|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
amor vincit omnia
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
nie bez powodu granica 1000 kcal to najmniejsza dopuszczalna ilość kcal jaką można dostarczać. to jest mało, nawet dla osób niećwiczących, dlatego wiele osób źle się na niej czuje. 1200kcal to nie jest wiele więcej, a jednak organizm lepiej znosi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
hej laseczki
![]() Ja dzisiaj wstałam o 8 rano i mój synuś poszedł do przedszkola ![]() Dziś na wadze 58,2. Od wczoraj tylko o 0,2 spadło ale nic dziwnego po wczorajszym serniku..... zjadłam go naprawdę bardzoooo dużo. Dziś mamy nowy miesiąc więc to idealna pora na odchudzanie ![]() AAA i zapisałam się dziś do Oriflame. Będę konsultantką. I tak siedzę w domu więc będę miała zajęcie jakieś i może kilka groszy wpadnie. A u mnie w mieście nie znam nikogo kto ma te kosmetyki. 19 września mam szkolenie na 17 w Kwidzynie czyli 20 kilometrów ode mnie. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Jeju Aniu wyglądałaś cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepięknie!!!! Jaka Ty szczuplutka!!!!!! Jak prawdziwa księżniczka!!! Warto było trochę schudnąć,prawda??? Gratuluję Ci z całego serca i zyczę Wam wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#2553 |
amor vincit omnia
|
ania cudnie wyglądałaś na ślubie
![]() ![]() ![]() monia potwierdzam to, co dzaga powiedziała- avatarek jest taki zadziorny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to już widzę tam stałą pracownicą jesteś ![]() ![]() CO do męża to już brak słów. Ja jestem tego zdania że cham zawsze będzie chamem. On jest zawsze tylko miły jak coś chce ode mnie i jak wszystko jest po jego myśli. Normalna żona by płakała że mąż wyjechał na 2 tygodnie a ja....... ja się cieszę..... mam spokój i cisze, nikt sie nie czepia i mnie nie wyzywa... ahhh co za życie ;( też mam nadzieję że jakoś to się poukłada wszystko. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- A miałam się Was zapytać co sądzicie i czy w ogóle znacie firmę Abercrombie&Fitch. Ja kiedyś miałam fioła na ich punkcie i ciągle coś zamawiałam z allegro. Przypomniało mi się teraz bo na zdjęciu w Avatarze mam bluzkę z tej firmy. Mają bardzo fajne ciuchy tylko trochę drogie ;( no i w Polsce sklepu nie ma ;(
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Monia hehe zakochana też
![]() ![]() A co do męża to dobrze, że chociaż jeździ w te delegacje i masz święty spokój ![]() A ja przed chwilą z nudów przeglądałam jeden wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556935 i nie rozumiem dlaczego te grubsze dziewczyny tak bardzo nienawidzą szczupłych ![]() ![]()
#2556 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-01 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I przez ten cały miesiąc spadło tylko 2,5kg no ale nie trzymałam diety surowo jakoś, chyba nie umiem ale wolę gubić to powoli ![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
A wiecie że właśnie wczoraj aż sama wlazłam na ten wątek, ale jakoś nie zagłębiałam się w treść postów, bo od razu narzucono, że dla mnie nie ma tam miejsca
![]() ![]() Oj bo pewnie chodzi z tą nienawiścią o takie gadanie jak moje, Madzi, Murki, że niby chudziny z nas, ale zawsze się czegoś doszukamy, jak nie jakaś fałdka to za grube udo ![]() ![]()
![]() |
#2560 |
amor vincit omnia
|
tylko zapominają, że jak schudną to będą takie jak Wy, chudzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
No i będą marudziły dokładnie tak samo! Chyba, że uda im się tak równiutko schudnąć jak Moni. Nie oszukujmy się, Monika ma boskie ciałko, płaski brzuszek, szczupłe uda. A ja pomimo niskiej wagi mam fałdkę na brzuchu i grubsze wewnętrzne partie ud, to narzekam
![]()
![]() |
#2562 |
Uzależnienie
|
i się zarzekają, że nic a nic już nie będą chciały poprawić
![]()
#2563 |
amor vincit omnia
|
każda tak mówi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja może i faktycznie nie powinnam już narzekać ale naprawdę chciałabym mieć o 2 cm szczuplejsze uda, jędrne pośladki i większe piersi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Ania, przepięknie wyglądałaś na swoim ślubie! Piękna suknia, śliczna kobietka, piękna figura! Co do mnie: śn- naleśnik 250 obiad- 2 papryki nadziewane 350 p- danio200 k- bułka z szynką i serem (pełnoziarnista) 200 1000 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Kobitki moje kochane i zgadzam się z Wami w 100%
![]() I zgadzam się z tym, że kobieta jest tylko kobietą i zawsze znajdzie coś na co mogłaby ponarzekać, nie znam chyba takiej dziewczyny która w 100% akceptowała by całe swoje ciało ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Gosia kochana nie mów tak ![]() ![]() ![]()
#2567 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe gdzie nasza Mureczka?
![]() ![]() Ja już dziewczynki po obiadku jestem. 3 małe pulpeciki z ryżem i sałatką. Na razie oglądam Rozmowy w Toku, później przejrzę rzeczy na jutrzejsze korki i poćwiczę. A później zrobię budyń ![]() Tineczko, byłam dziś w takim outlecie i była marynarka dresowa New Look. Skład miała bardzo podobny do tej z Zary i na pewno nie jest taka jak z Allegro (bo tamta to 100% bawełny). Ale nałożyłam ją i czułam się o niebo lepiej niż w tej czarnej z Attentifa, więc nawet jak te z All nie są takie super jakościową to ją kupię, bo wyglądem są raczej podobne. Butki dla TŻ będą kosztowały max. 200zł więc mogę sobie pozwolić ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-01 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Uzależnienie
|
Ja dziś na obiadek zrobiłam mięsko w sosie śmietanowym z cebulka i czosnkiem a do tego makaron pełnoziarnisty penne i suróweczka
![]()
#2569 | |
Zakorzenienie
|
A ja byłam po synka w przedszkolu. Bardzo zadowolony jest z pierwszego dnia po wakacjach
![]() Ja na obiad zrobiłam sobie troszeczkę warzyw na patelnię z Biedronki z dwoma jajkami. A teraz piję kawkę i zajadam taki malutki kawałeczek sernika który został mi z wczoraj. Jeszcze tylko jakaś kolację później zjem i na tyle dzisiaj. Kupiłam dziś krążek i jutro wieczorem muszę go włożyć. Nie będę robiła przerwy a do gina w tygodniu pójdę. Zobaczymy co on mi powie. A też przeczytałam posty z tego wątku o XXLkach i faktycznie trochę przesadzają z tym najeżdzaniem na szczupłe dziewczyny bo ja jestem pewna na 10000% żę jak one schudną to też nie będą się tak od razu czuły idealnie. Sama przez to przechodziłam więc wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No a spokój mam, ale przez telefon też potrafi pokazać na co go stać.....
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
Waga nie jest w sumie nie odzwierciedla rzeczywistego wyglądu
![]() Narzekają bo pewnie też zazdroszczą jak ja ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-09-01 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- O ile schudną. One powinny przede wszystkim dołaczać do wątków gdzie są osoby doświadczone w odchudzaniu i wiedzą co nie co. A z tego co widzę to żadna nie ma tam zbyt dużego pojęcia. I jeszcze te menu jednej z nich.... i ona się dziwi że jej waga stoi ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() |
#2572 | |
amor vincit omnia
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Gosiu! Masz przykład że jednak można schudnąć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Każda kobieta ma inną budowę, inną grubość kości, tłuszcz w organizmie też się nie zawsze równomiernie odkłada. Kilka stron wcześniej pisałam o tym, że dużo kobiet ma górę jak anorektyczka a nogi jak balony lub na odwrót.
![]() |
#2574 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
ja np tka mam- góra szczupła (zwłaszcza teraz) a dół... aż żal pisać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Eldorado, MoniaDokładnie
![]() A co do wagi i wymiarów to zgadzam się, ja też niby mało ważę ale wymiary mam podobne do Moni czy Dzagi, choć Ona jest szczuplejsza i ma mniej cm ode mnie ![]() Dobra ja spadam się szykować, zjeść jakąś kolację i idziemy na piwko ![]()
#2576 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanka waży 68 kg ostatnio się u mnie ważyła, no i ma taką budowę, płaski brzuszek tyłeczek jak J.Lo
![]() ![]()
#2577 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
Cześć Kochane...
Ja się dzisiaj nie ważyłam, wpadła do mnie kumpela, wyciągnęła mnie z łóżka i poszłyśmy na sh.. Kupiłam sobie kolejne spodenki z wysokim, starodawnym stanem- oczywiście kupiłam długie mega szerokie dzwony z odbitymi smokami od kolana w dół- a ekspedientka- dobry wybór, bardzo ładne spodnie ![]() ![]() ![]() Jutro dziewczyny mam ten dzień próbny w orsayu, nie mam pojęcia w co się ubrać, doradźcie!! Na forum dziewczyny piszą, że modnie, na luzie, nie nijako, a koleżanki mówią co innego...nie wiem...planuję spodenki te z wysokim stanem, białą koszulę w rozmiarze XXL z kokardą pod szyją i brązowe botki na płaskim...może być? Czy spodenki sobie darować? Nie mam pojęcia ![]() Pomóżcie! Monia, po tym co piszesz to ja myślę, że mój ojciec to przy Twoim mężu aniołek...mój ojciec to był nie do wytrzymania po alkoholu- wojował, wyzywał, poniżał, robił wojny...ale na trzeźwo był całkiem do zniesienia...tylko szkoda, że właśnie to picie często Mu się zdarzało... Ale wiem co czujesz- na prawdę. Cały czas siedzieć jak na bombie, jaki ma humor, czy już coś wypił...i cały czas w strachu..to było nie do zniesienia..i tak Mnie upadlał, mówił, że jestem zerem, nic nie wart, w końcu zaczynałam w to wierzyć- cieszę się, że Bóg dał Mi tą babcię i Tżta...bez nich na pewno bym sobie coś zrobiła...to było nie do wytrzymania...wchodził do mnie do pokoju, zaczął wyzywać, doszedł uderzył mnie w twarz, spadłam z krzesełka i wychodził...ale to piekło zaczęło się po maturze...jak nie dostałam się na UJ...a wczęsniej były " tylko" szlabany...rok przed maturą nie mogłam wychodzić z domu- NIGDZIE..Sylwester, Święta- w książkach pod troskliwym okiem tatusia... Aniu, nareszcie!!!!!! Wyglądałaś baaardzo szczuplutko, baaardzo szczęśliwie- i widzisz- cały świat Wam sprzyja- pogoda widzę, że była wprost wymarzona... Dżaga, skomentowałam botki nie widząc Twojego posta- sorki...ale wydaje Mi się, że te buty są już wszędzie..
#2579 |
Zakorzenienie
|
Spoko
![]()
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
Dżaga, to nie było przez złość...u nas jest taki jakby bazarek- i jak tam się coś pojawi- to wiadomo, że zaraz pół Polski będzie w tym chodzić...bo to ciuchy z tej Łodzi- no i wczoraj byłam na tym bazarku- na każdym bazarku są te buty we wszystkich kolorach- i zrezygnowałam, a naprawdę też Mi się podobały...
Przejrzałam ten wątek i rozumiem te dziewczyny....cytuję : "Właśnie dlatego z góry zaznaczyłam, że dla XXL-ek. Po prostu dla kogoś kto naprawdę waży za dużo ma nadwagę/otyłośc a nie chce ot doszlifowac figurę. Bo ok to wiesz doszlifowanie rozumiem. Jednak narzekania: bo taka gruba jestem, bo jak ja w kostiumie wyjdę itd... No to mnie dobija po prostu i mam się ochotę wydrzec wtedy" rozumiecie, dziewczyny, takie dziewczyny dobija to, że ktoś już coś osiągnął, dla tej XXL-ki jest idealny, wymarzony, a nadal narzeka..to dla Niej nie do pomyślenia...ale wiadomo- punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia...ale one muszą jeszcze do tego dojść...
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-09-01 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.