Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 20:37   #2551
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja Nieesi nigdy nie lubiłam, drażniła mnie Wydawała mi się nieszczera. Najbardziej lubię oglądać Nissiax - dla mnie to taka prawdziwa dama (jak ja jej zazdroszczę NY), Callmeblondieee (jest spontaniczna i szczera) i Radzkę (poleca fajne książki). Megilounge zaraziła mnie miłością do rosyjskich kosmetyków więc będę jej dozgonnie wdzięczna. Mam też pewną słabość do KasiD, Kiediski i... Szusz

Wielokrotnie widziałam książki Pawlikowskiej, ale jakoś mnie nie skusiły. Teraz po Twojej recenzji mam na nie ochotę
Nissiax jest po prostu dość poukładaną, zorganizowaną osobą, co mi imponuje (chociaż czasami z czymś wyskoczy jak Filip z konopii). Megilounge w ogole dotychczas mieszkała w tym samym mieście co ja (mam na myśli rodzinne miasteczko) Także żywię sympatię do Szusz - na wizażowym wątku o YT jadą ją z góry do dołu, czasami się z nimi zgadzam, ale mam sentyment, bo to była pierwsza dziewczyna, którą subskrybowałam i nie przestanę

Nieesia miała różne okresy, ale zawsze raczej ją lubiłam, bo była zabawna, charakterna, na pewno nie sztywna. No ale teraz to Matko Boska, oglądać się nie da.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:52   #2552
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

właśnie zdałam sobie sprawę kto to jest niessia, znam vlogerkę, ale nie subskrybuję, pewnie dlatego nie wiedziałam o kim mowa

jeśli chodzi o makijaże to ja uwielbiam maxineczkę na polskim youtube
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:53   #2553
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Nissiax jest po prostu dość poukładaną, zorganizowaną osobą, co mi imponuje (chociaż czasami z czymś wyskoczy jak Filip z konopii). Megilounge w ogole dotychczas mieszkała w tym samym mieście co ja (mam na myśli rodzinne miasteczko) Także żywię sympatię do Szusz - na wizażowym wątku o YT jadą ją z góry do dołu, czasami się z nimi zgadzam, ale mam sentyment, bo to była pierwsza dziewczyna, którą subskrybowałam i nie przestanę
Ja zaczęłam przygodę z filmikami od Izy 25D - bardzo ją lubiłam, miała cudownego psa Pamiętam w jakim szoku byłam gdy zobaczyłam że można nagrywać filmiki z zakupami, ulubieńcami kosmetycznymi, pielęgnacja itp
Bardzo też lubiłam Maaaaaadzię z Krakowa, bardzo żałuję że nie wrzuca nic nowego.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:03   #2554
carpaibex
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41729211]właśnie zdałam sobie sprawę kto to jest niessia, znam vlogerkę, ale nie subskrybuję, pewnie dlatego nie wiedziałam o kim mowa

jeśli chodzi o makijaże to ja uwielbiam maxineczkę na polskim youtube[/QUOTE]
O własnie, Maxineczka! Również fantastyczna dziewczyna (i kociara, to na plus)
Stary 2013-07-10, 21:11   #2555
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam screena
Śliczne sandały

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Moja też marniutka :/ ale w takie upały kompletnie nie chce mi się ćwiczyć :/

Chciałam wybrać się na wakacyjny kurs, ale niestety są tylko z angielskiego (chodziłam w zeszły roku) i niemieckiego. Także muszę sobie radzić sama. Kupiłam startery ponsa i co 2gi dzień lub codziennie (jesli mam czas) przyswajam sobie wybrane zwroty. Zaczęłam od startera, później przejdę na starter plus. Już umiem się przedstawić, przywitać, nazwać dni tygodnia i członków rodziny
Polecam, dość przyjemnie się z tego uczy. Książki są z płytami także nie ma problemów z wymową

Przepiękne!
Ja sama siebie ograniczam w wydatkach i niestety nie pozwalam sobie na takie drogie sandałki. Ale może jeszcze je przecenią albo znajdę choć trochę podobne do tych! Piękne!

Audrey jest przeurocza bardzo lubię Śniadanie
Dziękuję za polecenie materiałów. Chyba skuszę się na zakup

Cytat:
Dziewczyny oglądacie filmiki urodowe na YouTube? Ja właśnie nadrabiam zaległości i jestem trochę zawiedziona
Podobnie jak większość zaglądam do nissiax. Nieesie też kiedyś oglądałam, ale teraz już nie

Czy są tutaj wegetarianki?
Stary 2013-07-10, 22:58   #2556
nikisa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41729211]właśnie zdałam sobie sprawę kto to jest niessia, znam vlogerkę, ale nie subskrybuję, pewnie dlatego nie wiedziałam o kim mowa

jeśli chodzi o makijaże to ja uwielbiam maxineczkę na polskim youtube[/QUOTE]
ojjj tak
nawet chwile pracowałyśmy razem, ale dopiero później odkryłam ją na YT

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:27   #2557
Ag4
AGA :)

Cytat:
Dziewczyny oglądacie filmiki urodowe na YouTube? Ja właśnie nadrabiam zaległości i jestem trochę zawiedziona
Czasami oglądam Kiedyś miałam okres, że oglądałam niemal codziennie
Teraz głównie skupiam się na szukaniu filmików dot. fryzur ostatnio nauczyłam się robić piękne warkocze 'boho' Nikt w pracy nie uwierzył, że zrobiłam sama Fryzura idealna na upały I efektowna

Najbaerdziej lubię nissiax83
Kiedyś lubiłam też siostry glam, ale trochę mi się już przejadły. No i Laura bywała trochę irytująca

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ja tylko zaglądam na kanał Aliny, bo szkoda mi czasu zazwyczaj na inne Wybieram tylko to, co mnie interesuje (ostatnio np. szukałam prostych makijaży oczu, bo moje zdolności są ), a tutoriale z czymś bardziej skomplikowanym omijam z daleka Wolę jednak czytać niż oglądać!
Alina jest super! Na kanał rzadko zaglądam, ale śledzę ją na FB i czytam bloga

btw, znalazłaś jakieś proste makijaże? Jeśli tak to podrzuć linka

Cytat:
Napisane przez deila Pokaż wiadomość
Przeglądając wątek zauważyłam że wiele z Was poświęca wakacje na nauke języka. Polecam serię Blondynka na językach Beaty Pawlikowskiej. Inne spojrzenie

Ja rozpoczęłam wakacje od badań profilaktycznych - jak zawsze o tej porze. I niestety po dzisiejszym usg piersi pojechałam od razu na biopsję. Podobno nie wygląda to groźnie ale i tak sie denerwuję czekając na wynik. Dlatego dziewczyny pamiętajcie o badaniach zwłaszcza teraz jak macie troszkę więcej wolnego czasu.
Widziałam ostatnio w matrasie.. ale szczerze mówiąc nawet nie wzięłam do ręki. Miałam wrażenie, że to będzie taka papka. Skoro polecasz to z pewnością jutro przyjrzę się temu bliżej

Kciuki za wynik

Cytat:
Nie z powodu sponsorowanych recenzji (Nieesia chyba nie ma ich wcale). Z powodu jej odpieluszkowego zapalenia mozgu
Też już do niej nie zaglądam.

Cytat:
Ja Nieesi nigdy nie lubiłam, drażniła mnie Wydawała mi się nieszczera. Najbardziej lubię oglądać Nissiax - dla mnie to taka prawdziwa dama (jak ja jej zazdroszczę NY), Callmeblondieee (jest spontaniczna i szczera) i Radzkę (poleca fajne książki). Megilounge zaraziła mnie miłością do rosyjskich kosmetyków więc będę jej dozgonnie wdzięczna. Mam też pewną słabość do KasiD, Kiediski i... Szusz
To mnie zdziwiłaś
Ja nie przepadam za Szusz.

Cytat:
Ja zaczęłam przygodę z filmikami od Izy 25D - bardzo ją lubiłam, miała cudownego psa Pamiętam w jakim szoku byłam gdy zobaczyłam że można nagrywać filmiki z zakupami, ulubieńcami kosmetycznymi, pielęgnacja itp
Bardzo też lubiłam Maaaaaadzię z Krakowa, bardzo żałuję że nie wrzuca nic nowego.
Pamiętam Izę! Z tego co kojarzę już nie nagrywa? Szkoda :/ Bardzo ją lubiłam!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:22   #2558
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Kingsów!!!!

Ja też jestem blada, jeszcze się nie opalałam w tym roku. Mój tż za to wygląda jakby wrócił z ciepłych krajów Fajny kontrast
usłyszeć i zobaczyć ich na żywo to coś niesamowitego
dobrze, że we wtorek się poopalałam bo od wczoraj pogoda się popsuła

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
zazdroszczę openera, marzy mi się kiedyś wybrać na wszystkie dni i poczuć taki typowo festiwalowy klimat najgorzej jak po koncercie jest taka "depresja", że to już minęło i trwało tak krótko
tak w temacie to może wybiera się któraś z was na Florence and the machine?
ja co prawda byłam tylko na 1 dzień, ale klimat open'era jest niesamowity ! świetna organizacja i na pewno nie idzie się tam nudzić
niedawno dowiedziałam się o Florence, ale akurat w tym czasie wyjeżdżam więc nie będę miała możliwości jechać na koncert, a szkoda.
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 10:39   #2559
Ag4

Przeglądnęłam szybko blondynkę na językach. Same podstawy, myślałam, że może będzie coś bardziej zaawansowanego. Do angielskiego nie kupię, ale na francuski pewnie się skuszę (akurat nie było:/)

Aga
Stary 2013-07-11, 10:50   #2560
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ooo faktycznie, da się dodać do koszyka, ale nie ma go w wyborze kolorów Zaryzykuję
Kochana i jak zamówiłaś bluzę ?

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Teraz głównie skupiam się na szukaniu filmików dot. fryzur ostatnio nauczyłam się robić piękne warkocze 'boho' Nikt w pracy nie uwierzył, że zrobiłam sama Fryzura idealna na upały I efektowna
Czy możesz podrzucić link z filmikiem jak zrobić samodzielnie warkocze boho ?

Cytat:
Przeglądnęłam szybko blondynkę na językach. Same podstawy, myślałam, że może będzie coś bardziej zaawansowanego. Do angielskiego nie kupię, ale na francuski pewnie się skuszę (akurat nie było:/)
Bardzo fajnie opracowane książki. Pomocne przy nauce języka lub jako przypomnienie.

Wczoraj uległam i kupiłam hit w Empiku - książkę Ewy Chodakowskiej. Mam zamiar przyjąć wyzwanie
Szkoda, że do książki nie dołączyli płyty z ćwiczeniami

A propos filmików na YT co raz częściej mam wrażenie, że za wszystkim stoi pieniądz w parze z marketingiem i reklamą. To samo tyczy się blogów.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:52
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:05   #2561
Ag4

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Czy możesz podrzucić link z filmikiem jak zrobić samodzielnie warkocze boho ?
Ja robiłam z tego filmiku.
http://www.youtube.com/watch?v=9haGs5stxDc
a dziś będę próbować zrobić to:
http://www.youtube.com/watch?v=9hXYhE_vQGw

Cytat:
Wczoraj uległam i kupiłam hit w Empiku - książkę Ewy Chodakowskiej. Mam zamiar przyjąć wyzwanie
Szkoda, że do książki nie dołączyli płyty z ćwiczeniami
i jak ta książka? Ja co prawda nie zamierzam chudnąć więc nie planuję zakupu, ale ciekawa jestem co w sobie kryje
ćwiczenia znajdziesz na youtube albo może na all gdzieś są płyty które były dołączane do shape

Aga
Stary 2013-07-11, 11:11   #2562
Phoebee
Zakorzenienie

Swego czasu rownież śledziłam mnóstwo kanałów , obecnie zaledwie kilka. Wszelkie youtubowe haule, OOTDzwyczajnie przestały mnie interesować.

Jedynym kanałem , do którego ostatnio zagladam są siostry pixiwoo. Uwielbiam ich makijaże , drobne recenzje i kolaboracje. Oprócz kolorowych i wieczorowych charakteryzacji, jest mnóstwo subtelnych, dziennych makijaży. Dodatkowo, dużo czerpie z ich bocznego projektu : Daily Mix. Postanowiłam sama zabrać sie za fryzurę wyjściowa , która prezentowano na powyższym kanale : http://m.youtube.com/watch?v=vTDAdPxWzAo Kok wyszedł super.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:21   #2563
Ag4

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Wszelkie youtubowe haule, OOTDzwyczajnie przestały mnie interesować.
Ja nigdy za tym nie przepadałam, ale czasami zdarzyło mi się coś oglądnąc. Teraz już w ogóle nie odpalam takich filmików bo właściwie niczego się z nich nie dowiem

Cytat:
Jedynym kanałem , do którego ostatnio zagladam są siostry pixiwoo. Uwielbiam ich makijaże , drobne recenzje i kolaboracje. Oprócz kolorowych i wieczorowych charakteryzacji, jest mnóstwo subtelnych, dziennych makijaży. Dodatkowo, dużo czerpie z ich bocznego projektu : Daily Mix. Postanowiłam sama zabrać sie za fryzurę wyjściowa , która prezentowano na powyższym kanale : http://m.youtube.com/watch?v=vTDAdPxWzAo Kok wyszedł super.
Nie znałam ich! Dzięki, że poleciłaś zabieram się za przeglądanie zapowiada się fajnie
EDIT: Ale do takiego koka szkoda byłoby mi grzać włosy lokówką.

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-07-11 o 11:23
Stary 2013-07-11, 11:26   #2564
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja robiłam z tego filmiku.
http://www.youtube.com/watch?v=9haGs5stxDc
a dziś będę próbować zrobić to:
http://www.youtube.com/watch?v=9hXYhE_vQGw

i jak ta książka? Ja co prawda nie zamierzam chudnąć więc nie planuję zakupu, ale ciekawa jestem co w sobie kryje
ćwiczenia znajdziesz na youtube albo może na all gdzieś są płyty które były dołączane do shape
Dziękuję

Książka ma formę poradnika z podziałem na każdy dzień w układzie menu i ćwiczenia. Jest bardzo ładnie wydana.

Minusem jest to, że ćwiczenia opisane są na końcu.
Płyta byłaby idealnym dopełnieniem, bo wtedy widać jak należy wykonywać każde ćwiczenie, czego unikać.

Według książki należy najpierw zapoznać się z ćwiczeniami, aby nie zaglądać do instrukcji w trakcie ćwiczeń i nie robić przerw ... trochę to niepraktyczne ...

O właśnie muszę sprawdzić filmiki na YT.
Stary 2013-07-11, 11:35   #2565
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: Ale do takiego koka szkoda byłoby mi grzać włosy lokówką.
Prawda, mi tez było . Dlatego swoje potraktowalam walkami, sama mam akurat podatne na kręcenie włosy ,ale efekt z ciepłem jest chyba najbardziej trwały .
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:50   #2566
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Najbaerdziej lubię nissiax83
Kiedyś lubiłam też siostry glam, ale trochę mi się już przejadły. No i Laura bywała trochę irytująca

Alina jest super! Na kanał rzadko zaglądam, ale śledzę ją na FB i czytam bloga

btw, znalazłaś jakieś proste makijaże? Jeśli tak to podrzuć linka

Widziałam ostatnio w matrasie.. ale szczerze mówiąc nawet nie wzięłam do ręki. Miałam wrażenie, że to będzie taka papka. Skoro polecasz to z pewnością jutro przyjrzę się temu bliżej

Kciuki za wynik

Też już do niej nie zaglądam.

To mnie zdziwiłaś
Ja nie przepadam za Szusz.

Pamiętam Izę! Z tego co kojarzę już nie nagrywa? Szkoda :/ Bardzo ją lubiłam!
Jasne Ja jestem fanką delikatnych makijaży, więc gdy tylko w tytule widzę no make up make up albo słowo naturalny to od razu klikam i oglądam Te pierwsze trzy są nieco do siebie podobne, ale najważniejsze, że są proste i rzeczywiście fajnie wyglądają (bo nie ma co zepsuć, może dlatego )

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ1P0...=TLJHXIWeLPHh0

http://www.youtube.com/watch?v=Iv6vp4ijenI

http://www.youtube.com/watch?v=rx3C2n3emsc

Tutaj już coś bardziej skomplikowanego:

http://www.youtube.com/watch?v=xvD85mAHBQQ

http://www.youtube.com/watch?v=q1t9o5J47yc (tylko ten 3 jakoś zupełnie do mnie nie trafia, za odważny dla mnie )
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 12:20   #2567
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Ag4 tutoriale na plecionki są świetne. Mam nadzieję, że sobie poradzę. Na pewno wypróbuję. W upały nieświadomie zaczęłam nosić fryzurę gdzie nosiłam upięcia wplatając warkocz. Całkiem nieźle mi to wychodziło.

Wiadomo Boho to już wyższa szkoła jazdy, ale będę próbować
Stary 2013-07-11, 13:29   #2568
Ag4

Cytat:

Książka ma formę poradnika z podziałem na każdy dzień w układzie menu i ćwiczenia. Jest bardzo ładnie wydana.

Minusem jest to, że ćwiczenia opisane są na końcu.
Płyta byłaby idealnym dopełnieniem, bo wtedy widać jak należy wykonywać każde ćwiczenie, czego unikać.

Według książki należy najpierw zapoznać się z ćwiczeniami, aby nie zaglądać do instrukcji w trakcie ćwiczeń i nie robić przerw ... trochę to niepraktyczne ...

O właśnie muszę sprawdzić filmiki na YT.
Ma to jakiś sens. Tzn. dobrze wiedzieć jak ćwiczyć, żeby nie przerywać do chwilę, ale z drugiej strony też by mi się nie chciało siedzieć i czytać o ćwiczeniach. Wolałabym włączyć płytę i po prostu ćwiczyć

Ja kupiłam 3 pierwsze płyty Ewy które były dodatkiem do Shape''a i teraz jest to najbardziej pożądana rzecz u mnie w pracy Ciągle są w obiegu, dziewczęta oszalały

Cytat:
Prawda, mi tez było . Dlatego swoje potraktowalam walkami, sama mam akurat podatne na kręcenie włosy ,ale efekt z ciepłem jest chyba najbardziej trwały .
Kiedy ja robię sobie loki (tż się śmieje, że teraz wyglądam jak shakira bo mam już podobną długość. Tylko objętość nieco mniejsza to utrwalam je pianką (u mnie najlepiej sprawdza się taka czarno różowa z tafa, taf power chyba) i lakierem (w przypadku loków również taft). Wiem, że nie są to przyjaciele włosów, ale jednak zależy mi na dobrym i długim utrwaleniu. Nigdy nie kręcę włosów. Zawijam na noc w koka, później rano daję piankę i znowu robię koka. W tym czasie ubieram się, maluję i przed wyjściem rozwiązuję włosy, utrwalam lakierem i cieszę się lokami przez kilka godzin. W pracy czasami zdarza mi się jeszcze nałożyć trochę pianki lub spryskać lakierem.

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Jasne Ja jestem fanką delikatnych makijaży, więc gdy tylko w tytule widzę no make up make up albo słowo naturalny to od razu klikam i oglądam Te pierwsze trzy są nieco do siebie podobne, ale najważniejsze, że są proste i rzeczywiście fajnie wyglądają (bo nie ma co zepsuć, może dlatego )

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ1P0...=TLJHXIWeLPHh0

http://www.youtube.com/watch?v=Iv6vp4ijenI

http://www.youtube.com/watch?v=rx3C2n3emsc

Tutaj już coś bardziej skomplikowanego:

http://www.youtube.com/watch?v=xvD85mAHBQQ

http://www.youtube.com/watch?v=q1t9o5J47yc (tylko ten 3 jakoś zupełnie do mnie nie trafia, za odważny dla mnie )
ooo dziękuję! Oglądnę i będę próbować!

EDIT: Alina jest prześliczna!!

Cytat:
Ag4 tutoriale na plecionki są świetne. Mam nadzieję, że sobie poradzę. Na pewno wypróbuję. W upały nieświadomie zaczęłam nosić fryzurę gdzie nosiłam upięcia wplatając warkocz. Całkiem nieźle mi to wychodziło.

Wiadomo Boho to już wyższa szkoła jazdy, ale będę próbować
Cieszę się, że Ci się podobają. Z pozoru wygląda na misterną i trudną, ale generalnie robi się tą fryzurę szybko i łatwo. Mi wyszła za pierwszym razem Także próbuj! Na pewno się uda!
Polecam zakończyć warkocz taką małą cienką gumeczką. Bo normalne gumki to włosów są za grube i mogą się odznaczać Ja swoje gumki kupiłam za 0,50 gr. opakowanie w którym jest ich chyba z 30 albo więcej.

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-07-11 o 13:31
Stary 2013-07-11, 14:29   #2569
vinhoverde
Raczkowanie

Jakie sklepy polecacie z odzieżą klasyczną i elegancką, ale nie szytwną i staromodną.
vinhoverde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 15:49   #2570
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Cieszę się, że Ci się podobają. Z pozoru wygląda na misterną i trudną, ale generalnie robi się tą fryzurę szybko i łatwo. Mi wyszła za pierwszym razem Także próbuj! Na pewno się uda!
Polecam zakończyć warkocz taką małą cienką gumeczką. Bo normalne gumki to włosów są za grube i mogą się odznaczać Ja swoje gumki kupiłam za 0,50 gr. opakowanie w którym jest ich chyba z 30 albo więcej.
Fajne to boho upięcie. Na początku wszelkie warkoczowe zawijasy wydają się misterne i skomplikowane, ale po czasie człowiek zdaje sobie sprawę, że tak naprawdę wszystko opiera się na 4 splotach: warkoczu francuskim, warkoczu holenderskim, kłosie i warkoczu-linie (oczywiście są jeszcze warkocze z 4 i 5 pasm, ale to w zasadzie modyfikacja zwykłego warkocza). Jeśli się nauczymy tych splotów, wyczarujemy na głowie w zasadzie wszystko.

W kwestii fryzur polecam bebexo http://www.youtube.com/user/bebexo i Lilith Darkmoon http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon - pierwsza jest trochę przesłodzona, a druga ma zabawnie twardy rosyjski akcent, ale pokazują naprawdę robiące wrażenie fryzury same na sobie - więc można je wykonać samemu. Ciekawe rzeczy ma też Cute Girls Hairstyles http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles , ale to kanał mamy czeszącej córkę, więc sporo z tych fryzur ciężko wykonać na własnej głowie.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 16:19   #2571
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41727359]włączyłam profil prywatny [/QUOTE]

bardzo lubię Twoje zestawy

Edytowane przez ZlaZlosliwaZlosnica
Czas edycji: 2013-07-11 o 16:20
ZlaZlosliwaZlosnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 17:16   #2572
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana i jak zamówiłaś bluzę ?
Tak, najdalej w poniedziałek powinna być u mnie!
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 17:34   #2573
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Tak, najdalej w poniedziałek powinna być u mnie!
Dziewczyny, proszę wstawcie zdjęcie jak przyjdą do Was bluzy
Stary 2013-07-11, 17:47   #2574
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
też zaczynałam swoją przygodę z filmikami na yt od Izy25D uwielbiałam jej filmiki i naprawdę było mi przykro jak skasowała wszystko mało tego jakiś rok temu spotkałam ją w autobusie i aż mi serce podskoczyło na jej widok, ucieszyłam się jakbym conajmniej zobaczyła dawno niewidzianą znajomą nawet przez moment chciałam do niej zagadać, mimo że nie należę do osób, które potrafią zaczepić kogoś nieznajomego, ale potem stwierdziłam że nie będę jej stresować

ja oglądam mało filmików na yt bo szkoda mi na to czasu ale też lubię Nisiax83 jest taka "idealna" i sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 17:48   #2575
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
bardzo lubię Twoje zestawy
dziękuję
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:30   #2576
nikisa
Zakorzenienie

włączyłam sobie filmik o odżywianiu niesiax i stwierdzam, że musiałabym jeszcze wcześniej wstawać niż zwykle

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:44   #2577
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, proszę wstawcie zdjęcie jak przyjdą do Was bluzy
Ja też bym była wdzięczna

Cytat:

ooo dziękuję! Oglądnę i będę próbować!

EDIT: Alina jest prześliczna!!
Ja też uwielbiam na nią patrzeć, wygląda bardzo sympatycznie

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-07-11 o 19:46
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 20:29   #2578
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Coke live festival, Kraków, 11 albo 10 sierpnia
Dzięki.

Cytat:
Tak,nawet calkiem sporo kanalow. Najbardziej lubie callmeblondiee i nissiax83. Kiedys lubilam tez nieesie, ale teraz nie moge jej zniesc z wiadomych powodow ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To prawda nieesia trochę "zdziecinniała"

Cytat:

Wielokrotnie widziałam książki Pawlikowskiej, ale jakoś mnie nie skusiły. Teraz po Twojej recenzji mam na nie ochotę
A ja właśnie niessie odbieram jako bardzo sympatyczna osobę.

Regularnie oglądam callmeblondiee (ulubiona), loveandgreatshoes (super dziewczyny, ale teraz rzadziej nagrywają), fooddrugsandcosmetics, szusz, z zagranicznych Lisę Eldridge i pixiwoo. Też lubiłam KasieD i jej psa . Szkoda, że przesłała nagrywać filmiki.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 20:34   #2579
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Dzięki.

To prawda nieesia trochę "zdziecinniała"

A ja właśnie niessie odbieram jako bardzo sympatyczna osobę.

Regularnie oglądam callmeblondiee (ulubiona), loveandgreatshoes (super dziewczyny, ale teraz rzadziej nagrywają), fooddrugsandcosmetics, szusz, z zagranicznych Lisę Eldridge i pixiwoo. Też lubiłam KasieD i jej psa . Szkoda, że przesłała nagrywać filmiki.
KasiaD ciągle nagrywa Psa już nie widziałam, ale filmiki ciągle są
Stary 2013-07-11, 21:18   #2580
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Moja jasna karnacja znów wzbudziła nieprzychylne komentarze Jedna pani nawet zaczęła polecać mi solarium Nie rozumiem tego.

Z przyjemniejszych tematów - dziewczyny jak malujecie się latem? Stosujecie jakieś triki? Bo ja póki co zupełnie zrezygnowałam z podkładu. Ponadto co chwilę odświeżam się wodą termalną albo wodą pomarańczową. Latem też bardzo lubię stosować cienie do oczu w kremie lub w piance I obowiązkowo rozświetlający balsam lub lekki olejek do ciała
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości