Zazdrośnice cz. 38 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-09, 15:34   #2551
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. 38

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Biedna ryba, strasznie mi przykro, ale takie rzeczy się niestety zdarzają. Ja jak kiedyś hodowałam rybki, to mi wyzdychało pół akwarium w ciągu tygodnia, bo skądś im się przyplątała ospa rybia. Masakra...

A my nabyliśmy Mrówce wózek
Dokładnie taki:

http://bebecar.pl/products/stroller/icon-at

Tylko nasz na 4 kołach
W takim kolorze Trudno, najwyżej moja córka do końca życia znienawidzi zielony przeze mnie

A mój małżonek klnie na drabinie w kuchni montując rurę wentylacyjną do wyciągu
może to i ospa rybia była ale oczka miała takie mętne

fajny ten wózek a kolor mi się podoba jeśli dobrze rozumiem to on będzie się mógł składać na 3 sposoby ? A nosidełko też kupicie ? Bo widziałam ostatnio małżeństwo i mężczyzna miał na brzuchu dziecko, głaskał je ciągle i był bardzo dumny (to nie była ta chusta co niby dzieci się w niej dusiły)

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 15:38   #2552
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
może to i ospa rybia była ale oczka miała takie mętne

fajny ten wózek a kolor mi się podoba jeśli dobrze rozumiem to on będzie się mógł składać na 3 sposoby ? A nosidełko też kupicie ? Bo widziałam ostatnio małżeństwo i mężczyzna miał na brzuchu dziecko, głaskał je ciągle i był bardzo dumny (to nie była ta chusta co niby dzieci się w niej dusiły)
kupiliśmy komplet z gondolą, spacerówką, fotelikiem samochodowym, parasolką, moskitierą, osłoną przeciwdeszczową i torbą także full wypas. Chustę kupimy swoją drogą, ale to już oddzielnie się kupuje niestety. W szkole rodzenia odwiedli nas od pomysłu nosidełka - rehabilitantka od rozwoju dzieci mówiła, że niezbyt im to wpływa na stawy i kręgosłupy, a chusty są ok, pod warunkiem oczywiście, że się je dobrze wiąże.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 15:47   #2553
peach_passion
Zakorzenienie

Gwizdak, super wózek! teraz takie fajne produkują te rzeczy dla dzieci a ile daliście jeśli mogę zapytać?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 15:52   #2554
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
kupiliśmy komplet z gondolą, spacerówką, fotelikiem samochodowym, parasolką, moskitierą, osłoną przeciwdeszczową i torbą także full wypas. Chustę kupimy swoją drogą, ale to już oddzielnie się kupuje niestety. W szkole rodzenia odwiedli nas od pomysłu nosidełka - rehabilitantka od rozwoju dzieci mówiła, że niezbyt im to wpływa na stawy i kręgosłupy, a chusty są ok, pod warunkiem oczywiście, że się je dobrze wiąże.
o boże, ona prędzej z tego wyrośnie niż wszystkiego użyjecie przy pierwszym dziecku chyba się wariuje, słodkie to jak o nią dbacie
i wydaje mi się że szkodziłoby dziecku noszenie go na spacery w tym nosidełku zamiast we wózku ale co mu zaszkodzi wyskoczyć na zakupy na 2 godzinki tygodniowo ? No ale specjalistką oczywiście nie jestem, na mnie tylko podziałało to, jak urokliwy był obrazek tej rodzinki

Stary 2011-07-09, 16:10   #2555
SimplyDivine
Zakorzenienie

Kot nam przyszedl do ogrodu Widac, ze mlody i ciekawy swiata, wlazl przez otwarte drzwi, poszedl na gore pozwiedzac, dalam miseczke wody to sie napil i poszedl sobie. To bylo jakas godzine temu. A teraz zeszlam na dol pranie wywiesic a tu znow kot w drzwiach i idzie do kuchni i mialczy zeby mu puszke po tunczyku dac wylizac Chcial sie na sofie ulozyc, ale nie dalismy mu. Obroze ma, ale nie ma blaszki z imieniem czy adresem tylko dzwoneczek i nawet nie wiadomo komu tego kota odniesc a zatrzymac nie mozemy
Stary 2011-07-09, 16:24   #2556
upadly_aniol00
Zakorzenienie

a ja skosiłam całe podwórko jeszcze ogród został
TŻ wrócił z nocki do mnie rano i dostał tel , że musi jechać i lipa dziś sama jestem ...a jutro TŻ pracuje wiec może po 22 przyjedzie do mnie .
Gwizdak wózek super
W ogóle fajnie, że taki mini zestaw można od razu zakupić ... na pewno wiele rzeczy się przyda.
Kurczę nie mam gdzie się podziać dziś więc znów będzie drink i jakiś film.
Niestety wczorajszy zakochany wilczek średnio mi się podobał nie lubię tych nowych bajek w szczególności tej grafiki
Stary 2011-07-09, 16:42   #2557
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a ja skosiłam całe podwórko jeszcze ogród został
TŻ wrócił z nocki do mnie rano i dostał tel , że musi jechać i lipa dziś sama jestem ...a jutro TŻ pracuje wiec może po 22 przyjedzie do mnie .
Gwizdak wózek super
W ogóle fajnie, że taki mini zestaw można od razu zakupić ... na pewno wiele rzeczy się przyda.
Kurczę nie mam gdzie się podziać dziś więc znów będzie drink i jakiś film.
Niestety wczorajszy zakochany wilczek średnio mi się podobał nie lubię tych nowych bajek w szczególności tej grafiki
Dzielna jesteś
A mnie się strasznie nudzi a jutro w nocy Tz do mnie przyjedzie
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 16:42   #2558
upadly_aniol00
Zakorzenienie

W ogóle Gwizdak możesz mi powiedzieć co ile mniej więcej powinno się chodzić do dietetyka ?
Ponieważ muszę przeliczyć czy mnie stać i teraz tak się zastanawiam pójdę raz i po tygodniu drugi raz czy dopiero po dłuższym czasie ?
Stary 2011-07-09, 19:23   #2559
Smerfetka_88
Zakorzenienie

ło matko, ale tu dzis cisza
Możecie być ze mnie dumne, przejechałm na rowerze jakieś 11 km
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 19:27   #2560
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A tak można? Kompletnie zielona jestem w tej dziedzinie... :
Ja bym nie wkrapiała płynu do soczewek do oczu...ale polecam krople do oczu wrażliwych, albo dla noszących soczewki. Moja okulistka napisała mi kiedyś na kartce nazwy 4, wszystkie na "H", oczywiście nie mogłam zapamiętać, ale zawsze jak idę do apteki to mówię że chcę krople do oczu na "H" , za każdym razem dostaję inne, ale wiedzą o co chodzi.

Gwizdak, siostra TŻta kupiła identyczny wózek tylko inny kolor! I jest bardzo zadowolona. Mały też

Byłam dziś rano z TŻtem biegać, ale poczułam się bardzo "okresowo", rozbolał mnie brzuch i wróciłam cierpiąca do domu. Byliśmy na zakupach, a potem odpoczywanie. TŻ leżał sobie w drugim pokoju a ja oglądałam 90210. I tak po 3 odcinkach, przychodzi TZ z poduszkami do mnie do łóżka i mówi "To co, oglądamy następne?" Okazało się że mi oszust podglądał i się wkręcił No więc musiałam mu streścić cąły 1. sezon, wytłumaczyć kto z kim i dlaczego. Ja jestem zadowolona bo oglądam mój serial, a TŻ tez bo sobie oglada fajne laseczki Więc teraz przerwa na mecz (tzn ja mecz bo TŻ antysportowy:P gotuje w kuchni kolację) i dalej 90210 trzaskamy cały wieczór

Trzymcie się!
Stary 2011-07-09, 19:40   #2561
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Byłam dziś rano z TŻtem biegać, ale poczułam się bardzo "okresowo", rozbolał mnie brzuch i wróciłam cierpiąca do domu. Byliśmy na zakupach, a potem odpoczywanie. TŻ leżał sobie w drugim pokoju a ja oglądałam 90210. I tak po 3 odcinkach, przychodzi TZ z poduszkami do mnie do łóżka i mówi "To co, oglądamy następne?" Okazało się że mi oszust podglądał i się wkręcił No więc musiałam mu streścić cąły 1. sezon, wytłumaczyć kto z kim i dlaczego. Ja jestem zadowolona bo oglądam mój serial, a TŻ tez bo sobie oglada fajne laseczki Więc teraz przerwa na mecz (tzn ja mecz bo TŻ antysportowy:P gotuje w kuchni kolację) i dalej 90210 trzaskamy cały wieczór
no to wygodnie z nim masz; mój z pewną pobłażliwością mówi o mojej namiętności do 90210, bjuti guru i amerykańskich seriali sam raczej ostatnio woli Wojnę o tron czy coś takiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 20:14   #2562
justyna_dt
Zakorzenienie

ALE MAM BANIĘ (po jednym piwie)

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:18   #2563
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
ja po 2 wypitych w ciągu góra 7 minut chcę jeszcze, ale może jednak odpuszczę

i kurde..tak dzisiaj siedziałam i naprawdę chciałabym zostać zadreczoną..patrzę na Cz..i kurde chciałabym..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:34   #2564
carmelova
Zakorzenienie

Ilsa grę o tron jak już ja lubię 90210, ale bez szału, wolę PLL, Gossip i milion innych seriali (które się właśnie pokończyły).

W Ojcowie było super! Trochę pospacerowaliśmy (był jeszcze mój brat z dziewczyną) a potem rozłożyliśmy się na kocyku, miałam górę od bikini więc mnie trochę słońce strzaskało

Tylko martwi mnie, że od wczoraj mam lekkie plamienia :/ To mniej więcej połowa drugiego opakowania yasminelle, jeszcze nie brałam tego kolejnego bez przerwy, więc nie wiem o co chodzi. Trochę się boję bo ostatnio poszaleliśmy z Tztem do końca, a zazwyczaj staramy się uważać :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:36   #2565
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
ja po 2 wypitych w ciągu góra 7 minut chcę jeszcze, ale może jednak odpuszczę

i kurde..tak dzisiaj siedziałam i naprawdę chciałabym zostać zadreczoną..patrzę na Cz..i kurde chciałabym..
No ja rozłożyłam to w czasie, ale to przez leki tak po 2 mam normalnie
kochana, rozumiem Cię... też bym chciała... tylko pomyśl, jaką jesteś szczęściarą, masz Cz. ... a ja mam przyjaciela i psa soł...

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ilsa grę o tron jak już ja lubię 90210, ale bez szału, wolę PLL, Gossip i milion innych seriali (które się właśnie pokończyły).

W Ojcowie było super! Trochę pospacerowaliśmy (był jeszcze mój brat z dziewczyną) a potem rozłożyliśmy się na kocyku, miałam górę od bikini więc mnie trochę słońce strzaskało

Tylko martwi mnie, że od wczoraj mam lekkie plamienia :/ To mniej więcej połowa drugiego opakowania yasminelle, jeszcze nie brałam tego kolejnego bez przerwy, więc nie wiem o co chodzi. Trochę się boję bo ostatnio poszaleliśmy z Tztem do końca, a zazwyczaj staramy się uważać :/
Brat z którą dziewczyną? serio, gubię się...
A plamieniem się nie przejmuj, to normalne i o niczym nie świadczy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:40   #2566
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

o, to się nazywało Gra o tron, nie bij
cieszę się że miałaś małą wycieczkę ale uważaj na skórę; nie chcesz potem leczyć się kefirem rozłożonym na całe plecy
plamieniem bym się nie przejmowała; może musisz się przyzwyczaić. No i chyba po to się łyka hormony żeby szaleć do końca ?

Stary 2011-07-09, 20:48   #2567
majasn
Zakorzenienie

Justyś, no niby się cieszę, ale biorąc pod uwagę fakt, że zbliżamy się do 5 rocznicy a on nic to jest mi przykro..
może też dlatego, że do tej pory wszystko szło zgodnie z moimi planami- praca, obrona, teraz szukamy mieszkania, a on wydaje się w ogóle nie myśleć o mnie w ten sposób co ja o nim

poza tym my się znamy od 15 roku życia..więc naprawdę nie ma rzeczy,której byśmy o sobie nie wiedzieli

a odbiegając od tematu to kiedy Frezi wraca? od kilku dni tak o niej myślę i nie moge się doczekac relacji
Stary 2011-07-09, 21:21   #2568
upadly_aniol00
Zakorzenienie

majasn a rozmawiałaś z nim na ten temat ?
Stary 2011-07-09, 21:25   #2569
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
majasn a rozmawiałaś z nim na ten temat ?
aniołku, wielokrotnie..nawet dzisiaj.. ja nie wiem..może ze mną jest coś nie tak, ale nawet moja rodzina reaguje na słowo "zaręczyny" śmiechem bo sami nie widzą by ten się do tego pomysłu garnął..przykro mi z tego powodu, bo naprawdę wydaje mi się, że można by o tym chociaż myśleć..ale moze się mylę..ja już sama nie wiem.. może naiwna jestem..
kurcze..po 3 piwie już mi sie gorzej pisze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 21:31   #2570
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dziewczyny, poczta, obcięłam mniej niż miałam w zamiarze, ale może to lepiej nawet. Jutro jadę rano na plener, więc pewnie odezwę się późnym wieczorem. A psychol pozwolił, żebym napisała pracę, także spoko ujdzie, do wtorku mam mu wysłać mailem

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 21:35   #2571
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poczta, obcięłam mniej niż miałam w zamiarze, ale może to lepiej nawet. Jutro jadę rano na plener, więc pewnie odezwę się późnym wieczorem. A psychol pozwolił, żebym napisała pracę, także spoko ujdzie, do wtorku mam mu wysłać mailem
moim skromnym zdaniem na tym zdjęciu wyglądasz jak nie Ty z tym, ze ja to chyba zbyt trzeźwa nie jestem.. ale buzię Ci te włoski ładnie podkreślają
Stary 2011-07-09, 21:45   #2572
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
fajnie to wyszło; jeśli tak nie masz to można by na karku zrobić zupełnie na chłopaka a czasem możesz też prostować włosy i mieć takiego boba

Maju, przykra sprawa, chciałabym żebyś się mile rozczarowała na swoim Cz. a najważniejsze żeby on czuł że jest gotowy założyć własną rodzinę, mieć dziecko i psa jak się faceta zmusi to może i wolę wypełni ale potem ucieknie. On musi myśleć że sam chciał się pakować w zaręczyny więc niech on decyduje kiedy one będą

Stary 2011-07-09, 21:48   #2573
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

na samym karku są zgolone na zero, tylko wyższe partie włosów zostały dzięki za opinię

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 21:58   #2574
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Maju
kurczę uciekam do łóżka bo coś głowa mnie boli miłej nocy życzę
Stary 2011-07-09, 22:01   #2575
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie to wyszło; jeśli tak nie masz to można by na karku zrobić zupełnie na chłopaka a czasem możesz też prostować włosy i mieć takiego boba

Maju, przykra sprawa, chciałabym żebyś się mile rozczarowała na swoim Cz. a najważniejsze żeby on czuł że jest gotowy założyć własną rodzinę, mieć dziecko i psa jak się faceta zmusi to może i wolę wypełni ale potem ucieknie. On musi myśleć że sam chciał się pakować w zaręczyny więc niech on decyduje kiedy one będą
wiem..ja nie nalegam..bo widzę, że nie jest gotowy..nie potrafię wymuszać..ja tylko zasygnalizowałam dzisiaj, że widzę, że jemu nie zalezy na tym na czym mi zależy bardzo i dlatego jest mi przykro..i najgorsze jest to, że ja czuję, że jeśli w ciągu najbliższego roku to się nie stanie to pękne i mu podziękuję..bo wydaje mi się, że już na tyle dorośli jesteśmy, że należy mi się szczere wyznanie dotyczące planowanej przez niego przyszłości..

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Maju
kurczę uciekam do łóżka bo coś głowa mnie boli miłej nocy życzę
Stary 2011-07-09, 22:14   #2576
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Gwizdak, super wózek! teraz takie fajne produkują te rzeczy dla dzieci a ile daliście jeśli mogę zapytać?
dużo Za całość 3200....
Cytat:
o boże, ona prędzej z tego wyrośnie niż wszystkiego użyjecie przy pierwszym dziecku chyba się wariuje, słodkie to jak o nią dbacie
no coś Ty - w gondolce dziecko jeździ stosunkowo krótko, potem potrzebuje spacerówki jak chce siedzieć, a fotelik samochodowy jest niezbędny - w końcu oboje jeździmy samochodami, ja nie zamierzam siedzieć 6 m-cy w domu z nią, a i do lekarza i na zakupy i na ploty do koleżanek trzeba będzie pojechać

Cytat:
W ogóle Gwizdak możesz mi powiedzieć co ile mniej więcej powinno się chodzić do dietetyka ?
Ponieważ muszę przeliczyć czy mnie stać i teraz tak się zastanawiam pójdę raz i po tygodniu drugi raz czy dopiero po dłuższym czasie ?
Ja jak się spotykam z pacjentami, to mam tak: pierwsza wizyta - wywiad etc, potem po tygodniu druga wizyta - przekazanie i umówienie jadłospisu, a potem wizyty co dwa tygodnie przez pierwsze 3 m-ce. Potem można już rzadziej (oczywiście niektórzy nie dobijają 3 m-cy, bo nie potrzebują (np. jak ktoś ma zrzucić 5 kg). Z moich obserwacji wynika, że do dietetyka trzeba chodzić regularnie i dość często, bo inaczej pacjenci nie czują przysłowiowego bata nad głowa i się zaniedbują w prowadzeniu diety. Druga kwestia jest taka, że dietetyk musi miec kontrolę nad tym co się dzieje i w razie czego szybko zainterweniować, więc dla mnie optymalnie jest co dwa tyg. Dodam, że u mnie pierwsza wizyta trwa godzinę, każda kolejna ok. 40 minut.
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Gwizdak, siostra TŻta kupiła identyczny wózek tylko inny kolor! I jest bardzo zadowolona. Mały też
o widzisz super nam tą firmę poleciła szefowa M. - ma kilkumiesięczne dziecko i wlasnie na wózek tej firmy się zdecydowała i tez jest b. zadowolona

Cytat:
o rany, ale Ci zazdroszczę....... od wczoraj dałabym się pokroić za zimne piwo z sokiem.......

Cytat:

Brat z którą dziewczyną? serio, gubię się...
ja też

Jest godz. 23, a mój mąż wciąż wierci montuje szafki w salonie będzie efekt - będą foty. Mieliśmy jazdę przed chwila, bo trafił w coś pustego i stwierdziliśmy, że jak nic przewierciliśmy się do sąsiada

Ale sprawdziłam na ściance działowej u nas w mieszkaniu, że długość kołka nie przekracza nawet połowy grubości ściany, więc chyba git No chyba, że ścianki działowe między mieszkaniami są cieńsze niż w mieszkaniu

W ogóle mój mąż został dzisiaj doceniony przez moje koleżanki, które przyjechały nas odwiedzić Jedna z nich - singielka też kupiła mieszkanie i właśnie się wprowadziła. Stwierdziła, że dla niej widok faceta z wiertarką latającego po drabinie jest dziwny, bo ona musi to robić sama. Co więcej, jej przyjaciółka, mężatka, jak chce zrobić remont, to musi najpierw urobić męża, potem on łaskawie wyraża zgodę, ale stwierdza że jemu zmiany nie sa potrzebne i niech ona robi, jak chce. Więc ona też lata z drabiną i wiertarką. Np. teraz, odnawia przedpokój. Jest w 5 m-cu ciąży Natomiast jej małzonek w tym czasie opiekuje się synem (czyt. gra w play station, a dziecko kibicuje tatusiowi ). Sama nie wiedziałam, że mam takiego bohatera w domu
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2011-07-09 o 22:19
Stary 2011-07-09, 22:21   #2577
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wiem..ja nie nalegam..bo widzę, że nie jest gotowy..nie potrafię wymuszać..ja tylko zasygnalizowałam dzisiaj, że widzę, że jemu nie zalezy na tym na czym mi zależy bardzo i dlatego jest mi przykro..i najgorsze jest to, że ja czuję, że jeśli w ciągu najbliższego roku to się nie stanie to pękne i mu podziękuję..bo wydaje mi się, że już na tyle dorośli jesteśmy, że należy mi się szczere wyznanie dotyczące planowanej przez niego przyszłości..
skarbie, ja wiem że Ci źle ale czy kiedykolwiek coś fajnego osiągało się "marudzeniem" jak nam źle ? Ty byś na przykład chętnie zrobiła TŻtowi wystawny obiad jakby Ci płakał że Ci nie zależy na jego żołądku tak jak jemu bo nie chcesz mu podać kalmarów ? a przecież oboje byście się najedli wydaje mi się, że mężczyźni albo robią nam trochę na złość i nie wypełniają próśb jeśli je wypowiemy godząc w nich albo sami muszą dojrzeć do tego, że to my mamy rację :\
Cytat:
no coś Ty - w gondolce dziecko jeździ stosunkowo krótko, potem potrzebuje spacerówki jak chce siedzieć, a fotelik samochodowy jest niezbędny - w końcu oboje jeździmy samochodami, ja nie zamierzam siedzieć 6 m-cy w domu z nią, a i do lekarza i na zakupy i na ploty do koleżanek trzeba będzie pojechać
racjonalnie, ale brzmiało jak cały arsenał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 22:29   #2578
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Bo to jest arsenał

A to kropla w morzu potrzeb - musimy jeszcze kupic miękki przewijak,wannę, pieluchy tetrowe i flanelowe, rożek, termometr, całą masę kosmetyków, podkład na materac, pościel, ubrania.... całe szczęście, że mamy już meble
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-07-09, 22:35   #2579
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
skarbie, ja wiem że Ci źle ale czy kiedykolwiek coś fajnego osiągało się "marudzeniem" jak nam źle ? Ty byś na przykład chętnie zrobiła TŻtowi wystawny obiad jakby Ci płakał że Ci nie zależy na jego żołądku tak jak jemu bo nie chcesz mu podać kalmarów ? a przecież oboje byście się najedli wydaje mi się, że mężczyźni albo robią nam trochę na złość i nie wypełniają próśb jeśli je wypowiemy godząc w nich albo sami muszą dojrzeć do tego, że to my mamy rację :\

hehehhehe..Ilsa, skąd wiedziałaś, że on uwielbia kalmary ??? :cojest :

poprawiłas humor
Stary 2011-07-09, 22:41   #2580
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
hehehhehe..Ilsa, skąd wiedziałaś, że on uwielbia kalmary ??? :cojest :

poprawiłas humor
nie wiedziałam; chciałam żeby zabrzmiało egzotycznie i nieosiągalnie a tu masz takiego smakosza
dobrze że masz nas

162406_700b.jpg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości