![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiki śpi od 10 minut, zasnęła bez problemów, fakt ze pozno ale najwidoczniej nie miało sensu kłaść ją na siłę wczesniej bo i tak wychozilismy od niej po 22.
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() małż w tym tyg. pracuje na zmianę całą noc/ cały dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- weszłam na stronę Deichmanna i widzę,że oferta na zimę już jest. chyba w sobotę małża wyciągnę żeby wybrać coś dla naszej wielkiej stopy póki wybór duży ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- hmm,właśnie zobaczyłam prognozę na najbliższe dni i urocze 9-10stopni w dzień. chyba jutro kupimy jej buty bo na stanie mamy tylko szmaciaki za 15 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() smętnie i deszczowo...żadna nowość ![]() Jowisz - ja się już teraz w niedzielę zastanawiałam nad zimowymi butami dla młodej ale spasowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale się uśmiałam z mściwej Zosi ![]() ![]() A pamięć dziecięca mnie zadziwia ![]() ![]() ![]() Angeliny nawet Matyldzie nie pokazuję bo u nas pluszaków też już nadmiar ![]() ![]() ![]() A co do butów, strasznie jestem zadowolona, że ostatnio nabyliśmy te http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=978668 Na taką pogodę jak znalazł, bo są wysokie. A że ma sporo luzu w nich to na ciepłą skarpetę nie ma problemu ubrać. Do zimy dociągniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() W taką pluchę to moje dziecie popitala w kaloszach ![]() a jak nie pada, to ma geoxy ocieplane ![]() ale kozaczki jeszcze będę mu kupować bo czuję, że z tamtych wyrósł ![]() Iga i Zofia mnie rozwaliły na łopaty ![]() rośnie charakterna panienka ![]() ale slusznie, z jakiej racji ma ją ktoś przeganiac z placu zabaw ![]()
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
no mojej pannie to szkita tak urosła w zimie, że kozaczki w lutym już były ciasne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
moja ma buty dokładnie tego typu :
http://allegro.pl/tekstylne-pantofle...249375093.html więc jadę dziś po nowe ![]() Mati ma fajne ale ich zakup miał sens na początku września, teraz mi się już nie opłaca tak niskich brać ![]() będę próbowała wbić ją od razu w te wyższe: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=978699 może się uda. do marca nie wystarczą, więc szykuję się na dwie pary w tym sezonie ![]() Iga ma rzadko w jednym czasie więcej niż jedną parę butów więc aż tak nie żal mi zmieniać/ wyrzucać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie dumam, czy rozmiar większe starczą
![]() ![]() wciągam weselne ciasta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Jowisz Mati zeszłą zimę śmigała w tych zimóweczkach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Maluśna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Cestusia
![]() ja chciałam poszukać jakie butki chciałabym Majce kupić ale na stronce CCC jakoś dziwnie jest pokazane...nie ma całej kolekcji tylko kilka par z różnych sezonów ![]() ostatnio widziałam jakieś zamszowe botki, granatowe dla niej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-09-29 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
hello
Mikiemu w tamtym roku sporo noga urosła podczas zimowych czasów mial dwie pary , bo jakbym zakupiła rozmiar mocno na zaś to strasznie olbrzymie nosiłby na początku ![]() teraz na początek ma jakieś używki , ale szukam czegoś z większą wkładką , bo jak zima będzie trwać i trwać , to mogą nie wystarczyć ![]() no i mam jeszcze zagwostkę z tą wkładką ortopedyczną, bo jak włożę do buta to wiadomo miejsca mniej na nogę, więc muszę wyczaić, czy zakładać na spacery czy sobie darować,bo to krótki czas zimowych spacerów i czy wystarczy jak mu zapodam wkładki tylko do kapci po domu ![]() a już w ogole to nie ma mowy , żeby kozaczki wystarczały na dwie zimy, to zbyt duża rozpiętość dla Mikiego nózki ( w tamtym roku na początku zimy Miki miał kozaczki 23, a teraz już 26 ) Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-09-29 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Karolek mi na dzień dobry wykichał żółto-zielone gile ![]() co do butków to u mnie narazie spokój bo dzieciaki jeszcze mają dobre pokupiłam we wrześniu Karolek ma jedne adidaski i jedne takie wyższe za kostkę na przylepce tylko ja muszę sobie kupić jakieś jesienne buty tylko raz że mi się nie chce w taką pogodę wychodzić a dwa to za chiny nie wiem jakie sobie kupić, nie mam pojęcia jakie się teraz nosi ja to bym najchętniej chodziła cały rok w klapach kiedyś to moje buty to wszystkie były szpile i obcasy a teraz to jedne na obcasiku a tak to płaskie i klapki //chyba się starzeję ![]() kozaki to chyba będę musiała wszystkim kupić //niestety/ ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- anka mi się wydaje że spokojnie by wystarczyła wkładka tylko w kapciach mój pierworodny też musiał mieć w wieku wczesno dziecięcym wkładki ortopedycznym ale jemu doktorka kazała wkładać do kapci ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- wiecie co wczoraj weszłam na stronę o nabuko jej córeczce ostatnio amputowali nogę /jak to ona napisała ma teraz taki mały kikucik ,ma też nowy wózek inwalidzki. nie byłam na bieżąco co u niej ale zawsze trzymałam kciuki by z małą było wszystko dobrze żal serce ściska jak się czyta że takie maleństwo musi tyle cierpieć pisała że jej się jakiś przeszczep nie przyjął / czy wie może ktoś o jaki przeszczep chodzi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
buty kupione
![]() wzięłam 25 mimo,że zapas w nich naprawdę spory ![]() te też super: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=978699 ale rzep i praktyczny kolor wygrały ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-09-29 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Kristi
ostatnio pojawił się nowy wątek co tam u Karolci, dziewczyna pisała że wszystko jest ok, super ![]() nie doszukiwałam się wątku Nabuko ![]() ![]() dla zainteresowanych w Lidlu bielizna dziecięca, skarpetki, koszulki, rajstopki Jowiszku, mam pytanie czy te śledzie korzenne z Lidla to nie są zbyt mdłe ? pytam bo te jako jedyne z lidlowych , nie mają w składzie śledzi marynowanych, tylko jakieś solone ![]() wziełam dziś znowu te leśne bo mi najbardziej podchodzą, ale własnie ciekawa jestem jakie są te korzenne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
o sezon kolejnych butów
![]() ![]() Anka ja bym nie wkładała w zimówki wkładek. bylyśmy dziś na 1szych w tym sezonie zajęciach umuzykalniających ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby kochane
Aniu na PW zaraz odpiszę tylko oblookam ![]() Wróciłyśmy dziś po 12 bo miałam załatwianie przychodni czyli dziś wyczekane usg cyca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem machnęłam zakupy, a później byłam z Olgierdzianą ścigać gołębie, ale prędko znowu nie pójdziemy bo potem jest problem żeby dziecko prześcigać do wózka, wrzaski standardowo, a jaka miałam histerię na koniec ![]() ![]() Strasznie jestem poza tym wkurzona, bo córze przemokły buty ![]() ![]()
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze faktycznie coś tam sie zaczelo sypac, ze trzeba bylo amputowac, pamietam, ze kiedys pisala, ze mała ruszyla nozka, a powiedzieli po porodzie, ze rdzen kregowy przerwany i raczej nerwy pouszkadzane ![]() skoro jedna moze ruszac (zalozmy) a na druga da sie kiedys proteze dac, to kto wie, czy nie bedzie chodzic?
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
dzięki za podpowiedzi, własnie tak myślałam żeby nie wkładać,bo buty musiałyby być za duże na Mikiego ze dwa nr, normalnie to kajaki, wyglądałby śmiesznie
![]() Miki na razie zapyla w takich http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=984463 myślę, że nie potrzeba mu na razie cieplejszych ![]() ![]() przeszperałam w deichmannie, rozmiarów Mikiego brak ![]() ![]() w ccc, buty jakoś tak wąsko wyglądają, albo fason mi optycznie nie przypasił |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
u mnie w CCC stały te same modele co w ubiegłym sezonie
![]() a te granatowe spodobały mi się od razu ![]() Ania dla mnie te śledzie nie są zbyt mdłe ![]() po południu odbieram firanki, czy bardzo komicznie będę wyglądać myjąc okna w taką pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko
![]() heh Jowisz ja czekam na firanki, ale pewnie jutro-pojutrze będą ![]() myj myj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Kasia - super wieści
![]() ![]() ![]() ja pewnie do CCC zajrzę za jakieś 2 tygodnie po zimowe obuwie i mam nadzieję, że już będzie aktualna zimowa kolekcja bo ![]() Jowisz - fajne butki kupiłaś, kolorek praktyczny ![]() ![]() ![]() ![]() chce ci się myć okna ![]() ![]() moje okna są dosłownie czarne ale ja nie mam kiedy się za nie wziąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka super że się okazało że jesteś zdrowa jak ryba
![]() Anisia ta wypowiedź była świeża którą napisała po długiej nieobecności zaraz poszukam linka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265149&page=43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję babeczki kochane, dokładnie kamień z serca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyna przede mną też miała usg tylko nie wiem czego i babeczka jej zleciła biopsję brrrrrrrrr. Jowiszkowa super butki ja klnę na moje... nie wiem co mam teraz robić, 120 zł w błoto? dziecko ma stąpać w powietrzu jak będzie mokro? wymiękam i szlag mnie trafia!!! ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ola ma takie tylko róż - PRZEMAKAJĄ! http://www.eobuwie.com.pl/product-po...opa-672-2.html
#2578 |
Zakorzenienie
|
odbębniłam okno
![]() ![]() bracki poszły po firankę i poszewki. czekam na nich ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- aaaa,jak któraś nie skąpi kasy to niech zwróci uwagę na ten dziewczęcy model butów: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1014255 podobały mi się, były częściowo "śliskie" na zewnątrz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
uff
poprałam pachnie w domu dziecięcym lenorkiem ![]() wyszłam z Mikim na krótki spacer, na pocztę , siąpi deszcz mi podobają sie raczej droższe modele bucików, ale szkoda oczywiście mi kasy na takie chwilowe fanaberie ![]() do każdych bucików polecam zakup jakiegoś impregnatu anty wodnego, nie przemiękną butki tak szybko bo woda skropli sie i spłynie jak po kaczce zatem Kasiulka , wszystkie buciki Oli, psikaj a jej nóżki suche będą po spacerach ![]() ![]() u mnie okna myję jak mam ochotę, ale zdecydowanie częściej niż od święta do święta, bo od razu widać że ramy są okropne, tak sie u nas kurzy , a szyby to po kilku dniach są nieświeże i tak u sąsiadki (notabene lekarki ![]() ![]() ale oczywiście każdy ma swoje priorytety i na wlasne oko wszystko ocenia , ona moze przecież coś u mnie skomentować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
ja też zrobiłam po południu pranie, ale wywaliłam póki co na balkon
![]() ![]() ja to jestem ładna patologia...nie dość, że okna mam brudne to jeszcze firan nie posiadam ![]() ![]() poza tym...mieszkam na 4 piętrze więc wmawiam sobie, że kto mi tam dojrzy, że mam brudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.