ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 22:04   #2431
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ojj czuje, ze bedzie afera...

TZ zrobil mi przemeblowanie w pokoju i uciekl
A mi zostawil sprzatanie - cwaniak jeden!
nie...trzeba być mądrzejszym w końcu

Cytat:
Aaaaaaaaa obchodzimy dzis z TZtem 16 miesiecy razem
Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
gratulacje. my z TŻtem mamy 13 miesięcy dziś.
gratuluje Wam Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Ja też przeczuwam, że będzie zadyma
Masz gaśnice to zrobię

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
a nie pomyślałaś , że on może krępuje się zapytać czy może nocować? wiesz to , że Twoja mama mu raz zaproponowała nie znaczy od razu , że on bedzie się pchał z torbą na nockę..
Ja bym mojemu na pewno zaproponowała.
A tak w ogóle to ja np nie lubię spotykać się z tŻ na 2 czy 3h. jest to dla mnie za krótko
Uznałam, że skoro ja mam się sama pytać dlaczego nie zabiera mnie na impreze mieszaną to równie dobrze mógłby się zapytać sam czy nie ma gdzie go przenocować..... Ale i tak szkoda było tej pisaniny bo pisał by było miło ale nic więcej nie zamierzał wcale jechać czeka na wolny przejazd przez Oświęcim... z tym, ze przynajmniej dziś się zmotywował i próbował tamtędy przejechać, rzekomo się nie dało

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
E.J czyli nie wyjasniliscie sobie?

Stanęło na tym, ze w sumie z kontekstu, ze jedno musi jakoś zrozumieć drugiego i jakoś przejść do porządku dziennego... w końcu Tż nawet zaczął pytać czy się nim nie znudziłam i czy nie mam kogoś nowego....

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Za Mamą? Jestem bardzo przywiązana do rodziny, kocham Rodziców, Brata, Babcię, za każdym tęsknię. Tęsknię za Babcią, której już nie ma z nami, taka ze mnie rodzinna istotka

Za Tobą też tęskniłam, w sumie to chciałam żebyś mi poradziła, jestem bliska zrobienia czegoś głupiego, pewnie wiesz o co chodzi

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 01:30   #2432
Lagunaaa
Wtajemniczenie

a ja nastawiłam sobie budzik na walkę mam nadzieję, że dotrwam

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 08:11   #2433
kamila2006
Zakorzenienie

Co do tych przyjazdow tż w warunkach ekstremalnych to musze Wam powiedziec ze na poczatku u mnie bylo inaczej. Na poczatku zwiazku bardzo zalezalo mi na spotkaniach (nawet za wszelka cene) moj tż nie byl wtedy jeszcze kierownikiem tylko pracowal fizycznie na budowie. wstawal o 5 jechal 80km do pracy pracowal do 17 ciezki powrot, ciezka praca. ale mimo to 2 razy w tygodniu byl u mnie. zmeczony bo zmeczony, ale przyjezdzal. ( a przeciez moglismy czekac na weekend kiedy nie pracowal i widziec sie tylko w weekendy). Ale nie, on za wszelką cene starał mi sie udowodnic, ze mu zalezy i w ten sposob to okazac. (mimo ze czasem przyjezdzal zmarnowany jak trup- pił mocną kawe i po 30minutach zasypial).

Dzis jest inaczej. Juz wiem, ze mu zalezy i nie musi mi tego udowadniac nadzwyczajnym wysilkiem. Tz ma inna prace , na miejscu, ale mimo to czasem wraca zmeczony i ja to staram sie rozumiec. (ja nie pracuje, wiec nie wiem co to znaczy wstawac pracowac - ja spie do 9). I na pewno, gdy jestesmy umowieni a tż mi pisze jestem zmeczony ale juz jade, nie nalegam na takie spotkanie.
Popieram Paprif calkowicie

edit: jesli chodzi o mnie to ok. w weekend swietujemy urodziny tż. wczoraj go odwiedzilamk, pojechalam do domu o 23 a tz poszedl do kumpli na wodke, wrocil o 1 ( w tym miejscu pozdrowienia dla Rebel ). Dzis idzie z świetowac part.2. Finał Ligi Mistrzów (meskie spotkanie),
a potem do klubu w ktorym ja z kolezankami sie bede bawić.
niedziela w książkach jupiiii ( kiepski żart )

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-05-22 o 08:16
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 09:00   #2434
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej
ja wstałam wyjątkowo wcześnie
tż na szkoleniu, takie coś z rozwoju osobistego też czasem chodzę ale tego akurat tematyka mnie nie zainteresowała a płacić 100zł tylko za to, żeby z nim na nie iść bez sensu...ale i tak musiałam ze sobą walczyć, żeby nie iść. Kończy się dopiero koło 19 Potem może impreza u znajomego, pewnie pójdę sama bo mój ma do zrobienia mnóstwo rzeczy do szkoły. Smutno mi się zrobiło, że nie chce iść ze mną, ale on specjalnie nie lubi imprez i szedłby tam głównie z innego powodu więc jeszcze zobaczymy
ciężko mi bez niego, jestem chorobliwie uzależniona
no nic...owsianka, net, kawa i zabieram się za pisanie pracy

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2010-05-22 o 09:04
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 09:26   #2435
Myszunia19
Zakorzenienie

witajcie
ja z Tze m sie dogadalam
wyszlam do niego do samochodu przed wczoraj w nocy na chwile
kupil sobie nową fure i teraz szczesliwy
a wczoraj po uczelni te sie z nim spotkałam ii był bardzo intensywny wieczór a potem sen
wczoraj dowiedzialam sie ze wujek (35lat) pekl mu krwiak i lezy w spiaczce. moj tata musi teraz wszystko zalatwiac a zona tego wujka nie chce zjechac tu z grecji...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 09:46   #2436
Cocaine essence
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/608035/Troskliwe-misie

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 09:54   #2437
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Gwiazda dzis ta walka? A ja myslalam, ze jutro...

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Jeszcze go namowilam, zeby mi ciezkie zakupy przytachal do domu
No fakt, nie bede juz na niego narzekac
Tzn. to już było dzisiaj bo chyba po północy walczyli?

A widzisz jaki kochany

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Myślę, że musiałabym się mocno zastanowić.
O TY!
Czyli jakaś niepewność? Pewnie chodzi, że dla Ciebie to za wcześnie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Szybko Was nadrobiłam a teraz uciekam i jadę do mojego Pana
Mam małego kaca, spotkanie klasowe udało się, nie przypuszczałam, że będzie tak fajnie
Byliśmy na karaoke, potańczyliśmy też, super.
Miłego dnia, a może i weekendu, bo w sumie nie wiem kiedy do Was zajrzę
Buziole

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 10:04   #2438
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość

A widzisz jaki kochany

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

O TY!
Czyli jakaś niepewność? Pewnie chodzi, że dla Ciebie to za wcześnie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Szybko Was nadrobiłam a teraz uciekam i jadę do mojego Pana
Mam małego kaca, spotkanie klasowe udało się, nie przypuszczałam, że będzie tak fajnie
Byliśmy na karaoke, potańczyliśmy też, super.
Miłego dnia, a może i weekendu, bo w sumie nie wiem kiedy do Was zajrzę
Buziole
Ja też bardzo szybko nadrobiłam Malutko dziewczyny pisały, widać każda zajęta.
Ja ? Ja do swojego Pana nie jadę niestety tylko do książeeeek Sprawdzam wiadomości i różne serwisy w necie, z tego co przeczytałam to jeszcze nie było fali kulminacyjnej we Wrocławiu, wieczorem Pani w wiadomościach powiedziała to samo(spodziewają się jej koło 14).
Nie wiem czy to prawda czy ploty, no ale już nie będę wątku zaśmiecać moimi domysłami. Ja również życzę wam miłego dnia, wpadnę pewnie później

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:05
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:10   #2439
Myszunia19
Zakorzenienie

dziewczyny wy macie cos takiego e jak TZ jakos jest niemily czy cos albo przestaje "kotkowac" to od razu myslicie ze cos jest zle i takie inne domysłY> ? Ze moze sie znudził albo cos?
Stary 2010-05-22, 10:11   #2440
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
dziewczyny wy macie cos takiego e jak TZ jakos jest niemily czy cos albo przestaje "kotkowac" to od razu myslicie ze cos jest zle i takie inne domysłY> ? Ze moze sie znudził albo cos?
Ja tak nie mam, mój nawet jak jest zły mówi Kiciu.
Stary 2010-05-22, 10:14   #2441
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Spójrz na swój podpis.

Nie, nie mam tak. Jestem pewna uczuć Tż do mnie i gdyby taka sytuacja trwała kilka dni to może zaczęłabym się zastanawiać.
KroplaDeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 10:19   #2442
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nie jest niemiły ot tak, zwykle jak coś jest nie halo to ja mu podpadam czymś
Ale nie odznacza to od razu, że ma mnie dość.
Zresztą jeżeli ja jestem miła dla niego to on jest kochany dla mnie nawet kiedy nastroje są gorsze.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:22   #2443
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej czytałam, że jest ok już między wami.
Skąd więc takie pytania ? Coś znów jest nie tak ?
Ja chciałam się troszkę zrelaksować, zjadłam śniadanko, popijam zieloną herbatę ale widzę, że PMS zaczyna dawać się we znaki...
Stary 2010-05-22, 10:23   #2444
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
Co do tych przyjazdow tż w warunkach ekstremalnych to musze Wam powiedziec ze na poczatku u mnie bylo inaczej. Na poczatku zwiazku bardzo zalezalo mi na spotkaniach (nawet za wszelka cene) moj tż nie byl wtedy jeszcze kierownikiem tylko pracowal fizycznie na budowie. wstawal o 5 jechal 80km do pracy pracowal do 17 ciezki powrot, ciezka praca. ale mimo to 2 razy w tygodniu byl u mnie. zmeczony bo zmeczony, ale przyjezdzal. ( a przeciez moglismy czekac na weekend kiedy nie pracowal i widziec sie tylko w weekendy). Ale nie, on za wszelką cene starał mi sie udowodnic, ze mu zalezy i w ten sposob to okazac. (mimo ze czasem przyjezdzal zmarnowany jak trup- pił mocną kawe i po 30minutach zasypial).

Dzis jest inaczej. Juz wiem, ze mu zalezy i nie musi mi tego udowadniac nadzwyczajnym wysilkiem. Tz ma inna prace , na miejscu, ale mimo to czasem wraca zmeczony i ja to staram sie rozumiec. (ja nie pracuje, wiec nie wiem co to znaczy wstawac pracowac - ja spie do 9). I na pewno, gdy jestesmy umowieni a tż mi pisze jestem zmeczony ale juz jade, nie nalegam na takie spotkanie.

edit: jesli chodzi o mnie to ok. w weekend swietujemy urodziny tż. wczoraj go odwiedzilamk, pojechalam do domu o 23 a tz poszedl do kumpli na wodke, wrocil o 1 ( w tym miejscu pozdrowienia dla Rebel ). Dzis idzie z świetowac part.2. Finał Ligi Mistrzów (meskie spotkanie),

Też tak mam. Mój Tż teraz nie pracuje, więc nie nalegam na spotkania gdy jest spłukany albo staram się sama znaleźć transport do niego, chociaż u mnie z tym trudniej.
Tż mi udowodnił, że kilometry nie mają dla niego znaczenia. Rok temu po tygodniu nie widzenia się, co u nas jest normą, tłukł się autobusem do mnie 2 godziny, był u mnie kolejne 2 i powrót trwał też 2 godziny. Pracował w odległym mieście i kiedy dostał tygodniową wypłatę 1/4 wydał na mnie. Wiedziałam, że pieniądze są mu potrzebne i mówiłam, żeby nie przyjeżdżał, ale się stęsknił
A wcześniej jechał autobusem tylko raz i zarzekał się, że nigdy więcej-ma chorobę lokomocyjną.

Edytowane przez KroplaDeszczu
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:25
Stary 2010-05-22, 10:31   #2445
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:

Aj maleńka, skąd ja to znam. Mój mi powiedział, że wypije góra 2 piwa, a wczoraj się dowiedziałam, że jednak wódke pili. Nie chciał mi pisać o tej zmianie planów, bo stwierdził, że pewnie się ucze i będzie mi przykro. Głupie wytłumaczenie, ale ok. On się chyba nigdy nie zmieni. A ja to już po smsach poznaje czy wódka była czy piwo więc mnie nie oszuka.
Mieliśmy wczoraj małą sprzeczkę, bo miałam atak zazdrości, nie wiem skąd. Miewam takie pretensje o nic praktycznie od czasu do czasu. TŻ idzie w wakacje do pracy (odrabia praktyki), będzie pracował na 3 zmiany, w tym nocna. A ja już jakieś wymysły, że jakieś laski go będą wyrywać. Głupia jestem, wiem. Już mi przeszło.

Dziś wieczorem jedziemy do galerii, nie wiem co z tym finałem LM. TŻ miał oglądać z kolegami w pubie, ale chyba jednak spędzi wieczór ze mną. Tfu tfu.

Ja mam pierwsze objawy alergii (a myślałam, że przeziębienie). Męczy mnie kaszel, oczy mi wybałuszyło, pieką mnie, nie mogę się uczyć. W poniedziałek polecę chyba do lekarza. Będę musiała zrobić próby jakieś, bo nawet nie wiem na co jestem uczulona.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość

A widzisz jaki kochany

O TY!
Czyli jakaś niepewność? Pewnie chodzi, że dla Ciebie to za wcześnie [COLOR="Silver"]
Za wcześnie to raz. A po drugie chyba nie jestem jeszcze pewna na 100%, że to ten jedyny.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Zrobiłam sobie wczoraj peeling kawowy.
Kawa hazelnut + cynamon + sól + żel pod prysznic pomarańczowy YR.
Nieziemski zapach! Aż się z wanny nie chciało wychodzić.
Lepsze to niż niejedne drogeryjne specyfiki.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:33
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:32   #2446
Myszunia19
Zakorzenienie

wszystko jest ok tylko tak mnie jakos tak naszlo przez to ze przez kilka dni było tak dziwnie.
Stary 2010-05-22, 10:38   #2447
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobiłam sobie wczoraj peeling kawowy.
Kawa hazelnut + cynamon + sól + żel pod prysznic pomarańczowy YR.
Nieziemski zapach! Aż się z wanny nie chciało wychodzić.
Lepsze to niż niejedne drogeryjne specyfiki.
Zgadza sie
Zrobilam sobie wczoraj po raz pierwszy - i do dzis sie "macam"

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:48   #2448
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej
ja wstałam wyjątkowo wcześnie
tż na szkoleniu, takie coś z rozwoju osobistego też czasem chodzę ale tego akurat tematyka mnie nie zainteresowała a płacić 100zł tylko za to, żeby z nim na nie iść bez sensu...ale i tak musiałam ze sobą walczyć, żeby nie iść. Kończy się dopiero koło 19 Potem może impreza u znajomego, pewnie pójdę sama bo mój ma do zrobienia mnóstwo rzeczy do szkoły. Smutno mi się zrobiło, że nie chce iść ze mną, ale on specjalnie nie lubi imprez i szedłby tam głównie z innego powodu więc jeszcze zobaczymy
ciężko mi bez niego, jestem chorobliwie uzależniona
no nic...owsianka, net, kawa i zabieram się za pisanie pracy
Miłego pisania

Też chyba jestem uzależniona od mojego Tż, a a na pewno od telefonu i sms-ów i rozmów z nim

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Zgadza sie
Zrobilam sobie wczoraj po raz pierwszy - i do dzis sie "macam"
To prawda, daje świetne efekty
Już chyba nigdy nie kupię żadnego "gotowego" peelingu
Stary 2010-05-22, 10:50   #2449
kamila2006
Zakorzenienie

ja juz 3 razy robilam peeling boskie rezultaty, cudownie sie po nim czuje

Rebel moj poszdl mowił na wódke... okazalo sie ze wypil 4 piwa, bo tą wodke co mieli to ciepla byla i tz nie chcial takiej pić. (chyba dobrze zrobil bo 2 kumpli niezle sie nią struło).
A ja jakos spokojnie poszlam spac wiedzialam gdzie jest tż, wiedzialam z kim. usnelam predko, obudzil mnie jego sms o 1 nawet nie mialam sily odpisac. To mi sie podoba. zawsze gdy tz wychodzi chce tak spokojnie sie zachowywac. nie wysylalam zadnych sms, nie pisalam, nie dzwonilam, nie kontrolowalam. Ot ma chlopak urodziny niech sie spokojnie bawi. Zreszta co to za zabawa 3h z kumplami na dworze sącząc alkohol

Cytat:
TŻ idzie w wakacje do pracy (odrabia praktyki), będzie pracował na 3 zmiany, w tym nocna. A ja już jakieś wymysły, że jakieś laski go będą wyrywać. Głupia jestem, wiem. Już mi przeszło.
a gdzie te praktyki? co bedzie robil? beda kobiety?

wczoraj 2 dzien i nie zapytalam o sekretareczke jestem z siebie dumna. jakos nie boje sie juz chyba z poczatku bylam taka zestresowana i sialam panike,a teraz hmm... chociaz mowia "nigdy nie lekcewaz przeciwnika"

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 11:31   #2450
oh Mandy
Zakorzenienie

Mi ostatnio przeszła zazdrość... Tzn jestem zazdrosna, ale zrobiłam się pewna siebie.
TŻ pytał, czemu jestem zazdrosna o Grubaśkę. Ja na to: :O Czy ja jestem o nią zazdrosna? Ona mi do pięt nie dorasta

Dobrze, że jest ładna pogoda, TŻ za 1,5 godziny po mnie przyjedzie i jedziemy na wieś.
Stary 2010-05-22, 12:02   #2451
mmalinowa
Zadomowienie

kurcze, Zazdrośnice myślałam że już mi lepiej, przeszły te zazdrości itd, a jednak nie potrafię sobie z tym poradzić wkurza mnie to ile czasu TŻ spędza z kumplami!!!! pracują razem, spotykają się wieczorami, ze mną też często jeździ do nich! no już nie mogę
zastanawiam się jak im znaleźć jakieś dziewczyny, może by się czymś zajęli zamiast napastowania TŻ, chociaż jemu się to podoba... eh nie wiem, dziewczyny, przesadzam?

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:33   #2452
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Mi ostatnio przeszła zazdrość... Tzn jestem zazdrosna, ale zrobiłam się pewna siebie.
TŻ pytał, czemu jestem zazdrosna o Grubaśkę. Ja na to: :O Czy ja jestem o nią zazdrosna? Ona mi do pięt nie dorasta

Dobrze, że jest ładna pogoda, TŻ za 1,5 godziny po mnie przyjedzie i jedziemy na wieś.
No proszę proszę. Widzę, że często się ostatnio spotykacie.
Jedziecie do niego na działkę? Sprawdź czy rzeczywiście trawa wykoszona.
Stary 2010-05-22, 12:34   #2453
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
kurcze, Zazdrośnice myślałam że już mi lepiej, przeszły te zazdrości itd, a jednak nie potrafię sobie z tym poradzić wkurza mnie to ile czasu TŻ spędza z kumplami!!!! pracują razem, spotykają się wieczorami, ze mną też często jeździ do nich! no już nie mogę
zastanawiam się jak im znaleźć jakieś dziewczyny, może by się czymś zajęli zamiast napastowania TŻ, chociaż jemu się to podoba... eh nie wiem, dziewczyny, przesadzam?
Jak często się spotykacie?
Jak często Twój Tż spotyka się z kumplami?
Jak często z Tobą jeździ do nich?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 12:38   #2454
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz 3 razy robilam peeling boskie rezultaty, cudownie sie po nim czuje

Rebel moj poszdl mowił na wódke... okazalo sie ze wypil 4 piwa, bo tą wodke co mieli to ciepla byla i tz nie chcial takiej pić. (chyba dobrze zrobil bo 2 kumpli niezle sie nią struło).
A ja jakos spokojnie poszlam spac wiedzialam gdzie jest tż, wiedzialam z kim. usnelam predko, obudzil mnie jego sms o 1 nawet nie mialam sily odpisac. To mi sie podoba. zawsze gdy tz wychodzi chce tak spokojnie sie zachowywac. nie wysylalam zadnych sms, nie pisalam, nie dzwonilam, nie kontrolowalam. Ot ma chlopak urodziny niech sie spokojnie bawi. Zreszta co to za zabawa 3h z kumplami na dworze sącząc alkohol

a gdzie te praktyki? co bedzie robil? beda kobiety?

wczoraj 2 dzien i nie zapytalam o sekretareczke jestem z siebie dumna. jakos nie boje sie juz chyba z poczatku bylam taka zestresowana i sialam panike,a teraz hmm... chociaz mowia "nigdy nie lekcewaz przeciwnika"
No ja też byłam ostatnio spokojna chociaż trochę się wkurzyłam na niego, że mnie jakby oszukał, tzn. zataił prawdę. Spodziewałam się, że wcześniej wróci skoro pije tylko piwo.

Będzie pracował w magazynie. Niby mnie uspokajał, że tam tylko takie "wiejskie" dziewczyny pracują i nikt go nie będzie zaczepiał, ale ja po doświadczeniach z jego koleżankami jestem przewrażliwiona. Nie chcę żeby go ktoś podrywał.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
Haha, skąd ja to znam.
Mój też, 3-4 razy w tygodniu siłownia, 2 razy w tygodniu spotkanie wieczorem na piwko, jeszcze w ciągu dnia się widują, bo przecież obok siebie mieszkają. Kumple oczywiście nie mają dziewczyn i męczą co weekend TŻta, żeby gdzieś iść. Czekam niecierpliwie aż kogoś sobie w końcu znajdą.
Stary 2010-05-22, 12:43   #2455
paprif
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny ale mam lenia
Wstałam o 8 uczyłam się przez 2h i dalej mi się nie chce

edit: dobra koniec marudzenia, wracam do książek
aha mogę się tylko pochwalić, że dzisiaj przejechałam 8km, pojeżdżę jeszcze wieczorkiem

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:51
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:50   #2456
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę proszę. Widzę, że często się ostatnio spotykacie.
Jedziecie do niego na działkę? Sprawdź czy rzeczywiście trawa wykoszona.
Nie... nie na działkę.
Jedziemy najpierw na cmentarz do jego ojca, ale to u nas w mieście,
potem właśnie na wieś na cmentarz do mojego dziadka, żeby postawić znicze, no a później odwiedzimy moją babcię
Stary 2010-05-22, 12:57   #2457
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KroplaDeszczu Pokaż wiadomość
Jak często się spotykacie?
Jak często Twój Tż spotyka się z kumplami?
Jak często z Tobą jeździ do nich?
1) mniej więcej co 2 dni, czasem codziennie, czasem co 2, 3 dni
2) codziennie ;] kilka razy dziennie - oni czasem pracują u jego ojca, czesto razem jeżdżą "pozałatwiać jakies sprawy na mieście", potem wieczorem, nawet jak się spotyka ze mną to wracając wstępuje do nich chociaż 10 minut pogadać :|
3) oj często, ostatnio było tak że każde nasze spotkanie było z nimi i tak hmm przez 2 tygodnie, ale się zbuntowałam i już mam spokój od nich przez jakiś czas... kurcze, ja ich lubię, ale bez przesady prawda?

Cytat:
Haha, skąd ja to znam.
Mój też, 3-4 razy w tygodniu siłownia, 2 razy w tygodniu spotkanie wieczorem na piwko, jeszcze w ciągu dnia się widują, bo przecież obok siebie mieszkają. Kumple oczywiście nie mają dziewczyn i męczą co weekend TŻta, żeby gdzieś iść. Czekam niecierpliwie aż kogoś sobie w końcu znajdą.
no ja już próbowałam szukać ich jest 2, są ciągle razem, ostatnio się nawet śmiałam że może by im bilety do Holandii kupić trzeci ma byłą dziewczynę TŻ, z którą spotyka się rzadko, bo studiuje w innym mieście, więc też jakby wolny... hm
nie wiem czy ja mam już jakieś schizy, ale głupio mi jak TŻ z nimi wszędzie chodzi, bo to takie "psy na baby", zobaczy ładną laskę już podniecenie, bajera i tak non stop

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.

Edytowane przez mmalinowa
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:59
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:18   #2458
caroline2324
Zakorzenienie

ajajajajj ale wczoraj miałam udany piątek ;D

tak w ogóle to witam;*

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:21   #2459
Honey_Girl
Zakorzenienie

Witam.
Wybaczcie, że się nie udzielam ale śledzę syt. we Wrocławiu w związku z powodzią. U mnie na osiedlu Kozanów już panika i wszystko przecieka.

Ps. Jadę do mojego Tż w końcu !
Chyba na noc zostane

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:29   #2460
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Witam.
Wybaczcie, że się nie udzielam ale śledzę syt. we Wrocławiu w związku z powodzią. U mnie na osiedlu Kozanów już panika i wszystko przecieka.

Ps. Jadę do mojego Tż w końcu !
Chyba na noc zostane
Też śledzę całą sytuację aż uczyć się odechciewa...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości