|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Bry
![]() Cytat:
![]() Spacer po 23 ![]() Moge pomarudzic? ![]() Forma mi spadla, odezwaly sie ponownie problemy kobiece, na dodatek mam okres i jeszcze od 3 dni napierdziela mnie gardlo, mam nadzieje, ze to nie angina. Dzis jeszcze duchota okropna i mam wrazenie, ze mi serce wyskoczy. No, to mi troche ulzylo ![]() Polezalabym w lozku, a tu pracowac trzeba
|
|
#2552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co niektórzy mają kaca giganta i to nie tylko alkoholowego... |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
A co niektórzy dopiero wstali. Jednak brak etatu ma czasami swoje plusy
Cytat:
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Lux Mundi
|
Bry
Częstuję od 'rana' cykorią z mlekiem kokosowym i cukrem trzcinowym Cytat:
Co do rehabilitacji - mam w domu adeptkę fizjoterapii coś będziemy dumać ![]() Wygrzewanie utraciło swą atrakcyjność na rzecz łóżka i snu ![]() Morze powitam jutro ![]() W krzakach nie czaiło się kompletnie nic ![]() Chociaż park potężny Cytat:
W momencie jak gardło dokucza potrafię łyknąć prosto z gwinta z 20 kropel - pali jak diabli ale ból przechodzi ![]() Zdrówka, Zaniu
|
|
|
#2555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() noooo, ja przywlokłam się do pracy na 13.30 i tak sobie myślę, że kolejną pół-dniówkę urlopową wezmę już na popołudnie a nie rano |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Dziekowac za zyczenia zdrowia ![]() Bylam u lekarza, anginy niet (ufff), tylko zapalenie gardla. Dostalam antybiotyk i plyn do plukania jamy ustnej. Troche mi sie ten antybiotyk nie usmiecha, ale gardlo mnie tak napierdziela, ze nawet sliny nie moge przelknac ![]() A zeby tego bylo malo, wyskoczylo mi zimno, o tak, ciekawe co jeszcze mnie dopadnie ![]() Nie zrazajac sie moim lichym zdrowiem i o ile nie bede rzygala jak kot to w poniedzialek udam sie na tygodniowy pobyt nad morze Urlop juz wzielam, teraz licze na dobry los
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam Londyn
![]() Jakaś odmiana po dniu płaczu
|
#2558 | ||
|
Lux Mundi
|
Smakuje też całkiem nieźle
Cytat:
], zanim łykniesz syntetyk spróbuj propolisu - to naturalny antybiotyk ![]() Ratuję się nim w każdej sytuacji - bardzo rzadko mnie zawodzi ![]() Cytat:
a gdzie się wybierasz ? U mnie dzień płaczu był w zeszłym tygodniu - w sumie nie wiem czemu, biorąc pod uwagę, że byłam PO @ Widać ostatnimi czasy wszystko się przestawia i podły nastrój dopada mnie niekoniecznie przed ![]() Chyba nie dane mi jednak powygrzewać się na tej plaży kompletnie zapomniałam, że jutro panieński będę tańczyć w Mielnie ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- A tak w ogóle przed chwilą wróciłam ze spaceru z kotami - jestem cała pogryziona przez komary, podrapana i oklejona sierścią ![]() I miałam coś upiec, ale koncepcja uległa zmianie - zamiast rogalików będzie maseczka z drożdży i mleka na twarz - cobym piękna była aaa - no i chuda przede wszystkim
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że powróciłam cało ze spontanicznego wypadu na raciborskie miodowe, mam nadzieję, że pozostałe uczestniczki wywątkowe takowoż. Spora część przyjemności po mojej stronie
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() niestety jestem zmuszona do wszelkich modyfikacji planów weekendowych, bo wczoraj spontanicznie wylądowałam na pogotowiu, po tym jak szyba mi poszła w ręce ![]() słyszałyście, że w Pieninach zginęło 4 turystów od uderzenia pioruna? http://wyborcza.pl/1,75248,12202183,...d_pioruna.html |
|
|
|
#2562 | ||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Kto w pracy? Jaaaaa Cytat:
![]() 2) Miedzyzdroje Nie wiem jak przezyje jazde autem Odleglosc mnie lekko przeraza ![]() 3) Ja jestem w trakcie i wlasnie wczoraj mialam humory i uslyszalam: wiesz co, dziwna jestes dzisiaj 4) Udanej zabawy. Z niecierpliwoscia czekam na niusy, bo jestem pewna, ze cos ciekawego ci sie przydarzy ![]() Cytat:
Jak reka?O turystach wczoraj w faktach slyszalam...Nawet sobie nie wyobrazam co czuje teraz ich syn. Makabra...
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Turyści wczoraj byli na głównej onetu. Bardzo przykra sprawa, w takiej sytuacji pewnie niewiele mogli zrobić, może szkoda że się nie rozdzielili, no ale, takie gdybanie nie ma sensu.
Alvesto, śniło mi się, że pojechałyśmy we dwie na wycieczkę do Turcji, która się potem jakoś przeobraziła w Paryż i miałyśmy ogromne problemy, żeby zdążyć z powrotem na lotnisko...
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-07-28 o 11:07 |
|
|
|
#2564 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam baaardzo dobre wspomnienia stamtąd, z wczesnych lat młodości![]() Cytat:
tylko szyba znosi mój dotyk![]() Ja tym "piorunowym" szlakiem wędrowałam w weekend majowy
|
||
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwo dobre, wieczór przyjemny ![]() Cytat:
![]() A to film, który musisz obejrzeć http://www.filmweb.pl/Rrrrrrr
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#2566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry! wstałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ręka do szycia? |
|||
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
A to piosenka Madonny, o której rozmawiałyśmy, ktoś pamięta ten teledysk z dziecięctwa?
|
|
|
|
#2568 | |
|
Konto usunięte
|
Samo się zrobiło
ale tak to jest, jak człowiek zamiast się uspołecznić, tu czy tam, wymyśla sobie rozmrażanie lodówki w piątkowy wieczór nauczka na przyszłość![]() Cytat:
Gdzie to było? W Kopciuchu? Calineczce?
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Bo liczylam, ze uczestniczylas w jakiejs drace, gdzie twoja bronia byl kawalek szyby w rece, a tu...mycie lodowki. Cos lagodniejesz na starosc
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Madonna o której z kolei mówiłam ja: - film o z filmu o baseballu: http://www.youtube.com/watch?v=tQsooCyjcv4 - Desperately seeking Susan: http://www.youtube.com/watch?v=tD3dzAP98Cc [uwielbiam ]A tak abstrahując, to tak hodowałam kiełki, że fasola wypuściła listki... To chyba zły znak :/
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#2571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jeszcze było to http://www.youtube.com/watch?v=fSq_xHd8jKw |
|||
|
|
|
#2572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() faktycznie, właśnie zobaczyłam trailer na yt http://www.youtube.com/watch?v=tRlzmyveDHE nigdy nie lubiłam tej bajki nie wiedziałam z kim się utożsamić
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo piękna: Belle, co nie dziwi. Szukając tej niezwykle istotnej informacji znalazłam to:"Sarna, którą widać w pierwszej scenie filmu, to matka Bambiego (z filmu Disneya z 1942 r.) pijąca wodę ze strumienia na kilka sekund przed tym, jak zastrzelił ją myśliwy." ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- oglądam stroje reprezentacji na ceremonii otwarcia (to był mój ulubiony moment zawsze )czy ja dobrze widzę?? kaloszki? http://sport.onet.pl/igrzyska/galler...,image,25.html ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- o jesuuu tęcza i jednorożce, kto ich w to ubrał http://sport.onet.pl/igrzyska/galler...,image,30.html |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
To coś jak rozważania, jak miała na imię Mama Muminka przed urodzeniem Muminka.
Tak w ogóle- piszę do Was z dalekiej magnolii, znanej w niektórych kręgach jako fekalia, gdzie pojechałam w nadziei upolowania jakiegoś stanika, niestety wszystkie leżą na mnie gorzej niż milenowe, oprócz tego są 2x droższe, więc niewiele myśląc, nabylam kolejne buty... |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dobre chociaż kupiłaś?
|
|
|
|
|
#2576 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
jest bardzo mały odsetek ludzi, których organizm go nie akceptuje. Prędzej nieprawidłowo przyjmowany [z innymi lekami] może wchodzić w interakcje. Poza tym ciekawostka - mimo, że to preparat stabilizowany alko - leczy problemy z wątrobą ![]() 2) Międzyzdroje Ciekawe miasteczko, nie powiem Jedziesz ze Swą Drugą Połówką Pomarańczy ?![]() ![]() ![]() 3) Taaa, a jakie niby mamy być w trakcie przemian hormonalnych? ![]() 4) Mam nadzieję, że nic nie zgubię, nie oddam w zastaw, ani takie tam ![]() ![]() Przez cały czas trwania tego filmu zastanawiałam się, dlaczego go jeszcze oglądam ![]() Si ![]() Cytat:
Zaniu, miałam podobny scenariusz przed oczami Pink z tulipanem w ręku czy cUś
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Z uwagi na drobne kalectwo idę wieczorem na Batmana mając cichą nadzieję, że żaden szanujący się naśladowca nie wyściubi nosa z domu w taki upał
|
||
|
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie się podobały te Twoje wczorajsze. Skąd były? ![]() TŻ mnie opuścił i pojechał się sobie wypoczywać na łódkę. Zamiast szaleć i imprezować to poszłam spać A teraz pyszna kolacja: warzywka z kiełkami i smażony cypryjski ser. Yummy!
||
|
|
|
#2580 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Widze ze Ty i Pink macie mile wspomnienia z Miedzyz. Moze byscie sie tak podzielily opowiesciami? ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

cykorią z mlekiem kokosowym i cukrem trzcinowym 

Odleglosc mnie lekko przeraza 
jest bardzo mały odsetek ludzi, których organizm go nie akceptuje. Prędzej nieprawidłowo przyjmowany [z innymi lekami] może wchodzić w interakcje. Poza tym ciekawostka - mimo, że to preparat stabilizowany alko - leczy problemy z wątrobą