|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lepsze to niż nic-tak jak u mnie... właśnie może to bedzie to...? |
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez uciekam do wyrka i do chrapiącego mężusia
![]() musze sie natulic do niego znów na zapas, żeby na kolejny tydzień starczyło ![]() papa
|
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
a apropos kwasu foliowego, myslicie, ze mozna go przedawkowac?
lekarz razem z antybiotykiem przepisał mi multiwitaminę i tam w składzie wyczytałam, ze jest tez kwas foliowy, 100% dziennego spożycia moze by tak na czas brania tej multiwitaminy nie brac mojego folika? |
|
|
|
#2557 | ||
|
Zadomowienie
|
nie ukrywam ze chiałabym...ale może po prstu cud wiesiołek zrobił mi taka ucztę w gaciach
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() kurde!!! a masz w poblizu apteke? jak masz to podejdz i zaytaj... ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
słodkich snów i miłego poranka ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- 3litry???!!! nie nadązyłabym z sikaniem ;P z kaczucha między nigami musiłabym siedziec
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tez jestem po owu i zawsze mam posuche w tych dniach a tu jakies mleko sie leje. Zapomnialam dodac, ze dzisiaj po raz pierwszy od owulki zmierzylam tempke i bylo 36,9 to dla mnie duzy progress bo jeszcze przed owu bylo 36,2
Dobranoc
|
|
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
Hej Słoneczka
![]() Witam nowe dziewczynki gratuluje nowym zafasolkowanym
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
EJ!!! no własnie ale ze mnie dupa wołowa!!!
WITAM nowe staraczki!!!! obyście z nami wytrzymały jak najdłużej- ale umowe mamy!!! w lutym wstawiamy foty II kresek i zmieniamy naze wątku ;P ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- cześc aniulku mam nadzieje ze homorek lepiej ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
bo jesli tak to chyba znamy sprawcę tej mokrej imprezy majtkowej
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
zwariowałas!!!!!
myślałam o jutrze głupolu!!! ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- jak nie to ci jutro sparwdze...pracuje nad apteką... zejde na dól i sie spytam tylko mi podaj nazwe tych witamin
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
no i
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Dziewczyny prowadzace wykresy kiedy sprawdzacie sluz zeby wpisac w wykres? rano czy jak? bo ja mam o roznych porach inny i nie wiem co wpisywac
|
|
|
|
#2564 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to multiwitamina ( do połykania lub ssania o smaku pomarańczowym) ![]() taka w blistrze, firmy Polski Lek SA ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
), bo to chodzi o to zeby ona na te przytulance byl taki jak ma byc ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- dobra dziewczyneczki, to i ja spadam spac. Kami Ty nie pracuj za długo, bo nie wstaniesz jutro! ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- slodkich snów!!! |
||
|
|
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem przyzwyczajona spac po 3h tylko później wyglądam jak niestety mąż to równiez zauważył i stad to SPA idźcie mi juz spac to przynajmien nie będe miała się czym rozpraszać i szybciej skończe )poza tym jesli już mowa o kręgosłupie to mi juz nawet stabilizator nie pomaga więc pewnie i tak będę zmuszona pójść wczesniej niż zamierzałam...
Edytowane przez kamimidu Czas edycji: 2012-01-27 o 23:12 |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Duzo zdrowia!!!
|
|
|
|
|
#2567 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kiedyś wyczytałam, że większa dawka kwasu foliowego jest zwyczajnie usuwane przez organizm i niczemu nie szkodzi. Ja łykałam zestaw witamin , gdzie był kwas f. też+ kwas , witaminy na mega zmeczenie jak pracowałam , byłam na nogach od 4:50 do 18:00 i pani aptekarka powiedziała, że jest ok. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
potem tez się leje ze mnie tylko własnie taki mleczny śluz, przed samą @ robi się susza jak na pustyni i potem @ . I teraz też mam sucho i myślałam, że to @ idzie a wyszły II , więc zobaczcie jaka zmyłka !---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Padłam z tej szyjko ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Test zrobić musisz, żeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę, ja moją chciałam wykluczyć bo czuję sie jak przed @ i byłam pewna, że to ona przyjdzie spóźniona ! Będzie dobrze to dopiero pierwszy cykl i to po pigułach, spokojnie, luz a zobaczysz II |
|||||
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuall dla sprostowania test tydzien po spodziewanej @ wyszedl negatywny, dopiero jakies 2 tygodnie (moze ponad 2) po spodz.@ wyszly pozytywne testy i to te z czuloscia 10
i beta robiona pare dni pozniej 4-5 tydzien. Tak sie balam tej bety hihi ale cytologia byla gorsza. a najgorszy bol jakikolwiek przezylam w calym zyciu to bylo sciaganie cewnika,ja zamiast sie rozluznic to sie spielam i nie moglam potem sie wysikac 2 dni-bol taki ze w wc w szpitalu wyłam ze szok. Sama cesarka ok-nawet jak znieczulenie przestalo dzialac bylo ok,nic nie bolalo. Teraz pewnie tez czeka mnie cesarka,a nawet jak sie nie zgodza to jade kliniki tam gdzie Oskara rodzilam i tam za 400zl robia cesarke na zyczenie,nie chce zeby mojemu dziecku przy porodzie sn cos potem sie stalo przez ten wirus hpv,zeby sie nie zarazil.Ja sie czuje dobrze,przed 8 rano juz wstaje zeby cos zjesc a zasypiam ok 22. Zmieniam nawyki zywieniowe z fast foodow na zdrowsze tzn. jem salatke,pije soki warzywne (fuj),kawe tez pije-nie odrzucilo mnie,tylko,ze taq moja kawa to rozpuszczalna z jednej lyzeczki kawy.pol na pol z mlekiem,zawsze pije ja rano-chcialam zamienic na kakao ale jakos nabial mi zupelnie nie podchodzi.. nigdy nie lubilam jogurtow,serow zoltych i wogole produktow mlecznych,ale musze zaczac chociaz platki jesc ,wogole ciezko mi bedzie przezucic sie na owoce,jak widze jablko czy banana to mi sie az niedobrze robi,jedynie to pomarancze zjem od biedy...i za tych starajacych sie trzymam ![]() ja na tym watku chyba najwiecej jęczałam,aż w koncu wyjęczałam |
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczekaj organizm sam Ci podpowie czego chce najbardziej Będziesz miała przecież zachcianki ALe super że dbasz o siebie![]() Nie jestem pewna ale jakichś owoców nie powinno się jeść w ciąży albo może jak się karmi nie wiem sama przesyłaj fluidki nam żebyśmy w lutym zaciążyły
|
|
#2571 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawca znaleziony ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Dobry |
||
|
|
|
#2572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie wszystkie nasze ranne gaduly
Tak to codziennie trajkoczal a gdy ja moge posiedziec na forum to ich nie ma ![]() Dziewczyny gardlo mnie boli drugi dzien i lece na strepsilsie. Boje sie, zeby mnie nie rozlozylo Moze stad ta wysoka tempka
|
|
|
|
#2574 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ile lekarzy tyle opinii ale.. powiem Wam, że mój powiedział że mamy to robić ile wlezie.. że jesteśmy młodzi a młody organizm nie potrzebuje wcale czasu na regenerację (czyt. naprodukowanie plemników) a mamy 28 i 29 lat![]() ale co mi tam.. wierzę mu a w tym cyklu spróbuję czegoś innego jeszcze, ale pochwalę się jak się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uszy do góry! |
|||
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Mój Pierwszy "synuś" Miki. Shih tzu
Boże dziewczyny jak wy tu dużo piszecie !!! Co nie wejde to 10 postów do nadrobienia ale fajnie sie was czyta Ojj uzależniam sie powoli... co chwila tylko wskakuje na kompa i pierwsze co ? Wasze forum
Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2012-01-28 o 10:28 |
|
|
|
#2576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Witam porannie
![]() ja juz od 6stej przed kompem... wpadlam zeby zrobic sobie przerwe ![]() normalnie o tej porze pewnie zwlekałabym sie z łózka i ociężałym krokiem sunęła w kierunku kuchni żeby zjeść łaskawie śniadanie ![]() a tu... eh...
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
sensuall a co to sa te fluidki?
![]() mi tak ledwo zipie internet bo mam podlaczony z telefonu(jako modem) i idzie 16 kb
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Promykas gratuluję
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Mąż wczoraj wrócił i od razu lepszy sen i dziś jestem bardziej do życia! Natali, vajolka, dziękuję dziewczyny Jeszcze taka malusia, a już mamą rządzi![]() Promykas, jeszcze raz gratulacje! ![]() Mówi się, że jak śni się piesek, to będzie chłopczyk, a jak kotek, to będzie dziewczynka Mojej mamie się sprawdziło, bo śnił jej się piesek i potem urodziła mi brata A mi się teraz kilkakrotnie kotki śniły jak jeszcze nie wiedziałam, śniło mi się, że biorę oprócz swojego kotka jeszcze jakiegoś małego do domu i się zastanawiałam jak sobie z tym poradzimy Potem skojarzyłam i oczywiście babcie-znachorki Choć mąż jest niezadowolony, bo chce synka i mówi, że on lepeiej wie, co on zrobił, a nie babcieEwka, to po remoncie od razu się fasolka pojawi. My też robiliśmy remont w mieszkaniu i cały czas się staralismy bez rezultatów, w sylwka ostatnie poprawki robiliśmy i w nowym roku dzidzia przyszła Ona czeka na najlepszy moment, przychodzi na nowe A poza tym remont to złe warunki do bycia w ciąży, więc macie rację, trzeba po kolei![]() Misia, wiesz co, ja napr. miałam tak, że ślub typu pł był, a jak zaczęłam brać wiesiołek, to zniknął i potem przestałam go brać i zaszliśmy Nie każdej kobiecie wiesiołek pasuje. Jeśli przed jego braniem miałaś dobry śluz, a jak wzięłaś, to zniknął, to może lepiej nie bierz? Kobiety zachodzą w ciążę i bez tego![]() Kami, masz rację kochana, rzadziej zaglądam. Baaaaaardzo mi przykro z tego powodu! i jak mam zakładać rajstopy, gerty, podkoszulke, koszulkę, bluzkę, swetr, bezrękawnik... ... już samym ubieraniem jestem wykończona!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

wiem że jeszcze ok 7 miesięcy aż będziemy się mocno starać o dzidzie, ale czy powinnam zrobić jakieś badania przed? w sensie sprawdzić czy ze mną wszystko ok? No ogólnie jestem zdrowa, oprócz problemów kardiologicznych ale tak profilaktycznie powinnam zrobić??? Brałam plastry antykoncepcyjne przez dwa lata, odstawiłam w lipcu, @ mam regularnie ale szczerze to oprócz cytologii i usg to nic nigdy nie robiłam w tym temacie, a i to nawet dość dawno...
25.10.2014 

,wogole ciezko mi bedzie przezucic sie na owoce,jak widze jablko czy banana to mi sie az niedobrze robi,jedynie to pomarancze zjem od biedy...
albo może jak się karmi 
uszy do góry!