Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 22:21   #2551
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
w teatrze gra
I w "Pierwszej miłości"

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 00:11   #2552
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Czytam sobie pytania do Andrzeja Grabowskiego na profilu 20m2... i oczywiście pytanie: "czy pan gdzies indziej gra niz w kiepskich ?" Nie wiem, może jestem nie obiektywna, bo mam słabość do tego aktora, ale jak k****a można być takim idiotą zadając takie pytania?!
Wczoraj w nocnym kupował bułki Przełamałam się, podeszłam i zamieniliśmy kilka słów. Był bardzo zaskoczony, ze kojarzę go z teatru
Stary 2013-05-26, 00:26   #2553
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Czytam sobie pytania do Andrzeja Grabowskiego na profilu 20m2... i oczywiście pytanie: "czy pan gdzies indziej gra niz w kiepskich ?" Nie wiem, może jestem nie obiektywna, bo mam słabość do tego aktora, ale jak k****a można być takim idiotą zadając takie pytania?!
Co do w ogóle samego tego programu - zamysł jest i mozliwości też, ale przygotowania zero. Np. oglądałam na Pudlu fragmenty z Sarą May i mimo, że laski nie trawię, to jednak dobrze zrobiła, że przerwała ten "wywiad" Też zero wiedzy nt. osoby z ktorą się rozmawia. Łukaszowi się nawet sprawdzić nie chce wcześniej, a wystarczyloby od biedy wejsc na Wikipedię. Więc głupie pytania mnie nie dziwią.

Jesli chodzi o Grabowskiego - wiem, że Kiepski to sztandarowa rola, ale jak o nim myślę to pierwsze co mi przychodzi do głowy to "Zróbmy sobie wnuka". A ten film to już chyba każdy oglądał.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-05-26 o 00:27
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 00:29   #2554
maryanna3
Zakorzenienie

A mnie jak myślę o Grabowskim to przychodzi to głowy woda sodowa ale w jego głowie Jako aktora doceniam i naprawdę podziwiam, jako człowieka-miałam okazję wiele razy widzieć co wyczynia na planie filmowym, jak się odnosi do wszystkich osób które przecież pracują równie ciężko jak on i mam nadzieję, że z tym panem nie będę musiała zamienić słowa nigdy więcej
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:52   #2555
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 10:16   #2556
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem. Drugi fajny serial z nim to pitbull, też bardzo sławny przecież.
Łatwiej przejrzeć filmografię na filmewbie czy wikipedii niż pokazywać taką niewiedzę.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Co do w ogóle samego tego programu - zamysł jest i mozliwości też, ale przygotowania zero. Np. oglądałam na Pudlu fragmenty z Sarą May i mimo, że laski nie trawię, to jednak dobrze zrobiła, że przerwała ten "wywiad" Też zero wiedzy nt. osoby z ktorą się rozmawia. Łukaszowi się nawet sprawdzić nie chce wcześniej, a wystarczyloby od biedy wejsc na Wikipedię. Więc głupie pytania mnie nie dziwią.

Jesli chodzi o Grabowskiego - wiem, że Kiepski to sztandarowa rola, ale jak o nim myślę to pierwsze co mi przychodzi do głowy to "Zróbmy sobie wnuka". A ten film to już chyba każdy oglądał.
z jednej strony mógł poczytać, z drugiej strony gdyby takie pytania zadał innej piosenkarki, która naprawdę coś nagrała- nie obraziłaby się. Ona się fochała o każde pytała, bo brała je jako atak. A później nagrała na swoim blogu wywiad z sobą samą

Nie powiedziałabym, że nie jest przygotowany do rozmowy. Oglądałaś inne jego wywiady? Wcześniej myślałam, że robi wywiady tylko z gwiazdami pokroju Węgrowska czy Honey (głupiutkimi). Później obejrzałam wywiad z Krystyną Jandą i Michałem Urbaniakiem i zauważyłam, że Łukasz potrafi utrzymac poziom. I nie sądzę, że mógłby być nieprzygotowany rozmawiając z takimi gwiazdami.

Moje pierwsze skojarzenie z Grabowskim to... płyta "Mam prawo...Czasami...Banalni e" oraz role jakiegoś szefa gangu

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2013-05-26 o 10:17
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 10:27   #2557
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Nie powiedziałabym, że nie jest przygotowany do rozmowy. Oglądałaś inne jego wywiady? Wcześniej myślałam, że robi wywiady tylko z gwiazdami pokroju Węgrowska czy Honey (głupiutkimi). Później obejrzałam wywiad z Krystyną Jandą i Michałem Urbaniakiem i zauważyłam, że Łukasz potrafi utrzymac poziom. I nie sądzę, że mógłby być nieprzygotowany rozmawiając z takimi gwiazdami.
Oglądałam Myślę, że Łukasz ma bardzo duże umiejętności podtrzymywania rozmowy i wyłapywania informacji do zadawania następnych ciekawych pytań, natomiast jeśli chodzi o konkretnej informacje, to czasami się gubi i trochę widać jego nieprzygotowanie Czasem widać momenty, kiedy się waha i szuka gdzieś tam w głowie informacji. Ale nie wątpię, że to wybiórcze sytuacje wynikające trochę z planowanego charakteru rozmowy - do wywiadu z panią Jandą chyba każdy przygotowałby się książkowo, a przy wywiadzie z Sarą May nie każdy czułby taką potrzebę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 10:35   #2558
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Oglądałam Myślę, że Łukasz ma bardzo duże umiejętności podtrzymywania rozmowy i wyłapywania informacji do zadawania następnych ciekawych pytań, natomiast jeśli chodzi o konkretnej informacje, to czasami się gubi i trochę widać jego nieprzygotowanie Czasem widać momenty, kiedy się waha i szuka gdzieś tam w głowie informacji. Ale nie wątpię, że to wybiórcze sytuacje wynikające trochę z planowanego charakteru rozmowy - do wywiadu z panią Jandą chyba każdy przygotowałby się książkowo, a przy wywiadzie z Sarą May nie każdy czułby taką potrzebę
Mnie się wydaje, że łukasz nie miał na celu ośmieszenie Sary May tymi pytaniami, ale chciał dowiedzieć się dlaczego w ogóle się tak zachowuje.
A ta później wyskoczyła z lisem i gołąbkiem, no matko
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 11:05   #2559
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Mnie się wydaje, że łukasz nie miał na celu ośmieszenie Sary May tymi pytaniami, ale chciał dowiedzieć się dlaczego w ogóle się tak zachowuje.
A ta później wyskoczyła z lisem i gołąbkiem, no matko
Wcale tak nie twierdzę Aczkolwiek pytanie o istnienie twórczości było trochę nie na miejscu, mimo wszystko. Nawet na Pudelku sporo o tym pisali, więc pilnie strzeżona tajemnica to nie była.
Ale że pani jest śmieszna - to wie każdy
Stary 2013-05-26, 12:25   #2560
never_
Raczkowanie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40999110]Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.[/QUOTE]
Mnie z męskich zwyczajów dziwi/wkurza plucie. Stałam ostatnio przez chwilę koło kolesia, który średnio co pół minuty spluwał na ziemię z miną "boże jestem taki za☠☠☠isty". Nie wiem skąd u niektórych taka nadprodukcja śliny, ale zawsze się zastanawiam, czy w domu też tak sobie radośnie plują po podłodze
never_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 12:33   #2561
I am Rock
lokalna gwiazda

Żeby zakładać nowy wątek po to, by zapytać, gdzie stoi konkretny krem w Rossmanie? A to w sklepie nie może?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 13:46   #2562
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A mnie bardzo zdziwiła wczoraj moja najlepsza przyjaciółka. Kobieta anioł, dobra, przyjacielska, miła, sympatyczna. Dla wszystkich, nawet nieznajomych.
Pochodzi ona z bardzo religijnej rodziny, ma dwie siostry w zakonie. Tu wspomnę, że ma nadwagę. Stara się ją zwalczać, ćwiczy, nie je śmieciowego żarcia, ale nie może zejść poniżej pewnej wagi. I jest zdania, że jej nikt nie chce, bo faceci zawsze lecą na szczupłe itd. Ja jej tłumaczyłam miliard razy, że tak nie jest, ale ona wie swoje.
I była niewierząca - zbuntowała się przeciwko rodzinie, przymuszaniu do religii itd. przez kilka lat. "Zajmowała się" okultyzmem i to raczej na poważnie. Aż pewnego dnia... uwierzyła. Teraz codziennie biega do kościoła, modli się, spowiada co tydzień i takie tam. Przy pierwszej spowiedzi, nie mógł jej dać odpuszczenia "zwykły ksiądz", musieli wzywać innego - tak ona mi to tłumaczyła. Miała modlitwę o uwolnienie, mówiła, że kiedy ksiądz nałożył jej ręce na głowę, to zrobiło jej się słabo. I tu by było ok, niech wierzy, absolutnie mi to nie przeszkadza. ale ona wymyśliła sobie, że pójdzie do zakonu. Tzn. pójdzie, jeśli w ciągu pół roku nie znajdzie sobie faceta. - i to mnie właśnie zdziwiło. Jak to - jak się chce być zakonnicą, to się do klasztoru idzie i już, a nie robi się z tego "wyjścia awaryjnego". Według mnie, to trochę dziwne, po 2 miesiącach wiary zdecydować się na pójście do klasztoru.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 13:59   #2563
sante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
miałam o to pytać w wątku o wszystkim co chcemy wiedzieć

a nie pojechała do Polski, rodzinę nawiedzić? Coś mi świta.... Może nawiedziła i lepiej jej się z nimi gada

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

dzizas....
to u niej w Polsce nie ma netu?jak ona tak może żyć
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 14:00   #2564
funk_you
Wtajemniczenie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40999110]Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.[/QUOTE]
Ktoś tam w ogóle moczy cokolwiek w tej fontannie? W fontannie na rynku bezdomni urządzają sobie kąpiele
Stary 2013-05-26, 14:26   #2565
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Ktoś tam w ogóle moczy cokolwiek w tej fontannie? W fontannie na rynku bezdomni urządzają sobie kąpiele
ja już kilkakrotnie widziałam, jak mamusie puszczają dzieci, żeby się "pluskały" we wroclawskich fontannach :|

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 14:36   #2566
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
ja już kilkakrotnie widziałam, jak mamusie puszczają dzieci, żeby się "pluskały" we wroclawskich fontannach :|
Chyba wszędzie tak jest. U mnie w mieście nogi moczą wszyscy, bezdomni to się w ogóle cali myją, dzieci się pluskają...
Ach, no i nie zapominajmy o pieskach.
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 14:56   #2567
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Owszem, chyba w zeszłą niedziele widziałam jak ludzie siedzieli i wesoło moczyli sobie nogi dla ochłody A niedawno widziałam rano jak parę półnagich facetów wesoło sobie pluskało się w fontannie przy pałacu ale podejrzewam, że to byli studenci którzy nie do końca wytrzeźwieli po juwenaliach.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 15:03   #2568
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
A mnie bardzo zdziwiła wczoraj moja najlepsza przyjaciółka. Kobieta anioł, dobra, przyjacielska, miła, sympatyczna. Dla wszystkich, nawet nieznajomych.
Pochodzi ona z bardzo religijnej rodziny, ma dwie siostry w zakonie. Tu wspomnę, że ma nadwagę. Stara się ją zwalczać, ćwiczy, nie je śmieciowego żarcia, ale nie może zejść poniżej pewnej wagi. I jest zdania, że jej nikt nie chce, bo faceci zawsze lecą na szczupłe itd. Ja jej tłumaczyłam miliard razy, że tak nie jest, ale ona wie swoje.
I była niewierząca - zbuntowała się przeciwko rodzinie, przymuszaniu do religii itd. przez kilka lat. "Zajmowała się" okultyzmem i to raczej na poważnie. Aż pewnego dnia... uwierzyła. Teraz codziennie biega do kościoła, modli się, spowiada co tydzień i takie tam. Przy pierwszej spowiedzi, nie mógł jej dać odpuszczenia "zwykły ksiądz", musieli wzywać innego - tak ona mi to tłumaczyła. Miała modlitwę o uwolnienie, mówiła, że kiedy ksiądz nałożył jej ręce na głowę, to zrobiło jej się słabo. I tu by było ok, niech wierzy, absolutnie mi to nie przeszkadza. ale ona wymyśliła sobie, że pójdzie do zakonu. Tzn. pójdzie, jeśli w ciągu pół roku nie znajdzie sobie faceta. - i to mnie właśnie zdziwiło. Jak to - jak się chce być zakonnicą, to się do klasztoru idzie i już, a nie robi się z tego "wyjścia awaryjnego". Według mnie, to trochę dziwne, po 2 miesiącach wiary zdecydować się na pójście do klasztoru.
Może się zdziwić.
Z tego co mówił mi kiedyś sympatyczny diakon - aby zostać księdzem przechodził parę rozmów z psychologiem, miał badania lekarskie (np. sprawdzali czy nie jest bezpłodny), by wyeliminować możliwość, że to ucieczka od problemów i trudności, a nie powołanie. Podejrzewam, że przy chęci zostania siostrą zakonną może być podobnie.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:32   #2569
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
I tu by było ok, niech wierzy, absolutnie mi to nie przeszkadza. ale ona wymyśliła sobie, że pójdzie do zakonu. Tzn. pójdzie, jeśli w ciągu pół roku nie znajdzie sobie faceta. - i to mnie właśnie zdziwiło. Jak to - jak się chce być zakonnicą, to się do klasztoru idzie i już, a nie robi się z tego "wyjścia awaryjnego". Według mnie, to trochę dziwne, po 2 miesiącach wiary zdecydować się na pójście do klasztoru.
Widocznie jest na życiowym rozdrożu- albo będzie miała męża i rodzinę inaczej nie widzi sensu w "cywilnym" życiu albo pójdzie do klasztoru i nie będzie się musiała o nic martwić.
Wiadomo, że takie pójście do klasztoru z braku innej alternatywy jest bez sensu.
Zdziwił mnie kiedyś facet, który widząc młodziutką zakonnicę, powiedział, że to musiał być efekt złamanego serca.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 20:37   #2570
WhiteCherry
Zakorzenienie

rozwala mnie moja znajoma, która kasuje te zdjęcia na fb, które mają za mało lajków
Stary 2013-05-26, 20:43   #2571
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Cytat:
rozwala mnie moja znajoma, która kasuje te zdjęcia na fb, które mają za mało lajków
A ile kliknięć stanowi niezbędne minimum ?

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 20:43   #2572
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Chyba wszędzie tak jest. U mnie w mieście nogi moczą wszyscy, bezdomni to się w ogóle cali myją, dzieci się pluskają...
Ach, no i nie zapominajmy o pieskach.
tydzień temu byłam na spacerze na Polach Mokotowskich w Warszawie. W jeziorku radośnie kąpały się i dzieci i psy. Dla mnie obrzydliwe.

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 20:45   #2573
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Może się zdziwić.
Z tego co mówił mi kiedyś sympatyczny diakon - aby zostać księdzem przechodził parę rozmów z psychologiem, miał badania lekarskie (np. sprawdzali czy nie jest bezpłodny), by wyeliminować możliwość, że to ucieczka od problemów i trudności, a nie powołanie. Podejrzewam, że przy chęci zostania siostrą zakonną może być podobnie.
Zależy od zakonu, w najbardziej restrykcyjnym, klauzurowym, od "zgłoszenia" do momentu złożenia pełnych ślubów mija 10 lat Zdążyłaby rodzinę załozyć
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 20:48   #2574
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
tydzień temu byłam na spacerze na Polach Mokotowskich w Warszawie. W jeziorku radośnie kąpały się i dzieci i psy. Dla mnie obrzydliwe.
Ja kiedyś byłam nad jeziorem, na Mazurach. Mała plaża, małe kąpielisko. Kąpały się przy brzegu głównie dzieci, przyszło jakieś starsze małżeństwo z dwoma wielkimi psami, które zaczęły się chlapać w tej wodzie razem z tymi dzieciakami. Jak kilka osób zwróciło im uwagę, to stwierdzili, że dzieci też są brudne i też sikają do wody
Stary 2013-05-26, 20:53   #2575
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam taką koleżankę, która dodaje zdjęcia średnio raz na 2,3 dni i to wszystkie jakieś samostrzały z taką samą miną, a jak dostanie mało lajków to je bez końca udostępnia Też mnie to dziwi.
Donatella_Rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 20:54   #2576
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
też tam byłam tydzień temu i miałam taką minę :O
po prostu nie rozumiem jak można wpuszczać do tej samej wody dzieci i psy, chociaż w sumie dorośli też tam włazili... no ale ja w ogóle nie rozumiem jak można się kąpać w jeziorku w parku, przecież to nie kąpielisko, bez przesady...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 21:15   #2577
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Ja kiedyś byłam nad jeziorem, na Mazurach. Mała plaża, małe kąpielisko. Kąpały się przy brzegu głównie dzieci, przyszło jakieś starsze małżeństwo z dwoma wielkimi psami, które zaczęły się chlapać w tej wodzie razem z tymi dzieciakami. Jak kilka osób zwróciło im uwagę, to stwierdzili, że dzieci też są brudne i też sikają do wody
Wiesz co, no z drugiej strony dzikie zwierzęta też pewnie wchodzą do tej wody, to skoro one, to czemu nie psy? Jakoś nie widzę w tym nic dziwnego, gdyby to był basen, no to ok, ale jezioro?

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 21:22   #2578
201604181004
Konto usunięte

E tam, ja byłam kiedyś nad jeziorem - za drzewkiem epika policyjnych płetwonurków wyławiała zwłoki topielców a dzieci pluskały się 20 metrów dalej na brzegu ;p
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 21:22   #2579
WhiteCherry
Zakorzenienie

w jeziorze to i tak pływa wszystko co możliwe, więc pies mnie nieszczególnie razi :P

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
A ile kliknięć stanowi niezbędne minimum ?
minimum 20

Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Ja mam taką koleżankę, która dodaje zdjęcia średnio raz na 2,3 dni i to wszystkie jakieś samostrzały z taką samą miną, a jak dostanie mało lajków to je bez końca udostępnia Też mnie to dziwi.
o, to to. Dosyć często dodaje foty samostrzały, więc zdążyłam zaobserwować taką tendencję ^^
Stary 2013-05-26, 21:24   #2580
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Wiesz co, no z drugiej strony dzikie zwierzęta też pewnie wchodzą do tej wody, to skoro one, to czemu nie psy? Jakoś nie widzę w tym nic dziwnego, gdyby to był basen, no to ok, ale jezioro?
Nie sądzę to było normalne kąpielisko, wyznaczone bojami, z ratownikiem itp w takich miejscach zwykle jest zakaz wprowadzania psów.

W ogóle (niektórzy ) właściciele psów nigdy nie przestaną mnie swoją głupotą zadziwiać. Będąc w tym tygodniu na spacerze w lesie znów zostałam obszczekana, obwąchana i obwarczana przez pieska (oczywiście łagodnego i niegroźnego), którego właściciele w lesie puścili luzem, żeby się wybiegał...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości