|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się biorę za jakieś ćwiczonka zaraz, bo coś czuje, że mam brzuch jak balon. Od fryzjera przyszłam z trochę krótszymi włosami, ale i zdrowszymi. Za to praktykantka mi czesała włosy na mokro a ja się trzęsłam ile mi ich znów wypadnie
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh nie będę wielocytować, bo zajmie mi to wieki :P.
Zaraz się wrócę na poprzednią stronę i spróbuję zapamiętać przepis na tą owsiankę z diety płaskiego brzucha, może taka mi posmakuje. I też się zastanawiam czy stosowałaś tą dietę? Chlebek zamrażać żeby się nie zmarnował . Ja w ogóle nie lubię: mleka, jogurtu, płatków, muesli, owsianki, otrębów, więc co ja kurde mam jeść na śniadania? :P Właśnie dlatego mi tak długo idzie przekonywanie się do wypróbowania po raz kolejny owsianki :P. Miałam jeszcze napisać milion rzeczy, ale już zapomniałam :P. Amen . Aha - Ania, czy Ty nie jesteś w moim wieku? :P Też się czuję staro. A mówiąc "imprezy" mam na myśli wyjścia ze znajomymi, które najczęściej kończą się piciem u kogoś w domu, więc wychodzi nam taka "domóweczka" :P.
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, a Ty mieszkasz w Krakowie?
![]() Kanapki jedz na śniadanie kolorowe z warzywami
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, a mnie dzisiaj waga pokazała 57,1
, ale nie poddaje się. Czuję, że nastało "zastanie" wagi . Na czczo wypiłam kubek wody z cytryną, pół kubka siemienia, parówka + kromka razowca z sałatą i pomidorem. W pracy zjem wieśniaka z ogórkiem pomidorem i papryką, kefir i 2 pomarańcze. Po pracy idę na łyżwy
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Słoneczka
![]() Ale piękna pogoda, hm? Dziś na wadze wyskoczyło 56,6.Jakie wczoraj zrobiłam zakupy w lumpie! odczuwam satysfakcję shoppingową ![]() Cytat:
zaraz sobie przejrzę przepisy z tej dietki Cytat:
Ale historia z tą bramą weselną hihihih, uśmiałam się
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-02-16 o 08:44 |
||
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z odchudzaniem to jest bardziej tak, że staram się nie przytyć :P I ujędrnić ![]() Jaki słoń Daj spokój!
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Jeszcze trochę i będziemy miały 3 część wątku. Ja niestety ale mam tyle na głowie... szkoła, matura, matma... nie zawsze mam czas się odezwac ale poczytuje was codziennie U mnie wagowo balansuje w okolicach tych 45 kg. Za oknem coraz słoneczniej dni coraz dłuższe to i nastawienie do wszystkiego coraz lepsze. Walczę walczę z tą moją matmą, uczę się w każdej wolnej chwili, nie poddam się tak łatwo. Stwierdziłam że nawet jak nie zdam tej matmy to mam jeszcze poprawkę w sierpniu Ale wiadomo że wolałabym miec wszystko zdane. Nadal jestem poza tym na etapie szukania pracy za granicą...
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja 21 ![]() heh. Z byciem zbyt starą na imprezy - rzecz jasna żartuję, ale kurcze, muszę ograniczać, bo strasznie się na nich zachowuję naprawdę. TŻ mnie trochę przytemperował, dlatego jest już trochę lepiej, ale ... skandal goni skandal jak jestem po 2 drinkach Dlatego bardzo lubię domówki z tym że jestem zbyt stara na imprezy, chodziło mi o to, że coraz częściej po wejściu do jakiegoś klubu widzę .. gimnazjum ![]() A nie chodzę na kinder bale :P nie wiem ... o co chodzi :PCytat:
Nie będzie żadnej poprawki A jeśli nawet, to co ![]() Głowa do góry
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
prosze trzymac kciuki za mnie!
![]() pisze zaleglego kolosa dzisiaj i musze zaliczyc bo jak nie to poprawka z calosci! stwierdzilam, ze zrobie sobie taka 2 tygodniowa diete plus cwiczenia, zeby sprawdzic dlaczego tak ciezko mi waga spada mam nadzieje, ze cos ruszy bo musze sie zmotywowac![]() pogoda ladna ??
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
dimiti trzymam kciuki! Co to za dietka?
Ja teraz mam przerąbane, mam w pracy koleżankę chudzielca i ona chce przytyć z 4 kg, do wagi 53 (do tej co ja chce zejść). Poczytałam jej jadłospisy na P i bierze się za siebie. Chuda jest jak patyk, a w sumie potrafi zjeść mnóstwo, tylko jest leniwa i nie chce jej sie robić. Dzisiaj wsunęła na I śniadnie pączka, mega drożdżówke i danio Wiecie jak ja się czuje? Będę chyba opuszczac biuro na czas jej konsumpcji
|
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
Aliś rozumiem, i wiem jakie to niesprawiedliwe! Każda chciałaby tak mieć. Jeść i nie tyć.... Hmmmm..
Ja już po śniadanku, a menu na dziś: Ś: 2x razowiec, serek twarogowy, papryka, ogórek, herbata z cytryną; II Ś: serek homogenizowany, kawa z mlekiem 0,5% i słodzikiem; O: Pstrąg pieczony w filii, surówka, zupa jarzynowa; K: serek wiejski lekki; Miłego dnia.
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz po śniadaniu 2 jajka i 2 tosty + kawa
na drugie może jakieś musli a dalej nie wiem. Powiedz koleżance, że to takie złudne jest z tym jedzeniem. Też tak kiedyś miałam. Jadłam tyle co Tż tak dla towarzystwa, a on potrafi zjeść. Studiowaliśmy razem, więc przyjeżdzał do mnie o 7, jeszcze trochę pospaliśmy, śniadanie(zawsze coś smażonego, boczek, kiełbaski, grzanki, do tego warzywa, ale tylko po to, żeby ładnie wygladało i oczywiście bułki), w szkole w przerwie jakiś kebab albo zapiekanka, przychodziliśmy do domu i jedliśmy obiad( moja mama robiła więc tłusty, śmietana się lała litrami), później leżeliśmy przed tv i zajadaliśmy chipsy i czekoladę na zmiane(2 tabliczki to minimum na jeden wieczór), koło 18 luby robił się głodny więc jakaś kolacja( zwykle frytki z tłustym sosem słodkokwaśnym, ewentualnie hot dogi). Po kolacji do spania i następny dzień. Ja przez te 3 lata ważyłam tyle samo 57 kg, to jest moja waga jeszcze z gimnazjum. Teraz tż wyjechał wydaje mi się, że jem dużo mniej i napewno zdrowiej i przytyłam 5 kg, przez prawie 2 lata, więc nie ma tragedii. Ale wkurza mnie to bo myślałąm, że mogę jeść wszystko a tu zonk Teraz mam za zadanie wrócić do poprzedniej wagi. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. A wracając do koleżnki to powiedz jej, żeby na siłę nie tyła, bo jeszcze może się to na niej zemścić. w odpowiednim czasie kilogramy i tak przyjdą |
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
No ale ona powinna jeść więcej, bo nie je nic cały dzień bo jej się nie chce, a potem wsunie pół pizzy i ze 3 paczki chrupek
![]() Ja wypiłam filiżankę kefiru i ok 12 wezmę się z wieśniaka
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
hej chudzinki. Jak ja mam się odchudzać mając w domu cukiernika
Ale wczoraj nic nie ruszyłam powiedziałam mu ze dzisiaj spróbuje zeby mu przykro nie bylo. Jak zjem 1 tak ok 12 to spale go w ciagu dnia. Winyl masz takie kubki smakowe jak ja Ja też nie lubie owsianki itd. Czasami zjem musli i twaróg ze szczypiorkiem
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
No cześć chudziny! poirytowałam się, bo właśnie nadrobiłam kilka stron waszych wypocin, pozaznaczałam posty, na które chciałam odpowiedzieć i mi się nic nie zacytowało xD jak zbiorę w sobie trochę motywacji, to zrobię to jeszcze raz
koniec sesji, uff! bardzo się bałam, bo to była moja pierwsza podwójna sesja, ale jest DOBRZE, nawet bardzo dobrze i chyba utrzymam stypendium ^^ co prawda w kolejnym sesmetrze jest masakra (na pierwszym kierunku 39 godzin w tyogdniu +19 na drugim.. ), ale na razie mam kilka dni wolnych i w końcu się wysypiam waga mi skoczyła o kilogram, ale wcale się nie dziwię.. najpierw, w piątek po egzaminach szaleliś,y z tżetem, w sobotę w domu, w niedzielę mieliśmy swoje małe święto, a w domu, jak to w domu, zawsze się na coś skuszę:P choć wczoraj upiekłam bardzo zdrowe ciasteczka owsiane z ananasem i gorzką czekoladą, pyycha dzisiejszy jadłospis:Śniadanie - zupa mleczna (mleko, kluseczki lane z jednego jajka i mąki pelnoziarnistej) + słodzik i małe kiwi II śniadanie - kilka fistaszków, malutki cukierek orzechowy, troszkę łuskanego słonecznika i potem zjem jeszcze jogobellę light wiśniową obiad: makaron durum z sosem bolońskim i mięsem mielonym podwieczorek: pewnie spróbuję razowych drożdżówek, które planuję upiec, jakieś warzywa kolacja: śledzie domowej roboty, ale bez zalewy i pieczywa i jak to wygląda? zapewne gdzieś jeszcze wskoczy gorzka czekolada (uwielbiam <3), no i herbaty, dużo wody mineralnej. a tymczasem idę poszukać Tamilee powitanie po długiej przerwie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
Sunday gratulacje
![]() Takiego lenia dzisiaj mam, że nie wiem. W pracy bimbam, ale mam podstawy
|
|
#2567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak dasz rade to... podziwiam ja tamilke odpalilam i nic z tego ![]() za to zajarałam sie strasznie tym pilatesem, nawet wydaje mi sie że wyzej podnosze nogi i miesnie sa bardziej wytrzymale
|
|
#2568 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Z góry sorry za usunięcie emotek, ale jak widzicie ambitnie wszystkich zacytowałam, więc muszę się pozbyć "przeładowania grafiką"
Cytat:
Jak to? Kiedy? Jak się tego pozbyłaś? :P Cytat:
Dasz sobie radę! To ja może sobie zrobię postanowienie, że do następnej części wątku schudnę te 5kg hahaha żeby potem już pasować do wątku :P. Oczywiście żartuję, bo przy takim tempie to my ten trzeci wątek otworzymy za tydzień :P. Cytat:
. Przecież Wam mówiłam, że się teraz na egzamin uczę, to jak bym mogła być nastolatką na studiach? :PA co do tego gimnazjum na imprezach .Cytat:
U mnie pogoda paskudna ![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Twaróg jest ok, aczkolwiek za samym nie przepadam, wolę po prostu na kanapce ( z cimnego pieczywa z ziarnami Cytat:
Ja się zastanawiam kiedy ja się w końcu zmobilizuję do tej dety znów . Bo teraz się męczę z nauką to i czekolady trzeba i kofeinki ... Już mnie to drażni! Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam 6-7 razy, prawie 20 minut te cwiczenia ale wczoraj tak latwo mi sie cwiczylo
wierze ze wysmukli nogi ![]() ![]() ![]() dokladam czasem 8 minute legs, cos jeszcze dorzuce. Nienawidze cwiczyc brzucha
|
|
#2570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo nie wyobrażam sobie wieśniaka na słodko, ani owsianki np z jabłkiem i cynamonem na ciepło. Wczoraj wprawdzie zjadłam instant, ale smakowała trochę jak budyń i była słodka, więc wcale nie taka zdrowa. Takiej zdrowej pewnie bym nie przełknęła. Piję właśnie duży kefir, bo po tym wieśniaku jestem głodna.
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
czytam Was codziennie, ale żeby odpisać na wszystko to ciężko śniadanie : grzanki francuskie + herbata cytrynowa. obiad : kurczak + ryż + warzywa. kolacja: wieśniak, albo jakaś kanapka. dzisiaj mam cały dzień na NIE. mam dość Anglii i marze już o Polsce...
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Coś się stało? Jesteśmy z Tobą! Już niedługo będziesz w Polsce . Tyle wytrzymałaś to i jeszcze trochę wytrzymasz .
|
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
mało, mało... jakoś nie mam chęci na jedzenie
nie mam pracy, nie mogę znaleźć... siedzę całymi dniami w domu, sama! bo TŻ pracuje. nie mam mobilizacji na ćwiczenia, nic mi się w ogóle nie chcę! masakra... chciałabym,żeby już był czerwiec. Wiem,że jakbym miała prace, to ten czas by szybko leciał. no, ale cóż... muszę się męczyć. dzisiaj czeka mnie 3godzinny spacer nad jezioro, więc może trochę przejdą mi te smutki i nerwy.
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtarzam sie ale musli z tesco jest przepyszne! i syci na dlugo, ma 70% płatkow owsianych i zytnich, suszone owoce i na samym końcu cukier - ktory naprawde jest w ogole niewyczuwalny. To musli nie jest przeslodzone.A dla uprzedzonych, polecam zrobic w domu. Wierzcie mi platki owsiane nawet mi sie znudzily a bylam maniakiem! z bananem sa przepyszne... ![]() Cytat:
Mialaas prace, ona byla a jakis czas? ide sie "pofarbowac" na aksamitny braz
|
|
#2575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że jakiś dzień smutasa panuje ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Próbowałam to musi, jeść z jogurtem - dla mnie to klejąca się pulpa wyszła Ewentualnie na sucho zjem, a musi tez jest kaloryczne więc wole nie wcinać czegoś co mi nie smakuje a dodatkowo ma sporo kcal
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, daj linka albo zdjęcie tych musli?
|
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
O jaa rodzice czasami mrożą jak przesadzą z zakupami,a ja nie wpadłam na to,żeby mój chleb zamrozić :P
Cytat:
Uwielbiam śledzie! ![]() Cytat:
Czym?:P |
||
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze sprobuj bez obaw! jest delikatna i nie ma porownania z Pantene czy innymibtw. - farbowalam ostatnio mamie wlosy farba, oczy takjej łzawily i mi tez, skora ja strasznie piekla. Nie wiem co to bylo ale jakas kupa, ciesze sie ze przez to nie przechodze. Szamponetke naklada sie jak szampon, sprobuj ![]() tylko etykietke mi wygooglowało http://www.britstore.co.uk/Cereals-T...duct_info.html zwykle tescowe za 5 zl niecaly 1 kg tam jest , w folii takiej, oplaca sie i mysle ze jest wartosciowe. ja zalewam mleczkiem i wcinam i z radoscia lece do wc ![]() monia Marion, boje sie bo to "aksamitny braz" dopiero podczas nakladania zauwazylam ze jest jasny, taki rdzawy ale i tak nie moge sie doczekac
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-16 o 15:12 |
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa, Ania, jak Ty schudłaś 15-20 kg? Teraz masz takie wymiary, że sobie nie wyobrażam, jakie miałaś przed odchudzaniem
O ja, ale sukces osiągnęłaś!
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

Na pewno lepsze to, niż pełne węglowodanów prostych Danio- na odchudzanie to raczej żeby przekąsić na drugie bśniadanie czy coś
Jajko nie jest ciężkostrawne, chyba że masz jakieś problemy zdrowotne... Możesz zrobić twarożek z rzodkiewką i zjeść z kromeczką chleba- też niskokaloryczne.

.
, ale nie poddaje się. Czuję, że nastało "zastanie" wagi
. Na czczo wypiłam kubek wody z cytryną, pół kubka siemienia, parówka + kromka razowca z sałatą i pomidorem. W pracy zjem wieśniaka z ogórkiem pomidorem i papryką, kefir i 2 pomarańcze. Po pracy idę na łyżwy

zaraz sobie przejrzę przepisy z tej dietki
hihihih, uśmiałam się 

i zazdraszczam
a on to co dziecko