|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Zresztą obserwuję to na co dzień u mojego tż, ma na ramieniu stary tatuaż, którego się zresztą wstydzi. Kombinowaliśmy, żeby zakryć go jakimś nowym, ale po 1 nie mamy nikogo zaufanego, po 2 nie każdy się tego podejmie, po 3 to sporo kosztuje |
|
|
|
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, że nie ma tatuaży takich na kilka lat
![]() bo właśnie nie wiem co będzie np. za 10 lat, gdzie będę pracować i czy w ogóle taki tatuaż będzie mi się nadal podobał
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to rzeczywiście nie może być estetyczne z tego co opisujesz. Ehh lepiej sobie odpuścić chyba temat
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam coś z nim zrobić, ale z wymienionych przez Ciebie powodów jest dalej nieruszony.
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
sama też się kiedyś zastanawiałam, jakiś mały w niewidocznym miejscu by mi nie przeszkadzał, ale właśnie odpowiednio odstrasza mnie to, co napisałam wyżej.
|
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu dobrze że już jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz boską suknię i nie mogę się doczekać kiedy pokażesz jakieś zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Poza tym w niektórych miejscach pracy tatuaże w widocznych miejscach są zakazane, np. w banku. |
|||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelku ale masz ładną datę zaręczyn i ślubu
![]() Macie ślub w naszą 5 rocznicę ślubu ![]() EDIT No to już poszliśmy razem do kina. Mąż powiedział kumplowi że idziemy do kina na co kumpel "o fajnie idę z wami" <tu walę głową w mur>
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-24 o 16:39 |
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Temu koledze ciężko...poza tym, w sumie- niech sobie biedaczek idzie z nami. Baby nie ma , kumpli innych poza mężem też nie za specjalnie . Trzeba czasem sie poświęcić.
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze moje małżeństwo będzie tak udane jak Wasze i że ta data przyniesie nam szczęście
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest przez nas zaczarowana
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny siedzę przy otwartym oknie i od sąsiadów napływa taki cudowny zapach... coś jak brokuły w cieście, albo naleśniki
![]() Mniam ![]() Ale jestem twarda, dziś zresztą jakoś łatwiej niż wczoraj. |
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
zuza pytałaś sie o ten fotelik (wypadek) No więć chłopiec był przypięty w foteliku, ale siła uderzenia była tak mocna, że wyleciał razem z nim z samochodu
w ogóle kierowca który w nich uderzył ma 24 lata, zabrane prawko za jazdę po pijaku (zdawał drugi raz ale nie zdał), jechał bez świateł, z dużą prędkością (teren zabudowny) i nawet nie hamował nie było śladów hamowania ![]() a i ktoś chciał plan mieszkania już mam. tylko zmiany ponanosiłam. bo salon ma zabudowane jedne drzwi (aby nie był taki przechodni) i w jadalni jedna scianka jest rozwalona
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nalesniki to już w ogóle ohyda sam tłuszcz!! Dużo lepsze jest np leczo z kurczaczkiem..to dopiero pachnie a nie jakiś tam naleśnik! ![]() Ja zaraz spadam na obiad do teściowej. Pewnie będzie pomidorówka ze świeżych pomidorów czyli to co kocham najbardziejTeściowa ma fazy na zupy..od jakiś 2 tygodni robi tylko pomidorówkę, wcześniej miała fazę na żurek, a jeszcze wcześniej na kalafiorówkę...ależ ja ją dobrze znam
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mów, że nie zjadłabyś takiego naleśniczka (choć to sam tłuszcz )http://chiliiczekolada.jogger.pl/201...ki-z-bananami/ Cytat:
A ja dziś planuję na kolację morszczuka - może zrobię na parze, albo na oliwie z oliw., + warzywka |
||
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Ja uważam, że Angelina jest piękna, ale teraz zdecydowanie za chuda Mojemu Tżtowi też się podoba ![]() Carmelova czyli sala zaklepana?
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Haniu dam się pokroić za dobry przepis na zupę ze świezych pomidorów
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. z bólem głowy i brzucha (zatrucie + stres). Niestety nie mogliśmy podpisać umowy osobiście, bo w sobotę obejrzeliśmy salę a umowa miała być podpisana w poniedziałek, kiedy to musiałam być już w pracy w Krakowie. Załatwiali więc to za nas moi rodzice, którzy wrócili zadowoleni, ale okazało się, że wpłacili zadatek lecz żadnej umowy nie podpisali, co dla mnie jest nie do pomyślenia, bo nawet kwota za talerzyk nie jest nigdzie określona. Mają tylko taki świstek, że wpłacili 1000 zł zadatku za organizację wesela w dniu 21.07.2012 na moje nazwisko i tyle. Ja z racji moich studiów prawniczych zwracam uwagę na każde słowo w umowie, więc brak umowy wywołał u mnie palpitację serca. Ale mama mówi, że trzeba ufać ludziom....
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova no to nieźle z tą umową, raczej jej brakiem wyszło. A mama mówiła, dlaczego jej nie podpisali??
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej jak będziecie tam następnym razem załatwicie resztę.Jeszcze sporo czasu, więc może nie mają określonego cennika na 2012? My jak załatwialiśmy salę pod koniec 2009 na 2011 to Pani powiedziała, żeby zadzwonić na początku roku 2010 w celu ustalenia ceny no i ustaliliśmy Co do podkreślonego niestety jestem odmiennego zdania (szczególnie jeśli w grę wchodzą pieniądze)
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-08-24 o 18:45 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, Gosiu nie podpisali dlatego, że właścicielka nie ma cennika na 2012 i tak naprawdę wszystko zależy od menu jakie sobie zażyczymy, poza tym się znają... Ja tak jak Gosia nie jestem zbyt ufna i wolę mieć wszystko czarno na białym. No cóż, akurat za talerzyki płacą rodzice i skoro uznali że tak jest dobrze, to nie będę się już kłócić, wczorajszy dzień mi wystarczy. Za to w sprawie naszych wydatków będę nieustępliwa i niczego bez umowy nie chcę załatwiać.
Trzymajcie kciuki, żeby w weekend była ładna pogoda w górach. Tż teraz pracuje do późna i prawie się nie widzimy, więc wymyśliliśmy wyjazd do Zakopanego na weekend. |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą można spytać jaka jest cena na przyszły rok za osobę,podejrzewam, że nie będzie kolosalnej różnicy na 2012 w okolicach 10-20zł.
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova trzymam kciuki za pogodę. A co do umowy, to można było zrobić tak (my tak robiliśmy) spisać umowę że tego i tego dnia będzie przyjęcie weselne, jakie są ceny na dzień dzisiejszy i o ile % mogą wzrosnąć, ile dań obejmuje oferta, ile było dane zaliczki, do której ma się przyjęcie zakończyć itp. Może uda wam się coś takiego podpisać??
|
|
|
|
#2577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madziu, straszna tragedia z tym dzieckiem. Czyli widać, że nawet fotelik nie jest w stanie uchronić dziecka w trakcie tak poważnego wypadku. Horror...
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że skoro suknia piękna, to ja też będę wyglądać pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Mój TŻ jest naleśnikowym mistrzem Robi pyszne, cieniutkie, wcale nie tłuste - 'dietetyczne' bo bez mleka ![]() Emilko, a Ty byś teraz wszystko zjadła - na diecie zawsze tak jest. Nie podwąchuj sąsiadów, tylko rybke rób ![]() Byliśmy z TŻ w Ikei dziś - kupiliśmy stolik kawowy do pokoju i lustro. Może nasze mieszkanie w końcu przestanie wyglądać jak by ciągle było w fazie początkowej remontu. Mam dosyć wszędobylskiego pyłu z gipsu....aaaaa...Idę wiercić z TŻ i wieszać lustę i szafkę-garderóbkę ![]() 'Moje' dziewczyny się rozkręciły z panieńskim. Wiem już, że żarcia będzie tyle, że panieński będzie musiał trwać chyba z tydzień Akurat do wesela
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Butter pokaż mebelki z ikei. My meble do salonu i jadalni zamówiliśmy z Forte (sprawdzona i dobra firma
|
|
|
|
#2579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbujcie to doustalić, lepiej dmuchać na zimne. Cytat:
Cytat:
A propos naleśników - najciekawsze jest to, że wcale za nimi nie przepadam Sama robię tak raz na 3 miesiące Ale zawsze na słodko, na słono-ostro nie lubię, za to muszą być cieniutkie.Ale ten naleśnik mnie urzekł po prostu. Chyba dlatego, że kocham czekoladę i bitą śmietanę To prawda, że wszystko bym teraz zjadła - wczoraj chodziłam po centrum handlowym i pożerałam wzrokiem desery lodowe, torciki czekoladowe, kawę z bitą śmietaną, a nawet "przysmaki" z Burger Kinga Cytat:
Chętnie zobaczę Twoje nowe meble ![]() Cytat:
Dobre jedzenie to podstawa ![]() Forte ma fajne meble, też mi sporo podoba. Ostatnio też spodobały mi się meble Voxa. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

)
W necie też nie umiem znaleźć ... Zobaczysz na zdjęciu - jako całokształt..po ślubie
Masz boską suknię i nie mogę się doczekać kiedy pokażesz jakieś zdjęcia 

Nie da mu się tego wyperswadować?

i kogo?
najwyżej jak będziecie tam następnym razem załatwicie resztę.Jeszcze sporo czasu, więc może nie mają określonego cennika na 2012? My jak załatwialiśmy salę pod koniec 2009 na 2011 to Pani powiedziała, żeby zadzwonić na początku roku 2010 w celu ustalenia ceny