|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Ojejej tyyyle pytań, postaram się na wszystkie odpowiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do poznania się to poznaliśmy się 3lipca 2008 w pociągu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jejku jeszcze teraz przeczytałam o tym włamaniu - MASAKRA !!! - człowiek jest w takim szoku, że nie myśli o wezwaniu policji. Całe szczęście, że w miarę dobrze się skończyło !!! niech temu złodziejowi ten koniak w gardle stanie !!! też mi się wydaje, że to jakiś pijany żul musiał być :/ A co do sukieneczek to tak - mierzyłam i to Beatrice dwa razy, bo to była jedna z pierwszych które mi wpadły w oko jeszcze na necie, potem odwiedziłam różne salony ( w tym Maggie Sottero- dla PM z Wrocławia: ten Annais koło Mostów Jaggielońskich i Bellisima na Sokolniczej - w tym ślubnym zaglębiu ;-) ) i jakoś tak myślami cały czas wracałam do tamtej, więc ponownie ją przymierzyłam i to chyba jest TA ![]() I jeszcze co do fioletu - cieszę się, że tyle nas jest hihihihihihi
Poznali się 3.07.2008 w pociągu ![]() ...a od 3.08. 2008 są już razem ![]() Zaręczyli się 16.11.2010 ![]() i chcą się pobrać 21.07.2012 ![]() Edytowane przez akinom50227 Czas edycji: 2011-07-24 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zadomowienie
|
Podzielę się z wami co się nam wczoraj przydarzyło. Stwierdziliśmy, że wybierzemy się na spotkanie ze znajomymi w takim pubie niedaleko domu Tż-ta. Pojechaliśmy do niego zostawić samochód i poszliśmy na nogach ale ja stwierdziłam, że jednak pojadę autem do siebie, żeby nie musiał mnie odprowadzać po imprezce i nie piłam. Około 3 wróciliśmy się po samochód i pytam go dlaczego okno w jego pokoju jest otwarte na oścież bo było inaczej jak wychodziliśmy (a okno zaczyna się na wysokości ok 1m nad ziemią). Parzymy a tam kwiatek na ziemi i jeszcze jakieś jego ubrania na polu pod oknem. Wchodzimy do środka i patrzymy a tam meble pootwierane kwiatki które były na parapecie w środku na ziemi. Wychodzi na to, że ktoś się włamał. Na szczęście zniknął tylko koniak, który był na szafie i jedno piwo (a były dwa...dziwne). Pokój wyglądał jakby ktoś czego szukał, na szczęście laptop był w kuchni na pietrze i nie zgonił. Kluczyki zapasowe od auta były na szafce ale też nie zginęło nic z samochodu. Ale ja się śmiertelnie przestraszyłam. Tż rano rozmawiał z policją ale powiedzieli mu, że nie ma sensu składać doniesienie (czy jak się to nazywa) bo wszędzie już były nasze odciski palców, a o policji wcześniej nie pomyliliśmy. Normalnie masakra!!![/QUOTE]
Dobrze, że nic więcej nie zginęło bo jak pomyślę sobie to wszystko mogliby wam zabrać. Najwidoczniej speszyło się komuś albo bardzo chciało się pić. Po prostu zgroza teraz wychodząc z domu nawet do sklepu na osiedlu trzeba wszystko mieć zamknięte na cztery spusty aby uniknąć takich niespodzianek Napisane przez sikoreczka111 ![]() dziewczyny moja koleżanka potrzebuje pomocy ...wypełnicie ankietę do pracy mgr. ? https://spreadsheets.google.com/spre...MG05YklrVFE6MA Ankietka wypełniona ![]()
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zaginania, to po przycięciu gilotyną do żądanego formatu składaliśmy zaproszenia na pół tak żeby brzegi były równiutko i najpierw delikatnie dociskałałam i jak wszystko było równo to mocniej i na koniec, żeby kant był ładny przejeżdżałam linijką wygładzając go Cytat:
![]() dziwię się takiemu stanowisku policjantów...to ich zakichany obowiązek wszcząć postępowanie. Kradzież z włamaniem nie należy do przestępstw ściganych na wniosek a z urzedu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I widzę, że data też dokładnie przemyślana ![]() ![]() Super, że masz już wybraną suknię ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-24 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
do dziewczyn, które korzystały z kuponów groupona/grupera...czy jeśli zamawiam kupon na wyjazd wakacyjny i po jego zakupie okaże się, ze nie ma już wolnego terminu, który by mnie interesował - mogę zwrócić kupon?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | ||
Zakorzenienie
|
Kiciu jak dobrze, że TŻ się w porę nie zorientował. Ale my baby tak mamy, często myślimy na głos.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma zwracała kupon, bo nie mogła zarezerwować żadnego terminu. Oddali jej kasę.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2559 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Wydaje mi sie ze tak sie moze zdarzyc tylko w przypadku kiedy grupon nie okresla terminow tylko ustala ze jest wazny np do 31.08...no i wtedy moze tak sie zdazyc ze dany hotel jest juz na maxa oblozony...wtedy zanim sie kupi grupona najlepiej zadzwonic do holetu zapytac o konkretny termin i zarezerwowac sobie, a na drugi dzien zadzwnic tylko z podaniem numeru rezerwacji z grupona, ja tak robilam i wszystko bylo w porzadku... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
chatko jeszcze co do tej rezerwacji to mam nadzieję że zarezerwowaliście sobie miejsca niezbyt wysoko. Bo im bliżej ekranu tym lepiej. Szczerze powiem że reklama filmu Happy Feet bardziej mi się podobała pod względem efektów niż Potter
Witam nową lipcową PMke
#2561 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Akinom50227 - Zaręczyny faktycznie cudne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2562 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() justyna_g4, sytuacja nie do pozazdroszczenia, a reakcja policji naganna ![]() Co do sukienek na poprawiny, to ja będę mieć prawdopodobnie krótką, ale te długie co wkleiłaś też są bardzo ładne, choć nie w moim stylu. No ale to Ty masz się dobrze w takich czuć ![]() Cytat:
A my byliśmy dzisiaj z TŻtem w naszym przyszłym domku i powiem Wam, że zakochałam się w naszej ciemnoczerwonej ścianie z kremowym kominkiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to faktycznie wiele nas łączy ![]() ![]() ![]() Tenebrosa z góry dziękuję za dodanie mnie do kalendarzyka ![]() ![]() PS. ten kominek brzmi przecudnie i wielkie lustro też heheheheheh
Poznali się 3.07.2008 w pociągu ![]() ...a od 3.08. 2008 są już razem ![]() Zaręczyli się 16.11.2010 ![]() i chcą się pobrać 21.07.2012 ![]() Edytowane przez akinom50227 Czas edycji: 2011-07-24 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, pamiętam, że kiedyś któraś pisała, że pracuje w kfc ..czy dobrze kojarzę ?? Podpowiecie kto to był? Bo chciałam zapytać o warunki ...
![]() |
#2566 | |
Wtajemniczenie
|
Sztuczko, mam nadzieję, że każda z nas będzie mogła w stosunkowo niedługim czasie cieszyć się własnym domkiem lub mieszkaniem
![]() ![]() Co do naszej daty, to powiem Wam dziewczyny, że my zastanawialiśmy się nad 21.07 i 7.07, ale bardziej podobał nam się 21.07. Po wizycie w lokalu okazało się, że 7.07 jest już zarezerwowany, więc siłą rzeczy został nasz piękny 21 lipca ![]() ![]() 2+1+0+7+2+0+1+2 = 15 1+5=6 Cytat:
Źródło: http://slubnyblog.blogspot.com
Chociaż tak i tak uważam, że każdy dzień jest dobry na zawarcie małżeństwa - o ile tylko ślub jest brany z prawdziwej miłości ![]()
![]() |
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Ja też sobie sprawdziłam i oto co mi wyszło ![]() "3- Trójka. Trzy to także bardzo pozytywna liczna, która w Waszym małżeństwie wzmocni porozumienie, kreatywność oraz obopólne działanie. Trójka to liczba Trójcy Świętej, utożsamia harmonię. Dwie siły tworzą trzecią. Wibracja tej liczby pozytywnie wpływie na potomstwo, na wszelkie wspólne przedsięwzięcia oraz nie pozwoli, by w Waszym związku zagościła nuda" Muszę to koniecznie wysłać TŻtowi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też brałam pod uwagę 21.07 ale jakoś padło na 14.07 i tak już zostało sama nie wiem czemu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Mi z daty wyszło :
![]() 8- Ósemka. Liczba ta jest sześcianem liczby 2 i niesie podobne wibracje, jak ona- jedynie je zwielokrotniając. Ósemka gwarantuje porozumienie, łagodność oraz cierpliwość dla partnera. Wibracja tej liczby to otworzenie się na drugą osobę, chęć niesienia jej pomocy oraz oddania się jej.
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-07-24 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Babcia upiekła drożdżówkę z powidłami i zjadłam już dwa kawałki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak tak samo jak Tenebroska utrzymuję, że każda data jest dobra, o ile ludzie naprawdę się kochają ![]() ![]()
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
W KFC?? nie kojarzę. Ale za to Tusia nasza w McD pracuje (chyba, że coś się zmieniło).
#2576 |
Zakorzenienie
|
a może mi się coś pomyliło ...
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-24 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
też mi się wydaję, że któraś pracuje w kfc ale nie pamiętam która
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
![]() Laski, tak w ogóle to chyba znalazłam idealną halkę do mojej sukni ślubnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2580 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny !!!
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj bylismy z tżtem w kinie pierwszy raz od długiego czasu ![]() byliśmy na Naznaczonym ![]() ![]() ale powiem wam że jakbym miała go oglądac podczas nocnego seansu to chyba srałabym w fotel ze strachu ![]() non stop się bałam a na końcu to już chciałam żeby to się skończyło bo non stop skakałam na fotelu ze strachu a w nocy śniło mi się to co działo się w fimie ![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-24 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.