|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przełamałam się, podeszłam i zamieniliśmy kilka słów. Był bardzo zaskoczony, ze kojarzę go z teatru
|
|
#2553 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Też zero wiedzy nt. osoby z ktorą się rozmawia. Łukaszowi się nawet sprawdzić nie chce wcześniej, a wystarczyloby od biedy wejsc na Wikipedię. Więc głupie pytania mnie nie dziwią.Jesli chodzi o Grabowskiego - wiem, że Kiepski to sztandarowa rola, ale jak o nim myślę to pierwsze co mi przychodzi do głowy to "Zróbmy sobie wnuka". A ten film to już chyba każdy oglądał.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-26 o 00:27 |
||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie jak myślę o Grabowskim to przychodzi to głowy woda sodowa ale w jego głowie
Jako aktora doceniam i naprawdę podziwiam, jako człowieka-miałam okazję wiele razy widzieć co wyczynia na planie filmowym, jak się odnosi do wszystkich osób które przecież pracują równie ciężko jak on i mam nadzieję, że z tym panem nie będę musiała zamienić słowa nigdy więcej |
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Nie powiedziałabym, że nie jest przygotowany do rozmowy. Oglądałaś inne jego wywiady? Wcześniej myślałam, że robi wywiady tylko z gwiazdami pokroju Węgrowska czy Honey (głupiutkimi). Później obejrzałam wywiad z Krystyną Jandą i Michałem Urbaniakiem i zauważyłam, że Łukasz potrafi utrzymac poziom. I nie sądzę, że mógłby być nieprzygotowany rozmawiając z takimi gwiazdami. Moje pierwsze skojarzenie z Grabowskim to... płyta "Mam prawo...Czasami...Banalni e" oraz role jakiegoś szefa gangu Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-05-26 o 10:17 |
||
|
|
|
#2557 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Czasem widać momenty, kiedy się waha i szuka gdzieś tam w głowie informacji. Ale nie wątpię, że to wybiórcze sytuacje wynikające trochę z planowanego charakteru rozmowy - do wywiadu z panią Jandą chyba każdy przygotowałby się książkowo, a przy wywiadzie z Sarą May nie każdy czułby taką potrzebę
|
|
|
#2558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ta później wyskoczyła z lisem i gołąbkiem, no matko
|
|
|
|
|
#2559 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Aczkolwiek pytanie o istnienie twórczości było trochę nie na miejscu, mimo wszystko. Nawet na Pudelku sporo o tym pisali, więc pilnie strzeżona tajemnica to nie była.Ale że pani jest śmieszna - to wie każdy
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40999110]Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.
[/QUOTE]Mnie z męskich zwyczajów dziwi/wkurza plucie. Stałam ostatnio przez chwilę koło kolesia, który średnio co pół minuty spluwał na ziemię z miną "boże jestem taki za☠☠☠isty". Nie wiem skąd u niektórych taka nadprodukcja śliny, ale zawsze się zastanawiam, czy w domu też tak sobie radośnie plują po podłodze |
|
|
|
#2561 |
|
lokalna gwiazda
|
Żeby zakładać nowy wątek po to, by zapytać, gdzie stoi konkretny krem w Rossmanie?
A to w sklepie nie może?
|
|
|
|
#2562 |
|
Konto usunięte
|
A mnie bardzo zdziwiła wczoraj moja najlepsza przyjaciółka. Kobieta anioł, dobra, przyjacielska, miła, sympatyczna. Dla wszystkich, nawet nieznajomych.
Pochodzi ona z bardzo religijnej rodziny, ma dwie siostry w zakonie. Tu wspomnę, że ma nadwagę. Stara się ją zwalczać, ćwiczy, nie je śmieciowego żarcia, ale nie może zejść poniżej pewnej wagi. I jest zdania, że jej nikt nie chce, bo faceci zawsze lecą na szczupłe itd. Ja jej tłumaczyłam miliard razy, że tak nie jest, ale ona wie swoje. I była niewierząca - zbuntowała się przeciwko rodzinie, przymuszaniu do religii itd. przez kilka lat. "Zajmowała się" okultyzmem i to raczej na poważnie. Aż pewnego dnia... uwierzyła. Teraz codziennie biega do kościoła, modli się, spowiada co tydzień i takie tam. Przy pierwszej spowiedzi, nie mógł jej dać odpuszczenia "zwykły ksiądz", musieli wzywać innego - tak ona mi to tłumaczyła. Miała modlitwę o uwolnienie, mówiła, że kiedy ksiądz nałożył jej ręce na głowę, to zrobiło jej się słabo. I tu by było ok, niech wierzy, absolutnie mi to nie przeszkadza. ale ona wymyśliła sobie, że pójdzie do zakonu. Tzn. pójdzie, jeśli w ciągu pół roku nie znajdzie sobie faceta. - i to mnie właśnie zdziwiło. Jak to - jak się chce być zakonnicą, to się do klasztoru idzie i już, a nie robi się z tego "wyjścia awaryjnego". Według mnie, to trochę dziwne, po 2 miesiącach wiary zdecydować się na pójście do klasztoru. |
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
to u niej w Polsce nie ma netu?jak ona tak może żyć
|
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40999110]Mnie dziwi jak niektórzy faceci nie mają żadnego wstydu. Idę ja sobie, a tu najpierw jeden szcza do fontanny a dalej inny, wcale za bardzo się nie kryjąc, przy drzewku. No kurcze, ja jeszcze rozumiem, że menelom alkohol tak już przeżarł mózg, że im tam wsio ryba ale tamci to raczej na kompletnie zalanych nie wyglądali. A tak przy okazji, ostrzeżenie dla białostoczanek, serio nie moczcie stóp czy czegoś innego w fontannie przy plantach, naprawdę tego nie róbcie.
[/QUOTE]Ktoś tam w ogóle moczy cokolwiek w tej fontannie? W fontannie na rynku bezdomni urządzają sobie kąpiele
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już kilkakrotnie widziałam, jak mamusie puszczają dzieci, żeby się "pluskały" we wroclawskich fontannach :|
|
|
#2566 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A niedawno widziałam rano jak parę półnagich facetów wesoło sobie pluskało się w fontannie przy pałacu ale podejrzewam, że to byli studenci którzy nie do końca wytrzeźwieli po juwenaliach .
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Z tego co mówił mi kiedyś sympatyczny diakon - aby zostać księdzem przechodził parę rozmów z psychologiem, miał badania lekarskie (np. sprawdzali czy nie jest bezpłodny), by wyeliminować możliwość, że to ucieczka od problemów i trudności, a nie powołanie. Podejrzewam, że przy chęci zostania siostrą zakonną może być podobnie. |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że takie pójście do klasztoru z braku innej alternatywy jest bez sensu. Zdziwił mnie kiedyś facet, który widząc młodziutką zakonnicę, powiedział, że to musiał być efekt złamanego serca.
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
rozwala mnie moja znajoma, która kasuje te zdjęcia na fb, które mają za mało lajków
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień temu byłam na spacerze na Polach Mokotowskich w Warszawie. W jeziorku radośnie kąpały się i dzieci i psy. Dla mnie obrzydliwe.
|
#2573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdążyłaby rodzinę załozyć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie to dziwi.
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie rozumiem jak można wpuszczać do tej samej wody dzieci i psy, chociaż w sumie dorośli też tam włazili... no ale ja w ogóle nie rozumiem jak można się kąpać w jeziorku w parku, przecież to nie kąpielisko, bez przesady... |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
E tam, ja byłam kiedyś nad jeziorem - za drzewkiem epika policyjnych płetwonurków wyławiała zwłoki topielców a dzieci pluskały się 20 metrów dalej na brzegu ;p
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
w jeziorze to i tak pływa wszystko co możliwe, więc pies mnie nieszczególnie razi :P
minimum 20 ![]() o, to to. Dosyć często dodaje foty samostrzały, więc zdążyłam zaobserwować taką tendencję ^^
|
#2580 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
W ogóle (niektórzy ) właściciele psów nigdy nie przestaną mnie swoją głupotą zadziwiać. Będąc w tym tygodniu na spacerze w lesie znów zostałam obszczekana, obwąchana i obwarczana przez pieska (oczywiście łagodnego i niegroźnego), którego właściciele w lesie puścili luzem, żeby się wybiegał... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Czasem widać momenty, kiedy się waha i szuka gdzieś tam w głowie informacji. Ale nie wątpię, że to wybiórcze sytuacje wynikające trochę z planowanego charakteru rozmowy - do wywiadu z panią Jandą chyba każdy przygotowałby się książkowo, a przy wywiadzie z Sarą May nie każdy czułby taką potrzebę 

A to w sklepie nie może?