![]() |
#2551 | ||
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Koty część IV
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
KOTerator
|
Zbudowałam sama drapak rzucający dziwny cień i trochę się chwiejący (nie mam siły podokręcać porządnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się marzy taki wielki drapak, coś w tym stylu http://allegro.pl/drapak-dla-kota-ko...325774530.html http://allegro.pl/67z-wielki-drapak-...290825749.html ale gdzie znaleźć na takiego w mieszkaniu miejsce ![]()
![]() |
#2554 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Zamierzam za zwrot kasy z US sprawić moim kotom nowy drapak. Musi mi się zmieścić w miejsce starego, bo drapak musi stać w dużym pokoju, bo tylko tam koty z niego korzystają.W związku z tym znalazłam na allegro coś takiego http://allegro.pl/drapak-domek-dla-k...348033660.html
![]() ![]() ![]()
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze Anja widziałam twój wpis na wątku PKDT, serce się kraja że oswojona kicia na dworzu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o moją koteczkę, dzisiaj kolejna seria zastrzyków, zaczęła pić, jeść nadal nie chce, troszkę więcej się rusza, ale ma momenty, że zastyga na kilka godzin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za Twoją kicię mocno trzymam ![]() Moniko widzę, że kicie mają raj na ziemi u Ciebie teraz ![]() Malla od razu o tym samym pomyślałam jeśli chodzi o tę białą koteczkę.. Moje kicie dzisiaj miały wreszcie spokojną noc bo mała wróciła i mogły się nią nacieszyć. Gdy jej nie ma to krążą smutne po domu i nie mogą sobie miejsca znaleźć. Leosia śpi zawsze z nią w łóżku za to dzisiaj spała ..na niej aby znowu jej czasami gdzieś nie uciekła ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-05-18 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
KOTerator
|
![]() Jak już drapak wyląduje przy oknie, to dopiero będzie raj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Rozeznanie
|
nie mam pojęcia, gdzie ją zabrać. teraz jest weekend, nie ma zajęć, więc na parkingu pusto i na szczęście nie jest to ta najruchliwsza część, poza tym usadowiła się na takim murku. ale też się o nią boję ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama będąc w PKDT starałam się sporadycznie korzystać z ich pomocy, sama nie mogłam być domem tymczasowym ale szukałam po znajomych, opiekowałam się kociakami, ogłaszałam woziłam po wetach i odciążać tymczasowych opiekunów, kilkudziesięciu kociakom udało się pomóc Edytowane przez marea Czas edycji: 2012-05-18 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, podczytuje sobie forum na komorce, bo nie bedzie mnie w domu przez kilka dni, kot zostal w domu z rodzina, juz tesknie ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle schroniska i takie fundacje powinny być sponsorowane przez urzędy miasta lub gminy. Mnie bardziej zadowoliłoby takei wydanie kasy podatników niż budowanie stadionów za miliony, szkoda gadać. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-05-18 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |||
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() A jak jest z dostawą, niektóre dostawy mnie przerażają ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() Śmiej się, śmiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Drapak fajny, sama chciałam taki zrobić, ale nie mam gdzie postawić ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Niebieski bądź ten obok. Na jasnym jednak przybrudzenia byłoby widać. A tak zawsze kawałek kłopotu mniej ![]()
![]() |
#2567 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już go chcę!
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba, że chodzi Ci o tunel z kulką - to szał jest, Sonia potrafiła dawniej pół nocy piłkę popychać łapka, teraz kilka minut się pobawi. Milka bawi się nieraz dopóki nie zaśnie na tunelu ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-05-19 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam komentarz do wpisu o fundacji w Gdańsku, o tym byście wiedziały jak tu wyglądają realia i że jeżeli fundacja nie udzieli pomocy to nie ze złej woli, znam te dziewczyny i wiem jak im ciężko
![]() Anjya bardzo dobrze zrobiła szukając pomocy wszędzie także w fundacji, czasem akurat jets miejsce u kogoś, czasem na forum miau ktoś ma miejsce. Anjya musi szybko zrobić zdjęcia i ogłaszać kicię, ewentualnie prosić o pomoc w fundacji, oferując pomoc czy to w dofinansowaniu czy ogłaszaniu małej. Czasem mamy zbędne rzeczy, na miau można zrobić bazarek i zebrać fundusze... to tylko propozycje pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2572 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
U mnie ta zabawka na razie poszła w odstawkę, więc ją schowałam, ale jak ją z powrotem rozkładam, to zawsze jest zabawa aż do zaśnięcia z łapą w środku.
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
Hej kobity
![]() ![]() ![]() Kotka syberyjska, brązowo-czarna z białymi skarpetkami i brzuchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten który mamy z Ziazikiem jet skuteczny, niedrogi, dość masywny i różowy ![]() Dostawa bezproblemowa i szybka. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
Tak wygląda Dasha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- monika_sonia dotarła już do Ciebie przesyłka z zoo+?? Ciekawa jestem tych saszetek Animondy za punkty, tzn. ile ich tam jest ![]()
#2579 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Dziś się kończy w zoo+ punktowa okazja: dają 5x więcej punktów. Za 20zł nie m 5 pkt tylko 25, za 100zł jest 125 pkt. Szkoda, że zamówiłam przy tej promocji -10%, bo chyba wolałabym więcej punktów ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-05-19 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.