|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
[QUOTE=dacn;40983828]Po kiku dyżurach już nie twierdzę że moje małe miasteczko jest bezpieczne. Większe miasta zaczynają nocą przerażać. A swoich dzieci to chyba do 30 nie wypuszczę po zmroku z domu.
Czyżbyś z mojej branży( białe fartuszki) |
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2524 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w mojej pipidówie ostatnio się dokopałam do takich brudów, że matko kochana, strach wyjść z psem w pola,
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2013-05-25 o 09:13 |
|
|
|
|
#2526 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
było w reklamie że pozbędziesz się przykrego zapachu w trakcie tych dni
są też też reklamy globulek 'pozbądź się rybiego zapachu' Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2527 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie jest Monika Faustyna?
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
miałam o to pytać w wątku o wszystkim co chcemy wiedzieć
![]() a nie pojechała do Polski, rodzinę nawiedzić? Coś mi świta.... Może nawiedziła i lepiej jej się z nimi gada ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- dzizas....
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
Moniko wróć lubimy cię.
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, dziwi mnie, że co się pojawi jakiś wątek w stylu "powrózę wam" to laski od raz tłumnie się zgłaszają. Nawet nie tyle dziwi, co przeraża. I dziwić się, że zabobony wiecznie żywe, jak byle wróżka (internetowa!) ma swój target
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale dobra, wiem, jaki był zamysł wypowiedzi i w sumie się z tym zgadzam |
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zdecydowanie bardziej przełknę czyjąś wiarę w Boga (zwłąszcza w tym kraju, gdzie religijna indoktrynację osobiście miałam już od przedszkola) niż we wróżkę. Chociaż i to i to mnie właściwie dziwi, więc osobiście mogę pyknąć znak równości
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2013-05-25 o 11:41 |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
w sprawie wróżek, tak na dobrą sprawę - jeśli coś faktycznie ma się stać, to przecież się stanie :P i jeśli ktoś mi przepowie, że zginę marnie w wypadku samochodowym, to chyba wolałabym tego nie wiedzieć i dalej żyć beztrosko :P a większość przepowiedni w stylu ''będą problemy'' można dopasować do praktycznie każdego człowieka, kwestia interpretacji. Co innego, gdyby wróżka przepowiedziała mi "Twój przyszły mąż będzie się nazywał Teofil Ślepokura, poznacie się dokładnie we wrześniu 2015 roku i będziecie żyć długo i szczęśliwie'' i gdyby się sprawdziło, to wtedy zrobiłabym wielkie wow
ale diagnozy w stylu ''będziesz w związku i będą problemy'', ''zdrowie podupadnie'' itp. to można do wielu sytuacji przypasować.
|
|
#2536 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
zdąża się że ktoś faktycznie przepowie przyszłość, ale zwykle wtedy łapie cię za rękę i patrzy w oczy, nie pyta o datę urodzenia i nie liczy numerków
też jestem racjonalistka ale czasem widuję rzeczy niewytłumaczalne, oraz kilka szczegółowych wróżb słyszałam, które się sprawdziły gdy były mówione internetu nie było jeszcze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2537 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Mój luby zadzwonił kiedyś do wróżki i powiedziała mu prawdę
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po studiach mam zamiar zostać w mieście studenckim/ innym dużym. W rodzinnej miejscowości nie mam szans na pracę w zgodzie z kwalifikacjami, w pobliskim miasteczku też raczej ograniczone. Za to niedawno dowiedziałam się, że mama założyła, że wracam do rodzinnej chaty, najlepiej bym miała chłopaka stąd, byśmy się pohajtali i żyli w jednym domu z moimi rodzicami w niezmąconej sielance . Wspaniała wizja, tylko akurat z moimi planami nie ma wiele wspólnego, bo w takim układzie byłabym całe życie dorosłym dzieckiem, teoretycznie z pełnoprawnym zdaniem, ale ciągle dzieckiem swoich rodziców. Jasne, na swoim będzie mi się żyło bidniej, bo trzeba będzie wynająć mieszkanie i samemu się utrzymać, ale kurde, dzieciństwo się musi kiedyś skończyć![]() Tylko, że mama będzie popłakiwać, tata nie da po sobie poznać, ale będzie zawiedziony - życie jedynaka bywa trudne ![]() Mnie akurat samo dążenie do komfortu i wygody powrotu do rodzinnego domu nie dziwi, zresztą są różne sytuacje rodzinne np. duże i wygodne domy i tak dalej. Raczej dziwne, że wykształceni ludzie tak szybko odpuszczają sobie z ambicjami - 5 lat studiów, dwa fakultety, 3 języki i powrót do rodzinnej miejscowości, gdzie perspektywy są, ale na pracę na produkcji, a szczytem marzeń jest etat w urzędzie gminy.
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2542 | ||||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Też się zastanawiam... ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
|
#2543 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ostatnio oglądam odcinek Hart of Dixie i był w nim mężczyzna(nauczyciel) wierzący w to, że kosmici do niego przemawiają, za co wyleciał ze szkoły. I tak sobie pomyślałam- wyznajesz znaną religię -spoko, coś mniej znanego- oj Ty wariacie!
|
|
#2544 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Dziwi mnie też, kiedy dziewczyna mówi tak mimo, że jest zainteresowana, a potem płacze, że facet zrezygnował. |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#2546 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40927047]Znowu się dowiedziałam z demotów, że jestem pasztetem pierwszego sortu- http://demotywatory.pl/4133506/Ciekawe
Nie wiem jak wy ale ja idę kupić sobie burkę [/QUOTE]Już sie pogodziłam z tym, że nie jestem kobietą, jestem paszczurem, facet mnie rzuci i w ogóle powinnam chodzić kanałami ![]() |
|
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
Czytam sobie pytania do Andrzeja Grabowskiego na profilu 20m2... i oczywiście pytanie: "czy pan gdzies indziej gra niz w kiepskich ?" Nie wiem, może jestem nie obiektywna, bo mam słabość do tego aktora, ale jak k****a można być takim idiotą zadając takie pytania?!
|
|
|
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie wiem. Drugi fajny serial z nim to pitbull, też bardzo sławny przecież.
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
w teatrze gra
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
albo jeszcze pogorszą sprawę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Nawet w mojej pipidówie ostatnio się dokopałam do takich brudów, że matko kochana, strach wyjść z psem w pola,

. Wspaniała wizja, tylko akurat z moimi planami nie ma wiele wspólnego, bo w takim układzie byłabym całe życie dorosłym dzieckiem, teoretycznie z pełnoprawnym zdaniem, ale ciągle dzieckiem swoich rodziców. Jasne, na swoim będzie mi się żyło bidniej, bo trzeba będzie wynająć mieszkanie i samemu się utrzymać, ale kurde, dzieciństwo się musi kiedyś skończyć
[/QUOTE]