|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Karmazynko przy następnym podcinaniu lekko wycieniuję końce
na razie ich nie ruszam, bo cały czas stoję na takiej samej długości ![]() Marteczka wszystkiego najlepszego ![]() Byłam dziś na małych zakupach no i w końcu udało mi się dorwać GP arganowego noo i wypełniacz do koka, dwie kokardki ( Miranda jedna podobna do tej co masz na blogu w miniaturce zdjęcia ) zadowolona jestem
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapro poleciało
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak na luzie, siedzę w domu.
Pomalowałam paznokcie na chabrowo, teraz schną. Za chwilę pójdę nałożyć jakąś maskę, skoro i tak nigdzie się nie ruszam.. |
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ładne zakupy
|
|
#2556 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
Miranda piękne te paznokcie
zrób mi takie
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Przecież bym się nie pytała jakby gdzieś na necie była
Tej z cycem? ![]() Moje pasemko przetrwało już 2 mycia i nie ma na razie zamiaru się wypłukać ![]() Cytat:
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie długie
![]() Ja z moimi króciakami mogę się schować.. Chociaż dzisiaj pierwsze słowa koleżanki, która nie widziała mnie tak z bliska rok- "Ale Ci włosy urosły" ![]() Dziękuję ![]() Chętnie!
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Hej wszystkim!
Edzia gratuluję!!!!!! Luxorzyna i Marteczka (przepraszam, jeżeli pomyliłam nicki w pisowni ![]() Od soboty mam pod opieką dziecko mojej kuzynki- 12 lat ma młoda, a takie piękne fale a ja jestem zła na swoje włosy: w sobote umyłam włosy, poszłam spać w lekko wilgtnych, a rano wstaję i z tyłu głowy wyczuwam mokre/tłuste pasmo A ostatnio fale też nie chciały się ułożyć i upa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2562 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś w wieku dojrzewania, na dodatek regularnie ćwiczysz, bo to lubisz, więc po grzyba Ci dieta? Jak zjesz od czasu do czasu pizzę czy kilka kawałków ciasta to od tego żadne boczki czy tyłek nagle Ci nie urośnie/przerośnie się Zdrowo się odżywiasz, figurę masz super (widziałam nie raz! ), ponadto, jak już pisałam ćwiczysz, biegasz - przy takim ruchu można jeść wszystko i nie trzeba sobie wyrzucać, że zjadło się za dużo kalorii pod postacią np. pół opakowania lodów na raz![]() Cytat:
Cytat:
Przecież takie zachowanie dzieci nie wynika z cech wrodzonych tylko z błędów w wychowaniu. Znam mnóstwo cudownych dzieciaków, które nie zachowują się jak złośliwe małe potwory. Poza tym to są tylko dzieci, nie rozumują jak dorosły człowiek."Nie lubię małych dzieci innych ludzi, to swoich też nie będę miał" - mało dojrzałe podejście. Taka jest moja opinia ![]() Cytat:
![]() Sto lat! Cytat:
Ediza, gratuluję z całego serca!!! Edytowane przez dilula Czas edycji: 2013-07-08 o 16:14 |
|||||
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Edzia gratuluję!!!!!! Luxorzyna i Marteczka (przepraszam, jeżeli pomyliłam nicki w pisowni ![]() Od soboty mam pod opieką dziecko mojej kuzynki- 12 lat ma młoda, a takie piękne fale a ja jestem zła na swoje włosy: w sobote umyłam włosy, poszłam spać w lekko wilgtnych, a rano wstaję i z tyłu głowy wyczuwam mokre/tłuste pasmo A ostatnio fale też nie chciały się ułożyć i upa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dziewczynki, są paczki ode mnie czy mam pójść zniszczyć pocztę?
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie pierwsze bardzo było widać, wszyscy się na mnie patrzyli, ale chyba raczej jak na jakąś głupią a to pasemka było za uchem, więc myślałam że nie będzie aż tak widoczne ![]() no ale to przecież to ta co na stronie jest, do 11
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Piesku ja Twojej nie dostałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I niestety zbyt bardzo lubię jeść, by pozwalać sobie na te mniej zdrowsze rzeczy.. Bo jak już się coś zje, to później nie mam umiaru ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy zafarbować dzisiaj ciemną wiśnią szamponetką, czy poczekać i zrobić coś innego z włosami, może to ombre? Kurcze, no nie wiem :<
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41691301]Piesku ja Twojej nie dostałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] zaczynam się martwić, zwłaszcza, że właśnie mnie olśniło, że nie nadałam poleconej... ![]() trudno, najwyżej wyślę jeszcze raz ![]() małe pytanie: chciałabym upiec muffinki (nigdy tego nie robiłam) z tego przepisu: 250 g maki - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 jaja - 250 g jogurtu lub maślanki - 100 g cukru - 75 ml oleju a nie mam jogurtu. mogę zamiast dać waniliowy serek homogenizowany czy lepiej w ogóle pominąć ten punkt? dodam, że chciałabym zrobić z tartym jabłkiem i czekoladą
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrobiła bym ombre na odwrót ciemniejsze na koncach
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam aktualizację włosów na blogu (rok opierałam się namowom przyjaciółki, by go założyć, ale po traumie u fryzjera stwierdziłam, że blog zmusi mnie do systematycznego notowania efektów, zdjęć, aktualizacji i schodzenia z cieniowania
). Serio, one nie są ścięte w V, tylko tak się dziwnie ułożyły. W pierwszym poście widać jaki ogon mi wisiał po cięciu u fryzjera. kilka dni temu podcięłam 2,5cm i dół wygląda coraz lepiej Deszczowypsie, poczta mogła podprowadzić, ale kto niewtajemniczony we włosomaniactwo łaszczyłby się na odlewki? Jak jakaś kobiecina otworzyła i sprawdziła, co jest w środku, to powinna zakleić z powrotem i wysłać. No, chyba, że trafiło na włosomaniaczkę
Edytowane przez dilula Czas edycji: 2013-07-08 o 16:38 |
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też myślałam że powinno być odwrotnie, ale wszędzie w internecie było tak, więc zaryzykowałam
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło. Dzięki, dziewczyny.
![]() ![]() Ja tylko uprzedzam, że jak się przesadzi, to fiolet zostaje. Znaczy ja przesadziłam miesiąc temu i włosy mam mniej co prawda, ale wciąż różowo-fioletowe.
|
#2572 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() Mnie kusi ombre ![]() Cytat:
Chcesz coś ode mnie? ![]() Wydaje mi się, że powinno być ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Specjalnie pootwierałam nowe wersje Bingaczy, bo lepiej pachną ![]() Cytat:
![]() Ja myślę nad ombre, ale muszę najpierw przyuważyć, jak szybko się wypłukuje ![]() Cytat:
![]() Już ma
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41692076]Też mam problem z regularnością
![]() Mnie kusi ombre ![]() [/QUOTE] Chyba zaraz pójdę poćwiczyć, tak być nie może!
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robię zapiekankę z cukinii
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjadłabym
![]() A tak wogóle zamówiłam sobie pierwszy prawdopodobnie dobrze dobrany kostium kąpielowy, bo jak wczoraj przymierzyłam to które mam, to się załamałam... A po wakacjach zamawiam stanik
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Co to put ?
Cytat:
![]() super!diula a nie myślałaś, żeby częściej olejować? Bo chyba jakieś przypuszone są ![]() Jakieś poplątane włosy dziś miałam, jak przejechałam palcami, to znalazłam kołtunki
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Próbuj z serkiem,masa pewnie wyjdzie tylko minimalnie gęstsza,więc chyba bedzie ok ja robilam z dosc gęstym jogurtem i wyszly świetne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tylko ze mnie jest taka sierota że przy nakładaniu henny nawet nogi miałam pochlapane?
a teraz ją spłukałam, strasznie poplątane włosy były, nie wiem jak ja wytrzymam z takimi kołtunkami dwa dni
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

Ale na rozjaśnianym pasemku to taki fajny kolor

na razie ich nie ruszam, bo cały czas stoję na takiej samej długości 

Przecież takie zachowanie dzieci nie wynika z cech wrodzonych tylko z błędów w wychowaniu. Znam mnóstwo cudownych dzieciaków, które nie zachowują się jak złośliwe małe potwory. Poza tym to są tylko dzieci, nie rozumują jak dorosły człowiek.
nigdy, przenigdy nie dostałam okresu przed czasem, cieszyłam się że i tym razem się spóźni bo było mi to na rękę ponieważ 2sierpnia do 11 jadę na wakację i jeżeli dzisiaj dostanę to na wakacjach będę miała. I będę bardzo ale to bardzo zła 
zaczynam się martwić, zwłaszcza, że właśnie mnie olśniło, że nie nadałam poleconej...