|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() fajna sukienka, ma coś w sobie
|
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie juz po spa
czekam na TŻ'ta, to bedzie dzisiaj bardzo miły wieczor ![]() a dzisiaj była : maseczka z glinka zplanet spa, krem bandi, punktowo benzacne nalozylam, bo i tak nigdzie nie wychodze, peeling ciała [w koncu dzis zdenkowalam peeling z sola morska z wellness&beauty], depilacja, wczesniej regulacja brwi, basamowanie, odciagniecie skorek, spilowanie panzokci, odzywka sally hansen i lakier evelline http://i179.photobucket.com/albums/w...kupovina03.jpg ten po lewej a jesli chodzi o wlosy to duet szampon i odzywka timotei z roza jerychonska, w skalp woda brzozowa na koncowki serum z avonu jesli chodzi o aktywnosc fizyczna - dzisiaj brzuch jeszcze pobolewa wiec w pelni sil od jutra znow cwicze ![]() poza tym lece jak szalona zdenkowałam jedna cielistą szminkę z maybelline a jestem juz na resztkach podkładu [moj aktualny 'podklad' to ten krem brazujacy alterra],kredki rozwietlajacej, ktora stosuje pod luk brwiowy z avonu i pudru transparentnego elfa. ale jestem twarda i nie kupuje nic poki nie wykorzystam całego
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
eee dostałam dzisiaj pomadkę , ktora sobie ostatnio zamówiłam w Avon - Pink Cooler. tak wyglada na zdjeciu katalogowym : http://avonkatalogus.shopmarket.hu/p...oler-58734.jpg a w rzeczywistosci jest jasna, a nie taka jak na zdjeciu no i perfidnie perłowa, kojarzy mi sie ze starszymi paniami. Juz nigdy wiecej kolorowki avonowej
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie macie plany zakupowe odnośnie tego rabatu rosmanowego? Co bierzecie? Bo ja się zastanawiam i sama nie wiem I szukam inspiracjiPlanowalam podkład z burżuja ale mam jeszcze trochę jego.. I nie wiem czy chcę go jeszcze bo mam mieszane uczucia co do niego ![]() Tuszy też nie chcę bo mam 3 nowe nieotwarte ze zjazdu Szkoda, że nie będę miała czasu pójść do rossmana przyjrzeć się wszystkiemu przed czwartkiem
|
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() nie wiem, nie wiem - nie pasuję chyba do was , nie jestem az tak szybka. chwile mnie nie było a czytania i czytania mam zawsze to jakaś lektura heheh Miłego Dnia Piekne Panie ![]()
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bry ! |
|
|
|
|
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
faktycznie próbki są dobrym pomysłem ![]() Cytat:
![]() różu, cieni, eyelinerów i kredek nie potrzebuję, bo używam minerałów
|
||
|
|
|
|
#2559 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czesc dziewczyny Wczoraj mnie nie bylo, bo odsypialam urodziny Dzisiaj w dodatku dostalam @ i brzuch mnie od rana boli, ale w zwiazku z tym, ze troszke kasy dostalam wybralam sie do miasta i kupilam kilka rzeczy. Reszte zostawiam jednak na rossmanna (o ile to prawda z ta pramocja ). Dziewczyny jaki polecacie tusz z wibo?? Chcialabym sprobowac ich, bo podobne dobre sa. I jeszcze jaki korektor dobrze kryjacy pod oczy polecacie z tych dostepnych w ross?? |
|||
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
a żebym ja o tym pomyślała
na szczescie szminka mamie przypasowała ![]() Cytat:
co dostałas? a raczej co sobie kupilas? Pochwal sie ![]() dziewczyny, a w jakiej firmie dostałabym taka pomadkę jak w zalaczniku? jestem w niej zakochana to jest akurat szminka z barrym, ale dostepne tylko na necie, a ja niezbyt lubie tak zamawiac.plus musze rozejrzec sie za jakims mega dobrze kryjacym korektorem, ale najlepiej w wersji plynner [na niedoskonalosci, nie pod oczy] |
|
|
|
|
|
#2561 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://www.misslipgloss.nl/bourjois-rouge-lipsticks/ http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...up32198-86.htm Cytat:
bo moze wlasnie w tej edycji powyzej cos znajdziesz?
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() auto zglosilam na siebie, wiec lece po kosztach jak nie wiem, szczegolnie, ze z ac wyplacili mi 670zl, a ja mam za to kupic nowe drzwi, klamke, ktora btw wg nich kosztuje 12zl No ale na pocieszenie, dostalam tel od S., ze jedzie jutro do Czech i co sobie zycze ![]() Liste juz mu wyslalam, nareszcie bede miala cos z dm Czarna, pytalas o sweterek - moj kosztowal 30zl przezyl juz pierwsze pranie![]() Soph pieeekne buty ahh Angel lubie takie zwiewne sukienki
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2564 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a cena regularna to 39.99
|
|
|
|
|
|
#2565 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, proszę napiszcie jakich używacie korektorów pod oczy?
|
|||
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czwartek tam pójdę, mam nadzieje, że do tej pory coś się jeszcze uchowa ![]() Cytat:
dopiero się okaże ![]() tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rt-scenic.html i jestem zadowolona bo ma ładne krycie jak na moje potrzeby to akurat [nie mam ogormnych sińców], delikatnie rozwietla no i najwaniejsze po całym dniu w ogole nie zbiera mi się w roznego rodzaju załamaniach no i taniutki, a kupowałam w ciemno ;D
|
||
|
|
|
|
#2567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A korektor ja mam z Essence w sztyfcie bardzo fajny jest Byłam dziś w sh ale nic nie było fajnego
|
|||
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Maala_Czaarna; caate; karolcia198506 ciesze się, że podoba Wam się sukienka. Ja jestem z nie bardzo zadowolona. ![]() Miałyście kiedyś sukienkę z Asos? Jak z jakością? I kolory są takie, jak na zdjęciach? Podoba mi się ta: http://allegro.pl/ds-3240r-piekna-su...790554614.html, ale nie wiem, czy będzie dobrze leżeć i z plecami, czy będzie się dobrze układać. Co o niej myślicie?Ostatnio zamówiłam sukienkę na Allegro i w ogóle nie jestem z niej zadowolona. Kolor ciemniejszy na zdjęciach i nie leży fajnie.
|
|
|
#2569 |
|
zawsze mam racje
|
mala_czarna: ja nie używam korektora pod oczy akurat.
Chociaż teraz kupiłam roll-on rival de loop na próbę - na kwc oceny słabe, ale ja mocnego nie potrzebuję, a ten ma kofeinę więc to tez na plus. A co do tej córki znajomych- może załóż o tym wątek na plotkowym? ![]() I poproś o dodanie go tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400828 aldrin: alterrę i isanę kupiłam w czeskim Rossmanie.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ostatnio nici z pielęgnacji do tego przestałam ćwiczyć i znowu mam doła, muszę się zabrać za siebie bo za chwile zwariuje, gdzie się podziała moja silna wola |
|
|
|
|
|
#2571 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do korektora to ja potrzebuje raczej spore krycie bo pod oczami mam zasinienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrobilam sobie liste do rosska i niestety nie jest zbyt krótka |
|||
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz, ze ta sukienka raczej wygladałaby dobrze na dziewczynie +175 cm a dwa kolor w porownaniu do zdjecia był taki wypłowiały
|
|
|
|
|
|
#2573 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pochwalisz się łupami ![]() Ja swoje muszę w końcu też obfocić. Tylko dni krótkie i ciemne, więc nie ma łatwo. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Chociaż widziałam na wątku zakupowym, że dziewczyny potrafią tam upolować tanie perełki jak są przeceny, ale moim zdaniem wszystkie aukcje tego użytkownika to tylko rzeczy wzorowane na asosie, do tego z ukradzionymi zdjęciami, ale głowy za to nie daję. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
A innych odżywek stały całe, pełne rzędy- bo mocno tam o to dbają. Ale myślę, że jakieś resztki, bo skoro Rossman wycofał ten produkt i w Niemczech i w Polsce to tam będzie tak samo, tylko że w jakiś mniej obleganych Rossmanach mogło coś zostać. Ja byłam w Ostravie, ale jak się ta ulica nazywa to nie mam zielonego pojęcia, gdybyś się wybierała to mogę się dowiedzieć o jej nazwę i Ci napisać. W sumie to się nie spodziewałam, że będą, weszłam do Rossmana po produkty Ryor i akurat wypatrzyłam te odżywki. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Ja dodam sobie banner na bloga- może coś to da, spróbować mogę. A zdradzisz co masz na liście? Spojrzałam na te pomadki, o których pisała buahhot, niektóre ładne, ale nie wiem czy będą dobrze wyglądać na moich ustać, czy nie dadzą mi +10 do wyglądu jak to wiele szminek robi. Chociaż jak ta promocja -40 okazałaby się prawdą to będzie taki szturm, że nie wiem ile z tego wszystkiego zostanie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-20 o 14:32 |
||||
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
a skad w ogole to info na temat tej obnizki? bo ja o tej promocji czytalam tylko w postach na wizazu, a zadnej ulotki nie widzialam
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zrobił się z niego taki glut, przez co ciezko się go nakładało. Róż z Bourjois uwielbiam, mega wydajny skubaniec no i na twarzy zostaje cały dzien, nawet teraz mam go na policzkach i pomadki z Rimmel z serii Kate Moss - mam 16 i 20 - oba kolory swietne zatem w sumie zakupy usprawiedliwione, bo wszystko fajne kurcze ja dlatego nie wiem czy jest nawet sens zebym pchała się do tego rossa jak się okaże, że to jakaś plota xD xD
|
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta pomadka jest supciutka, nigdy nie przyglądałam się szminkom rimmel kate moss, ale wlasnie jak zobaczyłam te 16 to od razu musiałam kuopic chyba diogital girl jej uzywala w 'mistrzyniu makijazu'
|
|
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To nie kupuję. Ostatnio stwierdziłam, że ubrania to chyba jednak wolę najpierw przymierzyć i zobaczyć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

Podziwiam Cię. 

czekam na TŻ'ta, to bedzie dzisiaj bardzo miły wieczor 
I szukam inspiracji
Szkoda, że nie będę miała czasu pójść do rossmana przyjrzeć się wszystkiemu przed czwartkiem