Starania o dzidziusia - część II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-27, 22:19   #2551
melabn
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o dzidziusia - część II

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
ale mi sie strasznie pić chce! to pewnie na mróz który ma przyjść! brrrr..
ja dzis juz wypilam 3l wody
uciekam spac
Do jutra gaduly
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:21   #2552
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny już na wstępie was pomęcze pytaniami wiem że jeszcze ok 7 miesięcy aż będziemy się mocno starać o dzidzie, ale czy powinnam zrobić jakieś badania przed? w sensie sprawdzić czy ze mną wszystko ok? No ogólnie jestem zdrowa, oprócz problemów kardiologicznych ale tak profilaktycznie powinnam zrobić??? Brałam plastry antykoncepcyjne przez dwa lata, odstawiłam w lipcu, @ mam regularnie ale szczerze to oprócz cytologii i usg to nic nigdy nie robiłam w tym temacie, a i to nawet dość dawno...
Polecam brać kwas foliowy
Stary 2012-01-27, 22:21   #2553
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
... ej nie wiem czy to tez za sprawa wiesiołka ale ...
śluz płodny zakończył sie w środe... a dziś fontanna jakas-muze z władką śmigać...(ale juz nie płodny tylko mleczny) kurde... co jest :/ ble....

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

mmmm skąś to znam...
ja ćwicze codziennie rano i powinnam wieczorem ale nie zawsze mi sie to udaje....
nie mam wyboru-inaczej nie chodziłabym ...

lepsze to niż nic-tak jak u mnie...
właśnie może to bedzie to...?
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:21   #2554
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Na pewno przepuscil
Ja jak zobaczylylam swoj piekny sluz plodny ( bede sie tak pewnie nim zachwycac do nastepnego miesiaca ) to powiedzialam do swojego meza: stary szykuj sie, bo piekna autostrada dla Twojej armii jest przygotowana
Stary 2012-01-27, 22:23   #2555
misia20l
Zadomowienie

Ja tez uciekam do wyrka i do chrapiącego mężusia
musze sie natulic do niego znów na zapas, żeby na kolejny tydzień starczyło

papa
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:24   #2556
vajolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Polecam brać kwas foliowy
a apropos kwasu foliowego, myslicie, ze mozna go przedawkowac?
lekarz razem z antybiotykiem przepisał mi multiwitaminę i tam w składzie wyczytałam, ze jest tez kwas foliowy, 100% dziennego spożycia
moze by tak na czas brania tej multiwitaminy nie brac mojego folika?
vajolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:29   #2557
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vajolka Pokaż wiadomość
czyzby to pierwsze objawy...?
nie ukrywam ze chiałabym...ale może po prstu cud wiesiołek zrobił mi taka ucztę w gaciach

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
lekarz razem z antybiotykiem przepisał mi multiwitaminę i tam w składzie wyczytałam, ze jest tez kwas foliowy, 100% dziennego spożycia
...ja bym chyba odstawiła...
kurde!!! a masz w poblizu apteke? jak masz to podejdz i zaytaj...

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Ja tez uciekam do wyrka i do chrapiącego mężusia
musze sie natulic do niego znów na zapas, żeby na kolejny tydzień starczyło

papa
tylko go nie uduś
słodkich snów i miłego poranka

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ja dzis juz wypilam 3l wody
uciekam spac
Do jutra gaduly
3litry???!!!
nie nadązyłabym z sikaniem ;P
z kaczucha między nigami musiłabym siedziec
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:30   #2558
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny ja tez jestem po owu i zawsze mam posuche w tych dniach a tu jakies mleko sie leje. Zapomnialam dodac, ze dzisiaj po raz pierwszy od owulki zmierzylam tempke i bylo 36,9 to dla mnie duzy progress bo jeszcze przed owu bylo 36,2 Dobranoc
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:31   #2559
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Hej Słoneczka
Witam nowe dziewczynki
gratuluje nowym zafasolkowanym
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:34   #2560
kamimidu
Zadomowienie

EJ!!! no własnie ale ze mnie dupa wołowa!!!
WITAM nowe staraczki!!!! obyście z nami wytrzymały jak najdłużej- ale umowe mamy!!! w lutym wstawiamy foty II kresek i zmieniamy naze wątku ;P

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Hej Słoneczka
Witam nowe dziewczynki
gratuluje nowym zafasolkowanym
cześc aniulku
mam nadzieje ze homorek lepiej

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja tez jestem po owu i zawsze mam posuche w tych dniach a tu jakies mleko sie leje. Zapomnialam dodac, ze dzisiaj po raz pierwszy od owulki zmierzylam tempke i bylo 36,9 to dla mnie duzy progress bo jeszcze przed owu bylo 36,2 Dobranoc
...a bierzesz wiesiołek?
bo jesli tak to chyba znamy sprawcę tej mokrej imprezy majtkowej
Stary 2012-01-27, 22:35   #2561
vajolka
Rozeznanie

Cytat:

...ja bym chyba odstawiła...
kurde!!! a masz w poblizu apteke? jak masz to podejdz i zaytaj...

o tej porze?? zadna siła mnie z wyra nie wyciągnie!
Stary 2012-01-27, 22:37   #2562
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
o tej porze?? zadna siła mnie z wyra nie wyciągnie!
zwariowałas!!!!!
myślałam o jutrze głupolu!!!

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

jak nie to ci jutro sparwdze...pracuje nad apteką...
zejde na dól i sie spytam tylko mi podaj nazwe tych witamin
Stary 2012-01-27, 22:49   #2563
melabn
Wtajemniczenie

no i dzieci impreze zrobily i spac nie chca

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Dziewczyny prowadzace wykresy kiedy sprawdzacie sluz zeby wpisac w wykres? rano czy jak? bo ja mam o roznych porach inny i nie wiem co wpisywac
Stary 2012-01-27, 22:56   #2564
vajolka
Rozeznanie

Cytat:
zwariowałas!!!!!
myślałam o jutrze głupolu!!!

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

jak nie to ci jutro sparwdze...pracuje nad apteką...
zejde na dól i sie spytam tylko mi podaj nazwe tych witamin
o, byłoby super!
to multiwitamina ( do połykania lub ssania o smaku pomarańczowym)
taka w blistrze, firmy Polski Lek SA

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Dziewczyny prowadzace wykresy kiedy sprawdzacie sluz zeby wpisac w wykres? rano czy jak? bo ja mam o roznych porach inny i nie wiem co wpisywac
ja zawsze sprawdzalam wieczorem (czyli wtedy kiedy mialy byc przytulanki ), bo to chodzi o to zeby ona na te przytulance byl taki jak ma byc

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

dobra dziewczyneczki, to i ja spadam spac.
Kami Ty nie pracuj za długo, bo nie wstaniesz jutro!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

slodkich snów!!!
Stary 2012-01-27, 23:11   #2565
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
o, byłoby super!
to multiwitamina ( do połykania lub ssania o smaku pomarańczowym)
taka w blistrze, firmy Polski Lek SA

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

ja zawsze sprawdzalam wieczorem (czyli wtedy kiedy mialy byc przytulanki ), bo to chodzi o to zeby ona na te przytulance byl taki jak ma byc

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

dobra dziewczyneczki, to i ja spadam spac.
Kami Ty nie pracuj za długo, bo nie wstaniesz jutro!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

slodkich snów!!!
wstanę jestem przyzwyczajona spac po 3h tylko później wyglądam jak niestety mąż to równiez zauważył i stad to SPA bo zapewne nie z troski

idźcie mi juz spac to przynajmien nie będe miała się czym rozpraszać i szybciej skończe )
poza tym jesli już mowa o kręgosłupie to mi juz nawet stabilizator nie pomaga więc pewnie i tak będę zmuszona pójść wczesniej niż zamierzałam...

Edytowane przez kamimidu
Czas edycji: 2012-01-27 o 23:12
Stary 2012-01-28, 03:45   #2566
Anjouka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uspokójcie mnie proszę !!!!
Dwie krechy ! Test w 36 dc , pierwszy cykl bez pigułek , Boże może to jakieś zaburzenia hormonalne ???? i to plamienie wczorajsze, gdzie ja lekarza na weekend znajdę??? TŻ wyślę po jeszcze jeden test i zrobię go jutro z samego rana. Boże ja nic nie czuję, podbrzusze mnie tylko pobolewa i leciutko piersi jakby wcale, kawę żłopię cały czas. Boże czy wszystko jest dobrze w ogóle????
Wiecie co skłoniło mnie do testowania? MAMA , rozmawiam z Nią dziś przez telefon i mówię jej , że śnił mi się mój ślub z TŻ i że na tym ślubie był nasz piesek ukochany Kubuś który umarł w wieku 16 lat ze starości , ryczeliśmy całą rodziną za nim ! I śnił mi się,że tak stał tam taki biedny wystraszony i ja go w tej białej sukni wzięłam na ręce i przytuliłam i mówię mu nie bój sie już wszystko ok. A mama mi na to : pewnie będziesz miała Kubusia !!!!!!! I pobiegłam do apteki .A ona nic nie wie o staraniach a tu takie jaja.
Może to zaburzenia hormonalne???
No to niezle haha! GRATULACJE! Jestes jedna z niewielu dziewczyn z takim szczesciem zaciazyc w 1 cyklu i to po odstawieniu tabsow oo Duzo zdrowia!!!

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 07:50   #2567
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja kiedyś wyczytałam, że większa dawka kwasu foliowego jest zwyczajnie usuwane przez organizm i niczemu nie szkodzi. Ja łykałam zestaw witamin , gdzie był kwas f. też+ kwas , witaminy na mega zmeczenie jak pracowałam , byłam na nogach od 4:50 do 18:00 i pani aptekarka powiedziała, że jest ok. teraz witaminy poszły w odstawkę bo mają żeń szeń .

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Anjouka Pokaż wiadomość
No to niezle haha! GRATULACJE! Jestes jedna z niewielu dziewczyn z takim szczesciem zaciazyc w 1 cyklu i to po odstawieniu tabsow oo Duzo zdrowia!!!
Hehehe jestem w szoku trochę ale teraz modlę się , żeby wszystko było ok. i ciągle sprawdzam czy mnie cycki bolą, a one bolą prawie jak wcale

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Z tym śluzem to dziwna sprawa, ja jestem z tych kobiet, które zawsze mają mokro , w dni płodne to już nie powiem potem tez się leje ze mnie tylko własnie taki mleczny śluz, przed samą @ robi się susza jak na pustyni i potem @ . I teraz też mam sucho i myślałam, że to @ idzie a wyszły II , więc zobaczcie jaka zmyłka !

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Porozkładam świeczki w pokoju, robiłam już próbę generalna jak wyglądają zapalone...magicznie Kolacja prawie gotowa...Kieliszki i winko stoją naszykowane...Zaraz wskakuję w seksi bieliznę i czekam na mojego mężusia. Teraz jeszcze tylko jego brakuje mi do pełni szczęścia

P.S. Teraz z innej beczki! Znalazłam moją szyjkę dzisiaj Pierwszy i ostatni raz w życiu ją macałam Ale to był przypadek, bo śluz badałam. Dobrze, że nie widziałyście mojej reakcji pod prysznicem Ona jest taka śmieszna w dotyku, że pękałam ze śmiechu

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Chyba musimy jakies folie zakładać na monitory...

Mi humor poprawiła ta moja śmieszna szyjka
My z TŻ uwielbiamy świeczki, często wieczory zimowe spędzamy przy świeczkach
Padłam z tej szyjko co w niej takiego śmiesznego ja mojej nigdy nie znalazłam bo bałam się pchać paluchy tak głęboko

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Promykas moje gratulacje Ciesze sie ze tobie sie udało. Przepraszam ze mnie dzis nie ma za deuzo ale bylam zalatana a za nidlugo musze jechac po TZ do pracy. A tak wogole to mm dzisij jakos kiepski dzien. Ryczec mi sie chce i jestem jakas zrezygnowana. @nie przyszla jeszcze, dzisiaj mam 32dc, jak miałam mniej więcej 29/30 robilam test inic nie było tzn wyszedl negatywny. Nie wiem dlaczego ale mam ochote ryczec w glos, sama juz nie wiem czyw niedziele robic kolejny test jak nie dostane @ czy nie. Boje się znow tego rozczarowania. Ale jak nie dostane to bede musiala zrobic zeby sie dowiedziec co sie dzieje(ehhhhhhh

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

A ty wracaj po weekendzie a nie ze zobaczysz co dalej

Test zrobić musisz, żeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę, ja moją chciałam wykluczyć bo czuję sie jak przed @ i byłam pewna, że to ona przyjdzie spóźniona ! Będzie dobrze to dopiero pierwszy cykl i to po pigułach, spokojnie, luz a zobaczysz II a czułaś, że miałaś płodne dni po pigułkach? Bo ja od razu wiedziałam, że są. Może jednak się udało ja test zrobiłam 6 dni po spodziewanej @.
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 08:57   #2568
zielona1911
Zakorzenienie

Sensuall dla sprostowania test tydzien po spodziewanej @ wyszedl negatywny, dopiero jakies 2 tygodnie (moze ponad 2) po spodz.@ wyszly pozytywne testy i to te z czuloscia 10 i beta robiona pare dni pozniej 4-5 tydzien. Tak sie balam tej bety hihi ale cytologia byla gorsza. a najgorszy bol jakikolwiek przezylam w calym zyciu to bylo sciaganie cewnika,ja zamiast sie rozluznic to sie spielam i nie moglam potem sie wysikac 2 dni-bol taki ze w wc w szpitalu wyłam ze szok. Sama cesarka ok-nawet jak znieczulenie przestalo dzialac bylo ok,nic nie bolalo. Teraz pewnie tez czeka mnie cesarka,a nawet jak sie nie zgodza to jade kliniki tam gdzie Oskara rodzilam i tam za 400zl robia cesarke na zyczenie,nie chce zeby mojemu dziecku przy porodzie sn cos potem sie stalo przez ten wirus hpv,zeby sie nie zarazil.

Ja sie czuje dobrze,przed 8 rano juz wstaje zeby cos zjesc a zasypiam ok 22. Zmieniam nawyki zywieniowe z fast foodow na zdrowsze tzn. jem salatke,pije soki warzywne (fuj),kawe tez pije-nie odrzucilo mnie,tylko,ze taq moja kawa to rozpuszczalna z jednej lyzeczki kawy.pol na pol z mlekiem,zawsze pije ja rano-chcialam zamienic na kakao ale jakos nabial mi zupelnie nie podchodzi.. nigdy nie lubilam jogurtow,serow zoltych i wogole produktow mlecznych,ale musze zaczac chociaz platki jesc ,wogole ciezko mi bedzie przezucic sie na owoce,jak widze jablko czy banana to mi sie az niedobrze robi,jedynie to pomarancze zjem od biedy...

Wogole gratulacje dla Wszystkich nowych mamus
i za tych starajacych sie trzymam
ja na tym watku chyba najwiecej jęczałam,aż w koncu wyjęczałam
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 09:22   #2569
melabn
Wtajemniczenie

Dobry
Stary 2012-01-28, 09:26   #2570
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Sensuall dla sprostowania test tydzien po spodziewanej @ wyszedl negatywny, dopiero jakies 2 tygodnie (moze ponad 2) po spodz.@ wyszly pozytywne testy i to te z czuloscia 10 i beta robiona pare dni pozniej 4-5 tydzien. Tak sie balam tej bety hihi ale cytologia byla gorsza. a najgorszy bol jakikolwiek przezylam w calym zyciu to bylo sciaganie cewnika,ja zamiast sie rozluznic to sie spielam i nie moglam potem sie wysikac 2 dni-bol taki ze w wc w szpitalu wyłam ze szok. Sama cesarka ok-nawet jak znieczulenie przestalo dzialac bylo ok,nic nie bolalo. Teraz pewnie tez czeka mnie cesarka,a nawet jak sie nie zgodza to jade kliniki tam gdzie Oskara rodzilam i tam za 400zl robia cesarke na zyczenie,nie chce zeby mojemu dziecku przy porodzie sn cos potem sie stalo przez ten wirus hpv,zeby sie nie zarazil.

Ja sie czuje dobrze,przed 8 rano juz wstaje zeby cos zjesc a zasypiam ok 22. Zmieniam nawyki zywieniowe z fast foodow na zdrowsze tzn. jem salatke,pije soki warzywne (fuj),kawe tez pije-nie odrzucilo mnie,tylko,ze taq moja kawa to rozpuszczalna z jednej lyzeczki kawy.pol na pol z mlekiem,zawsze pije ja rano-chcialam zamienic na kakao ale jakos nabial mi zupelnie nie podchodzi.. nigdy nie lubilam jogurtow,serow zoltych i wogole produktow mlecznych,ale musze zaczac chociaz platki jesc ,wogole ciezko mi bedzie przezucic sie na owoce,jak widze jablko czy banana to mi sie az niedobrze robi,jedynie to pomarancze zjem od biedy...

Wogole gratulacje dla Wszystkich nowych mamus
i za tych starajacych sie trzymam
ja na tym watku chyba najwiecej jęczałam,aż w koncu wyjęczałam
Cieszę się że wszytsko ok Poczekaj organizm sam Ci podpowie czego chce najbardziej Będziesz miała przecież zachcianki ALe super że dbasz o siebie Nie jestem pewna ale jakichś owoców nie powinno się jeść w ciąży albo może jak się karmi nie wiem sama przesyłaj fluidki nam żebyśmy w lutym zaciążyły
Stary 2012-01-28, 09:53   #2571
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
EJ!!! no własnie ale ze mnie dupa wołowa!!!
WITAM nowe staraczki!!!! obyście z nami wytrzymały jak najdłużej- ale umowe mamy!!! w lutym wstawiamy foty II kresek i zmieniamy naze wątku ;P

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

cześc aniulku
mam nadzieje ze homorek lepiej

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

...a bierzesz wiesiołek?
bo jesli tak to chyba znamy sprawcę tej mokrej imprezy majtkowej
Biore Sprawca znaleziony

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:

Gdzies czytalalam jak powinno sie wpisywac i tak np jak mialo sie sluz lepki i kurze jajo w ciagu dnia to wpisywac kurze jajo, jak mialo sie sluz mleczny i szklisty to wpisywac sluz szklisty, zawsze wpisywac ten ktory jest zblizony do plodnego ( w okresie owu )

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Dobry
Dobry
Stary 2012-01-28, 09:55   #2572
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Biore Sprawca znaleziony

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Gdzies czytalalam jak powinno sie wpisywac i tak np jak mialo sie sluz lepki i kurze jajo w ciagu dnia to wpisywac kurze jajo, jak mialo sie sluz mleczny i szklisty to wpisywac sluz szklisty, zawsze wpisywac ten ktory jest zblizony do plodnego ( w okresie owu )

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Dobry
O TO NIE WIEDZIALAM DZIEKI ZA INFO
Stary 2012-01-28, 09:55   #2573
emillia006
Zadomowienie

A gdzie wszystkie nasze ranne gaduly Tak to codziennie trajkoczal a gdy ja moge posiedziec na forum to ich nie ma
Dziewczyny gardlo mnie boli drugi dzien i lece na strepsilsie. Boje sie, zeby mnie nie rozlozylo Moze stad ta wysoka tempka
Stary 2012-01-28, 09:58   #2574
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
misia, przede wszystkim nie wariować, tylko robic to co trzeba.
Czyli uprawiac dziki sex!
na okrągło!
aż padniecie z wycienczenia!
a potem czekac na efekty
dokładnie tak! mój lekarz mówi tak samo!
ile lekarzy tyle opinii ale.. powiem Wam, że mój powiedział że mamy to robić ile wlezie..
że jesteśmy młodzi a młody organizm nie potrzebuje wcale czasu na regenerację (czyt. naprodukowanie plemników) a mamy 28 i 29 lat
ale co mi tam.. wierzę mu niejednej parze już pomógł
a w tym cyklu spróbuję czegoś innego jeszcze, ale pochwalę się jak się uda

Cytat:
TFU, TFU ,TFU

wyplułam i wyrzygałam za pomocą dwóch palców to co wczesniej mówiłam!!!
jak posucha lutowa???
ktos tu mówił o testach z jedną głupia samotną kreską!!! A :dupa:

POBIJEMY STYCZNIÓWKI!!!!!

tamtararar ram!!! nadchodzimy
TAK JEST!!

Cytat:
dziewczyny dziekuje za miłe słowa ale jakos w to nie wierze... no wiem jak jest u mnie i nie widze żadnych plusów aby miało sie udac teraz..
o matko z córką! kolejna narzeka uszy do góry!
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:20   #2575
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam cóż to za piesek w avatarze?
Mój Pierwszy "synuś" Miki. Shih tzu

Boże dziewczyny jak wy tu dużo piszecie !!! Co nie wejde to 10 postów do nadrobienia ale fajnie sie was czyta Ojj uzależniam sie powoli... co chwila tylko wskakuje na kompa i pierwsze co ? Wasze forum

Edytowane przez Ewkaaa8891
Czas edycji: 2012-01-28 o 10:28
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:32   #2576
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Mój Pierwszy "synuś" Miki. Shih tzu

Boże dziewczyny jak wy tu dużo piszecie !!! Co nie wejde to 10 postów do nadrobienia ale fajnie sie was czyta Ojj uzależniam sie powoli... co chwila tylko wskakuje na kompa i pierwsze co ? Wasze forum
bo wizaz niebezpiecznie wciąga!!!!
Stary 2012-01-28, 10:42   #2577
kamimidu
Zadomowienie

Witam porannie
ja juz od 6stej przed kompem... wpadlam zeby zrobic sobie przerwe

normalnie o tej porze pewnie zwlekałabym sie z łózka i ociężałym krokiem sunęła w kierunku kuchni żeby zjeść łaskawie śniadanie
a tu... eh...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-28, 11:09   #2578
zielona1911
Zakorzenienie

sensuall a co to sa te fluidki?
mi tak ledwo zipie internet bo mam podlaczony z telefonu(jako modem) i idzie 16 kb
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:57   #2579
emylkaZ
Raczkowanie

Promykas gratuluję
emylkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:09   #2580
Elmiria
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

Mąż wczoraj wrócił i od razu lepszy sen i dziś jestem bardziej do życia!

Natali, vajolka, dziękuję dziewczyny staram sie odpoczywać jak najwięcej, a właściwie fasolka nie daje mi innego wyboru Jeszcze taka malusia, a już mamą rządzi

Promykas, jeszcze raz gratulacje!pewnie synek będzie

Mówi się, że jak śni się piesek, to będzie chłopczyk, a jak kotek, to będzie dziewczynka Mojej mamie się sprawdziło, bo śnił jej się piesek i potem urodziła mi brata A mi się teraz kilkakrotnie kotki śniły jak jeszcze nie wiedziałam, śniło mi się, że biorę oprócz swojego kotka jeszcze jakiegoś małego do domu i się zastanawiałam jak sobie z tym poradzimy Potem skojarzyłam i oczywiście babcie-znachorki wywróżyły wnuczkę Choć mąż jest niezadowolony, bo chce synka i mówi, że on lepeiej wie, co on zrobił, a nie babcie

Ewka, to po remoncie od razu się fasolka pojawi. My też robiliśmy remont w mieszkaniu i cały czas się staralismy bez rezultatów, w sylwka ostatnie poprawki robiliśmy i w nowym roku dzidzia przyszła Ona czeka na najlepszy moment, przychodzi na nowe A poza tym remont to złe warunki do bycia w ciąży, więc macie rację, trzeba po kolei

Misia, wiesz co, ja napr. miałam tak, że ślub typu pł był, a jak zaczęłam brać wiesiołek, to zniknął i potem przestałam go brać i zaszliśmy Nie każdej kobiecie wiesiołek pasuje. Jeśli przed jego braniem miałaś dobry śluz, a jak wzięłaś, to zniknął, to może lepiej nie bierz? Kobiety zachodzą w ciążę i bez tego

Kami, masz rację kochana, rzadziej zaglądam. Baaaaaardzo mi przykro z tego powodu! Ale nie daję rady więcej. Jestem tak padnięta, że rano jak wstaję, to energii mi dosłownie na parę godzin starcza, a potem już muszę koniecznie się położyć. Wszystkie czynności zabierają mi więcej czasu, szczególnie ja muszę wyjść z domu, to szlag mnie trafia, bo z każdym dniem jest coraz zimniej we Wrocku, sama wiesz i jak mam zakładać rajstopy, gerty, podkoszulke, koszulkę, bluzkę, swetr, bezrękawnik... ... już samym ubieraniem jestem wykończona! mam nadzieję, że za chwilę będzie już lepiej
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości