Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-12, 11:33   #2551
anies5
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad zakupem bransoletki lilou, coś z tych pozłacanych modeli. Macie może jakieś doświadczenia? Czy się nie ściera to złotko?
Ja mam złote Lilou, ale nie ścierają się, są w bdb stanie. Tyle, że nie noszę ich codziennie, zależnie od stylizacji i nastroju .
Stary 2011-08-12, 11:35   #2552
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Rzymianko wrzucam zdjęcia moich wczorajszych zdobyczy:P do czego to doszło żeby na forum wrzucać swoją bieliznę hehe ogólnie jestem zadowolona bo za wszystko zapłaciłam około 110 zł i kupiłam stanik wielofunkcyjny, który można zapiąć na brzuchu szkoda, że był mały wybór majtek, wzięłam takie zwykłe pakowane do dwupaków szkoda, że w zarze nie ma takich promocji bo wykupiłabym pół sklepu!
Świetne zakupy! Ta promocja już się skończyła?
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:36   #2553
pralinkax
Zadomowienie

Dziewczyny super zakupy bieliźniane

Na promocję się już nie załapię, ale jutro wybiorę się do Esotiq

Rzymianko wyjątkowo mi pasujesz do pracy z dziecmi czego nie można powiedziec o mnie, jestem okropnym nerwusem

Ja też chcę zobaczyc śliczną Cellly

I też chcę Lilou, prosze nie kusic !

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:36   #2554
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Zrób fotorelację
Popieram! Odczuwam głód dużej fotorelacji!
Stary 2011-08-12, 11:37   #2555
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny super zakupy bieliźniane

Na promocję się już nie załapię, ale jutro wybiorę się do Esotiq

Rzymianko wyjątkowo mi pasujesz do pracy z dziecmi czego nie można powiedziec o mnie, jestem okropnym nerwusem

a ja chciałabym Ciebie zobaczyć, bo jeszcze chyba nie widziałam żadnego zdjęcia Twojego tutaj
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:38   #2556
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

mon9 dzięki za inf ale wysyłka rzeczywiście droga
kochana już poprawiłam, bo patrzyłam wczesniej na stronie http://www.lasenza.com, a to sie kupuje na http://www.lasenza.co.uk i tam jest wysyłka £7.95, ale jak poszukujesz nietypowych rozmiarów i wiesza jaki z lasenzy masz rozmiar to warto
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:39   #2557
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tak na chwilkę
Kilka dni temu wróciliśmy z wakacji z Władysławowa (pierwsze wakacje z córcią). Było wspaniale! Mam cudowne grzeczne dziecko chodziliśmy na plażę (mała kąpała się w morzu), do smażalni na rybkę, do baru na drinka, do wesołego miasteczka i wszędzie gdzie chcieliśmy a Mała z nami Trafiliśmy na 4 słoneczne dni więc opaliłam się troszkę.

Poza tym.. podpisaliśmy umowę przedwstępną u notariusza i wpłaciliśmy 10 % wartości mieszkania więc już jest nasze teraz tylko wybrać bank i dostać kredyt. Wczoraj cały dzień lataliśmy po Domotece i innych meblowych w poszukiwaniu nowych mebli i znaleźliśmy tylko idealną kanapę ma wymiary 3m x 4 m (narożnik) Dziś ruszamy dalej w poszukiwaniu łóżka i mebli dla córci do pokoju. Kusi mnie białe lóżko ze skóry czy któraś takie ma? wcześniej chciałam klasyczne drewno ale im więcej oglądam tym bardziej mi się podoba biała skóra (ekologiczna oczywiście )

Poza tym całym wielkim off-topem nabyłam upatrzoną marynarkę z Zary i teraz mam problem gdzie ją nosić bo jest za elegancka na codzień i szczerze mówiąc letnia kolekcja bardziej mi się podobała. Może z czasem się bardziej przekonam. Upatrzyłam sobie jeszcze dwie pary spodni i jedną bluzkę ale teraz pochłonięta jestem meblami i dodatkami a nie ciuszkami

I chyba... hmm.. znowu będę mamą mam spóźnienie 3 tygodnie. Nie wiem czy to coś znaczy czy to zwykłe spóźnienie które często się zdarza u mnie (mam nawet po 3 miesiące) ale coś mi w środku mówi, że coś się szykuje. Dziś to sprawdzę domowym sposobem
Same wspaniałe wiadomości! Gratulacje najbardziej z powodu rodzeństwa dla córci!
Stary 2011-08-12, 11:39   #2558
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMOCY!

Mam te srebrne spodnie za 199 zł (nie te nowe), wyprałam je ręcznie i ten srebrny kolor się tak brzydko sprał

Myślicie, że mogę je zareklamować??? Na metce napisane jest, że kolor może się odbarwiać...
o ja....mocno sie spraly. Przeciez one byly cale srebrne! Ja bym reklamowala...to jest wada. Jak kupuje ciemne jeansy to po wypraniu nie robia sie bialo granatowe...bez przesady. Wiadomo ze sie spieraja ale po pierwsze powinny rownomiernie a po drugie nie przy recznym praniu i az tak! To tych spodni prac nie mozna?!
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:40   #2559
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
kochana już poprawiłam, bo patrzyłam wczesniej na stronie http://www.lasenza.com, a to sie kupuje na http://www.lasenza.co.uk i tam jest wysyłka £7.95, ale jak poszukujesz nietypowych rozmiarów i wiesza jaki z lasenzy masz rozmiar to warto
dzięki za info niestety nie wiem jaki mam rozmiar w la senzie ale podejrzewam, że wcześniej czy później skuszę się i zamówię coś
Stary 2011-08-12, 11:40   #2560
paryzanka202
Zakorzenienie

Oj ja kocham dzieci Mam nadzieje,ze bede mogla z nimi pracowac.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:40   #2561
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Po Twoim szale radości gratuluję, że ją masz i cieszę się razem z Tobą
Dziękuję Już ochłonęłam, jak dojdzie to się pochwalę

Cytat:
a ja chciałabym Ciebie zobaczyć, bo jeszcze chyba nie widziałam żadnego zdjęcia Twojego tutaj
Jestem niefotogeniczna i w ogóle to nie lubię zdjęc

A poza tym jestem z małej miejscowości więc wytykali by mnie palcami, ' patrz, to ta co jest na internecie'

Ja Twojego też nie widziałam, tzn buźki

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-08-12, 11:40   #2562
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż co kupiłaś

szkoda bo ten środkowy ma koronkę z tyłu a chciałam taki zwykły, no ale takim też nie gardzę skoro kosztował 20 zł gdyby w Zarze zrobili taką promocję to roznieśliby sklep, zostałby zupełnie pusty

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Rzymianko wczoraj zastanawiałam się czego uczysz w szkole? i w jakiej (podst/gimn/lic)?
No pewnie stanik za 20zł i to taki ładny to nawet nie ma co wybrzydzać, że jest nie taki z tyłu
Haha Zara opustoszałaby w godzinę przy takich promocjach

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:41   #2563
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zastanawiam się nad zakupem bransoletki lilou, coś z tych pozłacanych modeli. Macie może jakieś doświadczenia? Czy się nie ściera to złotko?
surrealplace mnie też strasznie się podobają, strasznie, strasznie, ale chyba te srebrne.

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
wow dziewczyny wszystko super
Faceci oszaleją
ESTEE87

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Zlote lilou co chwile sie scieraja,ale na szczescie jest dozywotnia gwarancja i ciagle wymieniaja na nowe
paryzanko dobrze wiedzieć

Cytat:
Ja powymienialam wszystkie swoje lilou na srebrne i nic sie nie dzieje. Mam chyba 3 czy 4 sztuki
paryzanko jak nie pokażesz to lanie masz na bank.Pokaż plisssss Podobają mi się kółeczka lilou.

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Noszę też stringi, ale wczoraj akurat byłam z Mamą i ona zaczęła mówić że to teraz przecież jesień, zima i mi tyłek zmarznie no to kupiłam zwykłe
Cytat:
Rzymianko rzeczywiście wolę zwykłe majtki niż stringi, chociaż tych też mam trochę, ale do chodzenia na co dzień wolę majtki chciałąm dokupić do staników po kilka par ale nie udało mi się, tylko do jednego znalazłam stringi i majtki ale w innej wersji kolorystycznej, a tak to same L i XL

innocencee, admirable ja mam taką fobię stringową, a na codzień najbardziej lubię bokserki.

Cytat:
Oh! Muszą Cię uwielbiać dzieciaczki Ja Cię uwielbiam! Jesteś taka kochana
surrealplace dziękuję strasznie, strasznie, bardzooo, aż się wzruszyłam.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:41   #2564
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
gratuluję łowów w Esotiq! żałuję, że się nie wybrałam, ale jestem w bardzo złym stanie psychicznym...
Stary 2011-08-12, 11:41   #2565
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja mam obiecana rome cappucino na imieniny ktore mam 21 sierpnia Widzialas ja na zywo?
Widziałam, jest bardzo ładna Podoba mi się bardziej niż karmelowa

Cytat:
Dzięki, że pytasz Kiepsko się czuję, jakieś sny mnie męczyły, w Krakowie byłam we śnie nawet, ale miło nie było. Umęczyły mnie tylko... Muszę wszystko jakoś ogarnąć. Dam radę.
Ja też się obudziłam wymęczona snami, do teraz się czują jakas rozbita. Śnili mi się jacyś dziwni wioślarze w historycznych kostiumach, ludzie z przeszłości z którymi się wiążą cholernie ciężkie wspomnienia i co najdziwniejsze - operacja podczas której usuwano komuś niektóre kręgi z kręgosłupa.
Stary 2011-08-12, 11:44   #2566
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm. No to trochę kiepsko. Zwłaszcza, że nie mam lilou w Łodzi
surrealplace Skarbik sklep internetowy jest, wybierz i ja Ci kupię bo ja mam w Krakowie, wyjdzie taniej niż z ich wysyłką
Stary 2011-08-12, 11:44   #2567
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
czarnulka066 mówiłam, że Celly jest śliczna.

surrealplace jak już byłaś we śnie w Krakowie to czemu ze mną do Zary nie poszłaś i na lody miętowe.Trzymamy za Ciebie kciuki nie dawaj się.

admirable a u nas jest tak słabo zaopatrzony ten sklep.Hmm trochę zakręcone To moja ukochana, wymarzona praca.Dziękuję Ci Skarbie.Jedno bym tylko chciała podwyżkę

ESTEE87 podeślij, podeślij strasznie kocham małe dzieci i bardzo się angażuję w ich życie.

ammmm

di4ska pochwal się, pochwal plisss
pochwale ale ja niestety nie nosze p-up-ów i nie będą takie piekne

gratuluje Wam cierpliwości, ja z dnia na dzien mam jej coraz więcej, ale praca z dziećmi by mnie chyba wymęczyła
Cytat:

A poza tym jestem z małej miejscowości więc wytykali by mnie palcami, ' patrz, to ta co jest na internecie'

napewno sie mylisz! czekamy na jakąś fotke
Stary 2011-08-12, 11:46   #2568
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość

Haha i czego ja Ci zrobię fotorelacje, Zary nie ma, a na targ nie pójdę

Paulo Coelho
Stary 2011-08-12, 11:46   #2569
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
gratuluję łowów w Esotiq! żałuję, że się nie wybrałam, ale jestem w bardzo złym stanie psychicznym...

Coś się dzieje Kochana? Czy chcesz o tym mówić? może będzie Ci lżej się wygadać, bo jak się tłumi w sobie pewne rzeczy to strasznie ciężko jest wtedy człowiekowi jeśli coś Ci to pomoże to napisz...

Stary 2011-08-12, 11:46   #2570
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
surrealplace Skarbik sklep internetowy jest, wybierz i ja Ci kupię bo ja mam w Krakowie, wyjdzie taniej niż z ich wysyłką
Wiem, że sklep internetowy, ale właśnie jakaś ta wysyłka wydaje mi się droga Jeszcze nie wiem, które bym chciała - podoba mi się bombeczka, nieskończoność i to takie kółeczko z przewleczonym patyczkiem
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:54   #2571
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Widziałam, jest bardzo ładna Podoba mi się bardziej niż karmelowa

Ja też się obudziłam wymęczona snami, do teraz się czują jakas rozbita. Śnili mi się jacyś dziwni wioślarze w historycznych kostiumach, ludzie z przeszłości z którymi się wiążą cholernie ciężkie wspomnienia i co najdziwniejsze - operacja podczas której usuwano komuś niektóre kręgi z kręgosłupa.
Też miewam takie masakryczne sny wada bogatej wyobraźni Dzisiaj też mnie wymęczyły - chyba znów się pogoda zmienia z tej chłodniejszej jesieni na cieplejszą..
Stary 2011-08-12, 11:55   #2572
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
pochwale ale ja niestety nie nosze p-up-ów i nie będą takie piekne

gratuluje Wam cierpliwości, ja z dnia na dzien mam jej coraz więcej, ale praca z dziećmi by mnie chyba wymęczyła

di4ska i tak się pochwal bo ty widocznie nie masz co p-up-ować bo już masz dobrego rozmiaru

Cytat:
Oj ja kocham dzieci Mam nadzieje,ze bede mogla z nimi pracowac.
paryzanko wiem, bo my z jednej branży jesteśmy

Cytat:
Rzymianko piękna kolekcja, uwielbiam gładkie biustonosze bo idealnie wyglądają pod bluzką teraz patrzę na wasze kolekcje i żałuję, że więcej nie kupiłam, ale z drugiej strony nie mogłam trafić z rozmiarami bo mierzyłam chyba 10 staników. Gdy zapytałąm Panie czy mogą sprawdzić rozmiar z innych staników to powiedziały, że jest tylko to co na sklepie (a normalnie przecież wyciągają z szuflad, które są pod różnymi modelami). Ktoś sam chciał się tak obsłużyć i odsunął szufladę to wydarły się na niego, hehe
admirable dziękuję to nie powinno tak być, w końcu zależy im żeby jak najwięcej sprzedać.Też lubię gładkie Jeszcze się nakupujesz, zawsze na lato jakoś więcej się kupuje.
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Jakbyś mogła to Rzymianka była na Chmielnej czy jakoś tak i nie było

Zazdroszcze Ci takiego podejścia do dzieci no i spokoju
ESTEE87 ja też wam dużo rzeczy zazdroszczę, ale miło Każda jest dobra w czymś innym Na Chmielnej byłam widzę, że jest tu dużo ich sklepów, ale dalej niż za Centrum się nie wypuszczę bo totalnie nie znam miasta.
Cytat:

pralinkax pamiętam kiedyś mi mówiłaś, ale Ty lubisz inną pracę i w niej jesteś dobra.Celly widziałam na żywo na wyprzedaży, a ona mnie w pasiaku na Floriańkiej ma konto na facebook Jakie chcesz zawieszki lilou i z jakimi sznurkami?

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-08-12 o 12:05
Stary 2011-08-12, 11:56   #2573
admirable
Zakorzenienie

Cytat:

hehe jestem bardzo do kogoś podobna z tego wątku pewnie niebawem same się zorientujecie o co chodzi ale czekam aż same do tego dojdziecie

Rzymianko jak mam wysłać na priv zdjęcie? może podaj mi maila to wyślę Ci

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-12 o 11:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-12, 11:58   #2574
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
admirable ani w tym, ani w tym, ani w tym Mam dwie prace.Jestem dyrektorem pedagogicznym w przedszkolu i uczę zerówkę, a od tego roku maluchy ( mam też umowę nauczyciela ).Poza tym skończyłam logopedię i pedagogikę społ opiek więc pełnię też funkcje pedagoga czyli ćwiczę z dziećmi z dysfunkcjami.No i jeszcze nauczanie początkowe angielskiego, uczę w przedszkolu i w klasach 1-3 Od nowego roku tylko w przedszkolu bo się nie wyrabiam...
To rzeczywiście masz zabiegane życie zawodowe I znajdujesz na to wszystko czas Dzieciaki na pewno Cię uwielbiają jesteś taką dobrą duszyczką, że jesteś pewnie ich ulubioną Panią Najważniejsze, że realizujesz się świetnie zawodowo w tym, co kochasz że odnalazłaś swoją ścieżkę, po której chcesz iść

Ja sama nie wiem do tej pory tak do końca co bym chciała robić A w sumie mając 23 lata wypadałoby.
Moje dwa największe marzenia zawodowe to - prowadzenie "Faktów", albo praca w gazecie związanej z modą Choć praca korespondenta zagranicznego też jest ciekawa.
Stąd jeden z kierunków, które studiuję to dziennikarstwo i komunikacja społeczna.

Choć wpadł mi kiedyś do głowy taki pomysł na biznes - otworzenie sklepu i stworzenie kolekcji dla kobiet szczupłych, ale z dużym biustem, bo to jest naprawdę problem. Fajnie byłoby skończyć z kupowaniem sukienek w rozmiarze 42 i zwężaniem dołu od 34 cz 36.

Takie tam moje pomysły

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
hehe jestem bardzo do kogoś podobna z tego wątku pewnie niebawem same się zorientujecie o co chodzi ale czekam aż same do tego dojdziecie
Ja już wiem o co chodzi ale nie powiem

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMOCY!

Mam te srebrne spodnie za 199 zł (nie te nowe), wyprałam je ręcznie i ten srebrny kolor się tak brzydko sprał

Myślicie, że mogę je zareklamować??? Na metce napisane jest, że kolor może się odbarwiać...
Koniecznie reklamuj Nic nie tracisz na tym, a może akurat się uda Trzymam kciuki

Stary 2011-08-12, 12:02   #2575
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

Rzymianko jak mam wysłać na priv zdjęcie? może podaj mi maila to wyślę Ci
admirable hi hi pokręciłam bo chodziło Ci o pralinkax a jakoś sobie podpowiedziałam, że o mnie nie wiem jak to zrobiłam, ale zdjęcie chcę już wysyłam
Stary 2011-08-12, 12:02   #2576
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
o ja....mocno sie spraly. Przeciez one byly cale srebrne! Ja bym reklamowala...to jest wada. Jak kupuje ciemne jeansy to po wypraniu nie robia sie bialo granatowe...bez przesady. Wiadomo ze sie spieraja ale po pierwsze powinny rownomiernie a po drugie nie przy recznym praniu i az tak! To tych spodni prac nie mozna?!
Na metce jest symbol, że nawet w pralce można w 40 stopniach... Nie wyobrażam sobie jakby wyglądały po praniu w pralce!

Cytat:
Koniecznie reklamuj Nic nie tracisz na tym, a może akurat się uda Trzymam kciuki
Pojadę dziś spróbować... Pierwszy raz będę coś reklamowała, boję się!
Jeśli uznają mi reklamację, to będę chciała je chyba wymienić na tamte tańsze srebrne spodnie. Sprawiają wrażenie mniej podatnych na spieranie
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 12:03   #2577
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście masz zabiegane życie zawodowe I znajdujesz na to wszystko czas Dzieciaki na pewno Cię uwielbiają jesteś taką dobrą duszyczką, że jesteś pewnie ich ulubioną Panią Najważniejsze, że realizujesz się świetnie zawodowo w tym, co kochasz że odnalazłaś swoją ścieżkę, po której chcesz iść

Ja sama nie wiem do tej pory tak do końca co bym chciała robić A w sumie mając 23 lata wypadałoby.
Moje dwa największe marzenia zawodowe to - prowadzenie "Faktów", albo praca w gazecie związanej z modą Choć praca korespondenta zagranicznego też jest ciekawa.
Stąd jeden z kierunków, które studiuję to dziennikarstwo i komunikacja społeczna.

Choć wpadł mi kiedyś do głowy taki pomysł na biznes - otworzenie sklepu i stworzenie kolekcji dla kobiet szczupłych, ale z dużym biustem, bo to jest naprawdę problem. Fajnie byłoby skończyć z kupowaniem sukienek w rozmiarze 42 i zwężaniem dołu od 34 cz 36.

Takie tam moje pomysły

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Ja już wiem o co chodzi ale nie powiem

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

a ja wiem, że Ty wiesz

Rzymianko fotki poszły i czekam na Twoje!

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-12 o 12:10
Stary 2011-08-12, 12:12   #2578
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

A ja zawsze jak sobie wyobrażam jak wyglądasz to widzę Twój poprzedni avatar
Stary 2011-08-12, 12:12   #2579
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

czarnulka066 czyli admirable jest podobna do Ciebie ? Dziękuję Ci za miłe słowa. Jest podobno takie przysłowie "znajdź pracę którą kochasz to nie przepracujesz ani jednego dnia w życiu" Z taką urodą świetnie nadajesz się na dziennikarkę. Ćwiczysz dykcję? Masz staż w jakimś radiu, gazecie tv?Gdzie macie praktyki ?

Cytat:
Wiem, że sklep internetowy, ale właśnie jakaś ta wysyłka wydaje mi się droga Jeszcze nie wiem, które bym chciała - podoba mi się bombeczka, nieskończoność i to takie kółeczko z przewleczonym patyczkiem
surrealplace mi się wydają dość drogie te zawieszki, ale są naprawdę dobrze wykonane, ładne...Kółeczko zapięcie też mi się podoba
Stary 2011-08-12, 12:13   #2580
julka910
Zakorzenienie

Dziękuję za gratulacje chociaż nie wiem czy już możecie je składać. Tak na prawdę to powinny być dopiero po 12 t.c. bo wtedy miałabym większą pewność, że są wskazane. Straciłam jedną ciążę w 12 t.c. drugą w 6 t.c. Córcię ratowali w 9 t.c. a i tak urodziła się wcześniej i ciąża była podtrzymywana.

Co myślę o drugim dziecku? Niby się staramy o drugie choć teraz jestem przerażona jak bym sobie poradziła. Z córcią łatwo nie było bo wcześniak, alergik, ja nie miałam doświadczenia ani mleka (wszystkie mamy wiedzą jaki jest stres przy początkach karmienia piersią) i byłam totalnie sama. Rodzice wpadali na kawke w niedziele podziwiać wnuczkę a mąż nie angażował się specjalnie w opiekę. I jeszcze pies i obowiązki domowe i studia.

No ale nic.. zobaczymy co tam się dzieje i jak będę miała potwierdzenie na papierze z pieczątką lekarza to wtedy proszę gratulować
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości