|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje? | |||
23-24.07 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 29,41% |
30-31.07 |
4 | 23,53% |
6-7.08 |
3 | 17,65% |
13-14.08 |
1 | 5,88% |
20-21.08 |
3 | 17,65% |
27-28.08 |
1 | 5,88% |
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
cześć dziewczyny, mam pytanie, czy Wy już pozmieniałyście foteliki dla dzieciaczków w samochodzie czy jeszcze w tym "nosidełku". Wiem że niektóre z dziewczyn pokupiły już foteliki. Mojej nogi wystają już z tego "nosidełka" i strasznie się w nim wierci coś czuję że jej tam ciasno, zastanawiam sie czy już mogę przerzucić sie na większy fotelik. Doradzicie coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
nokardia Adas od dwoch tygodni jezdzi w wiekszym foteliku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jeszcze jeździ w nosidle ![]() Vette widzę, że się nie wyzdradziła i nie pochwaliła.. to ja będę świnia i rozpowiem wszystkim, że... Vette ma dziś urodziny!! Więc świętujmy dziś dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
groupon to taka strona z promocjami dla wiekszych miast. sama zobacz www.groupon.pl a reszty zwrotow tez nie kumam ![]() VETTE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!
http://s6.suwaczek.com/201007194965.png http://s2.pierwszezabki.pl/036/0362599d0.png?4550 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73qv09fwip.png Edytowane przez agravka Czas edycji: 2011-02-02 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
:d
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- vette ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
Vette - Wszystkiego NAJ !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wojtus tez juz jezdzi w nowym foteliku, ale my mamy taki- ze jest rozkladany do 6 pozycji wiec prawie lezy tak jak w pierwszym foteliku. Nadal maly chory. od wczoraj 2 antybiotyk. ehhh i jest nieznosny. Co prawda jeszcze zab nie wyszedl, ale juz go widac, a jak sie dotyka dziaslo to czuc takie ostre, no i jak zlapie za cyca - to szkoda slow. I jeszcze ma z tego frajde, bo zlapie tym kielkiem i ciagnie w lewo lub w prawo - przy tym usmiech od ucha do ucha :/ maly lobuz ![]()
#2557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() olakola ja się nie gniewam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
czytam czytam ale weny brak na odp.
jaszczka ale super z ta lyzeczka. czekam na filmik. no i mam nadzieje ze zabek szybko wyskoczy papi to sa takie serwisy w ktorych mozesz kupic znizki do fryzjerow salonow kosmetycznych hoteli, restauracji itp. Xaw pewnie ze pamietamy i chetnie bym Nadinke zobaczyla jak wyglada ![]() dzidzia te szpile zupelnie nie w moim stylu. jak to chyba anuszka pisala takie playboyowe ![]() podobaja mi sie wszystkie buty ktore wrzucila niezawsze ale te obcasyyyyy. to nie dla mnie. raz ze nie potrafie w takich chodzic a dwa ze bym byla wyzsza od damiana ![]() martysek te niebieskie nawet fajne ach narobilyscie mi ochoty na jakies fajne butki.... nokardia misio juz w nowym foteliku jezdzi vette wszystkiego naj!!!! ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2011-02-02 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
siala dzięki za odp.
![]() vette kochana ![]() Życzę Ci wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń! Niech uśmiech nigdy nie znika z Twej twarzy! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
witam
vette sloneczko malo kg i problemow, duzo szczescia i milosci, i dzieci ![]() ![]() ![]()
#2561 | |
Zakorzenienie
|
halo, za mną pierwsza nieprzespana noc
![]() ![]() Iga obudziła się po 11, dałam smoczka, zasnęła. Potem obudziła się o pierwszej i ani myślała spać. Pojadła, popiła, pieluchę jej zmieniłam, nos wyczyściłam, posmarowałam dziąsła żelem, pomasowałam brzuch, zmierzyłam temperaturę i dooopa!! ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem co było przyczyną takiego zachowania mojego dziecka? Może za szybko ją kładę spać? hm... Mam nadzieję, że takie akcje się nie powtórzą. xaw ![]() ![]() martysek a szkoda, podobają mi się bardzo te niebieskie tylko, że ja noszę 36, w porywach 37 ![]() niezawsze owszem, te które pokazałaś są piękne (oprócz materiału), ale ja szukam niższych. I co? I nie ma! Mam taki plan, że może kupię takie wysokie, a potem jak już wszyscy będą po % % zmienię na baleriny?? Nie będzie obciachu? Dodam, że jestem świadkową ![]() vette sto lat ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
witam,
dla solenizantki wszystkiego naj ![]() co do kupywania warzyw bez pestycydów i takich tam to ja kupuję jak są jak nie ma to trudno i dodaję zwykłego ziemniaka ale w uk nawet w zwykłym markecie zawsze się cos znajdzie typu organic i tutaj taka moda... a jak nie chce mi sie to kupuję sloiczki oprganic i tez gites ![]() Milena je juz od 2 tygodni zupki z kawałkami makaronu ryzu lub warzyw a chrupki to uwielbia jeść a nie ciumkać -lamię jej chrupka na kawałeczki i sama sobie wpycha do buziaka ![]() a co do nocnika HD to moze jest zimny ... Milka też nie lubiła siedzieć na zimnym więc nocniczek zawsze czekał w pogotowiu pod grzejnikiem teraz to juz nie ma znaczenia czy zimny czy ciepły zawsze go zapełni ![]() coś jeszcze miałam napisać aha.. Milak uwielbia wieczorem robić rundkę za rączki z tatusiem po pokoju oczywiście bez pampera... ale zawsze jest wsadzana przed nia na nocnik co by niczego nie osikala no i mamy taki zwyczaj że jak mój wraca z pracy to daje cynka i ja z prowadzę Milenę za raczki do drzwi i tatuś puka... i Mila cała w skowronkach słychać same piski i śmiechy bo tatuś wrócił i juz go nie odstępuje ![]() co do fotelika to Milena jeździ w tobi już od kilku tygodni i jest happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a właściwie dlaczego tak szybko sadzacie dzieci na nocnik? Ja planuję dopiero po ukończeniu 1 roku życia. Uczyłam się na psychologii rozwojowej, że trening czystości powinien być rozpoczęty ok. 16 miesiąca życia, wcześniej dziecko nie jest na to gotowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Miałam wczoraj awarie kompa i troche musiałam Was nadrobic
![]() hd ale Szymus fajnie zajada. Niezłą ma zabawe. Kurcze a to chyba jakaś wyrodna matka jestem bo kupuje Frankowi warzywa w warzywniaku. Jedynie szpinak mam z mrożonek. Ale póki co nic mu nie jest. Ceny warzyw eko to jakaś paranoja! Dajecie maluszkom papki czy są w zupkach kawałki warzyw? A jak sa to jak taką zupke zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie na tarce zetrzeć.. my tak robimy z jabłkiem - surowe na tarce, dodaję jagody ze słoiczka jakie mama robiła w sezonie i całość podgrzewam lekko i szama gotowa ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też planuję później, jak dziecko będzie bardziej świadome, teraz mi się wydaje, że ma inne rzeczy do roboty, i w tym wieku całkowicie z pieluch nie zrezygnujemy. Czyli chyba anuszka jesteśmy ze starej szkoły ![]() vette najlepsze życzonka Przyszło mi krzesło, bardzo stabilne jest mimo obaw, aczkolwiek składanie na razie jest utrudnione bo są nieobrobione które trzeba do tego odpiąć, a tak to super, co prawda bez bajerów w stylu regulacja oparcia, ale przynajmniej mogę na nie patrzeć i nie zżymać się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Raczkowanie
|
ja wiem że dziecko jeszcze samo nie umie wolać że chce siusi ale dla mnie jest poręczniej ja posadzić na kupke niż wycierać smroda na du...pce czysta ekonomia
a w uk nie ma tak dużej różnicy w cenach warzyw organicznych jak w Polsce |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
U mnie nocnik na kupke chyba by sie nie sprawdził, bo Franek robi o rożnych porach i musiał by siedzieć na nim cały dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Dziewczyny Moje Kochane za zyczenia
![]() torcik i kawka dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Rozeznanie
|
vette
![]() dobrze, ze siala jest sama bys sie nie przyznala co ![]() suuuper,ze mnie pamietacie--jak chwilke czasu znajde fotki wrzuce ciociu aniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0 do wyboru do koloru
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Sorki, że Was tak zamęczam z tymi butami, ale może te będą ok?? Trochę bardziej weselne i nie dla starej baby?? Chodzi mi o te jasne. Nie umiem kupować szpilek
![]() http://moda.allegro.pl/fabio-fabrizi...421415975.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
jaszczka--nooo wiesz,ja o tej kawie pamietalam wciaz tylko jak juz mialam dzwonic-wyjechalas....zdecydowani e za szybko
![]() super fotki byly ze spotkania z dzidzia i tereska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
anuszka cieplej,cieplej kochana.........robisz postepy,jednak dla mnie za malo pazura w nich
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Haha więcej pazura chyba nie będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.