|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Nie stosuję żadnej konkretnej diety o określonej nazwie...sama planuję posiłki, 5 dziennie, co 3h. Mniej żreć u mnie równa się: nie podjadać, nie żreć słodyczy jak opętana, nie pić coca coli więc tak![]() Poza tym w pierwszym tygodniu rezygnuję z pieczywa, żółtego sera, białego makaronu, panierowanych smażonych mięs. Stawiam na kasze, brązowy ryż, makaron pełnoziarnisty, warzywa w dużej ilości, drób, rybki i wodę. Mam nadzieję, że coś z tego będzie. Później dorzucę pieczywo pełnoziarniste. Od września mam zamiar zacząć jakiś fitness, może z tańcem brzucha, może pilates... Aaaa... no i hula-hop
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2010-08-24 o 11:29 |
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile chcesz schudnąć? Nocko czyli sa w trakcie rozwodu dopiero?
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
6 kg. Jeśli wystarczy mi determinacji to 8 kg. To chyba jedyna dieta, którą można stosować i mieć poczucie, że się normalnie je, a przygotowywanie posiłku to frajda. Jestem ciężkim przypadkiem, bo nie jadam standardowych "dietowych" potraw: serka wiejskiego, jajek, biały ser rzadko, wędzonych ryb, owsianki... |
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jodie Emilko wytrwałości życzę
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
cześć novo
emilko - trzymam kciuki napisałam słów kilka w klubie - jak ktoś może i chce niech przeczyta
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bez owsianki to już żyć nie mogę.
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki.
Chodzi za mną dzisiaj indyjski kurczak wg przepisu Hani. Tylko nie wiem czy kupie wszystkie przyprawy, co najwyzej bede improwizować... ![]() Wczoraj bylismy w kinie na incepcji. Szczezre mowiac dawno juz nie byłam na filmie z eefektem "wow" - chyba ostatnio był to matrix. Dla mnie scenariusz był innowacyjny na miare matrixa. naprawde polecam, A teraz wybieram se na Salt, bo kocham Angelinę. niezła z niej dupcia
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za mną chodzi ratatuj ale zrobię dopiero jutro bo dziś do teściowej na obiad. Po powrocie z nad morza trzeba wszystkich odwiedzać. Brudy się piętrzą, a my nawet proszku nie mamy i nie mamy kiedy go zakupić Wczoraj jak wyszłam z domu o 10 tak dotarłam z powrotem na 23:30 i dziś czeka mnie to samo.Też słyszałam ze film dobry Angelina jest za sucha- wcale dupcią nie jest
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. Incpecji - oglądałam w ubiegłym tygodniu i mam mieszane uczucia. Ogólnie film mi się podobał - jako całość, wartka akcja, choć fragmenty "lodowe" były najnudniejsze. Generalnie zaczynając oglądać nastawiałam się, że to Nolan (oglądałam praiwe wszystkiego jego filmy - oprócz jednego), więc na pewno będzie jakieś kompozycyjne i fabularne zamieszanie oraz próba wystrychnięcia widza na dudka (bezbłędne Memento!) Trochę się zawiodłam, bo jednak wszystko było tak dosłownie tłumaczone, żeby widz szybko złapał co i jak... Motywacje do podejmowania różnych "czynów" przez bohaterów dość proste, wręcz banalne. Dobrze, że zakończenie nie do końca jednoznaczne, choć niektórzy twierdzą, że jest właśnie jednoznaczne... Ale myślę, że dobre. Jak nigdy - podobały mi się efekty specjalne, choć jestem fanką filmów bez tychże efektów Bardziej mi się podobały niż w Matrixie.Obsada bardzo dobra ![]() Także summa summarum dałabym 8/10.---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Myślę tak samo Ale film wydaje się intrygujący. Olbrychski mnie skusił w zwiastunie
|
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Musze sie ubrac (wciaz siedze w piżamie) i pójśc na zakupy. mmoocno sie rozleniwiłam na tym urlopie. ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Ci faceci nosili przepiekne garnitury, byłam pod wrazeniem. Mam cholerną słabośc do facetów w pieknych, idealnie dobrancy garniturach i koszulach |
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hania811;21583812]Spokojnie możesz improwizować..albo pominąć jakąś przyprawę
![]() Angelina jest za sucha- wcale dupcią nie jest Mnie też Angelina się nie podoba i to wcale
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Angeliny, to ja się zgadzam z L_V...mi się podobają takie suchary...ubóstwiam u kobiet takie kościste żylaste dłonie i stopy
pewnie dlatego, że sama mam serdelki ![]() Na Incepcję bardzo chcemy iść, ale jakoś ciągle nie ma kiedy ![]() Dziewczyny, w salonie sukien ślubnych panie zaproponował mi prześliczny kwiatek we włosy...cena zwaliła mnie z nóg - 290 zł... Wczoraj właśnie przyszedł zamówiony przeze mnie na allegro - prawie identyczny, tylko troszkę mniejszy - 25 zł
|
|
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja kostuchą nie jestm więc nie muszę z nią trzymaćPo to masz urlop żeby się rozleniwiać ![]() Siedź w piżamie nawet i cały dzień ![]() tego sie nie da pogodzić Kurcze chyba spróbuję wyciągnąć męża do kina ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź tu zrozum facetów. Cytat:
![]() a tak swoja droga - to co on ze złota był, ze tle kopsztował, czy było to jakies dizajnerskie arcydziueło? |
||
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zdjęcia...tzn mam,ale ciemne w telefonie. A w pracy nie umiem zgrać na kompa.
W necie też nie umiem znaleźć ... Zobaczysz na zdjęciu - jako całokształt..po ślubie ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż po raz pierwszy, bez gadania i specjalnego namawiania, zarezerwował miejsca do kina na środę
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jakoś nie mam weny na pisanie :/ Czarna nocko witaj spowrotem ![]() Butter w salonach z sukniami narzucają niesamowitą marżę. Ja po zakupie kompletu na allegro za który zapłaciłam 60zł wstawiłam do salonu i jak potem widziałam to kobietki sprzedawały go za 180zł za sam naszyjnik :/ Co do Angeliny to też jestem fanką jej urody Dla mnie jest piękna i kocham jej głos.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co? na Incepcję? |
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=L_V;21584053]
![]() Cytat:
Toś mnie zaszokowała, że Ty lubisz takie kościotrupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to ostatnio spotkałam się z fetyszem długich włosów, na głowie rzecz jasna ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- dziewczyny wstawka kulinarna, pytanko- chcę zrobić pierś z kurczaka w majonezie do piekarnika, z opcją pieczarki plus cebula. Czy pieczarki i cebulę wcześniej podsmażyć mam ???? |
||||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Wprawdzie tego konkretnego dania nie robiłam, ale do zapiekanek zawsze podsmażam pieczarki i cebulę.
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym podsmażyła, głównie dlatego, że pieczarki puszczą wodę i zrobi ci się niepotrzebnie wodnisty sos.
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2548 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój były chciał sobie swego czasu zrobić tatuaż na nadgarstku z moim imieniem, ale na szczęście wybiłam mu to z głowy ![]() Cytat:
) .
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam faze na tatuaż, potem mi skutecznie obrzydzono a teraz sama nie wiem co myśleć, jeszcze się chyba nie określiłam w tej materii ale raczej niewodoczny jeśli już, bo jednak boję się widocznych dziar.......Wiadomo co kiedy będzie mi dane założyć i jakoś to dziwnie się komponuję z szykownymi kreacjami ?
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wprost przeciwnie jeśli chodzi o tatuaż... Przeraża mnie ból, trwałość i jak Dorinka zauważyła - nie ze wszystkim się to komponuje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

więc tak

W necie też nie umiem znaleźć ... Zobaczysz na zdjęciu - jako całokształt..po ślubie