać o 9 wstałam po 10 ![]() i jeszcze mnie brzuch boli.. chyba mnie dzisiaj zaleje .. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż dzwonił, jeśli dzisiaj odwołają zajęcia poniedziałkowe to wpadnie do mnie po południu ![]() Honey wiesz gdzie jest most na ul.Kamieńskiego ? Ponoć zamknięty. Chciałam sprawdzić na mapce w google, ale odmawia posłuszeństwa ;/
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-23 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
A ja mam wrażenie, że za często to wszystko Cię nachodzi i masz wiecznie czarne myśli, cokolwiek chłopak nie zrobi. Takie to troszkę chore moim zdaniem, trochę więcej luzu. Tym bardziej, że nie ma powodów do paniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że kolejna ma bana, jeszcze nie doczytałam za co, może do tego dojdę
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ![]() Oj tam oj tam, bo ja się szybko irytuję ![]() No to więc tak ![]() Wczoraj pojechałam do TŻta, musiałam troszkę poczekać, bo był w pracy ![]() ![]() ![]() Poszliśmy do centrum handlowego, kupiłam sobie 2 pary bucików, sandałki w CCC i takie tenisówki w Deichmannie. Pokazałabym, ale nie ma, jak znajdę ![]() ![]() ![]() Potem pojechaliśmy na Wielką Majówkę do tego Myślęcinka, zjedliśmy po kebabie, poszliśmy na spacer i do domku, do mnie. Dzisiaj rano byliśmy sami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Ciebie Stokrotko? ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Takie z Deichamnna : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() można się jeszcze dołączyć? ![]() ![]() bo widzę, że tu fajna atmosferka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszamy ![]() Gwiazda- Fajne te butki ![]() Drogie? Pewnie z 60 zł? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak w miarę, chociaż jestem zdania, że takie balerinki, czy tenisówki czy jak je tam nazwać, to powinny być tańsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mandy co tam ? ;*
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-23 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Ale ja, jak to ja, chyba kupiłam za małe
![]() Tak mi się zdaje, tzn. pewnie się rozejdą, no ale nie wiem. Zobaczę jak mi nogi się wyleczą troszkę, to pobiegam w nich w domku, a potem zdecyduję. Mam nadzieję, że wymienią ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Dziękować, dziękować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Ja idę umyć mojego psiaka
![]() Muszę ją trochę wybielić ![]()
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że jak będzie paragon to problemów robić nie będą
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.