Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 09:53   #2491
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość

Mam tak samo Ale od tego tygodnia zaplanowałam sobie trochę konstruktywnych czynności do wykonania na pierwszy ogień idzie przebranie ubrań i oddanie tych niepotrzebnych

Języki to także moje postanowienie na wakacje W końcu będę mogła poświęcić na to więcej czasu. Co ciekawego czytasz?
Ooo, mam podobne plany jeśli chodzi o porządki w szafie. Zabiorę się za to w nast. tygodniu albo na urlopie. No, albo ostatecznie poczekam aż pogoda się zepsuje bo teraz szkoda mi popołudnia na siedzenie w domu Wyleguję się z ksiązką na tarasie i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba

Zamówiłam 4 książki ze zdjęcia. Nic powaznego, lekka literatura kobieca na wakacje i dobra na początek przygody z książkami w języku angielskim

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Dobrze wiedzieć. Sama poszukuję takiej bluzy, a o Decathlonie nie pomyślałam
Ja właśnie też nie! Kupię chyba od razu czarne kalosze

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
W niedzielę wróciłam z Open'era - na Kingsach było cudownie ! gdybym tylko mogła cofnąć czas i przeżyć to raz jeszcze
Dzisiaj mam w planach opalanie bo powoli zaczynam wyglądać jak córka młynarza
Zazdroszczę Kingsów!!!!

Ja też jestem blada, jeszcze się nie opalałam w tym roku. Mój tż za to wygląda jakby wrócił z ciepłych krajów Fajny kontrast
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1000x901c_ksiazek-angielsku-zabawna-litera-9964137.jpg (22,3 KB, 111 załadowań)

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:17   #2492
ladymoonn
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Olcia - gratuluję licencjatu !
Wybrałabym się na jakieś zakupy, ale do najbliższego większego miasta mam ~30 km, auta brak, a autobusem nie chce mi się jechać. Pozostaje mi przeglądanie stron internetowych i zapisywanie linków
W niedzielę wróciłam z Open'era - na Kingsach było cudownie ! gdybym tylko mogła cofnąć czas i przeżyć to raz jeszcze
Dzisiaj mam w planach opalanie bo powoli zaczynam wyglądać jak córka młynarza
zazdroszczę openera, marzy mi się kiedyś wybrać na wszystkie dni i poczuć taki typowo festiwalowy klimat najgorzej jak po koncercie jest taka "depresja", że to już minęło i trwało tak krótko
tak w temacie to może wybiera się któraś z was na Florence and the machine?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:36   #2493
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
tak w temacie to może wybiera się któraś z was na Florence and the machine?
ja się wybieram
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:55   #2494
naciulatko
Zakorzenienie

Olcia, gratuluję! Jakie plany na świętowanie?

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Na razie piszę notki. Trochę mi się zrobił misz-masz, muszę to wszystko uporządkować. Myślę też nad ostateczną formą bloga i tematyką. Pomysłów mam dużo, ale chcę nadać temu ostateczny kształt.

Przyznam też, że mnie to wszystko nieco stresuje

Gdy tylko blog będzie gotowy wyślę PW wszystkim osobom które mam w kontaktach

To dobrze że mama i przyjaciółką tak Cię wsparły Ocena bardzo często nie odzwierciedla wiedzy. Jeśli chodzi o egzaminy to na studiach przekonałam się że ocena bardzo często jest dziełem przypadku bądź też szeroko pojętych znajomości

Nie widziałam żadnych promocji Za to ceny systematycznie rosną - przy każdych zakupach to widzę
Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy, bo brakuje mi Twoich wpisów
Mam podobne przemyślenia jak Ty odnośnie ocen z egzaminów. Mam na studiach znajomych, którzy lecą na samych streszczeniach, a udaje im się zdawać egzaminy. Uważam to za żenadę i błąd w systemie, bo nie wyobrażam sobie, żeby lekcje z moimi dziećmi miał nauczyciel, który czytał streszczenia. Rozumiem w ramach przypomnienia przeczytać streszczenie, ale zamiast lektury? Wiadomo, że bywa, że nie wszystko zdąży się przeczytać, ale uważam, że wtedy należy nadrobić to po egzaminie.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ohh cuwone zakupy !!!!

Bardzo fajen zakupy Można zapytać ile zapłaciłaś za kombinezon?

Mam ochotę na tą madame Chic. W piątek przeglądałam ją w empiku, ale bardzo spieszyłamsię na busa a kolejka do kasy była spora także odłożyłam. Może w tygodniu wstąpię po nią.

Ja jadę w przyszłym tygodniu!
W tym mam malowanie pokoju a w przyszłym będę się wzbogacać o nowe dodatki

Nie mogę się doczekać
Dziękuję Za kombinezon zapłaciłam 75 zł. Był przeceniony ze 120 bodajże

Cytat:
Migotko gdzieś mi się obiło o oczy że wybierasz się na fajne wakacje Zazdroszczę

Ale ze mnie leń ostatnio - nie mogę się zabrać do żadnej konkretnej pracy (jedynie trzymam tempo z nauką języków). Głownie jem, śpię i oglądam filmy

Dziś nabyłam baleriny z kokardą z działu dziecięcego Zary. Zobaczymy jak się spiszą.
Oglądałaś ostatnio coś wartego uwagi?

Cytat:
Oh to podobnie jak ja! Mam spore zapasy i muszę to zużyć w końcu

Czyli udało Ci się wytrwać w postanowieniu
ale może nie bądź aż tak restrykcyjna i daj sobie dyspensę na jakaś odżywkę lub maskę i olej

Dziękuję

Rewelacyjna jest ta bluza! Też chcę! Będę w Ikeii to zajrzę bo D. jest obok
Post fajny, pisz częściej notki! Bardzo Cię lubię oglądać i czytać!

Ja podobnie :0 Miałam pisac konspekt rozprawy, ale wysłałam tekst do tłumaczenia i czekam także stroję w miejscu :/
No, ale też ćwiczę języki. Tzn. właściwie trochę zaczęłam naukę francuskiego no i szlifuję angielski. Zamówiłam sobie kilka książek w oryginale i czytam popołudniami

Ale cena marynarki, super

Tylko gładka moim zdaniem
Mogę zapytać w jaki sposób uczysz się francuskiego? Również chciałabym zacząć naukę tego języka
Stary 2013-07-09, 11:03   #2495
Ramoa
Raczkowanie

Wszystko piękne
Ramoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 11:07   #2496
Madzia_M77
Zadomowienie

blekitne_niebo, polecisz coś filmowego? na nic ciekawego nie mogę trafić ostatnio, rozgrzebałam 3 filmy, żaden mnie nie porwał

Zrobiłam dziś trening z Chodakowską, ledwo miałam siłę podnieść się z podłogi, moja kondycja jest zerowa
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 11:30   #2497
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
blekitne_niebo, polecisz coś filmowego? na nic ciekawego nie mogę trafić ostatnio, rozgrzebałam 3 filmy, żaden mnie nie porwał
Madzia a jaki gatunek albo tematyka by Cię interesowała? ja w sumie ogląda(ła)m b.dużo fimów więc może będę mogła coś polecić
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 11:51   #2498
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Madzia a jaki gatunek albo tematyka by Cię interesowała? ja w sumie ogląda(ła)m b.dużo fimów więc może będę mogła coś polecić
Lubię Smarzowskiego, Komasę, Polańskiego (Rzeź była ok)ale nie na co dzień. Dla relaksu włączam coś w stylu "The Help", "Jak zostać królem", "Nietykalni", nie lubię filmów przewidywalnych, słabych komedii romantycznych, horrów gdzie krew leje się z każdej rury (chociaż obejrzałam wszystkie części "Saw"). Mam ochotę na coś z przesłaniem, ale niekoniecznie w stylu "Requiem dla snu", nie zawsze udźwignę taką tematykę
Będę wdzięczna
Stary 2013-07-09, 12:13   #2499
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
dzięki to jednak daruje sobie jego kupowanie...

Olcia gratuluje

Macie pomysł na te szorty? Są ładne same w sobie, ale nie wiem z czym nosić Chyba gładka góra wchodzi tylko w grę?
Raczej jednolita góra musi być :/ też je zakupiłam.

Cytat:

Czyli udało Ci się wytrwać w postanowieniu
ale może nie bądź aż tak restrykcyjna i daj sobie dyspensę na jakaś odżywkę lub maskę i olej

Dziękuję

Rewelacyjna jest ta bluza! Też chcę! Będę w Ikeii to zajrzę bo D. jest obok
Post fajny, pisz częściej notki! Bardzo Cię lubię oglądać i czytać!

Ja podobnie :0 Miałam pisac konspekt rozprawy, ale wysłałam tekst do tłumaczenia i czekam także stroję w miejscu :/
No, ale też ćwiczę języki. Tzn. właściwie trochę zaczęłam naukę francuskiego no i szlifuję angielski. Zamówiłam sobie kilka książek w oryginale i czytam popołudniami

Ale cena marynarki, super

Dziękuję, bardzo mi miło

Cytat:
Tak przypuszczałam, że bez klasycznego balsamu nie da rady

Wyglądasz pięknie Taki luźny styl bardzo Ci pasuje. I masz cudowny uśmiech

Mam tak samo Ale od tego tygodnia zaplanowałam sobie trochę konstruktywnych czynności do wykonania na pierwszy ogień idzie przebranie ubrań i oddanie tych niepotrzebnych

Języki to także moje postanowienie na wakacje W końcu będę mogła poświęcić na to więcej czasu. Co ciekawego czytasz?
Pięknie dziękuję
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:15   #2500
carpaibex
Zakorzenienie

Dziewczyny, byłam dziś na zakupach w dwóch centrach handlowych (m.in. w poszukiwaniu torebki z Zary, ale w Plazie Pani powiedziała, że nie ma szans ), przygotowana na wydanie taaakiej gotówki, a jedyne co kupiłam to .. jogurt mrożony Nie znalazłam ani jednej pary sandałów, które by mi się spodobały, ale na sam koniec zaszłam do Venezii i to był strzał w dziesiątkę, bo znalazłam idealne, delikatne płaskie sandałki z kryształkami i własnie je klikam on-line
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:17   #2501
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Tak przypuszczałam, że bez klasycznego balsamu nie da rady
zbyt pięknie by było
Cytat:
Moim zdaniem śmiało możesz je łączyć z gładką jak i wzorzystą górą.
Kombinowałam wczoraj w szafie i na razie stawiam na gładkie. Boje się, że jak coś wzorzystego dam, to będzie za dużo i będzie się gryzło

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:31   #2502
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dziś na zakupach w dwóch centrach handlowych (m.in. w poszukiwaniu torebki z Zary, ale w Plazie Pani powiedziała, że nie ma szans ), przygotowana na wydanie taaakiej gotówki, a jedyne co kupiłam to .. jogurt mrożony Nie znalazłam ani jednej pary sandałów, które by mi się spodobały, ale na sam koniec zaszłam do Venezii i to był strzał w dziesiątkę, bo znalazłam idealne, delikatne płaskie sandałki z kryształkami i własnie je klikam on-line
Ja też ostatnio klikałam buty na stronie Venezii, chociaż u mnie zdecydowała dostępność rozmiaru (35 ) - polecam, szybko, sprawnie, ze zwrotami tak samo
Stary 2013-07-09, 12:36   #2503
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też ostatnio klikałam buty na stronie Venezii, chociaż u mnie zdecydowała dostępność rozmiaru (35 ) - polecam, szybko, sprawnie, ze zwrotami tak samo
O, no to tymbardziej, super !
Stary 2013-07-09, 12:38   #2504
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż sandałki

Cytat:

Zrobiłam dziś trening z Chodakowską, ledwo miałam siłę podnieść się z podłogi, moja kondycja jest zerowa
Nie wiem czy mogę coś polecić, bo ja prawie wcale filmów nie oglądam i teraz nadrabiam kilkunastoletnie zaległości Skupiłam się póki co na filmach w których występują aktorzy tacy jak Meryl Streep, Kate Winslet oraz Kevin Spacey
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:39   #2505
carpaibex
Zakorzenienie

Wklejam screena
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sandshoes.jpg (34,5 KB, 242 załadowań)
Stary 2013-07-09, 12:41   #2506
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Prześliczne!
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:47   #2507
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Lubię Smarzowskiego, Komasę, Polańskiego (Rzeź była ok)ale nie na co dzień. Dla relaksu włączam coś w stylu "The Help", "Jak zostać królem", "Nietykalni", nie lubię filmów przewidywalnych, słabych komedii romantycznych, horrów gdzie krew leje się z każdej rury (chociaż obejrzałam wszystkie części "Saw"). Mam ochotę na coś z przesłaniem, ale niekoniecznie w stylu "Requiem dla snu", nie zawsze udźwignę taką tematykę
Będę wdzięczna
o to jesteśmy całkiem podobne myślę, że będę mogła Ci polecić parę tytułów ale to muszę usiąść na spokojnie wieczorem i poprzypominać sobie tytuły bo niestety nawet jak film mi się bardzo podoba to nie zawsze potem potrafię powiedzieć jak się nazywał (może za dużo ich oglądam ) jeśli masz jednak ochotę na coś z przesłaniem a jednocześnie pogodnego i poprawiającego nastrój to polecam na szybko te dwa:

Kobiety z 6. piętra i Przepis na miłość myślę, że mogą Ci się spodobać

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
P
Nie wiem czy mogę coś polecić, bo ja prawie wcale filmów nie oglądam i teraz nadrabiam kilkunastoletnie zaległości Skupiłam się póki co na filmach w których występują aktorzy tacy jak Meryl Streep, Kate Winslet oraz Kevin Spacey
nie martw się, ja w weekend po raz pierwszy widziałam dopiero "Śniadanie u Tiffany'ego" to dopiero ignorancja przyjemnie się oglądało, Audrey Hepburn jest tam zachwycająco urocza

p.s też uwielbiam filmy z Meryl Streep
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:58   #2508
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Prześliczne!
Dziękuję Bardzo się cieszę, że upolowałam je on-line.
Stary 2013-07-09, 13:03   #2509
Ag4

Cytat:

Moja też marniutka :/ ale w takie upały kompletnie nie chce mi się ćwiczyć :/

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Mogę zapytać w jaki sposób uczysz się francuskiego? Również chciałabym zacząć naukę tego języka
Chciałam wybrać się na wakacyjny kurs, ale niestety są tylko z angielskiego (chodziłam w zeszły roku) i niemieckiego. Także muszę sobie radzić sama. Kupiłam startery ponsa i co 2gi dzień lub codziennie (jesli mam czas) przyswajam sobie wybrane zwroty. Zaczęłam od startera, później przejdę na starter plus. Już umiem się przedstawić, przywitać, nazwać dni tygodnia i członków rodziny
Polecam, dość przyjemnie się z tego uczy. Książki są z płytami także nie ma problemów z wymową

Cytat:
Wklejam screena
Przepiękne!
Ja sama siebie ograniczam w wydatkach i niestety nie pozwalam sobie na takie drogie sandałki. Ale może jeszcze je przecenią albo znajdę choć trochę podobne do tych! Piękne!

Cytat:

nie martw się, ja w weekend po raz pierwszy widziałam dopiero "Śniadanie u Tiffany'ego" to dopiero ignorancja przyjemnie się oglądało, Audrey Hepburn jest tam zachwycająco urocza

Audrey jest przeurocza bardzo lubię Śniadanie

Aga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 13:09   #2510
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też marniutka :/ ale w takie upały kompletnie nie chce mi się ćwiczyć :/

Chciałam wybrać się na wakacyjny kurs, ale niestety są tylko z angielskiego (chodziłam w zeszły roku) i niemieckiego. Także muszę sobie radzić sama. Kupiłam startery ponsa i co 2gi dzień lub codziennie (jesli mam czas) przyswajam sobie wybrane zwroty. Zaczęłam od startera, później przejdę na starter plus. Już umiem się przedstawić, przywitać, nazwać dni tygodnia i członków rodziny
Polecam, dość przyjemnie się z tego uczy. Książki są z płytami także nie ma problemów z wymową

Przepiękne!
Ja sama siebie ograniczam w wydatkach i niestety nie pozwalam sobie na takie drogie sandałki. Ale może jeszcze je przecenią albo znajdę choć trochę podobne do tych! Piękne!

Audrey jest przeurocza bardzo lubię Śniadanie
Ja także uczę się francuskiego, z tym że ściągnęłam kurs podstawowy Edgarda. Wiem, że te ksiązki nie cieszą się dobrą sławą, ale jest tam całe mnóstwo słownictwa i ładnie streszczona gramatyka, na czym mi zależało No i oczywiście nagrania mp3, bez tego ani rusz

Kochana, ja także musiałabym się strasznie ograniczać, gdyby nie to, że rodzice dołożyli mi wiekszość pieniędzy do wakacji w Bułgarii. Dlatego stwierdziłam, że na takie sandałki mogę sobie pozwolić skoro KOMPLETNIE nic nie podoba mi się na wyprzedażach z ubrań Jest jeszcze czarna wersja kolorystyczna (są dostępne tylko w Venezii w Starym Bro jeżeli chodzi o Poznań).

A jutro jadę na tydzień/dwa do rodzinnego miasta Zwykle narzekałam, ale teraz się cieszę. To co stało się kilka dni temu w Poznaniu, praktycznie pod moim mieszkaniem bardzo mną wstrząsnęło i zwyczajnie się boję (pewnie słyszałyście w wiadomościach w morderstwie młodego chłopaka).

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-07-09 o 13:23
Stary 2013-07-09, 13:22   #2511
Ag4

Cytat:
Ja także uczę się francuskiego, z tym że ściągnęłam kurs podstawowy Edgarda. Wiem, że te ksiązki nie cieszą się dobrą sławą, ale jest tam całe mnóstwo słownictwa i ładnie streszczona gramatyka, na czym mi zależało No i oczywiście nagrania mp3, bez tego ani rusz

Kochana, ja także musiałabym się strasznie ograniczać, gdyby nie to, że rodzice dołożyli mi wiekszość pieniędzy do wakacji w Bułgarii. Dlatego stwierdziłam, że na takie sandałki mogę sobie pozwolić skoro KOMPLETNIE nic nie podoba mi się na wyprzedażach z ubrań Jest jeszcze czarna wersja kolorystyczna (są dostępne tylko w Venezii w Starym Bro jeżeli chodzi o Poznań).
skąd ściągnęłaś kurs? Możesz podać linka? Jest darmowy czy trzeba płacić? Też chętnie ściągnę

Muszę przejść się do Venezii zobaczyć je na zywo, choć boję się, że wówczas ulegnę Są naprawdę śliczne

Aga
Stary 2013-07-09, 13:23   #2512
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ściągnęłaś kurs? Możesz podać linka? Jest darmowy czy trzeba płacić? Też chętnie ściągnę

Muszę przejść się do Venezii zobaczyć je na zywo, choć boję się, że wówczas ulegnę Są naprawdę śliczne
Zaraz poszukam i wyślę na PW
Stary 2013-07-09, 13:40   #2513
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam screena
bardzo ładne
Stary 2013-07-09, 13:44   #2514
Ag4

Cytat:
Dziękuję

Aga
Stary 2013-07-09, 15:29   #2515
marynazeWsi
Przyczajenie

Poczytałam trochę tę stronkę, może mi poradzicie gdzie kupię "coś" klasycznego a zarazem sportowego do pracy.? ciągle chodzę w dżinsach i marynarce, pracuję jako wychowawca w tzw."poprawczaku", muszę wzbudzać respekt ale jako "baba", czhciałabym też fajnie wyglądać..z góry dziękuję

Edytowane przez marynazeWsi
Czas edycji: 2013-07-09 o 15:40
marynazeWsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 15:41   #2516
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
BTW, bardzo ładne

Cytat:
o to jesteśmy całkiem podobne myślę, że będę mogła Ci polecić parę tytułów ale to muszę usiąść na spokojnie wieczorem i poprzypominać sobie tytuły bo niestety nawet jak film mi się bardzo podoba to nie zawsze potem potrafię powiedzieć jak się nazywał (może za dużo ich oglądam ) jeśli masz jednak ochotę na coś z przesłaniem a jednocześnie pogodnego i poprawiającego nastrój to polecam na szybko te dwa:

Kobiety z 6. piętra i Przepis na miłość myślę, że mogą Ci się spodobać
Bardzo dziękuję i proszę o jeszcze

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Meryl Streep była genialna jako Julia Child
Cytat:
Cytat:
Mogę się przypiąć do prośby?
Stary 2013-07-09, 15:48   #2517
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

A jutro jadę na tydzień/dwa do rodzinnego miasta Zwykle narzekałam, ale teraz się cieszę. To co stało się kilka dni temu w Poznaniu, praktycznie pod moim mieszkaniem bardzo mną wstrząsnęło i zwyczajnie się boję (pewnie słyszałyście w wiadomościach w morderstwie młodego chłopaka).
Bardzo ładne te sandałki, które kupiłaś
kurcze, w takim razie ta którą widziałam w Malcie była łudząco podobna, muszę jeszcze raz przyjrzeć się zdjęciu tej której szukasz. Rozglądać się za nią? może się trafi, kto wie, a ja mam do Plazy 10min więc zawsze na wyprzedażach co jakiś czas zaglądam
Nie wiedziałam, że mieszkasz na deptaku takie rzeczy niestety dzieją się wszędzie o różnych porach dnia i nocy chociaż nie dziwię się, że nie czujesz się teraz w pełni bezpiecznie. Zawsze jak wracam w nocy to zawsze zastanawiam się jakimi ludźmi muszą być ci, którzy po % szukają ciągle zaczepki... tragedia :/
Cytat:

Olcia gratuluje

Macie pomysł na te szorty? Są ładne same w sobie, ale nie wiem z czym nosić Chyba gładka góra wchodzi tylko w grę?
Moim zdaniem czarny/biały top będzie wyglądał najlepiej, nie ma co kombinować

Cytat:
O tak upał daje się we znaki. Przy czym z drugiej strony zimą człowiek marzy o słońcu i tęskni za gorącym słońcem

Ikea pod tym względem jest świetna Ja bardzo lubię ich sklepowe aranżacje, właściwie można by było tam zamieszkać

Klusek wzbudza ogólną sympatię, bo jest bardzo przyjacielskim psem. Lubi ludzi i jeżeli ktoś zwróci na niego uwagę jest w siódmym niebie

Również jestem ciekawa opinii. Reklama obiecuje wiele

Migotko czy możesz wrzucić zdjęcie ze składem ? Jestem ciekawa co w sobie kryje.

Świetne szpilki i marynarka

Dobrze wiedzieć. Sama poszukuję takiej bluzy, a o Decathlonie nie pomyślałam

Moim zdaniem śmiało możesz je łączyć z gładką jak i wzorzystą górą.

polowałam na te szpilki, bo wydają się być bardzo wygodne, ale ciągle dostępna była tylko niebieska wersja
Pokaż nam jakieś fotki Mango jak sobie radzi z upałami?

nacialutko, caarolaaa, nikisia dziękuję
teraz mogę bez wyrzutów sumienia biegać po galeriach i oglądać ubrania online
w sobotę może zorganizuje jakąś małą imprezkę a na razie codziennie chodzę do pracy, żeby odrobić wolne, które miałam na naukę.
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 17:03   #2518
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migotko gdzieś mi się obiło o oczy że wybierasz się na fajne wakacje Zazdroszczę

Ale ze mnie leń ostatnio - nie mogę się zabrać do żadnej konkretnej pracy (jedynie trzymam tempo z nauką języków). Głownie jem, śpię i oglądam filmy

Dziś nabyłam baleriny z kokardą z działu dziecięcego Zary. Zobaczymy jak się spiszą.
Tak wybieram się na Majorkę za 2 tygodnie. W planach zwiedzanie na własną rękę, spacery, kąpiele w morzu i opalanie. Może jakieś zakupy jak zarę spotkam.
Cytat:

Olcia gratuluje

Świetne są! To z zary? Czy z h&m? Moim zdaniem pasuje gładka góra, czarna, biała, szara, beżowa. Ja kupiłam szorty w krowie łaty - z zary, ale takie też mi się podobały!
Cytat:
O
Migotko czy możesz wrzucić zdjęcie ze składem ? Jestem ciekawa co w sobie kryje.

.
Wstawiam fotkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_4202.jpg (65,7 KB, 38 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:12   #2519
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, swoją zakupiłam w Decahlonie w załaczniku zdj. na ktorym ja widac. A przy okazji zapraszam na nowy post na blogu, dobrej nocy
O dziękuję bardzo! Jest idealna! Przeglądam twojego bloga i insta, ale widocznie nie zauważyłam jej Jeszcze jedno pytanie - jak z rozmiarówką?

Cytat:
widziałam dzisiaj szarą gładką na basicu w h&m
Właśnie ostatnio byłam w H&Mie i się wypytywałam, ale tylko z kapturem były

Cytat:

Olcia gratuluje

Góra gładka biała/szara/czarna/granatowa powinna fajnie wyglądać. Wprawdzie widziałam na paru blogach zagranicznych stylizacje wzorzysty dół, wzorzysta góra, ale raz wychodziło to fajnie, a innym

Olcia - także ode mnie gratulacje!
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:22   #2520
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
mam trzy pary wosków z Mango, jedne mają ponad 2 lata i ich model to BELLE6, kolejne z ubiegłego roku to BELLE7, a moje najmłodsze z Mango to BELLE8 i muszę stwierdzić, że nie różnią się od siebie
pocieszyłaś mnie
w takim razie czekam i liczę, że okażą się ok

Olcia gratulacje
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości