Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 12:25   #2551
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Dzień dobry

Pani cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze

Monika korzystaj i odpoczywaj

Ewel kuruj się, ja też się bałam brać jakiś tabletek i leczyłam się domowymi sposobami przy starankach

Perse udanego urlopu

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 14:14   #2552
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mnie nie wkurza. nic mnie nie rusza. nawet to, ze mam kurz na polce w lazience (chlop sciera poleczki, a ja zawsze kompleksowo - flakoniki, ☠☠☠☠☠☠☠ki, pudry) - wali mnie to... tylko mysle, ze musi kupic jakies ladne pudelka/pojemniki w ktore trzeba te kurzolapki pochowac.
dziecko najwazniejsze.
Kochana... krwiaki sie zazwyczaj ladnie wchlaniaja, ale co nastrasza mamusie - to ich

hehe boi sie Ciebie. chyba mu sie perfekcyjna pani domu trafila i sie boi konfrontacji
ja w łazience wszystko mam w szafkach, nie mam żadnej półki. swoje kosmetydła w koszyczkach w szufladzie/na półce w szafie, miejsce jest, a i tak ciągle coś leży na blatach, suszarka, ciuchy, szczotka do włosów, itp. tylko na wannie stoi kilka najpotrzebniejszych typu żele, szampony, itp.

mam nadzieję, że ten krwiak się wchłonie, ale strach jest, dużo większy niż przed krwiakiem. a już zaczynałam wierzyć, że może być dobrze, bez większych problemów.. chyba nie może być. teraz nawet jeśli krwiak się wchłonie to i tak będę się na każdym kroku zastanawiać czy się nie odnowi, czy mogę cokolwiek zrobić, czy nie przemęczę się w ten sposób, czy nie stworzę tym zagrożenia dla dziecka, itp, itd...

nie, ze mnie żadna perfekcyjna pani domu. owszem, chciałabym, ale nigdy nie byłam i nie będę, nie mam czasu na to

dalej czekam na obiad, coś mama nie przychodzi...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 14:22   #2553
fiolusiek
Zakorzenienie

Maga widzę, że u was niedługo studniówka Jak się czujecie

Panika
widzisz wszystko idzie ku dobremu Najważniejsze, że Torres rośnie i łożysko się podnosi A kiedy masz następną wizytę
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 14:44   #2554
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
zaintrygowalas tymi buraczkami? jak je robisz?
- właściwie to teściowa mi zrobiła ... Zawsze jak piecze chleb lub kurczaka to do piekarnika daje też buraczki surowe w skórkach. Po upieczeniu ściera na tarce, dodaje kwasek cytrynowy i wkłada do słoika. I takie buraczki można jeść jako dodatek do obiadu lub mieć na barszczyk

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
hehe to tak jak mój tż chciał syna bo z synem będzie miał co robić a z córką co on by robił a teściowa chciała wnuczkę a tak naprawdę to najważniejsze żeby było zdrowe
- a mój TŻ chciał dziewczynkę i jeżdżą razem na rowerze, grają w piłkę, chodzą na rolki, basen... to samo co z synem by robił Nawet na rybach byli kiedyś razem

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że ten krwiak się wchłonie, ale strach jest, dużo większy niż przed krwiakiem. a już zaczynałam wierzyć, że może być dobrze, bez większych problemów.. chyba nie może być. teraz nawet jeśli krwiak się wchłonie to i tak będę się na każdym kroku zastanawiać czy się nie odnowi, czy mogę cokolwiek zrobić, czy nie przemęczę się w ten sposób, czy nie stworzę tym zagrożenia dla dziecka, itp, itd...
- każda AM żyje w strachu w kolejnej ciąży...
Głowa do góry, myśl pozytywnie.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-09-24 o 14:46
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 15:18   #2555
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- a mój TŻ chciał dziewczynkę i jeżdżą razem na rowerze, grają w piłkę, chodzą na rolki, basen... to samo co z synem by robił Nawet na rybach byli kiedyś razem
No właśnie, tłumaczyłam mu że nie ma dużej różnicy jeżeli chodzi o spędzanie czasu z synem czy z córką ale on i tak chciał syna, a teraz do parki chce córę

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 15:57   #2556
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

moj tez chcial syna koniecznie, wiadomo podtrzymanie nazwisk aitp ale jak zaszlam w ciaze to powtarzał, że obojetnie czy chłopiec czy dziewczynka aby było zdrowe.
znam pare, dziewczyna 24 lata i maja 4 dziewczynki, z tego co wiem facet nie skonczy dopoki nie bedzie miec chlopca ;/ wspolczuje jego zonie...

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 16:02   #2557
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny może jeszcze zerkne do Was od mamy z kompa, ale właściwie właśnie zaczynam urlop!!!

Proszę o mnie nie zapomnieć bo wracam dopiero 12.10- jestem w Polsce a do domu wracamy 14.10.

3mam za Was kciuki-za WSZYSTKIE!

Buziaki i przesyłajcie pozytywne fluidy a ja Wam przywioze bociany i słoneczko!!!: cmok:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 16:06   #2558
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
znam pare, dziewczyna 24 lata i maja 4 dziewczynki, z tego co wiem facet nie skonczy dopoki nie bedzie miec chlopca ;/ wspolczuje jego zonie...
to już jest chore. fajnie mieć jakieś marzenia co do płci, ale tak za wszelką cenę? i co jeśli bedą mieć 6-7 dzieci? tylko dlatego, że czekają na chłopca?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 16:45   #2559
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
strach jest, dużo większy niż przed krwiakiem.
heh... skad ja to znam...

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
A kiedy masz następną wizytę
wtedy kiedy Ty chcesz rodzic 8.10 - za dwa tygodnie

Cytat:
Po upieczeniu ściera na tarce, dodaje kwasek cytrynowy i wkłada do słoika.
to takie znam. moja przyjaciolka piecze i jeszcze cieple podaje z octem balsamicznym, ale ja nigdy nie jadlam...

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
właściwie właśnie zaczynam urlop!!!
baw sie dobrze!!!!!!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 17:10   #2560
fiolusiek
Zakorzenienie

Panika to teraz razem wyczekujemy upragnionego 8.X

Już niedługo będzie nasza pierwsza rocznica ślubu Ale ten czas szybko zleciał.

Powiem wam, że marzy mi się ''ohlej-party'' Ale póki co to marzenia ściętej głowy
Stary 2012-09-24, 17:13   #2561
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Maga widzę, że u was niedługo studniówka Jak się czujecie
Dzisiaj trochę kiepsko, mały coś mniej się rusza od wczoraj, w nocy nie spałam za dużo z nerwów, TŻ też nie pospał przeze mnie, bo wstawałam co chwilę :/ za dużo się denerwuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 17:19   #2562
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj trochę kiepsko, mały coś mniej się rusza od wczoraj, w nocy nie spałam za dużo z nerwów, TŻ też nie pospał przeze mnie, bo wstawałam co chwilę :/ za dużo się denerwuję
Staś też czasem mniej aktywny, ale zauważyłam, że najwięcej rusza się przy Tżcie i w nocy
wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się mniej denerwować. który to tydzień u ciebie może ktg rozwiałoby twoje wątpliwości
Stary 2012-09-24, 17:22   #2563
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Panika to teraz razem wyczekujemy upragnionego 8.X

Powiem wam, że marzy mi się ''ohlej-party'' Ale póki co to marzenia ściętej głowy
PANI FIO! zleci wam ani sie nie obejrzycie!!!!!:lov e:
a ohlej party to sobie zrób soczkiem
Cytat:
MAGUS! próbowałas słodkie? na moją działa jak sobie przeponowo pooddycham.

MAMUSKI! czy pampersy i chusteczki z Biedro sa dobre? bo od czwartku ma byc jakas promocja (czy to jest promoacja?) pampersy:1 -14,49, pozostałe28,99, a chusteczki po 4,99

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 17:29   #2564
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się mniej denerwować. który to tydzień u ciebie może ktg rozwiałoby twoje wątpliwości
Teraz się trochę więcej rusza, ale całą noc i dzień się denerwowałam, nawet 3 razy brzuch mi podskoczył, to 24t3d. Nie chce też przesadzać i popadać w paranoję z bieganiem do szpitala, chociaż do TŻ mówiłam, że jakby się dało, to bym mogła nawet do końca ciąży tam leżeć
Ciężko przeżywam tą ciążę :/

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MAGUS! próbowałas słodkie? na moją działa jak sobie przeponowo pooddycham.
Nie chcę na siłę z tym słodkim, bo w poprzedniej to słoik nutelli nawet kupiłam i łyżeczką jadłam i tak mi się to źle kojarzy

Stary 2012-09-24, 17:42   #2565
fiolusiek
Zakorzenienie

Esko moja siostra przy pierwszym dziecku używała tych husteczek z biedro, ale teraz twierdzi, że nie może znieść zapachu Bo są tylko 2 do wyboru; rumianek i lawenda. Ja kupię kilka rodzajów innych i zobaczę które będą się sprawdzać, tak samo z pampersami

Maga w pełni Cię rozumiem.. Sama się cieszę z jednej strony, że zbliża się mój tp.. Bo nie wiem jak długo wytrzymałabym psychicznie, ta niepewność czy aby na pewno wszystko jest ok jest dobijająca i staje się jak obsesja, zaczynam już nawet liczyć dni do wizyty u gina

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 17:53   #2566
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Maga w pełni Cię rozumiem.. Sama się cieszę z jednej strony, że zbliża się mój tp.. Bo nie wiem jak długo wytrzymałabym psychicznie, ta niepewność czy aby na pewno wszystko jest ok jest dobijająca i staje się jak obsesja, zaczynam już nawet liczyć dni do wizyty u gina
Dla mnie 90% tej ciąży to strach, jeszcze 15 tyg mi brakuję do końca ciąży, a ja jestem wykończona. Wiem, że to małemu nie służy, ale to jest silniejsze ode mnie

Stary 2012-09-24, 18:23   #2567
amilcia
Wtajemniczenie

Ja zauważyłam, jak byłam w ciąży z Darią, że jak była deszczowa, pochmurna pogoda to ona się mniej ruszała. Może wasze dzieci też tak mają

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-09-24, 18:45   #2568
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zauważyłam, jak byłam w ciąży z Darią, że jak była deszczowa, pochmurna pogoda to ona się mniej ruszała. Może wasze dzieci też tak mają
Tylko, że u mnie dziś był dzień bardzo wiosenny Ale tłumacze sobie tym, że mały ma niewiele miejsca.

Brzuch mi chyba dalej opadł, jeszcze częściej odwiedzam wc
Stary 2012-09-24, 18:51   #2569
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko, że u mnie dziś był dzień bardzo wiosenny Ale tłumacze sobie tym, że mały ma niewiele miejsca.

- tak, właśnie sobie to uzmysłowiłam, że dziś w całej Polsce była piękna pogoda. Staś zbiera siły ... oj pamiętam jak dziś ten stres przed końcówką. Ale nagroda za to potem jest cudowna...

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 18:55   #2570
Lucy1111
Zakorzenienie

dobry wieczór

Paniczko, cudowne wiadomości przynosisz są jak miód na me serce
Pogłaskaj brzuszek ode mnie

Amilciu, obstawiam:
1) albo skok rozwojowy
2) albo zęby
innej opcji brak. Emilka ma podobnie. Zeszły tydzień był straszny. Ciągle płakała, nie uśmiechała się. W tym tygodniu już jest ok, normalnie. Buziak dla Was
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:05   #2571
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
No właśnie, tłumaczyłam mu że nie ma dużej różnicy jeżeli chodzi o spędzanie czasu z synem czy z córką ale on i tak chciał syna, a teraz do parki chce córę
- o parka - miło - ja mam 2 dziewczynki - ale nie narzekam Ciesze się, że są
Chyba Każda z nas tak ma

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dobry wieczór

Amilciu, obstawiam:
1) albo skok rozwojowy
2) albo zęby
innej opcji brak. Emilka ma podobnie. Zeszły tydzień był straszny. Ciągle płakała, nie uśmiechała się. W tym tygodniu już jest ok, normalnie. Buziak dla Was
- Lucy- kochana - dzięki za odpowiedź, pocieszyłaś mnie, nie żebym narzekała ale martwię się zwyczajenie co się dzieje... Zauważyłam, że jak zobaczy dzieci lub jest jakaś nowa, pełna bodźców sytuacja to jest bardzo pogodna, śpiewa i gaworzy a jak tylko położę ją na macie lub w naszych miejscach do zabawy w domu to odrazu płacz, ma też problemy z zasypianiem.
Dzięki

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-09-24 o 19:07
Stary 2012-09-24, 19:13   #2572
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:

MAMUSKI! czy pampersy i chusteczki z Biedro sa dobre? bo od czwartku ma byc jakas promocja (czy to jest promoacja?) pampersy:1 -14,49, pozostałe28,99, a chusteczki po 4,99
chusteczki polecam, pieluchy raczej nie, jestem fanką "pampersów"
Cytat:
Dla mnie 90% tej ciąży to strach, jeszcze 15 tyg mi brakuję do końca ciąży, a ja jestem wykończona. Wiem, że to małemu nie służy, ale to jest silniejsze ode mnie
moje chłopaki były aktywne zawsze wieczorem, jak leżałam.
Kochana nie wiem co Ci poradzić, chyba siły i wytrwałości.

pani Ty noska z domku nie ruszasz? szkoda, jtr miałabym okazję jechać do Krk,możliwe byłoby spotkanko
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:24   #2573
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tłumacze sobie tym, że mały ma niewiele miejsca.

FIO! Stasiu juz ma naprawde mało miejsca! aaaa brzuch opada to juz tak blisko!!

MAKSI! dzieki za opinie!

ZOSIA

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 19:24   #2574
natalia_23
Zakorzenienie

witam

Cytat:
- anita - a wiesz co było przyczyną # ? Masz problemy z zajściem w ciążę?

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

mam pytanie do mamuś ... moja Dareczko od jakiegoś czasu płacze o wszystko... przewijanie, ubieranie i nie potrafi się sama bawić już tak jak kiedyś, płacze i marudzi ... tylko na rączkach i jak coś się dzieje jest zadowolona. Czy to normalny etap rozwoju...? czy może ktoś podmienił mi dziecko...?
Zawsze była taka spokojna .... radosna... uśmiechnięta ...
Mikołaj też tak ma. Szczególnie jak coś się robi. U niego wynika to z zainteresowania światem

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej
mnie od wczoraj pobolewa brzuch jakby miala przyjsc @... 25 dni od # wiec zstanawiam sie czy to nie za wczesnie, bo w koncu niektore dziewcyny mowily ze zazwyczaj przychodzi pozniej....
jutro wizyta u gin, wczesniej jeszcze musze wskoczyc po badania.
najbardziej paralizuje mnie to ze w sorde do pracy ide, boje sie nieziemsko, zalozylam sobie ze nie mam zamaru im tlumaczyc co sie stalo, nie sobie nawet mysla, ze udawalam z tym wszystkim, nie zalezy mi na tym zeby im cokolwiek tlumaczyc.
tylko ze ja jestem osoba ktra troche sie przejmuje opinia innych i boje sie ze moge plakac po katach itp
Dzis moj tz w domku, tzn nie jechal na delegacje
Ja miałam 28 albo 29 dc po # a normalnie okres miałam zawsze co 31 dni

Cytat:
no dokladnie... wrrr

jak sie czegos bardzo pragnie, to chyba normalne... tez tak mialam

na tesciow sie wyzal - lzej Cie bedzie...

ja tez...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! toporkiem!

Bylam u doktorka wszystko pieknie ladnie Torresiatko mniej ruchliwe niz ostatnio, ale serduszko jak dzwon. 9 cm czlowieka lozysko sie podnosi
człowieczku rośnij

eseska ja lubie dady przekonywałam się do zakupu chyba z 7 m-cy ( miałam pampersy głównie ) ale teraz nawet dady bardziej lubie niż pampersy więc jak widzisz co mama to inna opinia

koocurek udanych wczasów

My intensywnie spędzamy czas, Mikołaj lubi zabawy pod stołem w stylu gonię cię i tak pół dnia na kolanach z nim szaleje Lubi też piłeczkę kulać którą pięknie łapie w ruchu

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:39   #2575
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Pogłaskaj brzuszek ode mnie
sie robi

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
pani Ty noska z domku nie ruszasz? szkoda, jtr miałabym okazję jechać do Krk,możliwe byłoby spotkanko
hehe z takim zaroslakiem... wstyd sie na miescie pokazac

jutro mam mocne postanowienie wyjscia. choc na kwadrans. musze. dla dobra malenstwa. nie wiem czy sie odwaze ale prosze o doping.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Mikołaj lubi zabawy pod stołem w stylu gonię cię i tak pół dnia na kolanach z nim szaleje
matylldooo, jak cudnie

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:58   #2576
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
witam
My intensywnie spędzamy czas, Mikołaj lubi zabawy pod stołem w stylu gonię cię i tak pół dnia na kolanach z nim szaleje Lubi też piłeczkę kulać którą pięknie łapie w ruchu
- Miki już taki duży, dużo potrafi, niedługo będzie miał roczek

esesko - jeszcze ja się wypowiem. Dopiero od miesiąca używam Dady na zmianę z Pampersami, w zależności co jest w promocji. Wg mnie są dobre. Nawilżane też są OK. Dobrze nawilżone. Cena jest korzystna.

Popijam drinka... TŻ w pracy, przygotowuje się do auditu ...

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-09-24, 19:59   #2577
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
i tak pół dnia na kolanach z nim szaleje
Aż chciałabym to zobaczyć, piękny widok to musi być

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 20:05   #2578
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
jutro mam mocne postanowienie wyjscia. choc na kwadrans. musze. dla dobra malenstwa. nie wiem czy sie odwaze ale prosze o doping.
To ja Cie zdopinguje Tylko nie jakies zakuoy z siatami tylko przyjemny spacerek!!!!

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

AMILCIA! dzięki za info!!! ja bym nie miało nic by Młodej te z biedro podpasowały bo to najblizszy sklep!!!

ZOSIA
Stary 2012-09-24, 20:31   #2579
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dobry wieczór!
Stary 2012-09-24, 22:55   #2580
zebrawpaski
Zakorzenienie

HEJ!

Cytat:
Bylam u doktorka wszystko pieknie ladnie Torresiatko mniej ruchliwe niz ostatnio, ale serduszko jak dzwon. 9 cm czlowieka lozysko sie podnosi
radość

natalia- wyobrażam sobie te cudowne wyścigi

Cytat:

ZEBERKO! to fajnie ze udało sie pogadac i dzis wycieczka do Kalwarii. a siski Tz nie mogłyby co którys dzien zosatc z tesciowa by Tz mógł pobyc z Wami?
raczej nie ma takiej opcji
Tz-et do jutra ma urlop - pytałam czy ktoś będzie przychodził na noc jak on będzie w pracy- ponoć wtedy będzie zostawać sama...

Cytat:
a jemu co lezy? oprocz opieki nad mama?
jeżdżenie tam i z powrotem

ja nie jestem jakąś zołzą i rozumiem konieczność jego pobytu tam, zresztą sama mu mówiłam jak Teściowa miała wrócić ze szpitala aby na razie tam nocował ale to nie zmienia faktu, że wolę pić mleko z kartonu i widzieć męża chociaż 2 godziny na dobę...

Byliśmy wczoraj w Kalwarii- zabraliśmy Tz-eta spod domu i wracając tam zostawili
w środę mamy trzecią rocznicę ślubu
może Tz-et przyjedzie jutro z Teściową jak pojedzie z nią od lekarza a jak nie to nie wiem kiedy się zobaczymy...przy dobrych wiatrach w czwartek, chociaż w sumie w środę musi tu wstąpić przed pracą bo ciuchy z pracy tu ma...
eh- wszystko mnie wykańcza

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości