|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() No i jaka frajda gotować razem ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() A jak już u kogoś przy stole z dorosłymi to zawsze ktoś dorosły nakładał, a nie dzieciak grzebał w talerzach ![]()
![]() |
#2552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() U mnie w kamienicy też mieszkają dzieci, ale ich praktycznie nie słychać, czasem się ganiają albo przejadą na rowerku i tyle ![]() ![]() ![]() I mam nadzieję, że mój berbeć nie będzie miał powera w strunach głosowych ![]() Przytyłam kolejny kilogram, to już 3!!! ![]() Princesska kiedy masz frynia? Decydujesz się na ten fryz co pokazywałaś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nooo my jesli chodzi o kuchnie i gusta kuliarne dobraliśmy sie idealnie ![]() ![]() ![]() no ale pewnie duzo roznych rzeczy okaze sie dopiero po zamieszkaniu razem i przebywaniu na codzien ![]() mam nadzieje tylko że sie nie pozabijamy bo kochamy sie mega, ale kłócimy sie też hardcorowo z reguły ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Renatka89 kurcze pięknie jest ci i w blondzie i w ciemnych włosach !!! masz taką bużkę że we wszystkim ci ładnie i ciężko mi naprawdę doradzić w których ci lepiej..... ![]() aa no i dobrze widzieć w końcu z kim się pisze ![]()
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
bunny, Lavia, - nie pomagacie haha
![]() ale dzieki.. no kurcze, w stronie ciemnych skłania mnie wygoda- mam ciemną oprawe oczu, oczy tez ciemne a naturalki poziom 3.. na czarno odrosty robiłam co kilka mscy ![]() Chociaz ja mam dziwny typ urody, bo wlasnie oprawa oczu/oczy ciemne, włosy tez, a skóra porcelanowa biała i piegowata na maksa ![]() na pewno musze znowu zainwestowac w clip in( tzn mam nowki czarne, wiec gdybym sie farbowala to problem z glowy-to tez dla mnie plus, bo bym zaoszczedziła ![]() ![]() ![]() ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Renatka ja jestem za czymś pomiędzy - jakimś ciemnym blondem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
kitka, dzieki
![]() ![]() bunny, dzieki ![]()
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
ok, dzieki ci kochana, to chyba je klikne i jakby co to obfoce jak rzyjda, jakby nie pasowały, proszac o rade znowu
![]() ![]() w sumie zostane narazie jasne, bo co nagle to wiecie.. za długo mi zeszlo sciaganie czerni, przyjda clipy to bede dalej myslec i ewentualnie STOPNIOWO sie przyciemniac ![]() ![]() chociaz byłam juz zdecydowana na ciemne.. ale wiekszosc zycia byłam ciemna haha ![]() ![]() ![]() swoją drogą, bunny, w albumie to kolor po alfie 10.1 i 10.21, mysle,ze jak na ciemna natura to dało rade ![]()
#2561 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pokaż jak obetniesz ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Renatka mi się bardziej podobasz w jasnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Mogę Cie jeszcze w jednek kwestii pomęczyc bunny?
![]() jaki ja mam kształt twarzy? 24 lata zyje na tym swiecie a wciaz nie jestem pewna.. ![]() ![]() ![]() princeska, dzieki za opinie ![]() ![]() ![]()
#2563 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Tez sie obawiam troche, bo nie wiem jak beda sie ukladac te moje kłaki, najfajniej to wyglada jak ma się przedziałek na srodku a ja za bardzo nie moge bo mam taki odrost jak pas startowy. Moze cos sie wymysli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-10 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Magda ;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ![]() ja chciałam tą londą jeszcze raz zrobić i potem hodować swoje naturalki, ale nie chce mi się farby zamawiać ![]() Dostałam od TŻ na urodziny telefon HTC one X... jeju jaka to cegła ![]() muszę go rozpracować dzisiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Wiem jaki to telefon, fajny, przyjaciolka ma i jest bardzo zadowolona ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Magda ;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XX
Cytat:
![]() Fajny, tylko olbrzymiiii ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Nie moglam sie zalogowac na konto, wpisywalam 4 razy login i haslo a tu bledne
![]() ![]() ![]() ![]() Tarta wczorajsza wyszla dobra, tz nawet zjadl kilka kawalkow ![]() ![]() Lavia gratuluje przeprowadzki wrzesniowej ![]() ![]() Widze tez ze poruszacie temat mieszkania w domu i w bloku. Cale zycie mieszkalam w bloku, od 2 miesiecy mieszkam w domu i co moge powiedziec... niebo a ziemia ![]() Po pierwsze- brak wkurzajacych sasiadow. Nie mam ograniczen, stresow nerwow, moge w nocy sluchac muzyki czy ogladac glosniej film i nikt mi nic nie powie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "salon", a reszte rzeczy w miedzy czasie jak jest brudno. (kuchnie trzeba sprzatac codziennie po pare razy). Ze smieciami nie ma problemu- mamy na dworze taki duzy kontener na smieci i tz tam wynosi nasze worki ze smieciami- jak jest potrzeba dzwoni sie po kogos tam kto przyjezdza smieciarka/wozem takim i z kontenera zabieraja smieci. I uwierzcie ze w domku o wiele lepiej mozna spedzic czas niz w bloku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - czę
Cytat:
![]() ![]() Ten sony tez ma ekran ktory sie nie rysuje ale co mi po nim jak jest do pupy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Magda ;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy
Cytat:
![]() hahaha no fakt ![]() ![]() Ex a po ile są te formy do tarty w biedrze? edit. już doczytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskut
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem absolutnie zdegustowana tegorocznym wyprzedażami
![]() kupilam tylko sweterek i legginsy w Re ![]() Cytat:
![]() a sasiadka w "zaawansowanej" wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Nie myslcie tez ze moje dziecko ma jakis mega rygor w domu czy cos (jesli czytalyscie to co wczesniej pisalam), tylko ja sie po prostu nie cackam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Magda ;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
I tak Was czytam i jednak zdania podzielone, dom a blok
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- I widzisz BUNNY mam co chciałam, propozycja jaką chciałam...ale mi i tak źle i tak niedobrze. Kiedys pisalas ze Wadze (mój znak zodiaku) zawsze cos nie pasuje i nie dogodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
A tak jeszcze mi sie przypomnialo odnosnie dzieci- w bloku mialam sasiadow do ktorych ocdziennie przychodzila corka ze swoja corka 4 letnia ,a ta mala w ogole nie wychowana- darla sie w klatce na caly glos "dziadeeeeeek" zeby zszedl po nia sasiad, i dopoki nie zszedl bylo darcie sie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Już mieszkałam w bloku z facetem, mój były TZ. wiec tym bardziej wiem co to znaczy.
Moja Mama tez tak mowi, kto nie probuje ten nie ma. Może cos w tym jest. Na pewno po wakacjach we wrześniu podejmę decyzje taką poważniejsza odnośnie swojego zycia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was stosowała moze farbę Joanny w odcieniu "Naturalny blond'? Mam rozjasniane włosy i w celu przyciemnienia użyłam saszetke Joanny naturlany blond. Kolor wyszedł super,a le po 2 myciach nic nie zostało. Myślicie, ze mogę się spodziewać podobnego efektu po farbie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.